7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_لبو
✍مواد لازم :
🥢خامه ۱۰۰ گرم
🥢لبوی پخته ۴ عدد
🥢بستنی وانیلی ۱ عدد
🥢پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ
🥢آب لبو ½ لیوان
🥢شکر ۴ ق
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شکلات_خونگی
✍مواد لازم :
🥢شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
🥢پودر کاکائو ۴ ق غ
🥢شیر نصف لیوان
🥢پتی بور ۲ بسته
🥢پودر قند ۲ ق غ
🥢کره ۳ ق غ
🥢مغزیجات
🥢ترافل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیرینی_گردویی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_افتابگردان
✍مواد لازم:
🥢کالباس - 200 گرم
🥢سیب زمینی - 2 عدد
🥢پنیر فرآوری شده - 2 عدد
🥢گوجه فرنگی - 2 عدد
🥢ذرت - 1 قوطی (کوچک)
🥢شوید
🥢سس مایونز - 5-6 قاشق غذاخوری
🥢چیپس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برگر_مرغ
✍مواد لازم؛
🥢سینه مرغ چرخ شده ۶۰۰ گرم
🥢۲ حبه سیر
🥢۱ عدد تخم مرغ
🥢۲ قاشق غذاخوری آب
🥢۲ قاشق غذاخوری شیر
🥢۱ فنجان آرد
🥢۱ فنجان پودر سوخاری
🥢فلفل سیاه، نمک، پودر کاری
🔷مواد دیگر
🥢کاهو به اندازه کافی
🥢سس مایونز به اندازه کافی
🥢روغن برای سرخ کردن
🥣طرز تهیه:
سینه مرغ و سیر له را با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کرده.
گوشت چرخ کرده مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و نمک و فلفل و پودر کاری را به آن اضافه می کنیم پس از خوب ورز دادن، از مواد به اندازه نارنگی برداشته و بیضی شکل فرم می دهیم
اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید.
در یک بشقاب جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را هم بزنید.
آرد را در بشقاب دیگری ریخته، کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودر سوخاری را در بشقاب دیگر می گذاریم و مخلوط می کنیم
مواد بیضی شکل را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ کرده تا طلایی شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#موکا_خونگی
✍مواد لازم :
🥢نسکافه فوری ۳ ق غ
🥢پودر قند ۳ ق غ
🥢آبجوش و بستنی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مینی_تاکوی_مرغ
✍مواد لازم:
🥢400 گرم سینه مرغ
🥢6_5 عدد نان لواش
🥢1 عدد پیاز قرمز
🥢1 عدد فلفل کاپیا قرمز
🥢نصف فلفل زرد اگه نبود فلفل سبز
🥢2 حبه سیر
🥢3 قاشق غذاخوری روغن مایع
🥢100 میلی خامه صبحانه
🥢1 قاشق چای خوری پودر کاری
🥢1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
🥢نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
🥢نمک
🥢پنیر پیتزا برای روی آن
🥣طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه تا وقتی که پنیر آب شود و رنگش تغییر کند بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_قاشقی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لازانیا
🔷به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا:
🔷سس اصلی:
🥢روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢هویج: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۲ عدد
🥢قارچ: ۴۰۰ گره
🍔زیتون: ۴ قاشق غداخوری
🥢رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری
🥢نمک: ۲ قاشق چایخوری
🥢فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢آویشن: ۱ قاشق چایخوری
🥢پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و ربگوجه، تمامه کار
🔷سس انسجام:
🥢کره: ۲۰ گرم
🥢آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
🥢شیر: ۱ لیوان
🥢پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
🔷بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایهلایه بچینید و بره تو فر واسه خودش.
حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه.
اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورقهای لازانیارو بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باسلوق_بازاری
🥢پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
🥢اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
🥢نشاسته...۱پیمانه
🥢اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
🥢شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
🥢اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
🥢گلاب...۱/۲ پیمانه
🥢گلوکز...۴قاشق غذاخوری
🥢وانیل...نوک چاقو
🥢روغن...۱/۴ پیمانه
🥢پودر نارگیل،گردو
🔷ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لقمه_ماهیتابهای
🔷مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
🥢روغن: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۱ عدد
🥢فیله مرغ: ۶ تکه
🥢رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
🥢نمک: ۱ قاشق جایخوری
🥢تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
🥢پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
🥢پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
🥢پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
🥢قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
🥢پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
🔷تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزای_ترد_و_خوشمزه
🔷مواد سس :
🥢سس کچاپ ۲ ق غ
🥢سس باربکیو ۱ ق غ
🥢سس خردل ۱/۲ ق غ
🥢ریحان خشک ۱ ق چ
🥢پودر سیر ۱ ق چ
🥢رزماری ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c