#باقلوا_هندی_نارگیلی🥥🥥🥥
#باقلوا_نارگیلی
مواد لازم :
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم( من روغن نیمه جامد استفاده کردم )
میشه نصف پیمانه
پودر قند یا پودر شکر ۱۲۰ گرم یا ۲/۳ پیمانه
پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی فرقی نداره
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نارگیل اسیاب شده ۱۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
به جای پودر نارگیل می تونید از پودر هر مغز دلخواه دیگری مثل بادام،گردو ،پسته استفاده کنید
آرد ۳۰۰ گرم (۲پیمانه)
پودر هل ۱ق چ
زعفران دم کرده مقداری
👈روغن ،پودر قند الک شده وتخم مرغهای همدمای محیط را درون ظرفی با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود
سپس پودر نارگیل اسیاب شده
به همراه پودر هل وزعفران را اضافه کرده وخوب هم بزنید
درنهایت ارد الک شده را کم کم بریزید ومخلوط کنید
تا جای ممکن با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیره
ممکنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه
پس آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر لطیفی شکل بگیره
کف قالب دلخواه
قالب تارت را با روغن مایع کمی چرب کنید و ارد پاشی کنیدوخمیر را کف قالب پهن ویکدست کنید
اگر دوست داشتین طرح بزنید وبه شکل دلخواه برش بزنید
ودرمایکروفر ازقبل گرم ۱۶۰درجه حدود ۳۵تا ۴۰دقیقه بپزید
چک کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شِیک_شکلاتی
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_اسفنجی
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 100 گرم (تقریبا ½ پیمانه)
آرد 100 گرم (تقریبا ¾ پیمانه)
آب جوش ¼ پیمانه
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
وانیل ¼ قاشق چای خوری
ابتدا آرد رو همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید. خیلی مهمه که آرد خوب هوادهی شده باشه. فر را روی 175 درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید تا گرم بشه. قالب که هر قالبی میتونه باشه رو چرب و آرد پاشی کنید یا کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید و چربش کنید. دقت کنید نباید دیواره های قالب رو چرب کنید. اگه دونه های شکرتون خیلی درشته چند ثانیه تو آسیاب بریزید تا دونه هاش ریز بشه . اگه دونه های شکرتون خیلی درشت باشه به خوبی توی مواد کیک حل نمیشه.
سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید . دقت کنید ظرفی که سفیده رو توش میریزید کاملا تمیز و خشک باشه و حتی یه ذره هم زرده تخم مرغ وارد سفیده نشه. سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. حالا زرده تخم مرغ رو کمی بزنید و شکر رو بهش اضافه کرده انقدر بزنید تا رنگش روشن بشه و حجمش زیاد بشه. آب جوش رو کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید. وانیل رو هم به زرده اضافه کنید. حالا همزن رو کناب بزارید و ارد رو قاشق قاشق به زرده اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده با لیسک به خوردمواد دهید. خیلی خیلی مهمه که مواد رو به صورت دورانی هم بزنید که پف سفیده نخوابه. پف این کیک به خاطر حباب های هوای ایجاد شده در سفیده تخم مرغه پس زیاد مواد رو هم نزنید. مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بپزید. زمان پخت بستگی به فر و قالب داره تا 20 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید و بعد از 30 دقیقه چک کنید ببنید پخته یا نه.
نکته: اگه تازه کار هستید و سرعت عمل کافی ندارید اول زرده تخم مرغ رو بزنید بعد پره های همزن رو خوب بشورید و خشک کنید و برید سراغ زدن سفیده. چون سفیده زده شده اگه زیاد بمونه آب میندازه.
با رعایت همه نکات کیک اسفنجی خوبی خواهید داشت.
کیک اسفنجی کیکی بدون روغن هست به همین دلیل بیشتر همراه خامه یا هر کرم دیگری سرو میشه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
# فینگر فود
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 3 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق
ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ژله رنده ای
طرز تهیه:
یک بسته پودر ژله ی بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش و رنگ خوراکی آبی حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه .بک بسته پودر ژله ی آلبالو رو هم به همین روش با رنگ خوراکی قرمز آماده کردم بعد هر دو رو چندساعت گذاشتم یخچال تا ببنده و سفت بشه .
یک بسته پودر ژله ی پرتقال رو با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و وقتی که سرد شد دوعدد بستنی لیوانی بهش اضافه کردم و خوب هم زدم .بعد دو ژله ی بسته شده ی داخل یخچال رو رنده کردم و با ژله بستنی پرتقال مخلوط کردم و گذاشتم تا ببنده.
.
اگه رنگ خوراکی نزدین اشکالی نداره ولی کمرنگ تر میشه. میتونید به جای ژله پرتقال از آلوئه ورا استفاده کنید. در اینصورت زمینه ژله سفید میشه.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#خشک_کردن_آلو
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋
پ ن:پارچه توری برای جلو گیری از ورود حشرات هست
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#بلانچ_کردن_قارچ
سه کیلو #قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم #آبلیمو یا #سرکه_سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر #نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
37.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خامه_کشی_کیک
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#دسر_توت_فرنگی 🍓 😋
توت فرنگی نیم کیلو
شکر2/3 لیوان
شیر 3 لیوان
خامه صبحانه صورتی 1 بسته
پودر ژلاتین3 ق غ
آب نصف لیوان
🔸پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود .
توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب
ببنده بعد از قالب خارج می کنیم.
روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_پفک_خونگی باسیب زمینی
✍طرزتهیه:
2 فنجان پوره سیبزمینی، یک فنجان پنیر چدار، دو ق غ پارمسان، دو ق غ آرد ذرت، یک ق چ فلفل سیاه، یک ق چ نمک، 4 ق غ شیر، یک عدد تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و با هر ماسوره ای که دوست دارید بریزید تو روغن دااااغ
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موهیتو_لیموناد
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#موهیتو_لیموناد_کافیشاپی🍸
مواد لازم موهیتو (لیوان 400 سی سی)👇؛
.
لیمو تازه ؛ 3 اسلایس
نعنا؛ 10 برگ
شکر ؛ 1 قاشق غذا خوری
یخ کرش یا قالبی؛ کل لیوان پر شود
آب گازدار یا اسپرایت ؛ 300 سی سی
.
مواد لازم لیموناد(لیوان 300 سی سی)👇؛
.
لیمو تازه؛ 1 عدد
شکر ؛ 1 قاشق غذا خوری
آب؛ یک چهارم لیوان
یخ کرش یا قالبی؛ تا نصف لیوان پر شود
آب گازدار یا اسپرایت؛ 200 سی سی
.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#اکلیل_خوراکی
🌹پودرژلاتین ۲ ق غ( اگه از ورق ژلاتین خواستید استفاده کنید هر ورق متوسط ۱ ق مرباخوری میشه) وبا ورق ژلاتین اکلیلها براقتر هم میشه☺️
🌹اب ۴ تا ۵ ق غ
🌹اسانس دلخواه ۲ تا ۳ قطره
🌹رنگ دلخواه چند قطره( از رنگ ژله ای .مایع.وپودر حلال در اب میتونید استفاده کنید
من از رنگ گیاهی استفاده کردم لینکشو اینجا میذارم
میتونید سفارش بدید براتون ارسال میکنن
پودر ژلاتین واب رو با هم ترکیب کنید و مخلوط کرده ۱۰ دقیقه استراحت بدید
بعد روی بخار اب قرار بدید تا ذوب بشه اگه روی ژلاتین کف داشت حتما با قاشق خارج کنید تا مایع شما شفاف بشه درآخر هم چند قطره رنگ ویکی دو قطره اسانس دلخواه برای عطر بیشتر به مواد اضافه کنید
بعد روی مث سلیکونی یا طلق ویا فویل بریزید ودر محیط یکی دو روز زمان بدید تا کاملا خشک بشه( سرعت خشک شدن تون بستگی به دمای محیط داره)
بعد از خشک شدن به قطعات کوچیک دربیارید ودر اسیاب به میزان اندازه دلخواه پودر کنید
برای دیزان کیکهای خامه ای ودسرها وروی سس طبق سلیقتون استفاده کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کیک_نارگیلی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو لیوان
شکر یه لیوان
شیر یه لیوان
روغن نصف لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم .
قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست
برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید .
دستور فاطمه جون🌹
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
33.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موس_شکلاتی_سه_رنگ
این مقدار مواد رو من داخل دو لیوان بزرگ ریختم، ولی شما میتونید داخل سه یا چهار لیوان متوسط بریزین برای سرو.
شیر 400 گرم
خامه صبحانه 400 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 70 گرم
پودر ژلاتین 10 گرم
آب 50 گرم
شکلات تلخ 40 گرم
شکلات شیری 30 گرم
وانیل 1/4 ق چ
کره 10 گرم
اگر دماسنج مایعات دارین، استفاده کنید و وقتی دما به 80 درجه رسید از روی خرارت بردارید چون مطمین هستین زرده ها کاملا پخته شدن، اگر ندارین هم مهم نیست همینکه چند دقیقه مایع روی حرارت باشه و شروع به جوش زدن بکنه کافیه. فقط دقت کنید تمام مدتی که روی حرارت هست حتما هم بزنید وگرنه سر میره و اون وقت اون بلایی که نباید سرتون میاد. دیدم که میگم.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#مهلبیه_شکلاتی
2 ل شیر و 2 ق غ نشاسته ذرت و 6 ق غ پودرکاکائو و 6 ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش 100 گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید.
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#کراکت_سیب_زمینی
سیب زمینی آبپز 4 الی 5 عدد متوسط
آرد گندم نصف لیوان
پیازچه یا جعفری خرد شده 3 ق غ
پودر آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
سس کچاب 2 ق غ
پودر سوخاری به میزان لازم
سیب زمینی آبپز، ادویه ها، آرد گندم و پیازچه رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید اگه مواد خیلی چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید، کف ظرفی آرد بریزید و سیب زمینی ها رو داخل قیف بریزید و مثل کلیپ رو آرد به شکل لوله ای قیف بزنید و داخل آرد بچرخونید تا به آرد آغشته بشه بعد به اندازه ی دلخواه برش بزنید داخل یخچال بزارید نیم ساعت استراحت کنه، تخم مرغ و سس کچاب رو هم بزنید، سیب زمینی ها رو اول داخل تخم مرغ بعد داخل آرد سوخاری بغلطونید بعد داخل روغن داغ شناور سرخ کتید روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، با هر نوع سسی که دوست داشتید نوش جان کنید.
رسپی امتحان شده👌👌👌
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه
گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست
به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید
برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه
من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه
بعد که از رغی افتاد روی کیکم ریختم
شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق
میکنه
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#چیز_کیک_آلبالو 🍰 😋
▫️بیسکویت350 گرم
▫️کره120 گرم
▫️پودر کاکائو1/3 پیمانه
▫️پنیر خامه ای250 گرم
▫️شکر1/3 پیمانه
▫️پودر وانیل2 قاشق چایخوری
▫️خامه ترش1 پیمانه
▫️خامه زده شده250 گرم
▫️پودر شکر1 قاشق چایخوری
▫️مربای آلبالو600 گرم
🔸بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. 3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش بستنی میوه ای🍓
#گیف_آموزش_بستنی_میوه_ای😋
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
#شربت_آلبالو
دستور تهیه :
برا یک کیلو آلبالو حدود 1/5تا 2 کیلو شکر لازمه که بستگی به ترشی البالو هاتون داره
البالو هارو شستم ودمشونو گرفتم وتو قابلمه لعابی ریختم (سعی کنید تو قابلمه لعابی درست کنید چون تو قابلمه تفلون یا المینیومی رنگ شربتتون بد میشه )
و روی آلبالوها دو لیوان آب ریختم وبعد گذاشتم رو حرارت تا بجوشه ورنگ پس بده
بعد ده دقیقه جوشیدن صاف کردم من اصلا البالوهارو فشار نمیدم چون رنگش کدر میشه
اب البالو رو دوباره رو حرارت گذاشتم وشکر رو اضافه کردم گذاشتم بجوشه وقوام بیادومواظب باشید سر نره وکف روش رو مدام جمع کردم وبعد کمی غلیظ شدن 1/4قاشق وانیل اضافه کردم و زیرشو خاموش کردم ودوباره زمانیکه گرمه از یه پارچه یا صافی حریری رد کردم تا صاف بشه واینکار باعث میشه رنگ شربت شفافتر بشه( اگه خنک بشه از حریر رد نمیشه)
چون تو خونه ما مربا خواهان نداره من زیاد درست نمیکنم
بهمین خاطر هسته آلبالوهارو نگرفتم
خود آلبالو هارو هم از صافی رد کردم ولواشک درست کردم
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓
@kadbanoyenemoneh
┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛