eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.4هزار دنبال‌کننده
923 عکس
258 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
اینم سیب زمینی های سرخ شده من😋😍 هنر گروه عزیز 🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم حلوا خرمایی که من برای مراسم بابابزرگم درست کردم هنر مریم عبدالمالکی عزیز🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم سالاد کلم من هنر فاطمه رحیمی پرکی عزیز 🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم شام امشب من کتلت😋 هنر گروه عزیز 🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
اینم سالادکلم وژله دورنگ😍 جای دوستان سبززززز....هنرخودم پز سالادکلم قرمز متوسط کوچک خیلی خوردریزمیکنیم🌸 ذرت پخته یک استکان🌸 کشمش نصف استکان🌸 گردو خوردشده نصف استکان🌸 کمی نمک...روغن زیتون یک قاشق غ.سس کم چرب وماست کم چرب.یک قاشق چای خوری آبلیمو🌸 همه موادتوی ظرف میریزیم قاطیش میکنم..دویاسه ساعت گذاشتم یخچال تامزه ش بگیره... خیلی خوشمزه..نوشجان کنید🌸 🌺ژله یک بسته الوئورا🌺 یک بسته انگوربنفش🌺 ی گیلاسی مرحله اول ژله الوئورا بادولیوان ابجوش حل میکنیم. تاکمی خنک شد..میریزیم توگیلاسی گذاشتم یخچال تانیم بندشد🌺 مرحله دوم.یک بسته ژله انگوربنفش بادولیوان ابجوش حل میکنیم توی گیلاسی ریختم.گذاشتم یخچال بعدازسفت شدن.تزیین دلخواه...پودرنارگیلی وبادام درختی.گل محمدی🌺. نوشجان کنید❤️ ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗 کیک مرغ مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد خیارشور ۲ عدد جعفری خورد شده ماست چکیده ۱ لیوان سس مایونز ۲ قاشق مغز گردو ۸ عدد نمک و فلفل پنیر لبنه پیازچه ۵ عدد نان تست تازه قالب کمربندی 🌹🌹♥️♥️🌹🌹♥️♥️🌹🌹♥️♥️ طرز تهیه: سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی قاطی میکنیم و هم میزنیم، بعد مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه و حسابی هم میزنیم میزاریم یه گوشه. نون تست رو سعی کنین از نون فانتزی ها تازه تهیه کنین، تا هم نرم باشه و هم دورش رو بشه راحت جدا کرد. دور نون تست رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار، بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب برش میدیم، بعد یه لایه نون لایه بعد از موادمون میریزیم تا ته، اخر سر هم‌ نون میزاریم و روشو سس سفید میزنیم. بعد نیم ساعت میزاریم یخچال، بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم، دورش رو سس میمالیم و روی کیک رو با گوجه و جعفری و خیارشور تزیین میکنیم. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😻 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مغز پسته....... 50 گرم شکر....... 1/2 پیمانه گلاب...... 1/4 پیمانه گلوکز......1/4 پیمانه سفیده تخم مرغ... 1 عدد آرد..... مقدار لازم سفیده تخم مرغ روباهمزن انقد هم بزنید تا پف کنه وفرم بگیره طوری که وقتی ظرف روبرعکس کردیدنریزه در یک قابلمه شکر و گلاب رومخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشه گلوکزرو اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن یک قاشق چایخوری از مواد رو به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده رو بالا ببره کل سفیده روبه مواد اضافه کنید و هم بزنید مواد روانقدر هم بزنید تا سفت بشه خیلی مهمه حرارت روخاموش کرده و پسته رو اضافه کنید یک ربع صبر کنید تا مواد خودش رو بگیره و خنک بشه روی سطح آرد پاشیده و مواد رو روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه فرم بدید گز رو در یخچال بگذارید تا خنک بشه وبعدبایه چای داغ سروکنید. ‌┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
نون خامه ای درست کردم جاتون خیلی خالی😋 هنر گروه عزیز 🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
نون خامه ای درست کردم جاتون خیلی خالی😋 هنر گروه عزیز 🌸 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞
مواد لازم: آب یک لیوان روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری آرد یک لیوان تخم‌مرغ متوسط( نه خیلی کوچیک باشه نه درشت کاملا معمولی و متوسط باشه) ۳_۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری ماست یک قاشق غذاخوری خامه قنادی یا فرم گرفته به میزان لازم طرز تهیه: آب و روغن را در قابلمه روی حرارت قرار بدید به محض این‌که به مرحله جوش رسید یعنی حباب های ریز رو تو آب دیدیم(نباید آب بجوشه و حباب‌های درشت بزنه) آرد را کم‌کم اضافه کنید و با قاشق خمیر را مخلوط کنید تا شبیه حلوا بشه و جمع بشه. بعد ۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر کمی خنک بشه، حالا ۳ عدد از تخم‌مرغ‌ها را با ماست، بکینگ‌پودر و وانیل اضافه می‌کنیم و با هم‌زن خوب بزنید. تخم‌مرغ‌ها را با هم نندازید یه‌دونه‌ یه‌دونه بندازید و هم‌بزنید. نگران نباشید این خمیر وقتی زده می‌شه تکه‌تکه هست و منسجم نیست پس نگران نباشید. تقریبا ۵ دقیقه باید خمیر رو بزنید تا انسجام پیدا کنه یه خمیر یک‌دست که نه شل باشه و نه سفت داشته باشید، حالا اگه دیدید خمیرتون سفت هست و از ماسوره قیف بیرون نمیاد اون تخم‌مرغ چهارم رو اضافه کنید و خوب بزنید برا همین تاکید کردم تخم‌مرغ‌ها را دونه‌دونه اضاف کنید شاید با سه تخم‌مرغ خمیر ما درست بشه شایدم با چهار تخم‌مرغ. اون ماستی که تو خمیر ریختیم یه‌جورایی کار زعفرون رو می‌کنه و برا خوش‌رنگ شدن و طلایی شدنش به‌کار می‌ره. خب مواد رو تو قیفی که ماسوره کنگره دار و ۱۰ میلیمتری بریزید و با فاصله روی کاغذ روغنی قرار بدید. حالا بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰_۳۵ دقیقه بپزه. نان‌ها را داغ از سینی بردارید و بذارید خنک بشه بعد با خامه پرکنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛