eitaa logo
کانال آشپزی کدبانوی نمونه
8.3هزار دنبال‌کننده
950 عکس
268 ویدیو
0 فایل
کانال آشپزی کدبانوی نمونه @kadbanoyenemoneh 🌱🌺گروه آشپزی کدبانوی نمونه🌺🌱 http://eitaa.com/joinchat/2136277003C7edf448030 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛ ❌❌❌کپی مطالب بدون ذکر نام کانال حرام می باشد❌❌❌❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫🍌 لایه های این دسر شامل: -بیسکوییت پتی‌بور (لایه اول) -شکلات تخته‌ای (لایه دوم - من تلخ زدم، سلیقه‌ای) -شیر‌موز خیلی غلیظ (لایه سوم - غلیظ یعنی 2 تا موز و نصف فنجون شیر) میوه برای تزیین (گیلاس - شاه‌توت - توت سیاه) من برای 2 تا لیوان موز : 2 تا شیر : نصف فنجون شکلات تخته‌ای بسکوییت پتی‌بور: تقریباً 1 بسته (کمتر) ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت😋 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
رنگ اول(شکلاتی تیره) 2 لیوان آب 2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید) شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید) پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری شکلات 50 گرم رنگ دوم(شکلاتی روشن) 2لیوان شیر 2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو (دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه) شکر به میزان لازم پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری رنگ سوم(ژله شیر) 2 لیوان شیر 2 قاشق خامه صبحانه 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین شکر به میزان لازم وانیل 1/4 قاشق چایخوری برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند. در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید. جنس قالب من پلاستیکی هست ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
🍗 😋 🔸ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت 12 ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریم‌کنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یه دستور خوشمزه در عین حال راحت امیدوارم که دوست داشته باشین موادلازم: کیک‌کاکائویی برای گاناش: خامه صبحانه یک‌ عدد(200گرم) شکلات 160گرم مواد لازم برای کیک کاکائویی: تخم مرغ 4عدد شکر یک فنجان شیر یک فنجان روغن بیشتر از نصف فنجان آرد دو فنجان پودر کاکائو دو ق غ وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر یک ق چ طرز تهیه: کیک را خرد کنید و با گاناش مخلوط کنید و طبق فیلم گلوله کنید و داخل شکلات ذوب شده بکنین و به مدت 40 دقیقه در یخچال بگذارین سپس در آورده و روش رو با شکلات یا هرچیز دیگه ای به دلخواه خودتون تزیین کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
ابتدا قبل از شروع کار تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما و کره نرم شود. فر را روشن کرده تا گرم شود. سپس کره نرم شده را به همراه وانیل و پودر قند داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خوب هم بزنید تا پودر قند به خورد کره برود. حتما در حین هم زدن با کمک لیسک دورگیری کنید تا تمام کره هم بخورد و کرم رنگ و کمی حجیم شود. سفیده را بهتر است با توجه به اندازه های مختلف تخم مرغ با ترازو اندازه گیری کنیم را به به همراه نمک به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا جذب مواد شود سپس زعفران را افزوده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. آرد را از قبل سه بار الک کرده و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی بزنید تا کمی مخلوط شود سپس خمیر را با کمک لیسک جمع کنید.قیف و ماسوره m1 یا d2 را آماده کنید و مواد شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته سپس با ماسوره به صورت رزت یا یک خط ساده ماسوره بزنید سپس سینی برای ۱۰ دقیقه داخب یخچال استراحت دهید.در ادامه سینی را داخل فر گرم شده بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۶۵ درجه قرار دهید تا کمی زیر شیرینی تغییر رنگ دهید سپس از فر خارج کنید کمی که از داغی افتاد از روی کاغذ روغنی جدا کنید و به دلخواه با بریلو یا شکلات ذوب شده تزئین کنید.شیرینی وینی را می توانید در فر دست ساز خانگی نیز تهیه کنید بدین صورت که داخل یک قابلمه بزرگ یک الک به عنوان سه پایه بگذارید و در قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بسته تا گرم شود سپس سینی شیرینی ها را داخل قابلمه به روی الک قرار داده و دمکنی قرار دهید تا شیرینی به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه پخته شود. نوش جاناین مقدار مواد حدود ۴۵ عدد شیرینی وینی به شما خواهد داد. می توانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید یک قسمت به صورت وانیلی ساده و یک قسمت زعفرانی باشد. حتما زعفران استفاده شده باید غلیظ باشد. حتما بعد از گذشت ۱۰ دقیقه شیرینی وینی را چک کنید زیرا دماها فرها ممکن است متفاوت باشد. می توانید از نصف روغن جامد و روغن قنادی استفاده کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
مواد لازم برای تهیه شیرینی وینی زعفرانی سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم (۱ عدد تخم مرغ بزرگ) آرد سفید ۳۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم کره ۲۵۰ گرم نمک ۲ پنس وانیل ۱/۸ ق چای خوری زعفران ۱ ق سوپخوری ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خامه کشی تکنیک جدید دکور کیک به در خواست زیاد شما عزیزان💐 بعد اینکه لایه اول یه رنگ خامه زدیم لایه دوم در قسمت بالا و پایین کیک یک رنگ دیگه خامه میزنیم و وسط این دو خالی باشه و کیک رو صاف کنین طبق فیلم در ادامه با رنگ طلایی و رنگ نقره ای لبه های کار رو رنگ کنین تا جلوه زیباتری به کیک بده در ادامه با گلهای طبیعی دیزاین رو تکمیل کنین. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
جانم فدای نام زیبایت، ابوالفضل قربان زخم چشم بینایت، ابولفضل گر من به چای القمه بودم، زِ حسرت هر آن بخشکیدم برآن روزت ابولفضل
🥀 نعل تازه به سم اسب زدن فکر که بود؟ که سراپای تو با سطح زمین یکسان شد.. 😭🥀 💔 🏴 ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 طالبِ خونِ خدا مَتی تَرانا وَ نَراک يابنَ مِصباح الـ‌هُدی مَتی تَرانا وَ نَراک چه شود با تو کنم گريه سرِ قبرِ حسين با حضورِ شـ‌هدا مَتی تَرانا وَ نَراک 💚 کی تو را می بینیم آقا جان؟! 💚
🍒مواد لازم (برای تهیه خورشت قورمه سبزی برای 4 تا 6 نفر) سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندریا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله 1 کیلو لوبیا چیتی یا قرمز یک سوم لیوان پیاز یک عدد گوشت گوسفند خورشتی حدودا 300 گرم شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم لیمو عمانی 4 تا 5 عدد گرد لیمو به مقدارکافی روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت به مقدارکافی 🍒طرز تهیه لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد. لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند. در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود. بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد. در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه می کنیم .در بعضی مناطق به خورش قرمه سبزی رب گوجه و آبلیمو اضافه میکنند که بستگی به ذائقه افراد دارد. 🌸نکات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزی مجلسي بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. 🌸اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است. 🌸شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود. 🌸اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. 🌸سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود. 🌸نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. 🌸نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید ─┅۰┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
📢 برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید. 📢 برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید. 📢 برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
😍 بسیار خوبان دیده ام ، اما تو چیز دیگ از محبوب ترین های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. با موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر تهیه کنید. . مواد لازم خورش قورمه سبزی * پیاز بزرگ ۱ عدد * لیمو عمانی ۳ عدد * لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم * روغن مایع به اندازه کافی * سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم * گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم * نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قطعات یکدست خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن مخلوط گوشت و پیاز را ادامه می دهیم تا رنگ تمام قسمت های گوشت تغییر کند و تقریبا سرخ شود. توی قابلمه به مقدار کافی نه زیاد اب میریزیم و بعد اوبیا و سبزی رو اضافه میکنیم ( من سبزی رو از قبل خوب تفت دادم) . هر چقدر رنگ سبزی پر رنگ تر شود در پایان کار خورش سیاه تر خواهد شد. البته ابن کار شاید باعث زیباتر شدن خورش شود ولی باعث می شود تمام ویتامین ها و مواد معدنی درون سبزیجات از بین برود. من در اواسط پخت لیمو عمانی ها و نمک و فلفل رو اضافه میکنم. در اخر هم ابلیمو میریزم. من قورمه سبزی رو ترش دوست دارم. حالا باید اجازه دهیم تا خورش جا بیفتد و آماده سرو شود. هر چقدر خورش بیشتر روی حرارت ملایم بماند بهتر جا می افتد. سبزی خورشتی مخصوص قورمه سبزی متشکل از اسفناج ، شنبلیله ، تره ، گشنیز و جعفری است که به راحتی می توانید از سبزی فروشی ها تهیه کنید. تره زیادی در سبز خورشتی باعث تندی خورش و شنبلیله زیادی در سبزی خورشتی باعث تلخ شدن طعم خورشت می شود ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
😍🤗 🍋🍋🍋 پیشنهادمیدم تافصل لیموترش هست لیموعسلی رودرست کنین زمستون بکارتون میاد لیموعسلی برای درمان گلودردوسرماخوردگیهای زمستون معجزه میکنه باچای یاآب جوشیده میل کنید🍋🍋 لیموهاروبشورین وباپوست ورقه کنین وهسته هاشودربیارین ورقه های لیموروبریزین تویه شیشه ی خشک وتمیزلابه لای لیموهاچندتاسیخ دارچین وچندتاگل محمدی خشک بذارین روی لیموهاروباعسل پرکنین همینطورتاشیشه پربشه(میتونین بجای عسل شکربریزین ولی خوب دیگه خاصیت عسلونداره) درب شیشه رومحکم ببندین ودوروزبذارین توآفتاب بعددوروزداخل یخچال نگه دارین ان شالله ک برای درمان بهش نیازپیدانکنین ولی خوب همینجوریم زمستون هرروزصبح مصرف کنین باعث تقویت سیستم ایمنی وپاکزدایی بدن میشه این لیموعسلی روتاچندسال هم میتونین داخل یخچال نگه داری واستفاده کنید ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛
💎رویـــٰٰٰٰٖٖٖٖٓـٰٰٰٖٖٖـٰٰٖٖـٰٖ❊ـٰٖـٰٰٖٖـٰٰٰٖٖٖـٰٰٰٰٖٖٖٖٓــا💎: مواد لازم واسه يخ در بهشت ٢ليوان آب رو با يك پيمانه نشاسته حل كرده و در ظرف ديگري يك چهارم پيمانه ارد برنج رو با ٤ليوان شير حل كرده بعد ٢پيمانه شكر و يك پيمانه خامه صبخانه و نصف ليوان گلاب رو اضافه كرده و همه مواد رو مخلوط كرده روي گاز قرار 9ميديم تا بجوش بياد بعد از جوش ١٠مين شعله رو كم كرده تا بوي خامي نشاسته گرفته بشه و ديگه اماده است @kadbanoyenemoneh  
موادلازم برای ظرف پیرکس۲۷×۱۹ ارد سفید : ۱ لیوان شکر : نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع : نصف لیوان شیریاماست : نصف لیوان پکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری 🌸شربت شیری ۱ لیوان شیرسرد ۲ ق غ شکر نصف ق چ وانیل ۲ ق غ خامه(من نریختم) 🌸لایه دوم ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه قنادی 🌸لایه سوم کارامل کیک راآماده میکنیم: تخم مرغ،وانیل و شکر را خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر وروغن را یکی یکی اصافه میکنیم کمی هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و که الک کردیم به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه. ظرف پیرکس را چرب وآردپاشی کرده (میتونیدکاغذروغنی کف ظرف بندازید)مواد و در ظرف میریزیم میزاریم تو فرازقبل گرم شده بمدت چهل و پنج دقیقه بادرجه ۱۸۰ (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده) 🌸من طبق معمول بدون فر با فر دستساز ۴۵ دقیقه پختم ظرف پیرکسم نشکنه. روی کیک داغ رو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم...سوراخ رو تا آخر کیک ببرید نه فقط سر کیک...بعد شربت شیری (شیروشکرووانیلوباهم مخلوط کردم) رو روی کیک میریزیم وکنار میذاریم کیک که خنک شد روشو سلفون میکشیم میذاریم یخچال....بعد از دوسه ساعت خامه قنادی رو فرم میدیم و روی کیک میریزیم و روشو صاف میکنیم...چون روی کیک خییلی نرمه با احتیاط خامه رو روی کیک بکشید که روی کیک متلاشی نشه...مجدد کیک رو برای چند ساعت بذارید یخچال تا خامه روی کیک سفت تر بشه.(من شب تاصبح گذاشتم) بعد کارامل رو که آماده کردیدرو روی کیک بریزید و صافش کنید.. ۱ لیوان شکر ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم کره نصف لیوان شیر توی تابه پهن شکرو بزارید روی حرارت تاکم‌ کم آب وکاراملی بشه به هیچ عنوان قاشق نزنید گاهی تابه رو تکون بدید تاشکر کاملا اب بشه حرارت هم کم باشه وگرنه میسوزه وقتی شکر کاراملی شد کره وخامه وشیرگرم شده رو اضافه کنیدهم بزنیدترجیحاباقاشق چوبی.(شکرشایداینجاکمی سفت بشه نگران نباشیدمیجوشه بازمیشه)درآخراز صافی یاالک رد کنید بذارید سرد بشه بعد روی خامه روی کیک بریزید. برای زیبایی کیک مون مقداری خامه قنادی رو هم بزنید که کمی روان بشه بعد بریزید داخل قیف و در فواصل منظمی خط های نازکی از خامه رو روی کارامل بکشید و بعد در جهت رفت و برگشت با خلال دندون روی کیک رو نقش بندازید و اگه عجله ندارید بذارید یخچال چند ساعت بمونه که روی کاراملی سفت تر بشه...بعد از این زمان میل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. خامه و کارامل رو میتونید کمی بیشتر از مقداری که من استفاده کردم استفاده کنید...شکرکیک رو بنا به ذائقه تون می تونید کمتر کنید...کارامل اگه یخچال بمونه سفت تر میشه و در دمای بیرون دوباره به غلظت اولیه برمیگرده. اگه کف ظرف کیک کاغذ روغنی انداختید قبل از ریختن شربت شیری جداش کنید. ┏━━━━━━━🍖🎂🍻━┓ @kadbanoyenemoneh ┗━🍪🍕🍞━━━━━━━┛