🕋آیا میدانید، رنگ پوشش کعبه از ابتداء به رنگ مشکی نبوده ⁉️
📆📽تغییر پوشش کعبه مشرفه در طول تاریخ
🕋
🕋چرا پارچه دور خانه خدا فقط به رنگ مشکی است⁉️
ابن اسحاق گوید :" در عصر رسول خدا، بر کعبه پارچه سفید رنگ بافت مصر مشهور به "قباطی" می آویختند و سپس از بردهای یمانی برای آن استفاده می کردند. پس از پیامبر، عمر، عثمان، حجاج و ابن زبیر بر کعبه پارچه قباطی و پرده دیبا پوشانیدند
🔻این پرده ها گاهی به رنگ سبز و گاهی قرمز بوده و گاهی با دو یا چند پرده بر روی هم کعبه را می پوشانیدند.
🔹در زمان ناصر عباسی، ابتدا پرده ای به رنگ سبز برای کعبه آماده شد و پس از آن، از اواخر خلافت وی، به رنگ مشکی تهیه گردید.
🔸پس از آن زمانی که سلاطین مصر تهیه پرده کعبه را بر عهده داشتند همه ساله پرده ای به رنگ قرمز برای کعبه ارسال می کردند
🔹در زمان ملکشاه سلجوقی، که ایرانیان افتخار تهیه پرده کعبه را داشتند پرده هایی که برای کعبه آماده می شد به رنگ زرد بود. ابن بطوطه در سفر نامه خود (رحله) می گوید: پیراهن خانه کعبه را در شهر شوشتر خوزستان، ایران از دیبای خالص می بافتند و به کعبه می فرستادند.
🔸در سال 1221 تا 1229 که اهل حجاز افتخار تهیه پرده را داشتند. نخست پرده را از حریر سرخ تهیه کردند و سپس در سال های بعد آنرا به حریر سیاه تبدیل کردند...
✂️در موسم حج بخصوص در روزهای نزدیک به تعویض پرده اندک اندک آنرا بالا می برند و بر می چینند و به جای آن پرده سفیدی می پوشانند و پس از انجام مراسم حج پرده نو بر آن می پوشانند .
📌بنا بر این مشکی بودن رنگ پرده (جامه) دلیل خاصی ندارد و به انتخاب تهیه کنندگان مربوط می شود.
درگیری مشایی در دادگاه امروز
مشایی با درآوردن پیراهن خود سعی در بهم ریختن دادگاه علنی داشت!
#شهدا_را_یاد_کنیم_با_ذکر_صلوات
سردارشهید حسین اسکندرلو
ولادت : ۱۳۴۱/۲/۱۲
محل ولادت : جنوب تهران
شهادت : ۱۳۶۵/۲/۱۲
محل شهادت : فکه عملیات سیدالشهداء(ع)
مسئولیت : فرمانده گردان علی اصغرازلشکر۱۰سیدالشهداء(ع)
عملیات سیدالشهداء(ع) درمنطقه فكه و با استفاده ازتوان عملیاتی لشكر۱۰حضرت سیدالشهداء(ع) و چند گردان خط شكن از جمله گردان های «علی اصغر(ع)»، «المهدی(عج)»، «علی اكبر(ع)»، «زینب(س)» و «قاسم(ع)» انجام شد كه طی اجرا و انجام آن شهداء گرانقدری همچون شهیدحاج حسین اسكندرلو فرمانده گردان حضرت علی اصغر(ع) و شهید حسینیان فرمانده گردان المهدی (عج) حماسه های جاودانی را خلق كردند كه تا ابد مدال افتخاری برای این لشكر خط شكن و عاشورایی است.
حاج حسین اسكندرلو شب پیش ازشهادتش درجمع رزمندگان شركت كننده در این عملیات گفته بود: «امشب شب عاشورا است،حفظ انقلاب و این منطقه خون می خواهد و اگر نتوانیم این منطقه را حفظ كنیم دشمن تا جاده اندیمشك - اهواز پیش خواهند آمد».
دراین عملیات شهید سید مهدی اعتصامی، سیدمجتبی زینال الحسینی، اصغر كاظمی، علی دهقان سانیچ، سعید منتظری از جمع همسنگران تخریبچی لشكر ۱۰حضرت سیدالشهداء(ع) در باز گشایی معبر برای عبور رزمندگان اسلام به آسمان پركشیدند.
یاد و نام تمامی رزمندگان، جانبازان و شهدای این عملیات دفاع مقدس برای همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی جاودانه
#شهید_به_یادم_باش
مغازه دار میگفت: بیست و نه ساله هر وقت میره از خونه بیرون کلیدشو میده به من
میگه: شاید پسرم وقتی برمیگرده من نباشم.کلید رو بده بره استراحت کنه آخه تازه از راه رسیده خسته است.
#آرامش_دل_مادران_و_همسران_شهدای_جاوید_الاثر_صلوات
.
« شهدا زنده اند »
#شهید_به_یادم_باش🌼
زمستان سال ۷۴بود که با تفحص در منطقه عملیاتی فکه ۵۳شهید دفاع مقدس کشف و از دل خاک بیرون آورده شدند .فتحی زاده در آن زمان سرباز بهداری سپاه بود و ماموریت داشت در منطقه فکه مدتی را در کنار گروه تفحص بگذراند.
داریوش فتحی زاده در خصوص چگونگی کشف اجساد ۵۳شهید دفاع مقدس گفت : زمستان سال ۷۴من به همراه۳نفر سرباز دیگر در چادر گروه تفحص در منطقه عملیاتی فکه حضور داشتیم . هوا خیلی سرد بود. بیش از یکماه در این منطقه تفحص صورت گرفت اما شهیدی پیدا نشد .
در یکی از شب ها ما در چادر با بچه ها در حال صحبت بودیم . ساعت حدود ۲نیمه شب بود که ناگهان از بیرون چادر صدای خنده دسته جمعی آمد و ما به یکباره ساکت شدیم تا ببینیم صدای خنده از کجاست. بعد ازچند لحظه صدای خنده قطع شد و ما کسی را بیرون از چادر ندیدیم.
فتحی زاده در ادامه می گوید: دوباره با بچه ها مشغول صحبت شده بودیم که این بار صدای گریه ای دسته جمعی به داخل چادر ما آمد. بچه ها نگران شده بودند، به بیرون چادر رفتیم و با کنجکاوی به جستجوی صدای گریه دسته جمعی پرداختیم اما این بار نیز هیچ کس را ندیدیم.
راوی شوشتری در ادامه گفت: برای بار سوم و پس از مدت زمان اندکی صدای تلاوت قرآن به صورت دسته جمعی آمد که بسیار ما را متعجب نمود و این بار وقتی جرات کردیم و به بیرون از چادر رفتیم با کمال حیرت نوری شدید را دیدیم که از زمین می تابید. چند دقیقه ای همه با تعجب همراه با ترس این نور که در دل شب تابیده می شد را نگاه می کردیم.در همین حال و هوا بودم که دیدم یکی از سربازها از درون چادر یک بشقاب به همراه خود آورد و در همان نقطه ای که نور می تابید بشقاب را بر زمین گذاشت و همگی در حالی که بشدت ترسیده بودیم به درون چادر آمدیم . صبح که گروه تفحص آمد بشقاب را که محل نور تابیده شده را مشخص می کرد به گروه تفحص نشان دادیم . بچه های تفحص در همان نقطه شروع به کندن زمین با دستگاه نمودند که در کمال حیرت دیدیم که ۵۳شهید که به صورت دسته جمعی دفن شده بودند در این مکان کشف و از خاک بیرون آورده شدند. بعد از اتمام کار تفحص همه شهدا را برای شناسایی به بنیاد شهید تحویل دادیم....
با دستهایی لرزان و دلی پر امید، در پویش "مادر! تنها فرزندت کجاست؟"، گفت:
علی رفت تا آرمان امام و انقلاب بماند، حتی اگر من تنها بمانم.
#شهید_علی_شفیعی