🔸کیهان ورزشی منتشر شد
🔹سال شصت و نهم شماره ۳۴۶۲
#کیهان_ورزشی
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
⚽️ «مورایس» مسلمان شد 🔸ژوزه مورایس سرمربی سپاهان در کنفرانس خبری پس از دیدار سپاهان مقابل استقلال م
⚽️ ماجرای مسلمان شدن «مورایس» چه بود؟
🔸بعد از مراجعه «ژوزه مورایس» به باشگاه سپاهان برای مسلمان شدن، از طرف این باشگاه عرف و قانون در ایران و کلیت دین اسلام برای او توضیح داده شد. در ادامه در محضر یکی از علما شرعاً به دین اسلام گروید و شیعه شد.
🔸در فرایندی دو ماهه یک وکیل کارهای مربوط به امورات دینی مورایس را دنبال میکرد. این در حالی است که مربی پرتغالی به دختری ایرانی هم علاقهمند شده است. گویا در این مدت کارهای مراسم ازدواج خود را هم به انجام رسانده است تا به صورت رسمی و قانونی عضوی از یک خانواده ایرانی باشد.
🔸به موازات این اقدامات یک مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی در کنار سرمربی سپاهان فرآیند آشنایی و آموزش مبانی اعتقادی و نیز پاسخگویی به سؤالات او را برعهده دارد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حاج عبدالله والی؛ الگوی کار واقعی و خالصانه
رهبر معظم انقلاب:
🔸کارهای خاموش و بی سر و صدا و خالصانه؛ همچون سیمانی است که در یک بنا تزریق میشود
🔸کارهای کسانی مثل حاج عبدالله والی که کار را برای خدا انجام میدهند، در کل بنای جمهوری اسلامی اثر میگذارد و بدون اینکه کسی بفهمد آن را مستحکم میکند. (بخشی از مستند غیر رسمی ۵)
🔺سالروز درگذشت جهادگر بسیجی حاج عبدالله والی
🔻فیلم کامل مستند غیر رسمی ۵ را ببینید👇
khl.ink/f/51358
@Kayhan_online
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مالهکشی جنایات پلیس آمریکا علیه دانشجویان به سبک اینترنشنال
🔺اینها عددی نیستند؛ این دانشجویان و اساتید خشونت و اغتشاش کردند پس پلیس باید اینطور عمل کند؛ تازه پلیس آمریکا خیلی با آنها کنار آمده است؛ آن استاد فیلسوف چون در کار پلیس اخلال ایجاد کرد باید اینگونه با او برخورد میشد! من خشونتی از سمت پلیس آمریکا ندیدم! بدترین روز این کشور (آمریکا) به بهترین روز سایر کشورها میارزد!
@Kayhan_online
14030208.pdf
11.28M
📰 #روزنامه_کیهان
🔰 تمام صفحات کیهان امروز در یک نگاه
@Kayhan_online
🔰 دستگیری بیش از 100 دانشجوی حامی فلسطین در بوستون آمریکا
🔸همزمان با حضور دانشجویان معترض به سیاستهای آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل در حوالی دانشگاه نورثایسترن در بوستون، نیروهای سرکوبگر پلیس به تجمع آنها یورش بردند.
🔸درحالیکه دانشجویان دستان خود را به دست یکدیگر حلقه زده بودند، پلیس حضور سنگینی را در صحنه اعتراضها داشت و در نهایت بیش از 100 نفر از دانشجویان معترض را دستگیر کرد./ تسنیم
@Kayhan_online
یکی از مقامات سازمان ملل خبر داد
🔰 ۳۷ میلیون تُن آوار بر سر مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی/ خنثیسازی بمبهای عمل نکرده در غزه ۱۴ سال طول میکشد
🔸یکی از مقامات سازمان ملل متحد اعلام کرد که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ۳۷ میلیون تُن آوار را در این باریکه بر جای گذاشته است.
🔸این مقام سازمان ملل تاکید کرد: بخش زیادی از بمبهای ریختهشده بر سر نوار غزه، منفجرنشده است. از میان بردن این بمبهای عملنکرده ۱۴ سال به طول خواهد انجامید.
🔸بر اساس اظهارات این مقام بینالمللی ۱۰ درصد از مواد منفجرهای که در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه روی این باریکه ریخته شده عمل نکرده است و این موضوع مأموریت بینالمللی در این باریکه را پیچیده میکند.
🔸۶۵ درصد ار ساختمانهای ویرانشده در نوار غزه مسکونی بوده است.
گاردین
@Kayhan_online
حملات موشکی حزبالله به ۳ شهرک صهیونیستی
🔸منابع خبري از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرکهای کریات شمونه، المناره و مرگلیوت واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
🔸رسانههای عبری میگویند که صدای چند انفجار از این شهرکها شنیدهشده که ناشی از حملاتی است که توسط حزبالله صورت گرفته است./ مهر
@Kayhan_online
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لزوم اعلام همبستگی دانشگاه های ایران و جهان با خیزش دانشگاه های آمریکایی
فواد ایزدی، تحلیلگر سیاسی:
🔸اعلام همبستگی با خیزش دانشگاه های آمریکایی این ظرفیت را دارد که در همه جای دنیا اتفاق بیفتد. مخصوصا دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران.
🔸اگر جمهوری اسلامی نبود پرونده فلسطین بسته می شد و چیزی به نام آرمان فلسطین وجود نداشت.
اگر حمایت های ایران از گروه های مقاومت نبود این گروه ها سرکوب و نابود می شدند.
🔸نهاد های تبلیغی ما در بحث های بین الملل تقریباً تعطیل هستند. دانشجویان فعال خارجی شناسایی و با آنها ارتباط گیری نمی شود. البته پیام انقلاب توسط رسانه های غربی منتشر شد و اینکه آنها می گویند اگر ایران نبود گویی حماس وجود نداشت حرف صحیحی است.
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔸کیهان ورزشی منتشر شد 🔹سال شصت و نهم شماره ۳۴۶۲ #کیهان_ورزشی @Kayhan_online
🔰 زبان سرخ؛ همچون زهر هلاهل!
#کامران_خطیبی
🔸وقتی یک فدراسیون بعد از آن همه نمره فنی، آزمون و خطا و تجارب تلخ ، اعلام می کند که برای سرمربیگری تیم ملی ، چهار ایرانی و پنج خارجی را مد نظر قرار داده ، معنی اش می شود این که در هنوز هم بر آن پاشنه قبلی می چرخد.
🔸سعید ارمغانی ، مهمد بچیروویچ ، هاکان دمیر، زلاتکو جوانوویچ ، گوکتوغ دیلبازر ، علی آرزومندی ، محمدرضا اسلامی ، محمد کسایی پور ، مهران آتشی ، محسن صادق زاده و... همه و همه در طول دو سال و اندی آمدند ، کلی هزینه روی دستمان گذاشتند و رفتند ولی... تقویت که نشدیم هیچ ، تازه اعتباری که در آسیا قطره قطره جمع کرده بودیم ، کتره ای خشکاندیم .
🔸بگذریم که عذر بدتر از گناه می آورند و ناکامی های محض و مفتضحانه در کاپ آسیا ، جام جهانی ، بازی های آسیایی و ... را به گردن قضا و قدر و بدشانسی می اندازند و نکوهیده تراین که قطار بسکتبال را روی ریل تصور می کنند !
🔸ای کاش می شد اندکی شیرین و به ذائقه زیباپسند شما می نوشتم، اما چه کنم که حقیقت، همچون زهر هلاهل تلخ است. تلخِ تلخِ تلخ !
#کیهان_ورزشی
http://kayhanvarzeshi.ir/fa/news/85724
@Kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب
🔰 جنگ در سینمای پس از جنگ
#سعید_مستغاثی
🔸جنگ در سینمای سالهای پس از جنگ دنیا عمدتاً در جشنوارهها و فستیوالهای جهانی بروز کرد تا یادی از دورانی خاص بر پرده سینماها نقش ببندد. این یاد و خاطره آنچنان قوی است که در سال 2019 پس از گذشت بیش از 100 سال از پایان جنگ جهانی اول که آن را «جنگ جنگها» خواندند، سرمایههای عظیمی برای به تصویر کشاندن ناگفتههای آن جنگ صرف گردید.
🔸در این سال، فیلم «1917» ساخته کارگردان معروفهالیوود «سام مندس»، با پروداکشن عظیم درباره ماجرائی غیر قابل باور در این جنگ ساخته شد و مورد استقبال بسیاری قرار گرفت به طوری که در اغلب لیستهای برگزیدگان و نامزدهای فصل جوایز 2019 هالیوود، از جمله اسکار و گلدن گلوب و مانند آن قرار گرفت و جوایز بسیاری را به خود اختصاص داد.
🔸سام مندس که اصلاً یک ملودرام ساز است و البته یکی دو فیلم حادثهای از نوع جیمز باند هم در کارنامهاش دارد، درباره علت ساختن فیلمی درباره جنگ اول جهانی پس از گذشت بیش از 100 سال از پایان آن، گفت نمیخواستم آن جنگ و سربازان و وقایعش از یادها برود.
🔸همچنین فیلم «میدوی» ساخته «رولند امریش»، دیگر فیلم سوپر پروداکشن سال 2019 درباره جنگ جهانی دوم و نبرد معروف میدوی، از دیگر مثالهای این نوع فیلمهاست که پس از دههها مورد اقبال فیلمسازان و تهیه کنندگان و مخاطبان قرار گرفت.
در طی این سالها آثار بسیاری در روایتهای مختلف از جنگهای جهانی اول و دوم ساخته شدند که علاوه بر تماشاگران، جوایز متعددی نیز به خود اختصاص دادند. 3 فیلم «تاریکترین ساعات» ساخته جو رایت، «چرچیل» به کارگردانی جاناتان تپلیتزکی و «دانکرک» از کریستوفر نولان، درباره جنگ جهانی دوم و ماجرای دانکرک، در سال 2017 بر پرده سینماها رفتند و چند سال پیش نیز موضوع جشنواره فیلم لندن به فیلمهایی درباره جنگ جهانی اختصاص یافته بود.
🔸نگاهی به برخورد جشنوارهها و فستیوالها و مراسم مختلف سینمایی با سینمای جنگ طی این گذشت بیش از 100 سال از جنگ اول جهانی و تقریباً 80 سال از جنگ دوم جهانی، روشنگر این مطلب است که خاطرات و روزهای جنگ برای سینمای جهان به خصوصهالیوود تا چه اندازه اهمیت دارد ولو بیش از یک قرن از آن گذشته باشد.
🔸اما در سینمای ایران، هنوز یکی دو سالی از پایان سالهای دفاع مقدس، سپری نشده بود که زمزمههایی مانند «دیگر دوران جنگ گذشته و باید به آینده و سازندگی پرداخت» ساز شد.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/fa/issue
@Kayhan_online