فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 *فلسفه برای کودک از طریق قصه ها*
🔻بچهها را از طریق خواندن نوشتههای خوب و نوشتن داستان به اندیشیدن وادارید. اول داستان خوب در اختیارشان قرار دهید تا بخوانند. بعد داستان را همراه او تحلیل کنید و بعد از او بخواهید درسهای داستان را بگوید، سپس از بچهها بخواهید هرکدام یک قصه بنویسند. من الان قصه موش و شتر را برای شما میگویم.
موش کوچکی مهار شتر را به دست گرفته بود و او را به جلو میکشید و به خود میبالید که این منم که شتر را به جلو میکشم. شتر در پی موش میرفت و به اندیشه غرورآمیز او پی برده بود. با خود گفت فعلاً سرخوشی کن تا به موقع تو را به خودت بشناسانم! در راه به رودخانه بزرگی رسیدند که موش توانایی عبور از آن را نداشت. شتر به موش گفت برای چه ایستادهای؟ مردانه گام بردار و به جلو برو! آخر تو جلودار من هستی! موش گفت این آب خیلی عمیق است. میترسم غرق شوم. شتر پای خود را درون آب فرو کرد و گفت اینکه تا زانوی من است. از برای چه تو میترسی؟ موش گفت، زانوی من کجا و زانوی تو کجا؟! شتر گفت گستاخی نکن بار دگر، تا نسوزد جسم و جانت زین شرر! موش گفت توبه کردم، مرا از این آب عبور ده. گفت بیا بر روی کوهان من سوار شو. من صدها چون تو را می توانم از این آب بگذرانم.
بعد خود مولانا در این داستان نتیجه میگیرد که نباید غرور داشته باشیم. حضرت امام در جملهای بسیار زیبا میفرمایند: به هیچ کس اتکا نکنید، جز به خداوند. به جوانان میگفتند به خودتان هم اتکا نکنید. این معنایش این نیست که شما کمید، بلکه به معنی بزرگی خداوند است.
"خانم دکتر طوبی کرمانی."
#تربیت_فرزند
#قصه
#استاد_کرمانی
✅@keraamat_i
✨ تکت (توانمندسازی کنشگران تربیتی)
👩🏫👨🏫 تجربه نوردی مدارس تفکر محور در شهر اصفهان
برگزارکنندگان:
🤝 مدرسه عالی تربیت مهرستان
🤝 باشگاه فکرپروری و خلاقیت
🤝 مرکز تربیت مربی کرامت
🤝 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
بازدید از:
✅دبیرستان کارآفرینی برنا
✅دبیرستان رواق
✅مرکز فرهنگی آموزشی حکمتسرا
✅ مجتمع تربیتی مهرستان
✅دبستان و پیش دبستان پویه
🕰 زمان: ۲۶ الی ۲۸ خرداد ماه
🔔 ویژه فعالین تعلیم و تربیت از سراسر کشور (به غیر از شهروندان عزیز اصفهانی)
📝 ثبت نام از طرق لینک:
https://mehrestan.ir/takt/
🆔 @fekrparvari
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 كارتون ها اینجوری در بچه ها اختلال ایجاد میکنند!
🔻کاری که رسانهها میکنند این است که الگوهای متناقض به ما نشان میدهند. مثلاً در فیلم زوتوپیا، شخصیت اصلی داستان، جودی هابس است که هدفی روشن و مشخص دارد و میخواهد پلیس شود. جامعه هم برای رسیدن به هدفش با او همراهی ندارد. اما او برای رسیدن به هدفش بسیار پیگیر است. این مطلب به صورت افراطی در فیلم بیان میشود که «فرد، هر چه را بخواهد میتواند حاکم کند» و دقیقاً در بخشی از فیلم این بیان میشود که یک بچه روباه میخواهد فیل شود. جودی به او میگوید: روباه کوچولو! میخواهی فیل شوی؟ تو حتما وقتی بزرگ شدی، تبدیل به یک فیل خواهی شد! یعنی نقش جدی برای اراده فرد قائل میشود. در مقابل در فیلم دیگری به نام روح، شخصیت اصلی میخواهد به هدفش برسد. اما به هر هدفی که میرسد دائما می گوید: خوب که چی؟! برخلاف جودی که دائما رسیدن به هدف را توصیه میکرد، در این فیلم گفته میشود، مهم نیست به هدفت برسی. مهم این است که از لحظههایت لذت ببری. این دو الگو و تناقض است. هیچ کدام مسیر درست را نشان نمیدهند و هر دو مسیر را کاریکاتوری نشان میدهند. فرزند ما باید بر اساس کدام الگو زندگی کند؟
"جناب آقای عبداللهی"
#تربیت_فرزند
#انیمیشن
#استاد_عبداللهی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباهی که باعث پنهان کاری در بچه ها می شه!
🔻لازم است معلم از پشت پرده ذهنی بچهها پرده برداری کند. یکی از روشهای آن قیاس با نفس است. مثلاً بگوید: فلان کار برای من سخت است، قبلا خیلی سختتر بود و الان کمتر سخت شده. بچهها! این کار برای چه کسانی سخت است؟ این باعث میشود پنهان کاری در بچهها از بین برود. علاوه بر این، با مهارتهایی باید تلاش کنیم پنهان کاری یا کار برای دیده شدن را در بچهها از بین ببریم. یکی از نتایج تشویق و تنبیه نکردن همین است. چرا تا کار خوبی انجام میشود، تشویق میکنیم و تا کار بدی انجام میشود، تنبیه میکنیم؟ این کار در بچهها انتظار ایجاد میکند که چون من کار خوب کردم و دیگری آن را نکرده، پس باید او را تنبیه کنید تا من جگر من خنک شود!! اما وقتی بچهها میبینند که مثلا چه نماز بخوانند چه نخوانند، به همه شیرینی داده میشود، به خاطر تشویق یا ترس از تنبیه به عمل ریاکارانه یا پنهان کاری روی نمیآورند. به علاوه اینکه دیده است راجع به سختی عمل میتواند راحت با معلم خود گفت و گو کند.
"حجت الاسلام پناهیان"
#تربیت_فرزند
#استاد_پناهیان
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 درس بخونیم که چی بشه؟!
🔻فرض کنید، من دارم راه میروم یا غذا میخورم. این کار خوب است یا نه؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و سوالات دیگری مانند اینکه، درس میخوانم، دانشگاه میروم، میخوابم و حتی نماز میخوانم باید از خود بپرسیم، «که چی بشه؟» یعنی هدفمان از انجام این کارها چیست؟ اما یک جایی به این میرسیم که دیگر جا ندارد بپرسیم که چی بشه و آنجا خداست. چون خدا خودش اول و آخر است. مثل آب که خیسی جزئی از وجودش است، خداوند هم ذاتا غایت است. اگر برای انجام کاری، آنقدر رفتیم تا رسیدیم به خداوند، آن کار خوب است و همه کارهای قبلی هم خوب میشود. اما ما معمولا به جایی میرسیم که دیگر هدفی نداریم جز اینکه بگوییم دلم خواست! هدف آخر ما هر چه بود، آن خدای ماست. حال گاهی خدای انسان، خدای حقیقی است و گاهی خداهای خود ساخته.
"دکتر صداقت زاده"
*دوره دوم: تدریس کتاب منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری، ترم اول: فطرت و روشها و ارزشها در تربیت، همراه با پاسخ به مسائل تربیتی بر اساس نظام تربیتی شهید مطهری توسط گروه پژوهشی*
#شهید_مطهری
#دکتر_صداقت_زاده
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بچه ها نوار خالی نیستن!
🔻یک گروهی معتقدند که انسان ذات ندارد و هر چیزی میتواند بشود. میتواند كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ یا فَکَانَ قَابَ قَوْسَیْنِ أَوْ أَدْنَى بشود. میتواند امام خمینی شود، میتواند ترامپ شود. یعنی این خود انسان است که شخصیتش را میسازد. مثل نوار خالی است که هم میتوان روی آن موسیقی بد ضبط کرد هم قرآن. این عقیده اگزیستانسیالیست هاست. بر خلاف این گروه، مسیحیها و هابزیها معتقدند انسان لوح سیاه است. یعنی هم سوی با بدی است. گروههای دیگری معتقدند انسان همراه خوبیها متولد میشود. حال نظر شهید مطهری راجع به انسان چیست؟ آیا انسان خوب یا بد آفریده میشود؟ آیا نیاز به اصلاح دارد؟ آیا با اصلاح و تربیت خوب میشود یا همواره همراه بدی میماند؟ ادعای شهید مطهری این است که انسان، موجودیست که ذات دارد و دارای جهت گیری مثبت است. حال وقتی چنین فهمی از انسان به دست بیاید، میتوان لوازم آن را در نظام تربیتی استخراج کرد.
"دکتر صداقت زاده"
♦️ دوره دوم: تدریس کتاب منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری، ترم اول: فطرت و روشها و ارزشها در تربیت، همراه با پاسخ به مسائل تربیتی بر اساس نظام تربیتی شهید مطهری توسط گروه پژوهشی
🌐 جهت ثبت نام در این دوره به سایت کرامت مراجعه کنید:
www.keraamat.ir
#تربیت_فرزند
#شهید_مطهری
#دکتر_صداقت_زاده
✅@keraamat_ir
💡 دوره آموزشی آشنایی با منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری (ره) و امتداد آن در پاسخگویی به مسائل کاربردی تربیت. ترم ۱
🗓 زمان: ۵شنبه ها، ساعت ۸ تا ۱۲
📌 مکان: شهرک قدس، هرمزان، آمفی تئاتر دبیرستان دخترانه امام صادق (ع)
⛔️ مهلت ثبت نام تا ۲۶ خرداد تمدید شد
🔻ترم اول این دوره، در ۱۰ هفته آموزشی و در دو بخش برگزار میشود:
1⃣ بخش اول: تدریس استاد (حضوری و مجازی)؛ ساعت ۸ تا ۱۰ صبح ۵شنبه ها
2⃣ بخش دوم: مباحثه و فعالیت گروهی (فقط حضوری و پس از تایید رزومه)؛ ساعت ۱۰ تا ۱۲، ۵شنبه ها
📎 ارسال رزومه از طریق
https://formafzar.com/form/7boce
⭕ هزینه دوره ۳۴۰ تومان
📌 همراه با اعطای گواهی از طرف مرکز تربیت مربی کرامت
⭕️ این دوره به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
🔆 تخفیف ویژه برای شرکت کنندگان دوره های الزامات تربیتی شهید مطهری و تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی پیوند ، دوره های گذشته کرامت، طلاب و دانشجویان و مادران دارای ۳ فرزند و بیشتر.
✔️ دریافت کد تخفیف و پشتیبانی با نام کاربری @peyvand_1081
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در www.keraamat.ir
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دختران امام رضایی!
🔻قبل از اینکه خداوند، حضرت مسیح را در وجود حضرت مریم بدمد، او را در یک امتحان قرار میدهد. حضرت مریم، برای تطهیر به دل کوهی میرود که هیچ کس در آنجا نیست. خدواند حضرت روح الامین را به صورت یک جوان زیبای رشید در مقابل مریم قرار میدهد تا سخت ترین امتحان عمرش را بدهد و دلش برای لحظهای نلرزد تا به این وسیله الگوی همه دختران عفیف جهان شود. وقتی حضرت مریم، مرد جوان را میبیند، دنیایی ترس خدایی را بروز میدهد و میگوید: إِنِّي أَعُوذُ بِالرَّحْمنِ مِنْکَ إِنْ کُنْتَ تَقِيًّا. ای مرد جوان! اگر اهل تقوایی من به خدای مهربان پناه میبرم. هیچ دختری نیست مگر اینکه قرار است چنین آزمونی را بگذراند و مریم بودن بخشی از هویت هر دختری است. در این رابطه حضرت امام رضا (ع) کار عجیبی میکنند. این جمله حضرت مریم از سوره مریم را اخذ میکنند و به اذن خداوند، حرز خود قرار میدهند و آن را کامل میکنند که اِنّى اَعُوذُ بِالرَّحْمنِ مِنْكَ اِنْ كُنْتَ تَقِيّاً اَوْغَيْرَ تَقِىٍ. ببینید یک دختر چه کار میکند که مظهر رئوف بودن خداوند روی زمین، جمله او را اخذ میکند و به عنوان حرز خود برمیگزیند.
"خانم دکتر نیلچی زاده."
#تربیت_دخترانه
#استاد_نیلچی_زاده
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉ولادت امام رضا علیه السلام مبارک باد
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اينجوری بچه ها مسئولیت پذیر میشن!
🔻هر کاری که میخواهید بچهها انجام دهند، اول ببینید خودتان میتوانید انجام دهید یا نه و بعد برنامه ریزی کنید که بتوانید انجام دهید. از نظافت مدرسه تا اتاق خود و چای آوردن و ... . اصلا این کار حس فراعنه دارد که آدم مثلاً زنگ بزند و برای او چای بیاورند! باید خودمان برای خود چای بریزیم. اگر این شود میتوان به بچهها گفت که در ژاپن بچهها مدرسه را خودشان تمیز میکنند. ما در حوزه خودمان هر چه به طلبهها میگفتیم اتاقتان را تمیز کنید توجهی نمیکردند. گفتم گیر کار این است که خودمان این کارها را انجام نمیدهیم. یک برنامه ریزی کردیم که مسئولین و اساتید به نوبت کلاسها و سرویسهای بهداشتی را نظافت کنیم. این باعث میشود از ظرائف کار هم مطلع شوند و این شیوه اهل بیت بوده که خودشان تا کف کار پیش میرفتند.
"حجت الاسلام قاسمیان / کرامت۱"
#تربیت_فرزند
#استاد_قاسمیان
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آنچه خانم ها در مورد کار کردن مردها باید بدانند!
🔻خانمها معمولاً میتوانند چندین کار را با هم انجام دهند. مثلا در عین حال که آشپزی میکنند، لباسها را داخل ماشین لباسشویی میاندازند و با تلفن هم صحبت میکنند. اما آقایان معمولاً روی یک کار میتوانند تمرکز کنند. به همین دلیل اگر انتظار انجام کاری را از آقایان دارید، یک کار را به آنها بگویید، اجازه دهید آن را تمام کند، وقتی انجام شد، کار دیگر از او بخواهید. حتی در حین انجام یک کار هم به او نگویید که هر وقت این کار تمام شد، فلان کار را هم انجام بده! این نظم ذهنی و فکری آنها را به هم میریزد.
"خانم دکتر فردوسی"
#تربیت_همسرانه
#دکتر_فردوسی
✅@keraamat_ir
خبر خبر خبر مهم ویژه معلم ها ‼️‼️‼️‼️
اگر معلم هستید یا به معلم شدن علاقه دارید،
📚دوره ی مجازی الفبای چمرانی شدن 📚
مخصوص شماست 😎
«تربیت مربی به سبک چمرانی»
یک دوره ی تکرارنشدنی تربیتی و آموزشی با اساتید باتجربه مجموعه شهید چمران😊
✅دوره ی عمومی
✅دوره ی تخصصی
⭕کارگاه های آنلاین و آفلاین ⭕
🟪 مهلت ثبت نام: فقط تا ۳٠ خرداد 🟪
❗امکان پرداخت قسطی در دومرحله وجود داره!
🎁 ثبت نام گروهی بالای ۳نفر،
شامل ۲۰ درصد تخفیف میشه ‼️
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام کلیک کنید⬇️
https://chamraniha.com/chamrani-shodan/
➕بفرستید برای معلم ها که جانمونند🤗
@chamran_family
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آنچه پدرها در ارتباط با بچه ها باید بدونن!
🔻پدر باید با بچه رفیق و هم بازی باشد و رفیق اول بچه باشد. بچه باید بتواند با پدرش راحت حرف بزند. اگر پدری رفیق اول فرزندش نباشد، هر چه پدر میگوید میرود با رفیق اولش طرح میکند اگر او تایید کرد میپذیرد، و گرنه تایید نمیکند. بچه اگر عاشق پدر نباشد، عاشق دین پدر نمیشود.
ایت الله حائری شیرازی
#تربیت_فرزند
#استاد_حائری_شیرازی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اینجوری زندگی کردن رو به بچه ها یاد بدید!
🔻وقتی بچه به دنیا میآید، اولین مربی که میبیند مادر است. پدر و مادر مربی اصلی بچهها هستند. و هسته تخست تربیت در خانه است. یعنی مدرسه و مراکز تربیتی همه باید کمک خانواده باشند نه اینکه شهریهای پرداخت کنند و بچه ها را به مدرسه و کانونهای تربیتی بسپارند. کاری که مدرسه میتواند انجام دهد، این است که زمینه کارهایی مثل دوست پیدا کردن بچهها، آموزش مسائل اعتقادی و مهارتهای مختلف را فراهم میکند. اما درس زندگی را خانواده باید به بچهها بیاموزد. حتی اردو هم معنایی ندارد. لازم است پدر و مادر همراه بچهها به گردش و اطراف شهر و صله رحم و خانه اقوام بروند. با بچهها حرف بزنند و از بچگیهای خود خاطره بگویند تا بچهها هم خاطرات روز مدرسه و اتفاقاتی که برایشان رخ داده را بگویند. برای اینکه تربیت به سرمنزل مقصود برسد خانوادهها باید تا میتوانند وسط باشند.
"حجت الاسلام وافی/ کرامت۳"
#تربیت_فرزند
#استاد_وافی
✅@keraamat_ir
🔔🔔🔔
خبر خبر خبر❗️❗️
یک طرح ویژه در راه است🤩
اگر علاقه دارید وارد دنیای کودکان شوید
و با آنها زندگی کنید
و در ساختن آینده آنها نقش اثرگذاری داشته باشید
«دوره تربیت مربی مهیانه»
شما را برای یک زندگی کاری جذاب مهیا می کند.😍
در این دوره ۴۰ کارگاه را در کنار هم زندگی می کنیم و در میابیم که:
🌱 دنیای کودک چگونه است و چه طور باید وارد این دنیا شد؟
🌱 نیازها و ویژگی های عمومی و منحصر بفرد کودکان چیست؟
🌱 چگونه باید با کودکان تعامل مناسب داشت؟
🌱 چگونه می توان بستری ساخت تا کودک ارزش های درست را در اینده انتخاب کند؟
🌱 تربیت چیست و چگونه می توان مربی شد؟ نسبت ما با تربیت چیست؟
🌱 با شخصیت های متفاوت و منحصر بفرد کودکان چه گونه باید تعامل کرد؟
🌱 تفاوت بستر تربیتی دختران و پسران چیست؟
🌱 آموزش های جنسی به کودکان چگونه نباید باشد؟ و چگونه باید صورت گیرد؟
🌱 چگونه می توان یک طرح درس نویس حرفه ای شد؟
🌱 اصول تشویق و تنبیه چیست؟ چه زمانی باید تشویق و تنبیه کنیم و چه زمانی نباید؟
🌱 چگونه یک مربی خلاق شویم و قالب هایمان را بشکنیم؟ چگونه فکر کنیم و فیلسوف شویم؟
🌱 چه طور بازی کنیم که هم کودک و هم خودمان لذت ببریم؟
🌱 برای انواعِ ابعاد تربیتی دوره کودکی(تربیت عقلانی، عاطفی، جسمانی، اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی، رسانه ای، علمی و مهارتی و...) چه کنیم؟
و...
✅ همراه با یک روز اردوی کارگاهی طبیعت گردی
❌ مهلت ثبت نام فقط تا ۲۸ خرداد ❌
تفصیل کامل طرح در دوره صورت می گیرد😉
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اجازه بدهید نوجوان سوال کند!
🔻 در بعضی سنین مثلا ۱۲_۱۳ سالگی یا بالاتر، بحرانی در نوجوان و جوان ایجاد میشود و دچار شک و تردید میشود. تا قبل از این دوران همه چیز را از پدر و مادر بدون دلیل پذیرفته است اما الان دچار تردید میشود که ممکن است اعتقاداتی که داشته باشد، درست نباشد. در این مرحله باید به وضع نوجوان و جوان رسیدگی کرد. این دوران و سوالات جوان، طبیعی و عادی است. اما گاهی بزرگترها برخوردهای خشونت آمیزی میکنند که بسیار خطرناک است و موجب عاصی شدن جوان میشوند.
✔️ این در حالی است که نوجوان فقط سوال کرده است!
"استاد شهید مطهری"
#استاد_مطهری
#شهید_مطهری
#تربیت_فرزند
#تربیت_نوجوان
#نوجوان #رسانه
✅ @keraamat_ir
📍برنامه زنده مناظره (به صورت لایو)
✏موضوع: نقش کلیشه های جنسیتی در تربیت جنسی
📚اساتید:
آقای دکتر علیرضا لاور
آقای دکتر سید کمیل حسینی
📌چهارشنبه ۲۵ خردادماه
ساعت ۲۱:۳۰
📺پخش از صفحه اینستاگرام کرامت
https://instagram.com/keraamat_ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سیره تربیتی آیت الله مهدوی کنی
🔻 ویژگی حاج آقای مهدوی کنی در مسئله تعلیم و تربیت، این بود که از ایشان خیلی کم نصیحت شنیده میشد، مگر در مواقعی که کسی خودش درخواست میکرد یا موقعیت خاصی بود. به طور معمول ایشان از طریق عمل یا به صورت غیر مستقیم مسئله را منتقل میکردند. به این صورت که اگر چیزی پیش میآمد، آن را نگه میداشتند و مثلا یک هفته، ده روز بعد، با مقدمهای از یک روایت یا هنگام بحثی، نکتهای که لازم بود آن زمان گفته شود را در شرایط متفاوتی که حالت نصیحت نداشته باشد، بیان میکردند.
☑️ در مجموع اثر تربیتی ایشان بیشتر از جنس زندگی کردن بود تا نصیحت.
علاوه بر این، همراهی با اطرافیان در وجود ایشان زیاد بود. تقیدات خاصی که عرفا یا اهل زهد دارند، مخصوص خودشان و در ساعات خلوتشان در صبح بود و مابقی مواقع با اطرافیان همراهی میکردند. مثلا اگر بچهها مشغول دیدن فوتبال بودند، حاج آقا نیز همراه ایشان فوتبال نگاه میکردند و در حین تماشا با بچهها شوخی میکردند و البته درپایان هم به شوخی میگفتند: حالا که چی، که این را دیدیم؟!
"حجت الاسلام سعید مهدوی کنی."
#آیت_الله_مهدوی_کنی
#تربیت_فرزند
#تربیت_نوجوان
#نگاه_تربیتی #نصیحت #رسانه
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اینجوری شیطان در فرزندانمون شریک میشه!
🔻 در آیه وَ شارِكْهُمْ فِي الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلاد، ابلیس برای حضرت الله خط و نشان میکشد. خداوند هم میفرماید برو در مال و فرزندان کسانی که ولایت تو را می پذیرند، شریک شو!
👿 شیطان با ربا در اموال انسان شریک میشود.
❓ اما در فرزندان چگونه شریک میشود؟
🔻 مفسران میگویند از طریق زنای ذهنی شیطان در فرزند انسان شریک میشود، یعنی بچه ای که متولد میشود هم فرزند آن پدر و مادر است هم فرزند ابلیس.
به این صورت که ابلیس کاری میکند مرد، به خانمی که پوشش نامناسبی در جایی داشته نگاه کند. اگر مرد یا زنی با ذهنیتی که از مرد یا زن دیگری دارند، با همسر و شریک جنسی خود رابطه برقرار کنند، شیطان در آن فرزند شریک میشود ونتیجه این میشود که فرزندشان خصلت های آن زن و مرد بیگانه را پیدا میکند. در آینده بچه این خانواده رفتارها و چموشیهایی انجام میدهد که موجب تعجب پدر و مادر خواهد شد.
❌ اما این به دلیل همان چشم ناپاک پدر و مادر است.
"دکتر حسن عباسی"
#استاد_عباسی
#حسن_عباسی
#تربیت_فرزند
#تربیت_نوجوان
#رسانه
#نقش_ابلیس #اثر_چشم_ناپاک
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فرزندم مسائل غیر اخلاقی جستجو کرده! چیکار کنم؟
🔻 اگر فهمیدیم که فرزند نوجوانمان یک موضوع غیر اخلاقی را جستجو کرده است چه کار کنیم؟
❓ آیا او را بزنیم یا گوشیاش را بگیریم؟
⛔️ خیر! اینها بدترین کارهای ممکن است!
🔻 اینجا جایی است که خانواده باید نقش محدود کننده خود را در خفا به فرزندش یادآوری کند.
پدر با پسر و مادر با دختر، وارد چنین گفتگویی شوند: «دخترم این تلفن همراهی که برای شما گرفتم برای کارهای درسی و پیشرفت شماست و خیلی خوب است که از فضای مجازی استفاده میکنی.
اما در این فضا یک سری تهدیداتی وجود دارد که ممکن است گوشیات و حتی ذهنت را آلوده کند و موجب شود که از درسهایت عقب بیفتی.»
☑️ یعنی لازم است اقناعی و غیر مستقیم وارد گفتگو شویم.
♨️ نکته مهم این است که نیازی به تندروی نیست. خیلی کوتاه در حد ۴-۵ دقیقه صحبت و بحث را تمام کنیم. ♨️
"آقای دکتر آل داوود"
#استاد_آل_داوود
#تربیت_فرزند
#تربیت_نوجوان
#تربیت_جنسی
#رسانه #تلفن_همراه
#گوشی #مسائل_غیراخلاقی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا نمیتونم با خانواده ام مهربون باشم؟
🔻 به مردی گفته میشود وقتی وارد خانه میشوی با همسر و فرزندانت با محبت رفتار کن. او هم با خود تصمیم میگیرد که درست رفتار کند و کلی هم تمرین میکند و گل میخرد و ... .
❓ اما وقتی وارد خانه میشود نمیتواند رفتار محبت آمیز داشته باشد. چرا؟!
🔴 چون افکار بد از وجود او تخلیه نشده است.
با دیدن همسر، تمام خاطرات بد مرور میشود. باید ذهن را از افکار بد تخلیه کرد.
❓اما چگونه؟
🔻 خانم ها با حرف زدن و مردها با کار کردن تخلیه میشوند. سفر رفتن، مناجات و دعا و توبه، اهل خانواده و صله رحم بودن انسان را تخلیه و پاکسازی میکند.
⚡️ اما هیچ کدام به اندازه حرف زدن موثر نیست.
🔻 حرف زدن با خدا با همسر و فرزندان انسان را تخلیه میکند.
اما کمی با خود فکر کنیم که چقدر با بچههایمان حرف میزنیم؟
چقدر اجازه میدهیم در خانواده حرفها رد و بدل شود؟
چقدر در گوشیها و تلویزیون و ... غرق میشویم یا ساعتها بیهدف کارهای بیهوده میکنیم
☑️ اما برای حرف زدن وقت نمیگذاریم!
"حجت الاسلام دوست محمدی"
#استاد_دوست_محمدی
#تربیت_فرزند
#تربیت_همسرانه
#همسرداری
#رسانه
#تلویزیون
#گوشی
#تلفن_همراه
#گفتگو #حرف_زدن
#محبت #ابراز_محبت
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کودکم خیلی بهم میچسبه! چیکار کنم!؟
🔻 خیلی از مادرها میگویند فرزندم دائم به هم میچسبد و برای بازی به جمع همسالان خود نمیرود.
⚠️ لازم است توجه کنیم که در ۹۵ درصد اوقات، مشکل از بچهها نیست، بلکه مشکل از خود مادر است که به فرزندش چسبندگی دارد!! ⚠️
⁉️ آیا شما به عنوان یک مادر، این حالت را میپذیرید که بچه در محیط دید شما مشغول با بازی با بچهها باشد و شما هم با فاصله بنشینید و حرص نخورید؟!
🔻 معمولاً بزرگترها طاقت نمیآورند که بچهها از آنها جدا شوند و به محض اینکه در بازی با هم دعوایشان میشود، سریع میخواهند مداخله کند!!
☑️ دعوا برای بچهها فایدههای مثبت زیادی دارد. همین مواجهه با چالشهاست که به آنها کمک میکند، فکر کنند و یاد بگیرند که مسئلهای را حل کنند.
اما بیشتر بزرگترها میخواهند جاده صاف کن بچهها باشند.
"جناب آقای کثیری"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_کثیری
#تربیت_فرزند
#تربیت_نوجوان
#رسانه
#دعوا #دعواکردن
#حل_مسئله #بازی_با_همسالان
#چسبیدن_فرزند_به_مادر
✅ @keraamat_ir
کرامت
📍برنامه زنده مناظره (به صورت لایو) ✏موضوع: نقش کلیشه های جنسیتی در تربیت جنسی 📚اساتید: آقای دکتر ع
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) مناظره دکتر کمیل حسینی و دکتر علیرضا لاور با صفحه کرامت
https://dl.keraamat.ir/lives/live-lavar-hoseini.m4v
✅ @keraamat_ir
مناظره استاد حسینی و استاد لاور.m4a
19.71M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) مناظره دکتر کمیل حسینی و دکتر علیرضا لاور با صفحه کرامت
#صوت_لایو
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نکته کلیدی که معمولا پدر و مادر فراموش میکنن!
🔻 خداوند در سوره غاشیه، آیه۲۲ میفرماید: لَسْتَ عَلَيْهِمْ بِمُصَيْطِرٍ، یعنی ای پیغمبر تو با همه عظمتت و اینکه پدر امت هستی بر انسانها سیطره نداری.
در آیه قبل این سوره نیز میفرماید إِنَّما أَنْتَ مُذَكِّرٌ. تو تذکر بده و برو.
بر این اساس، لازم است والدین صرفاً یادآوری کنند که مثلا الان زمان تکلیف نوشتن است.
❌ اینکه آیا نوشت، ننوشت، درست یا غلط نوشت، دیگر به این نباید کاری داشته باشیم.
🔻 بچه ما یک انسان مستقل دست که خودش باید از پس کارهایش بر بیاید.
در مورد نماز هم به همین شکل است. در سنی که بچه کوچک است و نیاز به یادآوری دارد، صرفاً به او یادآوری میکنیم. اینکه اول وقت بخواند یا نخواند، نمازش قضا شود یا نشود دیگر بر ما نیست.
اما چون ما خودمان را مسلط میبینیم، میخواهیم توصیههایمان، ضمانت اجرایی داشته باشد. برای اصلاح، نیاز است ذره بینهایمان را برداریم و کمی فاصله بگیریم و خیلی چیزها را نپرسیم.
📣 اینکه «نماز خواندی؟ مشقت را نوشتی؟ دستت رو شستی؟ نشان بده، ببینم چطور شستی؟» اصلا نیاز نیست!
☑️ تا آنجایی که میشود باید خودمان را عقب بکشیم و جزئیات رفتارهای بچه ها را بررسی نکنیم.
"حجت الاسلام اعلایی"
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
#استاد_اعلایی
#تربیت_فرزند
#تربیت_نوجوان
#رسانه
#نماز #آموزش_نماز
#نمازخواندن #تذکر
✅ @keraamat_ir