📚نام کتاب: من او
🖋نویسنده: رضا امیر خانی
📑انتشارات: افق
📓تعداد صفحات: ۶۰۰
🌱برگی از کتاب
وقتی رفیق آدم چیزی از آدم خواست، لطفش به این است که بی حکمت و پرس و جو بدهی، اگر حکمتش را بدانی به خاطر حکمت دادهای، نه به خاطر لوطی گری.
📗📘📙
@ketabe_khoub
اعتدال در نصیحت کردن
بسیاری از پدران بچه ها را بهانه ای می دانند برای اینکه بنشینند برایشان حرف بزنند، و می گویند: می خواهم نصیحت کنم.
خوب پدر، حرفی که به کسی یا فرزندت می زنی، دانه است و فکر او زمین.
ببین در این زمین چقدر بذر می توان پاشید؟ اگر در یک متر زمین یک کیلو گندم پاشیدی، همه دانه ها سبز نمی شوند، تازه اگر هم در بیایند، همدیگر را خفه می کنند. موعظه زیاد، باعث می شود که حرف ها همدیگر را له کنند، همدیگر را بپوشانند.
✍آیت الله حائری شیرازی
📕تمثیلات
@ketabe_khoub
♨️
نویسنده کتاب «نخل و نارنج» در مراسم جشن امضای اثرش گفت: همین که توانستم با اثرم زندگی دختری را از خودکشی نجات دهم، رضایت خاطر دارم.
در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، وحید یامین پور با حضور در غرفه انتشارات کتاب جمکران با مخاطبان خود دیدار کرد و جشن امضای کتاب «نخل و نارنج» برگزار شد.
این کتاب، نزدیک به ۹۰ هزار نسخه به چاپ رسیده است.
این نویسنده درباره مهمترین تفاوت کتاب نخل و نارنج با ارتداد گفت: کتاب نخل و نارنج دارای یک روایت شیرین از زندگی شخصیتی است که دارای شکوه در ابعاد وجودی است، اما ارتداد یک روایت تلخ و شوکهکننده از یک حادثه خیالی است.
وی تصریح کرد: مهم این است که ما بتوانیم مفهومی را که در نظر داریم به همراه تاثیری که بر احساس مخاطب میگذاریم به طور موثر منتقل کنیم.
یامین پور افزود: ارتباط با نسل جدید برایم بسیار اهمیت دارد و آن را اصلیترین دلیل موفقیت میدانم.
وی در پایان افزود: علاقهمندم کتابهای دیگری برای معرفی بزرگانی در تاریخ مثل شیخ انصاری بنویسم.
https://www.farsnews.ir/news/14010225001096
@ketabe_khoub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد دکتر وحید یامین پور، کتاب هایی در حوزه غرب شناسی و تاریخ تمدن
📕
هدایت شده از کتاب خوب📚
📚نام کتاب: "فواره گنجشکها "
زندگی داستانی امام جعفر صادق علیه السلام
🖋نویسنده: محمود پور وهاب
📑انتشارات: کتاب جمکران
📓تعداد صفحات: ۱۳۲
🍃برگی از کتاب:
.
دخترک از پنجره بیرون را نگاه کرد. آفتاب با گلهای درخشان باغچه حرف می زد و درخت بزرگ با گنجشک هایی که دوست شان داشت. ناگهان صدای نازک نوزاد با فواره ی گنجشک های روی درخت ، پر کشید.
ابن ابیالعوجا گفت: «عجب! اگر تو از یاران جعفر بن محمد هستی، بدان که او هرگز اینگونه با ما حرف نمیزند. او بارها این سخنها را که تو آن را کفرآمیز میخوانی از ما شنیده؛ ولی هرگز از حدّ ادب بیرون نرفته و دشنام نداده است. او مردی بسیار خردمند، آرام و بردبار است. سخنان ما را به خوبی گوش میدهد تا آنچه در دل داریم، بر زبان بیاوریم؛ طوری که گاهی گمان میکنیم بر او پیروز شدهایم. آنگاه او با کمترین سخن، دلیلهای ما را باطل میسازد، چنانکه نمیتوانیم پاسخ بدهیم. اگر تو از پیروان او هستی، چنانکه شایستهی اوست با ما سخن بگو!»
📗📘📙
@ketabe_khoob
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
غذای نیم پخته از خام بدتر است
زیرا خام فریب نمی دهد
اما نیم پخته می فریبد
پس کمکم کن تا پخته بازگردم
#نادر_ابراهیمی
#نادر_دوست_داشتنی_ما
Alireza Ghorbani - Midani To (320).mp3
14.75M
گفتی که به دل شکستگان نزدیکی
ما نیز دل شکسته داریم ای دوست💔
#موسیقی
#علیرضا_قربانی
🕊🕊
ما را کبوترانه وفادار کرده است
آزاد کرده است و گرفتار کرده است
بامت بلند باد که دلتنگی ات مرا
از هر چه هست غیر تو بیزار کرده است
خوشبخت آن دلی که گناه نکرده را
در پیشگاه لطف تو اقرار کرده است
تنها گناه ما طمع بخشش تو بود
ما را کرامت تو گنه کار کرده است
چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر
قربان آن گلی که مرا خوار کرده است
🕊🕊🕊
#امام_رضا
#فاضل_نظری
@ketabe_khoub
🌸🍃🍃🍃🌸🌸🍃🍃🍃🌸
روزت مبارک دخترکم! آرزوها متولد می شوند؛ بعضی هایشان قد می کشند و میوه می دهند و بعضی هایشان نه، دود می شوند و گاهی بر باد می روند. تو تنها آرزوی بر باد نرفته منی، آرزویی که به آن تکیه کنم و دست های زندگی را روی شعله هایش گرم کنم.
امروز، روز توست ... بهتر است سالی چند بار برای تو جشن بگیرم. یا حتی هر روز، وقتی از خواب بر می خیزی و با طلوع چشم هایت روز من آغاز می شود.
تو تنها آرزوی بر باد نرفته ی منی...
🌸🍃🍃🍃🌸🌸🍃🍃🍃🌸
#روز_دختر
#ارتداد
@ketabe_khoub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃
وحید یامین پور:
من واقعش نمیدونم برای دانشجو، کاری مهمتر از کتاب خوندن هست یا نه؟
توصیه میکنم، فاصله ۱۸ تا ۲۵ سال، این ۷ سال رو قدر بدونند، برای اینکه در جهان کتاب یک گشت و گذار جدی بکنند.
که این لحظه پُر ثمر زندگی یا لحظه ذکر است یا لحظه فکر که هر دو در کتاب هست.
🍃🍃
@ketabe_khoub
🥀🥀🥀
آسمان زار می زند؛ زار زار...
رسانه های سراسر عالم می نویسند و می گویند و نشان می دهند که بزرگ ترین اجتماعی که از آغاز ِ پیدایی انسان تا این زمان پدید آمده، بر مرده ی این بزرگ، نماز می گزارند: أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱللَّٰه...
اینجا دریایی است انگار بی کناره؛ دریایی که تنها قایقِ آن که بر سر دستِ امواجِ انسانی می رود، هم اوست...
۱۴ خرداد۱۴۰۱ سالگرد رحلت امام خمینی ره
#امام_خمینی
#سه_دیدار
#نادر_ابراهیمی
🌴🍊
خداوند به این کار رضاست: " یخرج الحی من المیت " او زندگانی را از جسد افسرده این شهر بیرون خواهد کشید و شهر دوباره سرپا خواهد شد.
_خوب حرف می زنی مرتضی، خدا عوضت بدهد. این ها را روی منبر به مردم هم بگو. آن ها دهان به دهان کلمات تو را در جانشان تکرار خواهند کرد.
_هرشب می گویم. باز هم خواهم گفت.
_ مردم تو را دوست دارند مرتضی، بسیار...
#وحید_یامین_پور
#نخل_و_نارنج
@Ketabe_khoub
هدایت شده از کتاب خوب📚
🌹
روحش شاد.
استادی میگفت نادر، سعدی روزگار ماست. و راست میگفت. از نادر هر چه که به دستتان رسید بخوانید و حالش را ببرید.
✔شاهکارش "آتش بدون دود" ، که پیشتر گفته بودم جزو چند کتابی است که پیش از مرگ حتما باید بخوانید.
✔عاشقانههای دلانگیزش مثل "یک عاشقانه آرام"، "بار دیگر شهری که دوست میداشتم"، "چهل نامه به همسرم"
✔وطن دوستی و استعمار ستیزیاش در "جادههای آبی سرخ"
✔و "مردی در تبعید ابدی" ، "سه دیدار" و...
#نادر_ابراهیمی
#نویسندگی
#رمان #ادبیات
🔴معتقدم اگر نادر ضد سرمایه داری و شاه و استعمار قلم نزده بود، جریان روشنفکری ما را مجبور میکرد بر قبرش سجده کنیم. ولی او را بایکوت و بزرگیاش را انکار کردند... بگذریم. حرف بسیار است.
📗📘📙
@ketabe_khoob
در زیست توسعه یافته، لذت است که اصالت دارد. مادر اگر فرزندان کمتری داشته باشد یا اصلا فرزند نداشته باشد، لذت و تمتعش در دنیا بیشتر است. اگر مبنا لذت باشد، عقل حکم می کند بچه دار نشود....
بشری که در زندگی اش لذت اصل باشد، مسئولیت نمی پذیرد. تفاوتی بنیادی در کار است: دنیای توسعه یافته مبتنی بر رهایی و لذت است، و دنیای متدین مبتنی بر تکلیف.
مرد ایرانی ازدواج می کرد که مادری برای فرزندان آینده اش یافته باشد. روایات مربوط به ازدواج، معطوف به چیست؟ معنای ازدواج در دنیای توسعه یافته دچار دگرگونی می شود و همسر تبدیل می شود به همدم قصه های عشقی. دنبال آدمی هستیم که با او گره های دراماتیک و قصه عشقی بسازیم. در نهایت پیدا هم نمی شود.
معمولا همه این ها مربوط به پیش از ازدواج است یا اندکی پس از آن. می گویند: همسران تا شش ماه عاشقانه زندگی می کنند و بعد، پنجاه سال همدیگر را تحمل می کنند! پشت این طنز تلخ، واقعیتی جدی است.
اگر زندگی بشر واقعا مبتنی بر لذت باشد، دلیلی برای فرزند آوری وجود ندارد. همه وجوه زندگی بشرِ توسعه یافته، مبتنی بر تلذذ است.
✍ماجرای فکر آوینی/صفحه ۱۳۷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد | شعرخوانی مرحوم #حميد_سبزواری در حضور رهبرانقلاب
🏴 سالگرد درگذشت مرحوم حمید سبزواری
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 پیرو تحسین و نگارش تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب مهاجر سرزمین آفتاب صورت گرفت
👈🏻 ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به راوی ژاپنی کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب»
🔻 معاون دفتر مقام معظّم رهبری و نمایندگان دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای عصر امروز (چهارشنبه) با حضور در بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) تهران ضمن عیادت از خانم سبا بابایی (کونیکو یامامورا) مادر شهید ژاپنی دفاع مقدس، سلام و دعای رهبر انقلاب را به ایشان ابلاغ کردند.
🔹 در این ملاقات، حجتالاسلاموالمسلمین محمد محمدیان معاون دفتر مقام معظم رهبری ضمن اهدای چفیه معظّمله به این بانوی فداکار و انقلابی و ابلاغ سلام حضرت آیتالله خامنهای به وی اظهار داشت: «حضرت آقا به شما سلام رساندند و برای سلامتی شما که عمر خود را در مسیر اسلام و انقلاب صرف نمودهاید، دعا کردند.»
🔹 وی همچنین با بیان اینکه اخیرا رهبر انقلاب کتاب خاطرات خانم بابایی را مطالعه کرده و ضمن تحسین کتاب، تقریظی هم بر آن نوشتهاند، از انتشار این تقریظ توسط موسسه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب خبر داد.
🔹 آقایان علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و ایمان عطارزاده معاون هماهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در این عیادت همراه معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری بودند.
🔹 سرکار خانم کونیکو یامامورا در سنین جوانی پس از آشنایی با معارف دین مبین اسلام و ازدواج با یک جوان مؤمن ایرانی، آیین شینتو را کنار گذاشت، به دین اسلام و مذهب تشیع گروید و نام سبا بابایی را برای خود برگزید. این بانوی فداکار در ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس با همه وجود در میدان دفاع از انقلاب اسلامی حاضر بود و فرزندش را هم تقدیم انقلاب اسلامی کرد.
🔺 زندگانی پرفراز و نشیب این مادر شهید در قالب کتابی با عنوان «مهاجر سرزمین آفتاب» به قلم آقایان حمید حسام و مسعود امیرخانی به رشتهی تحریر درآمده و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
🀄🀄
زمان پرواز مصادف با اذان صبح است. اولینبار است که میبایست در هواپیما نماز بخوانم. هواپیماییِ امارات هر چند دقیقه یک بار جهت قبله را روی صفحۀ نمایشگرهای نصبشده در جلوی مسافرها نشان میدهد. جهت قبله دقیقاً برعکس جهت حرکت هواپیماست؛ یعنی باید بهسمت دُم هواپیما بایستم. هواپیما که اوج میگیرد، کمربند را باز میکنم و بلند میشوم تا در انتهای ردیف صندلیها سجاده بیندازم. مهماندارِ موطلایی جلو میآید و میگوید: «تا وقتیکه چراغ کمربندها خاموش نشود، نمیتوانید کمربندتان را باز کنید و از جایتان بلند شوید!» خب این را که هرکسی می داند. نمیدانم این مهماندارها چرا همیشه چیزهای تکراری را به مسافران توضیح می دهند. قاعدتاً او می بایست درک میکرد حتماً موضوع مهمی است که من از جای خود بلند شده ام. محسن یزدی هم دو صندلی آنطرف تر کلافه است و با ایما و اشاره میپرسد نماز را چه کنیم؟ سعی میکنم برای مهماندار توضیح بدهم که وقت نماز میگذرد؛ اما او با خونسردی توصیه میکند کارم را به وقت مناسب دیگری موکول کنم. البته او درست میگوید؛ اما هواپیما با سرعت نهصد کیلومتر در ساعت بهسمت شرق در حال پرواز است و هوا هر لحظه روشن و روشنتر میشود. شاید چیزی حدود ده دقیقه فرصت دارم. اینکه بخواهم مفهوم قضا شدن نماز را برای مهماندارهای اروپایی هواپیما توضیح بدهم، خیلی سخت است؛ برای همین به صندلیام برمیگردم تا فکر چارهای کنم.
چشم میگردانم که ببینم بقیۀ همسفرها چه وضعیتی دارند. محسن یزدی که از تلاشهای من ناامید شده بهشکل برعکس، چهارزانو روی صندلی نشسته و نماز میخواند. وضعیت خندهداری است. چند زن ژاپنی درحالیکه سعی میکنند جلبتوجه نکنند، دارند رفتار عجیب او را دید میزنند. احتمالاً فکر میکنند این تکان دادن سر و خواندن وردهای آهسته در همان دقایق ابتدایی تِیکآف نوعی آیین رازآلود برای دور کردن شیاطین و جلوگیری از سقوط هواپیماست!
در همین هیروویرِ کلافگی به فرشتههایی فکر میکنم که در ارتفاع سیهزار پایی و سرعت صدها کیلومتر بر ساعت، باید نماز ما را ثبت کنند. سرعت آنها بیشتر است یا هواپیما؟ اگر آن فرشته هایی باشند که فاصلۀ آسمان آخر تا آسمان دنیا را در چشم بههمزدنی طی میکنند، طبعاً مشکلی با نماز در هواپیما ندارند. با خودم فکر میکنم این دو فرشتهای که الان روی شانههایم نشستهاند و اوضاع و احوال را ثبت میکنند، چهچیزی مینویسند؟! اصلاً با من سوار هواپیما شدهاند یا در ایران ماندهاند؟
زیرلب میخوانم: «ولِلّه جنود السّماوات و الارض ... .»
🎋🎋🎋
صفحه/۲۸
#کاهن_معبد_جینجا
#وحید_یامین_پور
@ketabe_khoub