اردوغان: افتتاح کریدور (جعلی) زنگزور که برای ترکیه و آذربایجان بسیار مهم است، یک موضوع راهبردی است و باید اجرایی شود.
پ ن : فشار زیادی بر روی علیف باکو برای آغاز جنگ وجود دارد...
علیف باکو مترسکی بیش نیست
آمار زایمانهای اتباع در قم به ۲۱.۴٪ رسیده است
//////////////////////////////////////////////
مدیرکل اتباع قم: نرخ تولد اتباع در قم نسبت به جمعیت ساکن آنها روال طبیعی دارد / با پر رنگ کردن این موضوع قصد ایجاد بدبینی در بین مردم این دو کشور را دارند
اکبر زارعی، مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی استانداری قم:
🔹نرخ تولد اتباع در قم جای هیچگونه نگرانی ندارد. میزان زاد و ولد اتباع در قم با توجه به تعداد جمعیت ساکن آنها در این استان، مساله طبیعی و عادی است.
🔹در موضوع پر رنگ کردن تعداد بالای زاد و ولد اتباع در قم باید دستهای پنهان دشمنان را رصد و پایش کرد؛ دشمنان به شدت مترصد فرصتی هستند که با به راه انداختن حرفهای بیپایه و اساس سبب ایجاد بدبینی در بین مردم این دو کشور همسایه با اشتراکات بالای زبانی و دینی شوند
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قتل عام نیمی از مردم ایران!
سال ۱۲۹۶، زمان جنگ جهانی اول وقتی همه کشورها درگیر جنگ بودن، ایران با یه فاجعه بزرگ روبرو شد...
جنایت بزرگ انگلیس که سانسور شد.
نیسان موتور روز دوشنبه (۲۵ سپتامبر) اعلام کرد که از هم اکنون تمام مدلهای جدیدی که در اروپا عرضه میکند کاملاً الکتریکی خواهند بود و قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ فقط خودروهای الکتریکی را در این قاره بفروشد.
به گزارش ایسنا، ماکوتو اوچیدا، مدیرعامل نیسان در بیانیهای گفت: نیسان تا سال ۲۰۳۰ در اروپا به برقی کامل تغییر خواهد کرد و ما معتقدیم که این کار درستی برای کسب وکار، مشتریان و کره زمین است.
هدف جدید عرضه کامل خودروهای برقی در اروپا تا سال ۲۰۳۰، نیسان را با شریک خود یعنی رنو که قصد دارد برند رنو را تا آن زمان کاملاً برقی کند، هماهنگ میکند.
بر اساس گزارش رویترز، فورد و استلانتیس همچنین قصد دارند تا سال ۲۰۳۰ در اروپا کاملاً برقی باشند. ولوو قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ فقط خودروهای برقی را در سراسر جهان بفروشد
🆔@khabartv_tahlil
https://eitaa.com/joinchat/518324543Cc11cbd7525
پ ن : محتمل است در ده سال اینده نود درصد خودروهای جهان برقی باشد و خودروهای بنزینی ، گازوئیلی و گازسوز فقط برای تخصصها ،مناطق و شرایط خاص تولید شوند
خبر تیوی _ تحلیل
آمار زایمانهای اتباع در قم به ۲۱.۴٪ رسیده است ////////////////////////////////////////////// مدیرک
مدیرکل اتباع قم: نرخ تولد اتباع در قم نسبت به جمعیت ساکن آنها روال طبیعی دارد / با پر رنگ کردن این موضوع قصد ایجاد بدبینی در بین مردم این دو کشور را دارند
اکبر زارعی، مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی استانداری قم:
🔹نرخ تولد اتباع در قم جای هیچگونه نگرانی ندارد. میزان زاد و ولد اتباع در قم با توجه به تعداد جمعیت ساکن آنها در این استان، مساله طبیعی و عادی است.
🔹در موضوع پر رنگ کردن تعداد بالای زاد و ولد اتباع در قم باید دستهای پنهان دشمنان را رصد و پایش کرد؛ دشمنان به شدت مترصد فرصتی هستند که با به راه انداختن حرفهای بیپایه و اساس سبب ایجاد بدبینی در بین مردم این دو کشور همسایه با اشتراکات بالای زبانی و دینی شوند
🆔@khabartv_tahlil
https://eitaa.com/joinchat/518324543Cc11cbd7525
هدایت شده از فریاد ِقهرمان
انسان شناسی 143.mp3
11.46M
#انسان_شناسی ۱۴۳
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
مبداء : مَـــن
مقصد : خُــــدا (کمال مطلق)
• بهترین مسیر حرکت از مَــن تا خُـــدا کدام مسیر است؟
• بهترین مرکب برای حرکت در این مسیر کدام است؟
• جواب این سؤالها را در کدام مکتب باید پیدا کنم؟
👤عبد
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
یا_صاحب_الزمان_ادرکنی
لبیک_یا_خامنه_ای
فریاد_قهرمان/🇮🇷
"@faryade_ghahraman
🎯حسین کمیل:بدون تعارف،شرایط و سطح غنیسازی ایران از نقطه گریز،مدتهاست عبور کرده است..غرب دیگر تحریم جدیدی ندارد و بخاطر درگیری با روسیه،گزینه نظامی علیه ایران شوخی است.
آشوب داخلی هم بجایی نرسید و تررورها تا اینجا خنثی شده است.
برای غرب،فقط توافق با ایران میماند..توافقی موقت و مرحلهای!
در این شرایط،نوبت اسراییلیهاست که از امریکا و ایران امتیاز بگیرند...گزینه نظامیشان(بجز قفقاز)فعلا به سنگ خورده..از ایران امنیت،و از امریکا اجازه همکاری هستهای با عربستان و مجوز صلح با بنسلمان را طلب کردهاند..
اتفاق خاصی در داخل نیوفتد،توافقی موقت صورت گرفته که برای راستیآزمایی،چندین ماه نفت ایران بدون مزاحمت به فروش رفته و در مقابل زندانیان بسیار مهمی مبادله شده است..
احتمالا باید منتظر اعلام یک توافق موقت چند مرحلهای در مهر یا اوایل آبان باشیم!!
حسین_کمیل
🆔@khabartv_tahlil
https://eitaa.com/joinchat/518324543Cc11cbd7525
آغاز بازی بزرگان در قفقاز جنوبی/مقدمه
#تحلیل_مهم
#تحلیل_اختصاصی❕میلادرضایی
سامانتا پاور، رئیس آژانس توسعه بینالمللی آمریکا،از جمله کسانی است که با یوری کیم به ایروان سفر کرده است.
کسانی که او را میشناسند میدانند حضور وی به معنی آغاز روند استعمار سریع و آشکار ارمنستان توسط آمریکا است.
اما ورود و تثبیت حضور آمریکا در ارمنستان چه تبعاتی برای کل منطقه قفقاز جنوبی در پی دارد؟
ورود آمریکا و سپس سایر کشورهای اروپایی به منطقه قفقاز و خصوصا کشور ارمنستان یک معنا دارد و آن اتمام بازی یا نقش آفرینی کشورهای منطقه است.
این حضور در یک جهت به معنای پایان نقشآفرینی ترکیه مستقل در منطقه قفقاز جنوبی و پایان داستان های خیالی کریدور تورانی ترکیه،یا تشکیل ترکستان بزرگ است.
درواقع حضور آمریکا در ارمنستان به معنای آغاز یک سری تحولات مرتبط مابین کشورهای منطقه قفقاز است.
این حضور باعث میشود آمریکا و ناتو اهدافی مانند آغاز جنگ طولانی مدت در منطقه قفقاز و تجزیه داغستان از روسیه و یا جداشدن استان آذربایجان ایران را در سر بپرورانند.
در ابتدا آنها تمایل دارند که این تحولات منجر به تشکیل یک جبهه متحد (کشورهایقفقاز) علیه روسیه و ایران شود.
در گذشته ترکیه با اهرم یا ابزارهای بازی سیاسی قفقاز از بلوک غرب باج گرفته و همزمان سعی میکرد سیاست تبدیل ترکیه به یک قدرت بزرگ فرامنطقه ای را با تشکیل ترکستان بزرگ پیگیری کند.
به عنوان مثال یکی از این ابزار های ترکیه بازیگری علیه روسیه و ایران با کارت بازی باکو در منطقه قفقاز جنوبی بود.
ترکیه به عنوان یکی از اعضای ناتو برای برهم زدن امنیت منطقه قفقاز جنوبی و ایجاد کریدور زنگزور و یا سیونیک و قطع ارتباط ایران با روسیه (محور شمال به جنوب در منطقه قفقاز) تمام وقت از حمایت های آمریکا برخوردار بود.
یکی از این حمایت ها،اعطای چند وام به این کشور جهت نجات ترکیه از فروپاشی اقتصادی است.
اما زمانیکه آمریکا در ارمنستان حضور پیدا کرده باشد دیگر بازی ترکیه معنایی ندارد.
زیرا از یک سو ترکیه توان رویارویی با آمریکا را در ارمنستان ندارد که بتواند به این بهانه باز از آمریکا باج بگیرد و از طرف دیگر چیزی به اسم کریدور های خیالی و ترکستان بزرگ شکل نمیگیرد و بعد اینکه آمریکا مستقیما وارد تحولات منطقه شده و دیگر نیازی به واسطه ای مانند ترکیه نیست.
با تثبیت حضور آمریکا در ارمنستان درواقع، ارمنستان به عضو جدید غيررسمی(در آینده نزدیک عضو رسمی) ناتو تبدیل شده و اکثر امتیازات وضعی گذشته ترکیه به ارمنستان منتقل میشود و کابوس بدتر برای ترکیه آن است که بعد از ارمنستان باکو هم به بغل آمریکا برود. در این حالت دیگر ترکیه کلا از تصمیم سازی و تاثیرگذاری در قفقاز حذف میشود و باید در بهترین حالت نوچه آمریکا در منطقه شود.
در حال حاضر بعد از ورود و تثبیت ناتو در ارمنستان توپ به زمین علیف افتاده است و به نظر می آید او باید تصمیم بگیرد که به سمت شرق حرکت کند یا به آغوش غرب برود.
کشوری کوچکی مانند باکو توانایی بازی مستقل را ندارد و همانطور که بالاتر عرض شد دیگر ترکیه هم نقشی در منطقه نداشته و در پشت پرده دیگر علیف برای اردوغان پشیزی ارزش قائل نمیشود زیرا علیف به خوبی میداند که قصد اردوغان در نهایت هضم باکو در ترکیه بوده و هماکنون نیز شخصیت اردوغان از علیف در باکو محبوب تر است و امروز زمان آن است که از زیر بلیط ترکیه و اردوغان بیرون بیاید.
اگر علیف به گذشته خود خیانت کند و به خیال اینکه آینده به یک بازیگر اصلی منطقه قفقاز تبدیل میشود و یا به دلایل دیگر مانند رقابت با ارمنستان برای نزدیک شدن به آمریکا و ناتو و... به سراغ غرب برود آنگاه باکو به سرزمین سوخته جدید آمریکا تبدیل می شود.
در گذشته هم بارها گفتم که روسیه و ایران به ناچار در دو دهه آینده روز به روز به یکدیگر نزدیک تر شده و به متحدین اصلی یکدیگر تبدیل خواهند شد.(البته روسیه با ایران در نقاط خاص تضاد منافع جدی دارد و هرگز به جایگاهی مانند جایگاه یمن یا سایر اعضای محور مقاومت نمیرسد)
صرف ورود آمریکا به ارمنستان، باعث میشود منطقه قفقاز جنوبی به عنوان جبهه جدید غرب علیه بلوک شرق تعریف شده و یا حتی فعال شود و این خود باعث نزدیکی و تقویت مستمر رابطه ایران و روسیه میشود حال چه علیف به سمت شرق بیاید یا به سمت غرب چرخش کند تفاوتی در اصل شکل گیری رابطه قوی و تقویت روزافزون آن ندارد.
لحظه ای که علی اف قمارباز رسما کنترل کشورش را به دست آمریکا و اسرائیل بدهد،ابعاد این اتحاد جدید افشا خواهد شد.
(ادامه مطلب در پست بعدی 👇) (1/3)
میلادرضایی
با این بازی غربی ارمنستان و تلاش برای تطمیع و ترغیب علیف جهت چرخش به سمت محور غرب و ماجراجویی، منطقه قفقاز روز به روز بیشتر به انفجار نزدیک میشود.
بله اگر چنین اتفاقی بیفتد و چنین جنگی روی بدهد ،قطعا ایران و روسیه متحمل خساراتی شده و آسیب خواهند دید، اما آسیبی که باکو، ارمنستان و ترکیه از این موضوع متحمل میشوند، باور نکردنی و تاریخی خواهد بود.
اگر دو کشور ارمنستان و باکو کاملا در زمین آمریکا بازی کنند، مطمئن باشید تا فروپاشی سرزمینی آنها بعد از تشکیل جبهه جدید علیه محور شرق تنها چند ماه فاصله وجود خواهد داشت.
اما اگر علیف به سمت شرق چرخش کند و متحد اصلی ایران و روسیه شود این شانس را دارد که به عنوان یک قدرت قوی در مقابل ارمنستان تسلیح شده و شاید بشود وقوع یک جنگ نیابتی در منطقه را تا حد بسیار زیادی مهار کنیم.
البته آن زمان حرکت بعدی آمریکا به سمت گرجستان است و گرجستان به جبهه دوم و سرزمین جنگ نیابتی بین روسیه و ناتو تبدیل میشود و خطر جنگ از منطقه قفقاز جنوبی برای مدتی رفع میشود.
همه چیز در حال حاضر به انتخاب علیف و سپس اردوغان بستگی دارد.
ایران و روسیه خطوط قرمز خود را کاملا مشخص کرده و منتظر حرکت این دو کشور هستند.(نگارش تحلیل پیش از موضع گیری دیروز ترکیه درباره ایران بوده است)
در حال حاضر علیف و اردوغان مطمئن هستند که چیزی به اسم ایجاد کریدور جعلی زنگزور با آن کارکرد مورد نظر ترکیه در واقعیت امکان پذیر نیست.
تمامی این سفر ها و دیدار های اخیر بین این دو و این همه سر و صدا و جشن پیروزی که توسط اردوغان انجام میشود برای ترغیب علیف جهت ماندن در مقابل ارمنستان صورت میگیرد (تا علیف به سمت محور غرب نرود).
درواقع ترکیه امیدوار است هر طور میتواند جلوی چرخش علیف به سمت محور غرب را بگیرد و سپس با نزدیک شدن به ایران و روسیه و بهبود روابط خود با آنها سعی کند ایران و روسیه را در جنگ علیه بیرون انداختن آمریکا از منطقه قفقاز، به طور نامحسوس همراهی کند تا وقتی که آمریکا از ارمنستان خارج شد، ترکیه شاید بتواند جایگاه سابق خود را بدست بیاورد و شاید رویای تشکیل ترکستان بزرگ را زنده شود. او این رؤیا ها را در گوش علیف زمزمه میکند.
واقعیت ماجرا این است که ترکیه تاکنون تمام تلاش خود را کرده تا پای آمریکا و کشورهای اروپایی به صورت مستقیم به منطقه باز نشود و به همین دلیل سعی میکرد میزان افزایش تنش ها با شخص پاشینیان را مدیرت کند.
خواسته همیشگی ترکیه این بود که در منطقه قفقاز به عنوان یک بازیگر مستقل در دنیا شناخته شود که توانایی بازی با کارت باکو را دارد و بتواند بعد از ارتباط زمینی با باکو، به و دریای کاسپین برسد. آنزمان ترکیه خودش را به عنوان یک بازیگر میانی در دنیا معرفی میکند که طبق کماکان گاهی به شرق متمایل شده و گاهی به بلوک غرب کرنش کند و بابت این بازیگری ها امتیازات و باج های کلانی را دریافت کند
(بوقلمون همیشه یک بوقلمون است)
اما علیف گوشش به دهان اسرائیل است.او اسرائیلی ها را نماد اراده یک کشور کوچک میشناسد که توانسته میان بازی بزرگان زنده مانده و روز به روز قوی تر شده و بعد از هسته ای شدن خودش را جزو بزرگان معرفی کرده است.
به همین دلیل چشمش به دهان اسرائیل است و به راهنمایی آنان برای تبدیل باکو به یک بازیگر مستقل عمل میکند.
اگر اسرائیلی ها به علیف این اطمینان را بدهند که در صورتیکه در نقشه آمریکا بازی کند به آرزو های دور و دراز خود میرسد، آنگاه میتوانیم شاهد شکل گیری جبهه جدید غرب در قفقاز جنوبی باشیم.
ترکیه از قبل هم میدانست که خطر ورود آمریکا به منطقه قفقاز جنوبی چیست و با ورود آمریکا به باکو، افسار علیف دیگر از دست اردوغان خارج میشود و این قمارباز از فردای ارتباط با آمریکا جواب سلام اردوغان هم نمیدهد و به همین دلیل در تمام این سال ها سعی کرد تا با همراهی روسیه و حتی ایران جلوی ورود آمریکا به باکو و یا منطقه قفقاز جنوبی را بگیرد اما هرگز فکر آن را نمیکرد که آمریکایی ها از طریق پاشینیان به وی خنجر بزنند.
حتما شما هم از صبر عجیب ایران در مقابل اقدامات باکو در اوج تنش ها باخبر هستید.
یکی از دلایل اصلی این رفتار این موضوع بود که ایران و روسیه نمیخواستند پای آمریکا به منطقه ما باز شود و بارها سفیر ترکیه و اردوغان در سفر به ایران تاکید کرده بودند که باید جلوی ارتباط باکو با آمریکا را سد کنیم و به دست او بهانه نزدیک شدن به آمریکا را ندهیم.
مدتهاست که روسیه نیز این سیاست را در پیش گرفته است و ایران و روسیه حتی در اوج تنش ها به باکو تسلیحات میدادند با اینکه هم روسیه و هم ایران میدانستند بخش زیادی از تسلیحات بعدا توسط بوقلمون منطقه یا اسرائیل به اوکراین فرستاده میشود.
(ادامه مطلب در پست بعدی👇)(2/3)
اما به ناچار برای جلوگیری از باز شدن پای آمریکا به منطقه این کارها را میکردیم.(تقریبا اکثریت کسانی را که میشناسم تاکنون عنوان میکردند این رفتارهای ایران تنها بخاطر نفوذ لابی باکو در ایران است و برای اولین بار است که میشود دلیل اصلی صبر ایران را بیان کنیم زیرا تا زمانیکه پای آمریکا به قفقاز باز نشده بود هضم چنین مطلبی برای کارشناسان امر هم سخت بود چه برسد به مخاطبان گرامی که به طور مستمر در بمباران رسانه ای هستند)
بله بازی بزرگان صبر زیادی می طلبد.
البته نه ایران و روسیه هرگز منتظر درگیری در زمان تعیین شده توسط آمریکا نمی مانند و درست زمانی که مطمئن شوند علیف تصمیم نهایی را گرفته که کدام طرف را انتخاب کند ، آنگاه با تمام توان بازی خود را آغاز میکنند.
اینکه ایران و روسیه چه اقداماتی را میتوانند انجام بدهند را در یک تحلیل دیگر بررسی میکنیم.
خلاصه تحلیل این است که هرگز کسی فکرش را نمیکرد که روزی روزگاری سرنوشت منطقه قفقاز جنوبی و حفظ موجودیت 4 کشور باکو، ارمنستان، گرجستان و شرق ترکیه به دستان یک قمارباز جوگیر بیفتد.
در گذشته هم بارها عرض کردم مدتی است که علیف و هم اردوغان مطمئن هستند که نمیتوانند حریف ایران بشوند و یک بازی ترکی با محوریت زنگزور ترکیه ای را آغاز کنند، مدتی بعد از آنکه آمریکایی ها نیز به این اطمینان رسیدند، مجبور شدند خودشان مستقیم وارد منطقه شوند و با کارت ارمنستان بازی کنند و خطر درگیری مستقیم با روسیه و ایران و کل محور شرق را بپذیرند.
امروز علیف باید تصمیم بگیرد که در کدام بلوک بازی خواهد کرد؟
بازی در بلوک شرق به معنای آن است که حداقل باکو و ارمنستان شانس حفظ مرزهای خود را به عنوان یک کشور کوچک در آینده خواهند داشت اما بازی باکو در بلوک غرب به معنای تشکیل یک کریمه یا یک اوکراین جدید است اینکه کدام مورد خواهد بود به تقابل مشترک ایران و روسیه بستگی خواهد داشت که آیا میتوانند این مناطق را تصرف کرده و باکو و سپس ارمنستان به سرنوشت کریمه دچار شوند یا نه، ایران و روسیه مجبور به ورود به جنگ با اوکراین قفقازی خواهند شد.
در هر حال در صورت چرخش باکو به سمت غرب، بلوک غرب جهت تهیه تدارکات و آغاز عملی شکل گیری جبهه جدید مشترک علیه محور شرق، حداقل 6 ماه زمان لازم دارند.
اما در هر حال با تثبیت حضور آمریکا و یا در آینده نزدیک سایر کشورها اروپایی در ارمنستان،دیگر برای ترکیه همه چیز تمام خواهد شد و رویای ترکیه در قفقاز برای ایجاد کریدور جعلی زنگزور تحت حاکمیت ترکیه به یک خاطره و کابوس بد تبدیل میشود.
ضمن اینکه یادآور میشوم در این شرایط ترکیه نمیتواند به سمت محور شرق چرخش کند زیرا عضو ناتو است و... (که بعدا به صورت تخصصی در تحلیل جداگانه آن را شرح میدهم)
آنچه مشخص است با حماقت ترکیه و باکو و بحران آفرینی آنان در ارمنستان، در تله آمریکا افتادند و پای آمریکا را به منطقه قفقاز باز کردند.
از اینجا به بعد بازی بزرگان آغاز میشود و قطعا ترکیه جزو کشورهای بزرگ نبوده، نیست و نخواهد بود و باید مانند باکو، ارمنستان، گرجستان در پشت دست بزرگان دنیا، بازی کند.
یا علی
مهر ١۴٠٢
میلاد.رضایی
(3/3) پایان تحلیل
همراهان و سروران گرامی _بابت غیبت طولانی مدت و اینکه کانال مدتهاست فعالیتی نداره از همه شما دوستان عذر خواهی میکنم _ امیدوارم با فراهم شدن شرایط به زودی دوباره در خدمتتون باشم.
ممنون از همراهی شما و امیدوارم دعای خیرتون شامل حال ما هم بشود.
مسیر پر پیچ و خم زندگی با فراز و فرودهای پی در پی ممکن است سرنوشت ما رو در آنی به هر سو ببرد.
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
با سلام و تبریک میلاد امام عصر (عج) روحی فدا بر همگان
و
همچنین پوزش بابت عدم بروز رسانی کانال در این مدت گذشته...
اینکه همه ما دچار برنامه های پیش بینی نشده میشویم جزیی از واقعیت زندگییست
به هر روی از شما عذرتقصیر میخواهیم و
امیدواریم بعد از این توفیق حضور داشته باشیم ؛ در حد توان و شاید کمتر نسبت به گذشته در خدمت شما خواهیم بود _ اما در هدف اصلی مجموعه کانالها در مسیر بررسی و شناخت وقایع راهبردی جهان و سعی در کمک به سربازان جبهه حق برای نیل به پیروزی نهایی جبهه امام زمان ع نهایت تلاشمان را خواهیم کرد
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
میلاد خجستۀ جانِ جهان، قطب عالم امکان، محبوب دل عارفان و گمگشتۀ کوی سالکان، حضرت بقیه الله الاعظم، حجّه بن الحسن ارواحنا لتراب مقدمه الفداء بر شما مبارک و نصیبتان از برکات آن مضاعف و دیدار جمال دلآرای مولایمان عارف بِه و بِحقّه توأم با رأفته و رحمته روزیتان و توفیقتان در بهرهمندی از فیوضات شب نیمۀ شعبان افزون باد.
🌺🌼🌸
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 زیارت آل یاسین ( زیارت امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشّریف )
بنا به نقل، امام باقر عليه السّلام فرمودند: خوشا به حال آن کس که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد، و بدا و بسیار بدا به حال کسی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمرۀ دشمنانش درآید.
🔅 فَیاطوبی لِمَن أَدْرَکَهُ وَ کانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَیلُ کُلُّ الوَیلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ کانَ مِن اعدائِه.
بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤٨
✨زیباییهایی ظهور✨
💠(پس از ظهور) حضرت اعلام میکنند جمعه بعد در کوفه، جمعهی دیدار است.
🔸جمعیتی انبوه در مسجد کوفه منتظر خطبه امام جمع میشوند. به محض خطبهخوانی حضرت، جمعیت از شدت گریه ضجه میزنند.
🔹(ازدحام جمعیت بسیار است و فضا کم)
میگویند: "یابن رسول الله الصَّلَاةُ خَلفَکَ کالصَّلَاةِ خَلفَ رسول الله"
حضرت میفرمایند: پل بزنید بر آب فرات از کوفه تا کربلا.
🔶هفته بعد، صف اول نماز جمعه پشت امام زمان در مسجد کوفه و صف آخر بالای سر قبر اباعبدللّه ع در کربلاست.
#صاحب_الزمان
#نیمه_شعبان
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
در 4 ماه گذشته، هزاران نفر از نیروهای یمنی مستقر در جنوب و شرق یمن که پیش از این جزو متحدین ائتلاف عبری_عربی_غربی بودند ، طرف خود را تغییر داده و به ارتش یمن به رهبری انصار الله پیوستند.
این واقعیت که انصار الله با وجود چنین محاصره و مشکلاتی به چنین پیروزی های بیسابقهای در قبال فلسطین دست یافتهاند، احترام سرسختترین مخالفان خود را در مناطق مختلف این کشور برانگیخته است.
این احترام فقط قلبی نبوده بلکه در عمل نیز جا شاهد تاثیرات آن هستیم.
اخیراً با وجود واکنش ائتلاف عربی در مأرب آنهم بعد از 3 سال درگیری های خشونت آمیز با انصار الله ،کینه گذشته را کنار گذاشتند و آنها راه اصلی عبور تدارکات به منطقه تحت حمایت انصار الله را (علی رغم مخالفت شدید امریکا عربستان و امارات) به خواست خود باز کردند.
آرمان فلسطین، قطب های مخالف را در یمن به یکدیگر نزدیک کرده است، اما در بیشتر کشورهای جهان اسلام، وضعیت ترس شدید یا وابستگی سران آنها از غرب ادامه دارد و مردم جامعه یا سکوت کرده و یا حتی بدتر به پشتیبانی از رهبران فاسد خود ادامه داده و از یکی از بزرگترین تراژدی های تاریخ معاصر حمایت می کند.
اما واقعیت این است که این مقاومت همه چیز را تغییر میدهد و غربی ها برای جلوگیری از یک سلسله انقلاب گسترده در منطقه ما نیاز به به وجود آوردن یک قهرمان ضد اسرائیلی فیک دارند. آنها باید بین بدتر و افتضاح اخراج از منطقه یک گزینه را انتخاب کنند.
میلادرضایی
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
جنگ روسیه با ناتو / الحاق جدید روسیه
#تحلیل_اختصاصی / میلادرضایی
سال گذشته در تحلیلی عنوان کردم که برنامه هایی برای مداخله احتمالی روسیه در ترانسنیستریا یا در طرف مقابل برنامه حمله اوکراین به همراه مولداوی به این منطقه جهت بدست آوردن غنایم بسیار زیاد آنجا وجود دارد.
اکنون زمزمه هایی مطرح شده که وادیم کراسنوسلسکی، فرماندار منطقه جدایی طلب ترانسنیستریا،در نشست 28 فوریه با روسیه درخواست الحاق رسمی این منطقه به روسیه را خواهد داد.
از طرف دیگر حضور 20 هزار تن مهمات زمان شوروی در این منطقه برای ناتو یک وسوسه اجتناب ناپذیر است و در صورت امکان گسترش درگیری، اوکراین و ناتو، یک برنامه حتمی برای حمله به این منطقه و توقیف 20 هزار تن مهمات شوروی در زرادخانه کوباسنا را آماده کرده اند.
امروز برای ناتو بحران تامین مهمات جنگ با روسیه بیشتر از گذشته وجود دارد.
ارتش اوکراین در ماجراجویی کرینکی شکست سختی خورده است و ممکن است در نزدیکی ترانسنیستریا دوباره جمع شود تا جنگ را به سطح یک جنگ چند ملیتی برساند.
در ترانس نیستریا،ارتش روسیه به طور رسمی گردان های پیاده نظام موتوری 82 و 113 و گردان امنیتی و گردان نگهداری زرادخانه کوباسنا را از قبل مستقر کرده است.
اینها بخشی از فرماندهی عملیاتی ارتش روسیه در ترانس نیستریا هستند که از گذشته به عنوان ماموریت حفظ صلح در آن منطقه ساکن هستند.
امروز نزدیک به 300 هزار نفر در ترانسنیستریا زندگی می کنند و اکثر آنها رسماً شهروند روسیه هستند، بنابراین حمله اوکراین یا هر ارتش دیگری به این منطقه به هر بهانه یا اسمی به عنوان حمله مستقیم به شهروندان روسیه قلمداد میشود، آن هم با ایجاد حساسیت چندین برابر بیشتر از کشتار روس های اوکراینی توسط نئونازی ها که یکی از دلایل حمله روسیه به اوکراین بوده است.
در گذشته و پیش از جنگ اکراین، تامین امنيت این منطقه توسط تعداد بسیار کمی از سربازان روسی انجام میشد که در یک خط باریک در امتداد مرز مولداوی و اوکراین حضور داشتند و در بهترین حالت به عنوان یک نیروی شبهنظامی روسیه قلمداد می شدند.
برآورد میشود که در صورت شروع جنگ حداقل 5 تا 8 هزار نفر از جمعیت این منطقه در روزهای ابتدایی حمله در خطر بزرگی مانند قتل عام واقع شوند.
اوکراین از ماه های ابتدایی جنگ 20 تا 30 هزار پرسنل نظامی را در مرز ترانس نیستریا مستقر کرده بود و صرفا با فشار برخی کشورهای اروپایی مانند آلمان و فرانسه از آغاز حمله به این منطقه گرفته شد.
بعدها بیشتر این نیروها به دلیل آغاز ضد حمله کذایی اکراین و کمبود شدید نیرو عقب نشینی کردند و به مرزهای شرقی اعزام شدند.
در حال حاضر دولت مولداوی توسط آمریکا برای مداخله مشترک با اوکراین در ترانسنیستریا تحت فشار است و از سوی دیگر بعد از شکست های اخیر اکراین، تسلط بر منطقه ترانسنیستریا به عنوان یک موضوع حیثیتی و همچنین استراتژیک برای روسیه و اوکراین در حال تشدید است.
در تحلیل قبلی عرض کرده بودم که اگر کار به جای باریک بکشد و روسیه متقاعد شود که این انبار های نظامی ممکن است به دست اکراین یا بدتر از آن بدست نیروهای ناتو بیفتد، روسیه می تواند بزرگترین زرادخانه 20 هزار تنی اروپا را منفجر کند و حتی از آن به عنوان یک سلاح هسته ای متعارف بسیار عظیم استفاده کند(پیشنهاد میکنم بعد از این تحلیل، تحلیل پیشین را در ادامه،حتما مجددا مطالعه کنید ).
اما این زمانی رخ میدهد که جمعیت مردمی این منطقه که اکثر آنها شهروندان روسیه هستند،در یک قتل عام یا محاصره حتمی قرار بگیرند و ناتو بخواهد از آنها به عنوان اهرم فشار برای روسیه استفاده کند.
روسیه وقتی دست به انفجار این تسلیحات میزند که مطمئن شده باشد که در حالت عادی نمیتواند به موقع به اودسا برسند، و یا مردم ترانسنیستریا را باید به حال خود رها کند و یا
پیش از آن 1700 سرباز روسیه یا کشته یا اسیر شده باشند، یا روسیه به نوعی شهروندان و سربازان خود را از طریق مولداوی و رومانی تخلیه کرده باشد .
در کل سقوط ترانسنیستریا برای روسیه به عنوان یک ننگ بزرگ تلقی می شود.
روسیه سال گذشته اعلام کرد که ارتش اوکراین می خواهد از پوشش و یونیفورم نظامی روسیه برای انجام یک اقدام تحریک آمیز و تصرف زرادخانه کوباسنا استفاده کند.
به هر حال اگر هر اقدامی از سوی ناتو در ترانسنیستریا صورت بگیرد،چه اقدام سبک نظامی باشد یا یک حمله تمام عیار، آنگاه روسیه هیچ گزینه ای جز یک مداخله بزرگ برای مردم و ارتش خود ندارد.
البته برخی معتقدند که این منطقه حتی میتواند در شرایط بحرانی بهانه لازم برای ایجاد یک آتش بس بین روسیه و ناتو باشد و اگر تاکنون حمله ای به این منطقه از سوی دو طرف انجام نشده است صرفا برای خراب نکردن همه پل های پشت سر است زیرا در صورت آغاز این جنگ دیگر چاره جز آغاز یک جنگ تمام عیار بین روسیه و ناتو وجود نخواهد داشت که تنها میتواند یک برنده داشته
باشد.
البته توجه داشته باشید که وقتی رهبران ارتش اوکراین از قربانی کردن 100 هزار سرباز برای طولانی کردن محاصره یک شهر دریغ نمیکنند، قطعا به دستور آمریکا یک عملیات هوایی و دریایی همهجانبه و خطرناک برای رسیدن به این منطقه انجام خواهند داد تا به نوعی شکست های خود را پوشش دهند و روسیه را تحقیر کنند.
همچنین اگر حمله ای به ترانسنیستریا صورت گیرد، احتمال حضور ارتش روسیه،واگنر در مولداوی زیاد میشود.
شاید یکی از وظایف پرسنل لشکر 82 هوابرد ایالات متحده که به رومانی و لهستان آورده شده اند، جهت آماده سازی برای درگیری در مولداوی و انجام عملیات های مخفی برای یک جنگ بزرگتر به بهانه تصرف ترانسنیستریا باشد.
یاعلی
اسفند ۱۴٠٢
میلاد رضایی
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
در پست بعدی عینا همان تحلیلی که سال گذشته همین موقع درباره ترانسنیستریا به نگارش درآمده بود را خدمتتون ارائه میکنم تا دوستان گرامی بتوانند تصویر کاملی از این اتفاق داشته باشند
پیشنهاد میشه حتما این تحلیل دوم را مطالعه کنید که به هیچ وجه قدیمی نشده و گویا برای شرایط کنونی به نگارش درآمده است.
ترانس نیستریا ٢( کلید شروع جنگ جهانی سوم)
#تحلیل_اختصاصی
میلادرضایی
در ماه های ابتدایی جنگ روسیه،در یک تحلیل از اهمیت منطقه ترانس نیستریا و نقش این منطقه در روند جنگ روسیه صحبت به میان آمد.
امروز پس از گذشت یک سال از جنگ و وقوع حوادث زیاد و گوناگون باعث شده طرح جنگی روسیه و اوکراین (به نیابت از ناتو) کاملا تغییر کند.
روسیه در موقعیتی قرار دارد که گذشت زمان به نفع وی خواهد بود، در مقابل اروپا در موقعیتی است (خصوصا بعد از زلزله ترکیه) که امکان ورود به یک جنگ طولانی و فرسایشی را ندارد و باید هرچه زودتر به فکر راه نجات خود باشد زیرا شاید اتحادیه اروپا در یک جنگ بزرگ و همهجانبه با روسیه،شانس بدست آوردن یک پیروزی نسبی را داشته باشد اما قطعا با گذشت زمان و ادامه روند فعلی جنگ با یک فروپاشی کامل روبرو خواهد شد و حتی ممکن است شرایط به سمت شروع یک جنگ داخلی در قاره اروپا حرکت کند.
اما نقش آمریکا در این میان متفاوت است. او نیاز دارد که اروپا و روسیه باهم در مسیر نابودی حرکت کنند این بهترین گزینه ی دلخواه آمریکاست ولی با شرایط کنونی جهان و اتحاد استراتژیک ایران و روسیه این آینده بعید به نظر میرسد و آمریکا مجبور است به سمت سیاست گسترش جنگ در اروپا گام بردارد تا با کنترل جنگ در منطقه ای وسیع تر میزان زیادی از پشتیبانی ایران را خنثی کند.
اما نقش ترانس نیستریا در این طرح چیست؟
ترانس نیستریا یک منطقه پرجمعیت و متراکم در مرز مولداوی است که به صورت غیر رسمی تحت مالکیت روسیه قرار دارد.
درواقع این منطقه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و پس از جنگ داخلی با نیروهای مولداوی، به عنوان یک کشور مستقل غیررسمی با نام جمهوری پردنیسترویایی مولداوی ای شناخته میشود و استقلال خود را اعلام میکند ولی از آن زمان تحت حمایت کامل روسیه قرار میگیرد و بقیه کشورهای اروپایی هم به این خط قرمز روسیه احترام میگذارند.
300 هزار نفر در این منطقه زندگی می کنند که موقعیت جغرافیایی آنان بین مولداوی و اوکراین در یک باریکه طولانی و کم عرض قرار گرفته است.
جهت درک میزان اهمیت این منطقه کوچک کافی است بدانید که بزرگترین زرادخانه اروپا با بیش از 20000 تن مهمات در کوباسنا در سرزمین ترانس نیستریا قرار دارد.
اما همانطور که در تحلیل های قبلی اشاره شد شرایط امروز اروپا به سمتی میرود که نیاز به یک جنگ بزرگ و همه جانبه با روسیه دارند تا یکبار برای همیشه این مشکل را حل کنند و به سوی بازسازی خود بازگردند، از سوی دیگر طی هفته های گذشته، مقامات اروپایی بارها از خالی شدن انبار های تسلیحات نظامی خود خبر داده اند و حتی کار به جایی رسید که مقامات اروپایی از اوکراين خواستند حتی در استفاده از گلوله های توپخانه هم خساست به خرج داده و یا دقیق آنها را مصرف کند زیرا شرایط انبارها با روزهای ابتدای جنگ متفاوت است.
همین دو دلیل برای شروع برنامه جدید غربی ها جهت ورود به ترانس نیستریا کافی است.
به همین دلیل است که در هنگام دیدار بین بایدن و نخست وزیر مولداوی صحبت از حمله روسیه به مولداوی جهت دسترسی به ترانس نیستریا مطرح شد و اگر این صحبت ها را در کنار لفاظی های زلنسکی در مورد کمک به ترانس نیستریا و حمایت از مردم این منطقه جهت نجات از دست روس ها، قرار دهیم،یک هشدار بزرگ برای بازگشایی جبهه جنگ در ترانس نیستریا پدیدار می شود.
در آن سوی خط مقدم، روسیه هم با کاهش حجم مهمات و تسلیحات نظامی خود روبرو است.
از سوی دیگر از دست دادن
ترانس نیستریا و زرادخانه موجود در این کشور، یک شکست سنگین استراتژیک را به روسیه تحمیل میکند و باعث از دست رفتن اعتبار دولت روسیه بین روس ها خواهد شد.
ضمن اینکه یکی از اهداف اصلی و مهم
روسیه فتح اودسا است که در ادامه این کشور را به خاک ترانس نیستریا متصل خواهد کرد و عملا به معنی تجزیه کامل اوکراین خواهد بود.
اگر روسیه نتواند از ساختار دولتی و مردم ترانس نیستریا محافظت کند، باعث بروز خشم عمومی بزرگی در روسیه خواهد شد و عواقب آن در سیاست داخلی به انتخابات سال آینده روسیه سرایت میکند و پوتین شانسی برای انتخاب مجدد ندارد.
روس ها میدانند اگر روسیه از نظر نظامی یک گام به عقب بردارد دیگر توانایی جبران آن را در آینده نخواهد داشت و پویایی روسیه کاملا متزلزل خواهد شد.
به گفته دولت مولداوی، این فرصت نادری برای اوکراین و ناتو است که مقادیر زیادی مهمات توپخانه و جنگ افزارهای ساخت شوروی را با هزاران تن مهمات به دست آورد که البته کارشناسان روسی در ابتدای جنگ اعلام کرده بودند که نیمی از آنها به علت گذشت تاریخ مصرف، ایمنی لازم را جهت استفاده در میدان جنگ ندارد. اما هرچه باشد برای اوکراینی که سیاست قربانی انسانی را بجهت خرید زمان در میدان نبرد، دنبال میکند مشکل خاصی در استفاده از این محصولات تاریخ گذشته وجود ندارد
(ادامه مطلب در پست بعدی...)
با این شرایط بیایید نگاهی به نتیجه درگیری احتمالی بپردازیم.
زرادخانه در 2 کیلومتری مرز اوکراین قرار دارد و ارتش اوکراین طی دو ماه گذشته در چند کیلومتری مرز شروع به ساخت پایگاه نظامی و استقرار پرسنل و وسایل نقلیه سنگین کرده است.
نیروهای نظامی مستقر در ترانس نیستریا به یک نیروی نظامی محلی شامل 5500 تا 7500 نفر وتعداد 1500-2000 سرباز روسی محدود میشود.
اما بر اساس گزارشات نهادهای اطلاعاتی غربی ، تعداد سربازان روسی و شبه نظامیان محلی مستقر در این منطقه سرجمع به 3 هزار نفر هم نمیرسد و تنها 200 یا 300 سرباز روسی از خود زرادخانه و تاسیسات نظامی آن محافظت میکند.
آنچه مشخص است ما شاهد یک حمله ناگهانی و برق آسا جهت تسخیر این منطقه از سوی اوکراین یا ناتو خواهیم بود.
اگر آمار اولیه صحیح باشد،روسیه شانس زیادی برای توقف حمله خواهد داشت زیرا این تعداد نفرات میتواند زمان لازم برای واکنش روسیه و هِلیبُرن سرباز در منطقه را تامین کند. ولی اگر برآورد دومی صحیح باشد، آنها هیچ شانسی در برابر حمله ارتش اوکراین ندارند آن هم زمانی که فرمانده هان فاشیستی اوکراین برای تاخیر در سقوط یک شهر کوچک 100000 نفر را قربانی می کنند.
مقامات مولداوی جهت ترساندن مردم منطقه اعلام کردند که روسیه به دنبال انفجار زرادخانه های شوروی است
کاملا مشخص است که این حرف در راستای ایجاد ترس و وحشت بین مردم و جلوگيری از دفاع مردمی این منطقه مطرح شده است.
زیرا حتی در بدترین سناریوهای جنگی هم بعید است که روسیه این زرادخانه را منفجر کند.
زرادخانه بزرگ کوباسنا،در گذشته زرادخانه ارتش 14 گارد شوروی و همچینن محل زرادخانه ذخیره ارتش چکسلواکی و آلمان شرقی بوده است.
قدرت و شدت انفجار مواد منفجره داخل این زرادخانه بیشتر از شدت انفجار بمب اتمی پرتاب شده بر روی هیروشیما خواهد بود.
شدت انفجار بمب هسته ای پرتاب شده بر روی هیروشیما معادل 15000 تُن، تیانتی بوده است.
انفجار بیروت در نتیجه انفجار 2000 تن نیترات آمونیوم رخ داد و شهر را کاملا ویران کرد.
حالا تصور کنید انفجاری در مقیاس 10 تا 20 برابر بزرگتر، آنهم از مواد و مهمات نظامی درجه یک جنگی، رخ بدهد، حتی فکر آن هم وحشتناک خواهد بود.
انفجار این زرادخانه میتواند یک منطقه بسیار بزرگ را ویران کند و تاثیرات منفی آن در یک بازه سرزمينی از مرز های غربی مولداوی تا اودسا قابل توجه خواهد بود.
اگر زمانی روسیه دست به انفجار این زرادخانه بزند،به معنای شروع جنگ هسته ای در اروپا خواهد بود و خط قرمزی است که عبور از آن بازگشتی نخواهد داشت.
در هر حال در طی روز های آینده سرنوشت یکی از مهمترین مناطق کلیدی اروپای شرقی، در دستان ناتو و یک دلقک جهود به اسم زلنسکی خواهد بود.
باید دید که روند سریع وقوع حوادث چه سرنوشتی را برای مردم اروپا رقم خواهد زد.
یاعلی
اسفند 1401
میلاد. رضایی
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
وال استریت ژورنال:
روسیه در حال بازگشت به گذشته تاریخ آسیایی خود است.
با یادآوری نوستالژی فتوحات چنگیزخان در شرق، پوتین در حال ترسیم مرزهای امپراتوری خود است.
«کیف ایندیپندنت»:
"پوتین خان و تهاجم نو مغولان به اروپا"
دوستان مخاطب گرامی باید توجه کنید دلیل نوشتن این مطالب چیست؟
ناتو مانند طرف شکست خورده جنگ جهانی دوم در 80 سال پیش، ارتش روسیه و رهبر آن را با مغول ها و چنگیزخان مقایسه می کند.
او از این کار برای افزایش خشم،جنگ نژادی، و رادیکال تر کردن درگیری شرق و غرب استفاده می کند.
پیشتر بارها تاکید کرده ایم که این گفتمان ها در تلاشند تا جنبش های رادیکال ناسیونالیستی و مذهبی در غرب را تقویت کنند و به جنگ علیه روسیه و بعد سایر قدرت های بلوک شرق دامن بزنند.
جهان غرب با سرعت به سمت سرنوشت نافرجام خود حرکت میکند و باید تاوان رفتار خود را بدهد.
#تحلیل_کوتاه
به گزارش سی ان ان، مقامات ارشد آمریکایی گفته اند که اگر جنگ غزه پایان یابد، انتظار دارند حوثی ها(انصار الله) تنگه باب المندب را باز کنند.
آمریکایی ها گفتند:
"ما معتقدیم که اگر اسرائیل به جنگ خود در غزه پایان دهد، حوثی ها به وعده خود برای توقف حملات عمل خواهند کرد"
هر افسر نظامی یا افسر اطلاعاتی آمریکایی که منطقه ما را بخوبی بشناسد می داند که انصار الله یا به قول آمریکایی ها حوثی ها از همان ابتدا مرزها و مواضع خود را به طور کامل به وضوح مشخص کرده اند و اگر این امر رعایت شود به قول خود عمل خواهند کرد زیرا در جایگاه قدرت قرار دارند و برای حفظ این جایگاه تازه خود قطعا به حرف خود پایبند خواهند بود.
اگر حمله به غزه متوقف شود، انصار الله دوباره تنگه باب المندب را باز خواهد کرد و جهان غرب میتواند در مدت کوتاهی خود را از ضرر تجاری بیش از 60 میلیاردی نجات دهد.
ادامه این وضعیت و بستن دریا برای 6 ماه دیگر و استفاده از هزاران مهمات پیشرفته دفاع هوایی و حمله هوایی به تنهایی بالغ بر 10 ها میلیارد دلار خواهد شد و باز در انتها بازنده همان آمریکا و یارانش است.
این واقعیت دنیا است که با ظهور قدرت جدید باید قدرت های قبلی یکی از دو گزینه پیش رو را انتخاب کنند یا با زبان صلح منافع جدید را تقسیم کنند و یا برای آن بجنگند.
اینکه امروز آمریکا موضوع را به توافق با انصار الله ربط داده و برای اولین بار تأیید کرد که چرا یمنی ها این حملات را انجام دادند ، دقیقا دلیلش همان ظهور قدرت جدید در منطقه ما است.
آمریکایی ها از سال 2018 هر تلاشی انجام دادند تا این اتفاق نیفتد و این کار نهایتا با ترور دو سال بعد فرمانده محور مقاومت یعنی سرلشکر سلیمانی به اوج رسید.
اما رهبر ایران تیر خلاص را به هژمون آمریکا در منطقه ما زد و اعلام کرد این حرکت با اخراج آمریکایی ها (یعنی تثبیت هژمون جدید ایران پاسخ داده خواهد شد)
باور کنید از آن زمان آمریکایی ها مطمئن بودند این هژمون شکل گرفته و نابود شدنی نیست و صرفا سعی در مهار آن داشتند و هرکاری کردند تا رسانه های دنیا و مردمان دنیا به این قدرت جدید توجه نکنند.
شکست عربستان و بعد جنگ کنونی اسرائیل و حمله چند ساله مستمر به پایگاه های آمریکایی همه و همه در سانسور شدید رسانه ای قرار داشت تا قدرت ایران و یارانش دیده نشنوند.
این صحبت های کنونی آمریکا دقیقا یک اعلام شکست بزرگ است.
آنها با کشتی ها و ناو های هواپیمابر بزرگ خود به باب المندب آمده بودند که هم یمنی ها را شکست بدهند و هم کشورهای منطقه را مجبور به همکاری مطلق با اسرائیل و مقابله با ایران کنند و از طرف مقابل دست اسرائیل را برای هر جنایتی باز گذاشتند.
حال آخر کار چه شد؟
یمنی ها پیروزمندانه ناوگان خود آمریکا را مورد حمله قرار دادند و بعد بریتانیا و امروز فرانسه نیز این ضربات دردناک را تحمل کردند و طعم آن را چشیدند.
اعتراف ناگزیر کنونی آمریکا دلیلی بر این است که آنها شکست دریایی آشکاری را در برابر یمنی ها یعنی بخشی از هژمون ایران و یارانش، متحمل شدند.
ان روزهای اول در تحلیل ها بارها عرض کرده بودم که هرچه آمریکا بالاتر پرواز کند، سقوط بدتری را تجربه خواهد کرد.
آمریکا امروز یا جنگ بزرگی را آغاز می کند، و سعی میکند همه چیز را دوباره جمع کند و بخاطر فرامین کانون های قدرت، خود را به یک ویتنام جدید بکشاند، یا اسرائیل را وادار می کند که از غزه عقب نشینی کند و از موضوع خارج شود و به طور رسمی از منطقه فرار کند و آنگاه به صورت رسمی تثبیت هژمون میانی دنیا یعنی ایران را با نامی دهان پرکن مانند ایران هسته ای به رسمیت بشناسد و بعد از آن سعی کند دوباره برای مقابله با ایران برنامه جدیدی بچیند البته اینبار از راه دور.
اما رفتار کنونی آمریکا نشان میدهد گزینه دوم را انتخاب کرده اند و در همین حال، ما شاهد تجمع نیرو در پایگاه نظامی کمپ لمونیر آمریکا در جیبوتی هستیم و همچنان ادامه دارد
آمریکایی باید متوجه باشند که حتی بخواهند از تاکتیک های تاخیری استفاده کنند حتی اگر یک تاکتیک تاخیری امتحان شود، یمنی ها به ضربه زدن به کشتی های غربی که در تلاش برای عبور از باب المندب هستند، ادامه خواهند داد.
نکته مهم:
یک خبر منتشره در هفته های اخیر را باهم بخوانیم...
"رئیس سازمان انرژی اتمی گفت : نیروگاه اتمی کارون با استفاده از توان و دانش داخلی در دارخوین شادگان در حال ساخت است"
میدانید معنای این خبر چیست؟
ایران فاز اول ساخت نیروگاه اتمی کارون را در منطقه دارخوین شادگان خوزستان به آغاز کرده است .
نکته مهم اینجاست که این نیروگاه بر اساس نمونه نیروگاه اتمی اراک ساخته می شود که در سال 2015 بر اساس توافق هسته ای با آمریکا تعطیل شد و چند سال بعد پس از لغو توافق ترامپ بازگشایی شد البته با خسارت زیادی که برجامیون به آن وارد کرده بودند و حالا اگر خبر صحیح باشد ایران یک نیروگاه هسته ای جدید میسازد که در آن راکتور آب سنگین مدرن پلوتونیوم تولید میکند.
در زمان برجام گفته شده بود که چین و فرانسه قرار بود بجای تعطیلی اراک، یک نیروگاه مشابه را با دو میلیارد دلار بسازند که به دلیل تحریم ها یک گام به عقب برداشتند.
اما امروز ایران خودش آن را می سازد و چند راکتور 300 مگاواتی(در بدترین حالت ممکنه 😉) هم تولید انرژی میکند و هم تحقیقات هسته ای نظامی و غیرنظامی در سطح بالا را فراهم می کند.
امیدوارم اطلاعات لازم اولیه رو داده باشم.