ریحانه
⁉️ لایحهی تامین امنیت زنان چیست و چرا حرفوحدیثهای فراوانی را برانگیخته؟
⚖️ یکی از لوایحی که در سالهای اخیر کش و قوسهای فراوانی داشته و در فضای رسانهای نظرات گوناگونی را با خود همراه ساخته، لایحه تامین امنیت زنان است.
🔴 این قانون از سال ۹۰ تا ۹۵ در دولت تدوین و سپس در سال ۹۶ به مجلس ارائه شد، اما جهت تامین نظر قوه قضائیه به این قوه ارجاع شد و قوه قضائیه نیز پس از ایجاد تغییرات گسترده در آن، لایحه را به دولت بازگرداند؛ اما هنوز دولت این لایحه را به مجلس نفرستاده است.
🎙 جهت آشنایی بیشتر با این لایحه و بررسی روند تدوین و نیز محتوای آن، بخش زن، خانواده و سبک زندگی KHAMENEI.IR (ریحانه) با حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد مصدق، مدرس دانشگاه و معاون حقوقی قوه قضائیه به گفتگو نشسته است.
🔹 معاونت حقوقی، یکی از چهار معاونت اصلی قوه قضائیه است که وظیفهی تدوین قوانین قضائی را بر عهده دارد. بخشهایی از این گفتگو:
✅ اینچنین نیست که در این لایحه ما زن را در برابر مرد قرار بدهیم، بهطوریکه با کوچکترین اختلافی به محکمه برود. عمده هدف ما در لایحه این است که اگر اختلافی بین زنوشوهر ایجاد شد، تا جایی که ممکن است این اختلاف را حل کنیم تا آن خانواده به هم نخورد.
✅ لایحهی معاونت حقوقی پنج نوع جرم که ممکن است علیه زنان اتفاق بیفتد را پیشبینی کرده است. جرائم علیه تمامیت جسمانی، جرائم علیه حیثیت معنوی و روانی، جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی در ارتباط با زن، جرائم علیه حقوق و تکالیف خانواده و جرائم علیه حقوق و آزادیهای مشروع زن است.
✅ اگر این لایحه عملی شود در هر دادگستری یک اتاقی برای حمایت از بانوان در نظر گرفته شده است. هر خانمی در رابطه با پروندهاش - که به اصطلاح معاضدت ویژهی خانمها میگوییم - هر سؤال و مطلبی که دارد به این اتاق مراجعه میکند تا به کارش رسیدگی کنند.
✅ گاهی اوقات خانمی توسط یک نفر که احیاناً قصد ازدواج هم ندارد، با پیشنهاد ازدواج آن خانم را اذیت میکند. در این لایحه پیشبینی شده که اگر کسی این کار را انجام دهد، تا دو سال حبس دارد. یا بعضی از کارخانهدارها به زن میگویند که ما تو را به شرط اینکه هر روز آرایش کنی استخدام میکنیم. این لایحه هیچوقت اجازه نمیدهد که آن کارفرما زن را بهخاطر اینکه حجابش را رعایت میکند، او را اخراج کند.
مطالعه متن کامل 🔻
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46068
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
⚠️ لایحه تامین امنیت زنان نباید باعث درگیری در داخل خانواده شود
🎙 گفتگو با حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد مصدق، معاون حقوقی قوه قضائیه🔻
🔹️ این لایحه در پنج فصل و هفتادوهفت ماده تنظیم شده.
1⃣فصل اول آن راجع به کلیات و اهداف و رویکرد آن است.
2⃣فصل دوم آن هم راجع به تشکیلاتی است که این لایحه پیشبینی کرده است. چه سازمان، ارگان و یا کمیتهای میخواهد این لایحه را اجرا کند و چه کاری باید انجام دهند.
3⃣فصل سوم وظایف وزارتخانهها و ارگانها را احصا کرده است. مثلاً معاون پیشگیری قوهی قضائیه باید دفاتر حمایت از بانوان در دستگاههای قضائی و دادگستریها را ایجاد کند و دورههای آموزشی برای بانوان در سطوح مختلف برگزار کند.
4⃣فصل چهارم این قانون، فصل بسیار مهمی است که مربوط به جرائم و مجازاتها میشود.
5⃣فصل پنجم نیز مربوط به آئین دادرسی است.
✅ اینچنین نیست که در این لایحه ما زن را در برابر مرد قرار بدهیم، بهطوریکه با کوچکترین اختلافی به محکمه برود. عمده هدف ما در لایحه این است که اگر اختلافی بین زنوشوهر ایجاد شد، تا جایی که ممکن است این اختلاف را حل کنیم تا آن خانواده به هم نخورد.
🔶اگر خانواده به هم بخورد شما هرکاری هم بکنید دیگر فایدهای ندارد و زنوشوهر از هم جدا میشوند. لذا امروز نگاه قوهی قضائیه آن است که مشکلات خانوادگی را با صلحوسازش حل کند. و آنها را به مشاور یا شورای حل اختلاف ارجاع دهد.
کیفیت بالا در aparat.com/reyhaneh
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از حلقه های مطالعاتی معارف انقلاب اسلامی
🔸 دفتر قم موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار مینماید:
🔺 دومین دورهی آموزشی مطالعاتی #معارف_انقلاب_اسلامی (سطح یک)
📌همراه با اعطای گواهی پایان دوره و تخفیف ویژه جهت خرید کتب.
🔹شرایط پذیرش:
- حداقل سن ۱۵ سال
- حداکثر سن ۴۵ سال
@Maaref_Enghelab_Eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مجلس در انتظار ارسال لایحه تامین امنیت بانوان توسط دولت
چه تفاوتهایی میان لایحهی دولت و لایحه قوه قضائیه وجود دارد؟
🔹 حدود ۹ سال از شروع تدوین قانون تامین امنیت زنان میگذرد، اما هنوز این لایحه به مجلس جهت تصویب ارسال نشده است. در این باره حجتالاسلام محمد مصدق، معاون حقوقی قوه قضائیه توضیحاتی را ارائه دادهاند که با هم میبینیم.
فیلم با کیفیت aparat.com/reyhaneh
مطالعه متن کامل مصاحبه https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46068
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📅 نوار زمان تدوین لایحهی تامین امنیت بانوان
✅ رهبر انقلاب در زمینهی مباحث مربوط به زن و خانواده، بارها بر ایجاد پشتوانههای قانونی جهت تامین حقوق بانوان و خانوادههای ایرانی تاکید کردهاند از جمله: «بعضی از قوانین در برخورد با زن و با مرد احتیاج به اصلاح دارد. باید کسانی که اهل این کارها هستند، مطالعه کنند، بررسی کنند و آن قوانین را درست کنند.» ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
⚖️ یکی از تلاشهایی که جهت ایجاد این پشتوانهی قانونی انجام شده، لایحهی تامین امنیت زنان در برابر خشونت است که پس از کش و قوسهای فراوان و همکاری میان دولت و قوه قضائیه، قرار شده است به زودی از سوی دولت به مجلس ارسال شود.
👥 فارغ از محتوای این قانون که باید توسط کارشناسان و صاحبنظران پیرامون آن اظهارنظر شود، از دولت انتظار میرود این قانون را جهت بررسی به مجلس شورای اسلامی ارسال کند.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌸 تفاوت در سادگیست
#فراخوان_ریحانه به مناسبت روز ازدواج
💍این روزها خیلیها به بهانهی شرایط اقتصادی، ازدواج خود را به تاخیر میاندازند. اما نه در دوران سختی، که حتی در دوران راحتی نیز بسیاری از زوجهای جوان زندگی خود را با سادگی شروع کردهاند.
💑 اگر شما جزء زوجهای جوانی هستید که زندگی را با سادگی هرچه تمامتر شروع کردهاید و به آن افتخار میکنید، تجربیات و نظرات خود را برای ما بنویسید تا در باشگاه مخاطبان ریحانه منتشر شود.
💎 یا اگر ازدواج پرهزینه و پردردسری داشتید، به ما بگویید اگر به عقب باز میگشتید، باز هم خواهان چنین تجربهای بودید؟ چه میکردید؟
🌸 مطالبتان را به @reyhaneh_contact ارسال بفرمائید.
🌼 سادهترین برای بهترینها
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا سلاماللهعلیهما
💞 رهبر انقلاب: بهترینِ همه دخترانِ عالم و بهترینِ همه پسرانِ عالم با هم ازدواج کردند درحالیکه مهریه، مِهرُالسُنة بود و جهیزیه هم بسیار ساده و مختصر.
✅ دختر اول شخص دنیای اسلام و بهترین پسران آن روزگار، چنان مهریه و جهیزیهای داشتند. ۸۱/۱۲/۱۳
🎁 پرونده ویژه #ازدواج
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 #رادیو_ریحانه | مثل دو شریک💞
💐 رهبر انقلاب: «محبّت مایهی اصلیِ زندگیِ شیرین خانوادگی است؛ سعی کنید محبّت را روزبهروز افزایش بدهید که به دست خود انسان هم هست و انسان میتواند این کار را بکند.» فروردین ۱۳۹۸
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌷 تفاوت در سادگی است
💢 حضرت آیتالله خامنهای: بگذارند ازدواج برای دختر مسلمان، مثل ازدواج فاطمهی زهرا (س) باشد.
🌱 ازدواجی با پیوند عشقی الهی و جوششی بینظیر میان زن و مرد مؤمن، و همسری به معنای واقعی بین دو عنصر الهی و شریف، اما بیگانه از همهی تشریفات و زر و زیورهای پوچ و بیمحتوا. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
-1835393279_-210119.jpg
9.96M
💝 دانلود طرح «سادهترین برای بهترینها» با کیفیت بالا📥
ریحانه
🔻رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از فعالان حوزه خانواده هشدار دادند:
⚠️ «پیری جمعیت از همهی خطرات بزرگتر است»
🔹 در ۲۴ مردادماه ۱۳۹۸، جمعی از تشکلهای مردمنهاد فعال در حوزهی خانواده، با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند. در این دیدار رهبر انقلاب به صورت اجمالی بر روی چهار مسئلهی محوری حوزهی خانواده تأکید نمودند: «مسئلهی بقای خانواده»، «مسئلهی فضای داخل خانواده»، «مسئلهی فرزندآوری» و «مسئلهی ازدواج مجردان».
🔸 همچنین در ابتدای این دیدار، کارشناسان و فعالین این حوزه گزارشی از فعالیتهای خود ارائه کردند. بهمناسبت روز ازدواج (اولین روز از ماه ذیالحجه)، بخشی از متن این دیدار برای نخستین بار توسط بخش زن، خانواده و سبک زندگی KHAMENEI.IR (ریحانه) منتشر میشود:
1️⃣ از متلاشی شدن خانوادهها جلوگیری کنید
«... یک مسئله، مسئلهی بقاء خانواده و جلوگیری از تلاشی خانواده است. راههایی را پیدا کنید! یکی از آقایان گفتند که طلاق در فلان شهر این مقدار کاهش پیدا کرده، این را دنبال باید کرد. خانوادهها را از تلاشی باید نجات داد. راههای عملیاتی آن را پیدا کنید.»
2️⃣ نباید در خانه به زن ظلم شود
«باید قوانینی وجود داشته باشد که روابط داخل خانه را که گاهی اوقات برخلاف عدالت و گاهی اوقات شکلهای ناهنجاری دارد، اصلاح کند.
واقعاً به زنها ظلم میشود... گاهی هم به مردها ظلم میشود. باید یک هنجارِ درستِ دینیِ اسلامی تنظیم بشود و برایش ضوابط و مقرراتی گذاشته بشود که این هنجار بر محیط داخل خانواده حاکم بشود.»
3️⃣ پیری جمعیت از همهی خطرات بزرگتر است
«مسئلهی فرزندآوری، خیلی مسئلهی مهمی است. الان آمار فرزندآوری ما کمتر از جانشینی است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعهی پیر داشته باشیم. این از همهی خطرات بزرگتر است. مسلّماً راههایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راهها را پیدا کنید.»
4️⃣ برای ازدواج مجردان دائما دعا میکنم
«یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. گاهی دخترهایی به من نامه مینویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمیشود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همهی اینها قابل علاج است.»
مطالعه متن کامل🔻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46089
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💞 سرمایه خود اوست
🖼 مجموعه طرح با موضوع "معیارهای انتخاب همسر از منظر رهبر انقلاب اسلامی"
🔹 حضرت آیتالله خامنهای: بعضى خیال مىكنند باید دخترشان را حتماً بدهند به كسىكه همشأن خودشان باشد.
⁉️ مىپرسیم همشأن یعنى چه؟ مىگوید اگر ما مثلاً یك كاسبى هستیم، اینقدر سرمایه داریم، آنهم یك كاسبى باشد، همینقدر یك خرده بیشتر! ما اگر این مقدار اعتبار اجتماعى داریم، آنهم همین حدودها داشته باشد! چرا؟ این چه قیدى است؟
✅ اسلام اینها را قبول ندارد و ارزشهاى معنوى را قبول دارد. ۶۲/۱۲/۱۹
❣ @Khamenei_Reyhaneh
سرمایه خود اوست.jpg
11.62M
💝 دانلود طرح «سرمایه خوداوست» نسخهی اصلی با کیفیت بالا 📥
🎨 #شعرونقاشی | انفاق حضرت زهرا سلاماللهعلیها در روز جشن عروسی
خبر رسید عروسیه عروسی
عروسی قشنگ ماه و خورشید
بچه های کوچه همه می گفتن
اهل محل عروسی رو ببینید
عروس خانم دختر پیغمبره
رو چادرش عطر گل بهشته
آقا داماد امام علی(ع) رو قلبش
اسم قشنگ زهرا(س) رو نوشته
تو راه خونهی عروس و داماد
زن فقیری عروس و صدا کرد
عروس خانم دست فقیر و گرفت
یه کار خوبی برای خدا کرد
دو تا لباس داشت که یکی ش تازه بود
هدیهی بابا، سفید و تمیز بود
همون لباسو به زن فقیر داد
همون لباسی که براش عزیز بود
چون که خدای مهربون گفته بود
از اون چیزی که دوست دارید ببخشید
این جوری آسمونی و آبی شد
عروسی قشنگ ماه و خورشید
شعر از #نغمه_مستشار_نظامی
#حلقه_شعر_ریحانه
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
ماً جانب فرزندتان را!)، آنها را به مدارا و سازگاری توصیه کنید. به قول رهبر فرزانهی انقلاب «مبادا خدای نکرده بزرگترها بیایند پیش یکی از زوجین، از آن دیگری بدگویی کنند، یک چیزی بگویند دلخوری درست کنند. بلکه باید بزرگترها سعی کنند، بیشتر اینها را به هم نزدیک نمایند و دلهایشان را به هم متّصلتر کنند ۷۷/۸/۱۱».
📝 شما هم اگر در این زمینه تجربه و نظری دارید، به @reyhaneh_contact ارسال کنید
#مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🔆 حامیان بزرگ زندگیهای نوپا
⁉️ والدین چگونه از ازدواج فرزندان حمایت کنند؟
🌐 یک ضربالمثل قدیمی میگوید: «اگر میخواهید راه پیشرویتان را بشناسید، از کسی بپرسید که از آن رد شده باشد». جوانانی که تازه تشکیل خانواده دادهاند یا پا در این میدان گذاشتهاند، از چه کسانی کمک و راهنمایی بگیرند بهتر و دلسوزتر از والدینشان؟
رهبر گرانقدر انقلاب نیز میفرمایند «بزرگترها اگر میخواهند این جوانها راحت زندگی کنند، باید آنها را نصیحت کنند و هدایت نمایند. اما دخالت نباید بکنند. بگذارند زندگیشان را بکنند.» ۷۴/۵/۱۸
در این یادداشت توصیههایی برای پدر و مادرها داریم تا دست فرزندانشان را برای تشکیل و پیشبرد زندگی جدید بگیرند.
1⃣ آسان بگیرید
خودتان وقتی سالها پیش زندگی مشترکتان را آغاز کردید، آیا تمام وسایل و امکانات امروز را داشتید؟ بعضیها شاید حتی الزامات اولیهی زندگی را هم به ندرت یا به سختی توانستید فراهم کنید. پس برای فرزندانتان هم سخت نگیرید.
نه خودتان را برای فراهم کردن امکانات مادی، زیادی به زحمت بیندازید، نه خانوادهی طرف مقابل را. رسم و رسوم پرخرج و بیفایده را رها کنید. لقمه را کامل و جویدهشده در اختیار بچهها نگذارید. اجازه بدهید بعضی از وسایل غیرضروریتر را با تلاش، قناعت و پسانداز خودشان، در طول زندگی مشترک تهیه کنند و طعم به دست آوردن را بچشند؛ آن وقت قدر داشتههایشان را بیشتر میدانند. جهیزیه، مهریه، خرید عقد و... نباید به سد راه زندگی جوانان تبدیل شود و غم و حسرت دیگران یا به زحمت افتادن خانوادهها را در پی داشته باشد.
2⃣ به اشتراکگذاری وسایل را فراموش نکنید
بعضی از وسایلی که عدهای اصرار دارند در جهیزیه باشد، شاید سالی یک بار هم به کار نیایند. میتوانید این وسایل را با فرزندانتان به اشتراک بگذارید و به طور مشترک از آن استفاده کنید. مثلا یک خانوادهی دو نفره، سالی چند بار به چرخگوشت نیاز پیدا میکند؟ اگر دختر، خیاط نباشد، چند وقت یک بار چرخ خیاطی به کارش خواهد آمد؟ و...
یادتان باشد چشم و همچشمی یک بازی بدون برنده است. پس برای رقابت با دیگران، کار خودتان و فرزندانتان را سخت و سنگین نکنید. هنگام تهیهی جهیزیه از خرید اینگونه وسایل چشم بپوشید و در عوض در صورت نیاز، آنها را به فرزندانتان امانت بدهید تا کارشان پیش برود. سالها فرصت دارند تا کم و کسرهای یک خانهی بینقص را با همدلی و صبر، در کنار همدیگر تهیه کنند. با حذف وسایل غیرضروری از جهیزیه، به آنها بیاموزید که بدون داشتن خیلی از وسایل لوکس هم میتوان زندگی شیرینی داشت.
3⃣ تجربیاتتان را به جوانان انتقال دهید
جوانی است و بیتجربگی؛ شما که تمام این راهها را رفتهاید و زندگیتان به ثبات رسیده، هوای جوانان اطرافتان را داشته باشید. در ابتدای زندگی که شناخت همسران از همدیگر کمتر است، چالشهای زیادی ممکن است بینشان رخ بدهد. به توصیهی رهبر بزرگوارمان «پدر و مادرها باید سعی کنند محبت زن و شوهرها را (این بچههایشان را، جوانهایی را که ازدواج میکنند) تأمین کنند. گاهی ممکن است یک دلخوریهایی پیش بیاید. پدر و مادرها که تجربهدارتر هستند، بزرگتر هستند، عاقلتر هستند، نگذارند که این دلخوریها به دلسردی زن و شوهر جوان از هم منتهی شود ۸۰/۱۲/۹.»
بین جوانان، بزرگتری کنید و دلهایشان را به هم گرم نگه دارید. این کار فقط از بزرگترهای دلسوز برمیآید؛ به هر حال در کارزار زندگی، «گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است...».
4⃣ دلالت کنید، نه دخالت
دلالت و راهنمایی، لطف و وظیفهی بزرگترها در قبال فرزندانشان است؛ اما به شرط اینکه کار به دخالت و ورود نامناسب به مسائل زندگی جوانان نرسد. رهبر عزیزمان نیز میفرمایند: «باید جوانها را هدایت کرد، امّا در جزئیات امور آنها نباید خیلی دخالت کرد که زندگی برای آنها مشکل میشود. ۷۶/۹/۶. مبادا بعضیها با دخالتهای خودشان،... این بنای مستحکم را به اندک چیزی متزلزل کنند. اگر دیدند دخالتهای آنها دارد این زن و شوهر را نسبت به هم دلچرکین میکند، دیگر اجازه ندارند دخالت کنند ۷۵/۲/۱۷».
لازم است که تجربیاتتان را از راههای رفته، برای جوانانتان بگویید و نتیجهی انتخابهایشان را که در خشت خام میبینید برایشان تصویر کنید؛ اما تصمیمگیری را بر عهدهی خودشان بگذارید و اجازه بدهید راهشان را با مشورت همسرشان انتخاب کنند. در واقع همین که شرط بلاغ را با آنها بگویید، کفایت میکند.
5⃣ از میانجیگری غافل نشوید
زندگیهای چندینساله و به ثبات رسیده هم ممکن است گاهی گرفتار چالش و ناهماهنگی شوند؛ تکلیف زندگیهای نوپای جوانان بیتجربه روشن است. فرزندان وقتی ازدواج میکنند، بیشتر از قبل به مشاوره و حمایت فکری نیاز دارند. اگر زمانی چالشی از زندگی مشترکشان را برای همفکری یا راهنمایی نزد شما آوردند، ضمن اینکه جانب حق را میگیرید (نه لزو
ریحانه
نظرات مخاطبان ریحانه در پاسخ به فراخوان با موضوع ازدواج آسان
💍اهل بندر عباس هستم.
ما هرمزگانیها اکثرا عروسی را سنتی برگزار میکنیم و تمام هزینه های لازم برای شروع زندگی بر عهده داماد است. از هزینه های جشن عروسی گرفته تا تهیه جهیزیه که این از اصلی ترین دلایل سادهتر شدن ازدواج در این منطقه است.
قصه ازدواج ما و نحوه برگزاری عروسی در فامیلمان مثال زدنی است.
من دانشگاه بودم و خانواده از شهرستان برای همراهی کردن در خرید حلقه های ازدواج میخواستند همراهی کنند برای همین به بندر عباس آمدند. بعد از این که به بازار رسیدیم، ابتدا برای خرید حلقه داماد رفتیم. خرید حلقه داماد در خانواده ما بر عهده عروسه یک حلقه نقره خریدیم و از اونجایی که زمان محدود بود و باید برمیگشتند پدرم توصیه های خودش رو شروع کرد "دخترم نبینم حلقه گران انتخاب کنی" تو دلم گفتم "ئه بابا، من دختر شمام. اول باید حواست به من باشه نه داماد."
پدرم با این توصیه ابتدای راه تا انتها را نشانم داد.
بقیه موارد ازجمله خرید وسایل خانه هم به همین شکل و حتی برگزاری مراسم عروسی نیز با کمترین هزینه ممکن انجام شد که شش سال پیش، تقریبا دو میلیون شد.
تمام وسایل خانه رو ایرانی خریدم که تقریبا سه تا چهار میلیون دراومد.
البته ما همه وسایل رو یکجا نخریدیم بلکه هنوز بعد از گذشت شش سال در حال تهیه وسایل هستیم و با این روند برای تک تک وسایلی که تهیه کردیم خاطره ها داریم و هر کدام از وسایل خانه برا ما قصه ای داره.
ما زندگی را کنار هم ساختیم؛ برای هم و با آرامش. میتوانستیم وام های کلان بگیریم و خودمون رو به اندازه چند سال جلو بندازیم ولی بعد از اون این داستان ها و خاطره ها هیچوقت ساخته نمیشد و عشق ها، هیچ گاه دیده نمیشد.
متن ارسالی مخاطب از استان هرمزگان
#تفاوت_در_سادگیست
#فراخوان_ریحانه
جهت مشاهدهی نظرات بیشتر به اینستاگرام باشگاه مخاطبان ریحانه مراجعه کنید🔻
instagram.com/reyhaneh_fans
❣@khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 کلیپ ویژه | نقطهی استراحت
💥 انتشار نخستینبار فیلم بیانات رهبر انقلاب در مراسم قرائت خطبهی عقد
📥 دریافت با کیفیت بالا aparat.com/v/QDPJe
#پرونده_ازدواج
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 انیمیشن ویژه | ساحل آرامش
🔊 صوت بیانات رهبر انقلاب در مراسم قرائت خطبهی عقد
📥 دریافت کیفیت بالا از aparat.com/v/3hvXV
#پرونده_ازدواج
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 کلیپ ویژه | ازدواج و وعدهی الهی
✅ رهبر انقللاب: حل کردن مسئلهی مشکل جنسی جوانان به نفع دنیا و آخرت جامعهی ماست.
🔹️ ما باید به وعدهی الهی دربارهی ازدواج اطمینان کنیم، مثل بقیهى وعدههاى الهى که به آن وعدهها اطمینان میکنیم.
📥 دریافت با کیفیت اصلی aparat.com/v/xyiMa
#پرونده_ازدواج
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 #رادیو_ریحانه | اعتماد 💞
💥 انتشار صوت برای نخستینبار
💐 رهبر انقلاب: «اساس محبت، اطمینان است. اگر اعتماد بین زن و شوهر از بین رفت، محبت آرام آرام از بین خواهد رفت. باید به هم اعتماد داشته باشید.» در مراسم قرائت خطبهی عقد ۱۳۷۷/۱/۱۹
📥 دریافت با کیفیت بالا aparat.com/v/UAxut
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💎 گوهرشناس
🖼 مجموعه طرح با محوریت معیارهای انتخاب همسر از منظر رهبر انقلاب اسلامی
✅ حضرت آیتالله خامنهای: همینقدر كه مرد احساس مىكند كه ازدواج باید بكند، برود سراغ یك زنى كه داراى عفاف و نجابت هم باشد، زن هم همسرىِ مردى را قبول كند كه داراى عفاف و نجابت باشد، کافی است.
⛔️ دنبال زیبایى، شغل، اصل و نسب، اعتبار اجتماعى، پول، ابداً در اسلام این چیزها مورد نظر نیست، بلكه ممنوع هم هست!۶۲/۱۲/۱۹
#پرونده_ازدواج
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💎 گوهرشناس 🖼 مجموعه طرح با محوریت معیارهای انتخاب همسر از منظر رهبر انقلاب اسلامی ✅ حضرت آیتالله خ
🔺 یک توضیح درباره پست پیشین
🖼 پس از انتشار طرح «گوهرشناس» در حساب ریحانه و بیانات استفاده شده در این طرح، بعضی از مخاطبان عزیز درخواست کردند که متن کاملتر این بیانات منتشر شود تا بتوانند دربارهی دیدگاههای رهبر انقلاب نسبت به معیارهای انتخاب همسر مطالعه کاملتری داشته باشند.
👇آنچه در ادامه میآید، بخشهای کاملتری از بیانات ایشان در مراسم قرائت خطبهی عقد مورخ ۶۲/۱۲/۱۹ است:
🔸«چى موجب مىشود كه ازدواجها دير انجام بگيرد، مشكل انجام بگيرد، يا انجام نگيرد؟ سختگيريها، پايبندى به ارزشهاى دروغى، اين هم باز مال جاهلی است. اسلام اين هم قبول ندارد.
🔹اسلام مىگويد كه شما دو چيز را در نظر بگيريد، يكى اينكه آن طرف ازدواج شما يك عنصر متدين و با عفاف باشد، نجيب باشد، جنبههاى معنوى او، ثانياً طبق نياز دنبال او رفته باشد، همين. همين قدر كه مرد احساس مىكند كه ازدواج بايد بكند، برود سراغ يك زنى كه داراى عفاف و نجابت هم باشد، زن هم همسرى مردى را قبول كند كه داراى عفاف و نجابت باشد.
🔸دنبال زيبايى، دنبال شغل، دنبال اصل و نسب چنين و چنان، دنبال اعتبار اجتماعى، دنبال پول، ابداً در اسلام اين چيزها مورد نظر نيست، بلكه ممنوع هم هست. اينجورى است.
🔹لذاست كه پيغمبر اكرم به يك مرد زشتِ سياهچردهى بىپولِ بىاصل و نسب به نام «جویبر» مىگويد برود دختر زيباىِ اشرافىِ پولدارِ يكى از اعيان مدينه را خواستگارى كند. نه «جویبر» مىگويد اِ من قابل نيستم بروم مثلاً دختر فلانى را من بروم بگيرم، من كيم؟ من زشتم، من نمىدانم بىكس و كارم، من بىپولم، «جویبر» چنين چيزى احساس نمىكند. مىگويد من مَردم مسلمان هم هستم، ديگر چى مىخواهد؟
🔸وقتى هم مىرود پيش پدر دختر، البته پدر دختر يك خردهاى ايمانش همچين متزلزل است، دختر حزباللهى است، متدين است، مثل دخترهاى حزباللهى امروز الحمدالله؛ آن تا مىفهمد كه پيغمبر اين مرد زشت را فرستاده خواستگارياش به پدرش مىگويد چرا رد كردى؟ چه مىخواهد دختر؟ مىگويد اين مرد است و مسلمان است. من هم زنم و مسلمانم، كفو هميم، مسلمان كفو مسلمان است.
🔹حالا بعضى خيال مىكنند بايد دخترشان را حتماً بدهند به يك كسى كه همشأن خودشان باشد. مىپرسيم آقا همشأن يعنى چه؟ مىگويد اگر ما مثلاً يك كاسبى هستيم، اين قدر سرمايه داريم آن هم يك كاسبى باشد همين قدر يك خرده بيشتر، خب همين دور و برها سرمايه داشته باشد. ما اگر چنانچه اين مقدار اعتبار اجتماعى داريم، آن هم خب مثلاً همين حدودها اعتبار اجتماعى داشته باشد. اگر پسر ما مثلاً ليسانس گرفته، اين دختر هم حالا اگر ليسانس نيست، لااقل ديپلم گرفته باشد.
🔸چرا؟ چه لزومى دارد؟ چه مانعى دارد يك خانم دكتر باسواد تحصيلكرده زن يك مثلاً فرض كنيد جوان حزباللهى شش كلاس درس خوانده بشود؟ چه مانعى دارد؟ چرا نتوانند با هم بسازند؟ چرا نتوانند با هم زندگى كنند؟ چه قيدى است؟ چرا حتماً بايد دنبال كسى بگردند كه نمىدانم دخترى كه حتماً شكلش اينجورى باشد، زيبايىاش اين اندازه باشد، پدرش اينجورى باشد. چرا؟ چه لزومى دارد؟ اسلام اينها را قبول ندارد و ارزشهاى معنوى را قبول دارد. مىگويد دنبال نجابت و عفاف باشيد.» ۶۲/۱۲/۱۹
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📛 جزوه «هشت سنت غلط ازدواج»
🔟 دهمین کتابچه از مجموعه کتابچههای «ریحانه»
🌺 گزیدهای از توصیههای حضرت آیتالله خامنهای به جوانان مجرد و خانوادههای ایشان
✅ رهبر انقلاب: «شما که جوانید، مطالبهگرید، پرنشاطید، پیشنهادکنندهى نقض خیلى از عادتها و سنتها هستید، این سنتهاى غلطى را هم که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید.» ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
دسترسی به متن جزوه🔻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=27754
#پرونده_ازدواج
❣️ @Khamenei_Reyhaneh