eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
📝مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی ♨️پیاز رو خرد میکنیم تفت میدیم آرد رو تفت میدیم گوجه و و رب رو هم تفت میدیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش میشکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س. @khane_ashpazzi
#شربت_توت_سیاه 🍷 یک کیلو توت سیاه را داخل قابلمه ریختم حدود دو پیمانه (400 گرم) شکر روی توت ها ریختم و حدود دوازده ساعت داخل یخچال گذاشتم. سپس چهار لیوان آب اضافه کردم و روی حرارت قراردادم. 👈اگر دوست دارین شربتتون شیرین تر بشه مقدار شکر را اضافه کنید. @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥 دو مدل دسر لیمویی 🍰🍋🍋 برای کراست چیز کیک از میکس بیسکوییت خرد شده و کره استفاده کنید @khane_ashpazzi
🍋نحوه گرفتن تلخی آبلیمو ✍برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو ۲۴ ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید.👌 @khane_ashpazzi
#شربت_گل_محمدى 🌸🍺 گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند. سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید. و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . @khane_ashpazzi
✅ ميني چيزبرگر 😋 ✍مواد لازم: گوشت چرخ شده ،پياز ، سير،رب گوجه ، پوره گوجه ، ادويه جات شامل ادويه كاري، پاپريكا ، فلفل سفيدو سياه ، روغن زيتون ، نون همبرگر 🍜سس پنير ؛ يك استكان شير ، يك ق چ خامه صبحانه، يك ق چ آرد و فلفل سياه رو مخلوط كردم + نصف استكان پنير چدار رنده شده .. #چیز_برگر @khane_ashpazzi
✅ رولت گوشت 😋 چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،دو قاشق.غذاخوری آرد سفید،یک عدد تخم مرغ.نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم . برای مواد میانی هم قارچ خورد شده و هویج نگینی و فلفل دلمه ای نگینی و زرشک را باهم تفت دادم بعد موادم را روی نایلون گذاشتم و یه نایلون دیگه هم روش گذاشتم و با وردنه پهن کردم و مواد میانی را ریختم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم سپس از یخچال خارج کرده و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. برای درست کردن سس👈 یه عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم،دو عدد گوجه رو رنده کردم و با یک قاشق .غ رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب اضافه کردم و کنار گذاشتم . ✔️موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره. پس حتما در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه. #رولت_گوشت @khane_ashpazzi
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی زعفرانی🍦 مواد لازم : ثعلب یک ق غ شیر پرچرب ۲ لیوان شکر دو‌سوم لیوان زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه خلال پسته طرز تهیه : ۲ لیوان شیر رو داخل به قابلمه میریزیم میزاریم روی گاز،به محظ اینکه یه جوش ریز زد،سریع ثعلب و شکر رو با هم مخلوط و به شیر که روی حرارت هست اضافه و با همزن دستی سریع هم میزنیم،بهتره کم کم اضافه کنین،مواد که یکم جمع شد از روی حرارت برمیداریم و زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم ، موادو منتقل میکنیم به یه ظرف روی یا فلزی(تا بهتره توی فریزر ببنده)،میزاریم یه گوشه تا از حرارت بیوفته،توی این فاصله چند ق غ خامه رو داخل یه کاسه هم میزنیم تا رقیق بشه،بعد یه سینی کوچک ورمیداریم روش به پلاستیک فریزر میذاریم و خانه رو روش پهن میکنیم و میزاریم فریزر تا ببنده ، مواد بستنیمونم هم میزنیم و میذاریم فریزر، هر ۶۰ دقیقه یکبار از فریزر درمیاریم و مواد بستنی رو هم میزنیم و دوباره میذاریم فریزر، تا ۳ مرتبه در مرتبه ی سوم خامه رو که بسته شده درمیاریم خورد خورد میکنیم با چاقو و به همراه خلال پسته به بستنی اضافه و کلا دیگه بستنی رو ۲۴ ساعت میزاریم فریزر. بعد از ۲۴ ساعت از فریزر که دراومد یکم میمونیم تا از یخ بیوفته که بعد حالت کشدار پیدا میکنه و عالی میشه. ❌نکات : در مقدار ثعلب دقت کنین چون اگه کم و زیاد بشه بستنی خیلی بد در میاد. این مقدار مواد اولیه همین ۳ کاسه بستنی توی عکس رو داد. اگه خواستین زیاد کنین،مواد به نسبت زیاد بشن. عطر و طعم این بستنی بی نظیررررره @khane_ashpazzi
🌸🌸تزیین_لیموترش برای دورچین کنار سالاد و غذا میتوانید اینجوری لیموها رو برش بزنید🍋 با سلیقه باش😍 @khane_ashpazzi
#پارفیت_میوه مواد لازم: یک فنجان ماست چکیده بدون چربی سه قاشق غذا خوری عسل دو و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل یک و یک دوم فنجان هندوانه خرد شده یک و یک دوم فنجان آناناس خرد شده ( می توانید از کمپوت آناناس نیز استفاده کنید ) یک و یک دوم فنجان توت فرنگی خرد شده شش قاشق غذا خوری گندمک کم شیرین روش تهیه:🍍🍓🍉 ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.دیگر موادی را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید @khane_ashpazzi