كيك_دو رنگ خوشمزه و عاليي يه كيك عالی
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست سه چهارم پیمانه
روغن مايع نصف پیمانه)
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل1 ق چ
آرد 3 پیمانه پر
پودر کاکائو دو ق غ ✅دو ق غ ارد رو كنار بذاريد اول .
تخممرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه + ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن
مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخممرغی اضافه میکنیم
مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
قالب مناسب كه براي من 23بود رو چرب كنيد
و مواد رو همزمان با هم بريزيد تو قالب و بعد بذاريد در فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ به مدت 40دقيقه .
نوش جان
🍥🍡🍥🍡🍥
🍝🎂🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر
مواد لازم؛
بادمجان ۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد
رب ۲قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲تا۳ قاشق غ
گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز
نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم
بادمجان ها را شسته و و پوست بگیرید (یک در میان تاراه راه بشه میتونید ، پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید). شکم بادمجان را چاک بدهید.نمک بزنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود .بعد شسته و خشک کرده و سرخش کنید و یا داخل فر بگذارید .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و سرخش کنید نمک زردچوبه فلفل و اویشن و۱ق رب نعنا خشک ریخته و تفت دهید که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکنید .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. رب و ادویه ها را بریزید و ۱لیوان ابجوش بریزید.در واقع سس غذا هست.
وقتی جوشید و بادمجان شکم پرها را داخل سینی فر و یا تابه بچینید و سیب زمینی خلال درشت را مابین آن و گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز روی بادمجان بچینید.
سپس سس را ما بین آن کف ظرف بریزید و اجازه دهید که بجوشد و بادمجانها و مواد با سس کمی پخته تر شوند.
🍥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خانگی
دولیتر شیر را روی حرارت گذاشتم وقتی بجوش اومد یک ربع تا بیست دقیقه دیگه جوشوندم تا آبش تبخیر بشه
بعد شیر را در ظرف سفالی یا شیشه ای ریختم و گذاشتم خنک بشه به اندازه ای که وقتی انگشت را وارد شیر کردیم گرم باشه ولی دست رو نسوزونه (تقریبا۴۵درجه)
دو قاشق غذا خوری ماست هم دمای محیط رو با یکی دو قاشق شیر مخلوط کردم و با چنگال زدم تا باز بشه و داخلش ریختم و با قاشق هم زدم طوریکه خوب با شیر مخلوط شه و درب ظرف را گذاشتم وروش یه پارچه رو چاهار لا کردم وکشیدم و ۶_۷ساعت گذاشتم تا بمونه وببنده و بعد داخل یخچال گذاشتم بهتره یه روز ماست تو یخچال بمونه و استفاده نکنید تا ماست سفتتری داشته باشید
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#خوراک_لوبیامریم_پز
موادلازم
لوبیاچیتی
پیاز
رب گوجه
آب قلم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره
طرز تهیه
لوبیا رو چندساعتی گذاشتم خیس خورد آبش رو خالی کردم بعد دوباره آب ریختم گذاشتمش روی گاز یه قاشق کره ریختم داخلش وقتی جوشید زیرش روکم کردم کمی بعد آب قلم رو اضافه کردم
سپس پیاز خورد کردم سرخش کردم ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کردم یه تفت دادم تا رب رنگ باز کنه بعد به لوبیا اضافه کردم درش رو گذاشتم تا کاملا غلیظ شه و لعاب دار بشه
اخراش یه قارچ رو خورد کردم و با کمی نمک و ابلیمو تفت دادم و ریختم داخل قابلمه یه وقتایی قارچ نداشته باشم سیب زمینی میریزم
میتونید قارچ رو تفت ندید وبعد از خورد کردن اضافه کنید
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_سیب_زمینی_با_مرغ
مواد لازم:
5_4 عدد سیب زمینی متوسط
پیرزولا مرغ (گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، با قسمتهای دیگه مرغ هم میشه درست کرد)1 عدد پیاز،1 عدد فلفل سبز،1 عدد فلفل قرمز،4_3 حبه سیر، نمک ، زیره ، فلفل سیاه ، آویشن،روغن مایع،1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی،پنیر پیتزا
طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را در اندازه کوچک خرد کنید کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آب مرغ کشیده شود بپزید.در زمانی که مرغ میپزد پوست سیب زمینی را بکنید و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی ها را خالی کنید. در این زمان پیاز و سیر و فلفل های خرد شده را به مرغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.در آخر ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه با روغن داغ کمی سرخ کنید و سپس داخل ظرف مناسب فر بچینید. مواد مخلوط مرغ را به مقدار یکسان داخل سیب زمینی ها بریزید. رب را در 1 لیوان آب حل کنید و داخل ظرف فر بریزید.در فر 180 درجه تا وقتی که روی مواد کمی سرخ شود بپزید. سپس روی مواد پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و مجدد در فر بذارید. وقتی پنیر آب شد آماده خوردن است
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مرغ
مواد لازم :👇
برنج ایرانی : ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : یک عدد
زعفران دمکرده غلیظ : به میزان لازم
ماست چکیده : یک پیمانه معادل ۱۰ قاشق غذاخوری
روغن مایع : نصف پیمانه
سینه مرغ پخته و مزه دار شده : یک عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و قرمز
کره ۵۰ گرم
.
طرز تهیه :👇
برای تهیه ته چین ابتدا برنج رو آبکش می کنیم و زنده تر از حالت معمول برمیداریم. در ظرفی بزرگ ماست و تخم مرغ ها، روغن و زعفران و نمک را کاملا باهم مخلوط میکنیم و سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه (میتونید کل برنج رو هم اضافه کنید) سپس ظرف مورد نظر را با کره چرب میکنیم و مواد ته چین رو داخل آن میریزیم و صاف میکنیم و مرغ رو اضافه میکنیم (من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه آب پز کردم و بعد ریش ریش کرده و با رب، کمی آبلیمو، فلفل و دارچین تفت دادم) مقداری زرشک در روغن تفت داده شده می پاشیم و بعد مابقی برنج سفید رو روی مواد مرغمون اضافه میکنیم (اگر کل برنج رو به مواد ته چین آغشته کردید از همون برنج روی مواد مرغ بریزید) روشو هم در صورت دلخواه چند تکه کره میزاریم و فویل کشیده، در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار میدیم. روی شعله پخش کن اجاق گاز هم میتونید درست کنید.
در نهایت بعد از برگرداندن در ظرف روشو با خلال پسته و بادام و زرشک تزئین میکنیم ...
نوش جان
•
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_لیمویی👩🍳
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
پوست لیمو 1 عدد
آب 1 لیمو
نصف قاشق چایخوری زردچوبه 👈🏻قابل حذف
2 لیوان ارد
بیکینگ پودر 10گرم
وانیل5گرم
2 قاشق غذاخوری پودر قند برای سس
آب نصف
#کیک_فوری
روغن جامد 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چ
شیر 4 ق غ
وانیل یا هل کمی
روغن و شکر را میزنیم تا حجیم شود بعد تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه میکنیم و بعد آرد و بکینگ پودر.ابتدا ساندویچ سازو با قلم چرب کنید یکبار اینکارو بکنید کافیه بعد مواد را با قاشق یا در قیف ریخته و بعد در ساندویچ ساز ریخته و دربش را میبندیم تا بپزد.با خلال دندان تست کنید ببینید پخته یا نه.اگر خواستید کمی از مواد را پودر کاکائو بزنید بعد در قالب ساندویچ ساز کمی از مواد وانیلی و کمی کاکائویی بریزید
#مرغ_بریونی به همراه سبزیجات 🌹👇😍
سیب زمینی تنوری کدو و هویج
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
نوش جان 😋
➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پارت سوم
🎀 🌸 🎀
❣ترفند ناب خانه داری ❣
🌹😍 @Tarfande_nab 💯
😍 کانال دوم ما آشپزی در خانه 👇👇
🌺😍 @khane_ashpazzi
به دوستاتونم بفرستین💞
#گوش_فیل
ماست یک قاشق شیر نصف لیوان جوش شیرین نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری نمک کمی شربت بار 1قاشق غدا خوری روغن جامد 2 قاشق غدا خوری ارد تا اندازه ای که خمیر با دست نچسبدهمه مواد رو با هم مخلوط کرده ارد رو کم کم میریزیم تا خمیر خوبی به دست بیاد کمی ورز میدیم 2ساعت استراحت میدیم سطح رو ارد پاشی کرده خمیر رو 3میل باز میکنیم به هر شکل دوس دارین برش بزنین تو روغن داغ سرخش کنین وقتی از روغن خارج کردین سریع تو شهد ولرم بندازین 1دقیقه صبر کنین و از شهد خارج کنین تو سبد بزارین تا
#کلوچه_ نون_خرمایی_
#خمیر
مواد لازم :
آردسفید 3 پیمانه _ شیر 1/2پیمانه _ خمیرمایه 1 قاشق سوپخوری _ شکر 1 قاشق سوپخوری _ روغن مایع 5 قاشق سوپخوری _ ماست پرچرب 1/2 پیمانه _ نمک 1 قاشق چایخوری _ تخم مرغ 1 عدد
مواد میانی :
خرمای هسته گرفته _ پودر دارچین _ گردوی کوبیده
رومال :
زرده تخم مرغ 1 عدد _ زعفران دم کرده _ شیر دو قاشق سوپخوری _ کنجد و تخم خرفه به مقدار لازم .
طرزتهیه :
نصف پیمانه از شیر را گرم کرده تا ولرم بشه شکر را اضافه می کنیم و مایه خمیر را روی آن پاشیده و به آرامی هم می زنیم و با حوله ظرف را پوشانده و می ذاریم تا عمل بیاد( 10 دقیقه ) تخم مرغ ، ماست و روغن را با هم مخلوط کرده و مقداری از آرد و نمک را هم داخل ظرف ریخته و خمیر مایه را اضافه می کنیم . کل آرد را اضافه نمی کنیم تا جائیکه خمیر به دست نچسبه . بعد از ورز دادن شروع می کنیم به کوبیدن خمیر . من حدود 100 ضربه به خمیر زدم طفلکی دیگه جرات نکرد بچسبه . داخل ظرف بزرگی کمی چرب کردم و خمیر را جمع کرده داخل ظرف گذاشته سلفون کشیدم و توی مایکروویو یا هر مکانی که جریان هوا نباشه به مدت یک ساعت و بیست دقیقه قرار می دیم . مواد میانی هم از مخلوط خرمای بدون هسته ، پودر دارچین و گردوی کوبیده تشکیل شده که آماده کرده کنار می ذاریم .
بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و چونه هایی به اندازه یه نارنگی برداشته و صاف می کنیم و از فیلینگ مقداری داخلش گذاشته مثه بقچه جمع کرده و بعد روی سطح کار گذلشته و با وردنه یا کف دست صاف می کنیم و با کارد برش می زنیم و مجددا روشو پوشونده 20 دقیقه دیگه استراحت دوم داده حسابی پف کرد و