eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از آموزش کردن کیک و دسر که مشکل خیلی از دوستان بود و اما یک نکته که برای مخملی کردن دسرهای رنگی به جای پودر کاکائو، رنگ خوراکی ژله ای یا پودری را با بیسکوییت میکس کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
یا این خمیر هر فطایر و نونی که دوست داشتین درست کنید میتونید خمیر رو توی قالب پیراشکی بزارید و سرخ کنید یا هم در فر بزارید .من باهاشون نون زعتری و فطایر مرغ درست کردم . دستور خمیر ده دقیقه ای این خمیر دو مرحله هس مرحله اول رو‌مخلوط میکنید و‌ ۱۰ دقیقه میزارید کنار تا ور بیاد سپس مرحله دوم رو اجرا میکنید این خمیر همه کاره هس میتونید برای پیراشکی _پیتزا_فطایر_دونات . ... استفاده کنید مرحله اول : ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیرخشک نصف لیوان ( میتونید از شیرمعمولی یا ماست 3 ق غ جایگزین کنید ) خمیر مایه 1 ق غ همه موارد بالا رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم ده دقیقه میزاریم جای گرم ور بیاد میتونید با دستگاه خمیرساز درست کنید یا با همزن دستی هم بزنید من همیشه از همزن دستی استفاده میکنم بعد از ده دقیقه مرحله دوم : روغن مایع نصف لیوان آرد ۳ لیوان نمک ۱ ق چ بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد اینجا رو با دست میتونید ورز بدین ( چون کیفیت اردها با هم فرق داره شاید ارد بیشتری لازم باشه ) در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه استراحت میدیم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید میتونید تا یکساعت هم بزارید تا بیشتر ور بیاد داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین این خمیر بافتش عالیه این مقدار خمیر زیادی بهتون میده اگه تعدادتون زیاد نیست میتونید نصف مواد درست کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم (پودرشده ) شیرعسلی ۱قوطی کره ۱۰۰ گرم (به دمای محیط رسیده باشه ) کارامل سه چهارم لیوان (میتونید کرم لوتس یا کره بادام زمینی جایگزین کنید ) شکلات کیت کت یک عدد چهار عددی (میتونید از شکلات هیس ایرانی استفاده کنید ورق بزنید عکسشو گذاشتم ) بیسکوییت اوریو یک عدد چهار عددی(میتونید از بیسکویت دوربیس ایرانی استفاده کنید ورق بزنید عکسشو‌گذاشتم ) شکلات اسنیکرز یک عدد بزرگ (میتونید از شکلات نانی مغزدار استفاده کنید ورق بزنید عکسشو گذاشتم ) پودر بیسکوییت و شیرعسلی و‌کره رو با دست مخلوط میکنیم تا خمیر بشه سپس خمیر رو با وردنه روی کاغذ روغنی به صورت مستطیل باز میکنیم روی بیسکوییت رو کارامل بریزید(متاسفانه من یادم رفت کارامل بزنم) و‌با کاردک پخش کنید شکلات ها و بیسکوییت رو خورد کنید و روی شیرینی بریزید( فیلم اموزشی رو ورق بزنید ببینید ) به کمک کاغد روغنی رول کنید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت و سپس برش بزنید . میتونید کارامل خودتون درست کنید یا هم یک قوطی شیرعسلی رو به مدت ۳ ساعت در آب با حرارت ملایم بجوشونید تا غلیظ و‌کاراملی بشه مواظب باشید که اب در حین جوش خوردن کم نشه هر وقت کم شد اب داغ اضافه کنید و بعد از سرد شدن قوطی رو باز کنید . شکر یک لیوان کره ۵۰ گرم (ذوب شده ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (در دمای محیط) شکر رو با حرارت ملایم بزارید کاملا ذوب بشه سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و خامه رو اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم شاید مواد سفت و گلوله گلوله بشه اما کم کم ذوب میشه غلیظ که شد حرارت رو خاموش میکنیم ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazz
این مدلی مرغ درست کنین عالی میشه حتما امتحان کنین _بدون_فر ۱ عدد جوجه کمتر از یک کیلو با پوست خلال دندان یک کاسه ماست ۲ عدد فلفل سبز برگ بو جعفری ۲ تکه زنجبیل ۱ عدد چوب دارچین ۱ عدد بادیان میخک هل سیر نمک برای سرخ کردن: ۵ عدد تخم مرغ ۲ لیوان آرد سوخاری ۲ لیوان سمولینا یا میتونین آرد سفید بریزین پاپریکا فلفل کنجد نمک ابتدا مرغ رو تمیز میشوریم و قسمت های اضافه رو جدا میکنیم و داخل شکم رو کاملا تمیز کرده ، داخل مرغ خلال دندان قرار میدیم و ماست سفت میریزیم و میذاریم یک الی دوساعت یخچال بمونه، به آب جوشیده،فلفل و برگ بو و جعفری و زنجبیل و دارچین و بادیان و میخک و هل و سیر و نمک اضافه میکنیم و میذاریم یکربع بمونه و بعد روی مرغمون وقتی هنوز داغه میریزیم و بعد نیم ساعت خارج میکنیم مرغ رو، تخم مرغهارو باهم مخلوط میکنیم و آرد سوخاری و سمولینا و پاپریکا و فلفل و نمک و کنجد رو مخلوط و مرغ رو داخل تخم مرغ و مواد آردی میزنیم و در روغن داغ شناور(روغن باید انقدر باشه که مرغ درونش شناور شه) با حرارت خیلی کم از دو طرف سرخ میکنیم نوووش جاان 😋(اگر دوست داشتید مرغ کاملا سرخ شود می توانید مرغ را از روغن خارج کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بگذارید در فر تا سرخ شود. ) Translate: @ashpazironi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میریم که داشته باشیم طرز تهیه اسموتی رو که تو این گرما حسابی می چسبه مواد لازم: موز یخ زده ۳ عدد تمشک یخ زده ۱/۲ فنجان لبو یخ زده ۱/۲ فنجان طرز تهیه: مواد اولیه را در میکسر ریخته سپس با میوه های دلخواه تزئین میکنیم.به همین سادگی نوش جان ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیا به همراه اسموتی توت فرنگی شاتوت . مواد لازم : دانه چیا ۴ ق.غ شیر نارگیل ۲ لیوان شاتوت ۱ لیوان توت فرنگی یخ زده ۱ لیوان یخ ۱ لیوان یا یخ چای ترش ماست یونانی ۲ ق.غ بجای شیر نارگیا از شیر بادام یا شیر گاوی با ۱ ق.غ عسل استفاده کنید . شیر باید ولرم یا سرد باشه . ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم آرد سفید ۷۰۰ گرم ماست یک استکان آب یک استکان روغن مایع یک استکان سرکه دو قاشق غذاخوری نمک مقداری تخم مرغ یک عدد کره ۲۰۰ گرم گردو خورد شده یک لیوان هل آسیاب شده مقداری . ابتدا ماست و آب و روغن و سرکه و نمک و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آرد رو داخل مایع الک کنید. تا وقتی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه. خمیر رو روی سطح کار بیارید و کم آرد بپاشید و کمی ورز بدید. بعد به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو گلوله کنید و روشو کمی آرد بپاشید و روشونو با پارچه بپوشونید و بمدت بیست دقیقه استراحت بدید. توی این فاصله شربت باقلوا رو درست کنید که باید خنک بشه. یک و نیم لیوان آب و دو لیوان شکر و دو قاشق آبلیمو و کمی هل رو بذارید روی حرارت تا ده دقیقه ای بجوشه. بعد زیرشو خاموش کنید تا خنک بشه. روی سطح کار رو آرد پاشی کنید. هر قسمت از خمیر رو با وردنه و آرد پاشی مدام پهن کنید تا خوب نااازک بشه. داخل قالب مورد نظرتون که ارتفاع داشته باشه مثل قالب کمربندی ، رو کمی با کره ذوب شده چرب کنید. یک لایه خمیر رو که رول کردین دور وردنه که کمکتون کنه برای پهن کردن رو داخل قالب پهن کنید و اضافه ها رو بگیرید. بعد حدود ۲۰۰ گرم کره رو ذوب کنید تا لا به لای خمیرها بریزیم. حدودا دو قاشق روی خمیر بریزید و پخش کنید. بعد لایه بعدی از خمیر رو پهن کنید. ۴ لایه که گذاشتین ترکیب گردوی خورد شده و هل رو روی اون بریزید و خوب پخشش کنید. و ۴ لایه بعدی رو به همون صورت یک لایه خمیر و کمی کره بذارید. در آخر روی سطح خمیر رو کامل کره بریزید. با کمک چاقو خمیر رو نواری برش بزنید. و بعد عمود بر اون برشها به صورت مورب برش بزنید. چون بعد از پخت خمیر ترد میشه و نمیشه برش زد. بعد داخل فر که از قبل با حرارت بالا داغ شده به مدت یک ساعت و با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا خوب ترد و برشته بشه. بعد خارج کنید و شربت خنک رو روی باقلوای داغ بریزید. و نیم ساعتی زمان بدید تا شربت به خوردش بره. بعد داخل ظرفتون سرو کنید و به دلخواه تزئین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه. برای نگهداری داخل ظرف در بسته به مدت ۵ روز میشه نگه داشت. . ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️