eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
" آرد سه صفر یا همون آرد شیرینی پزی 400 گرم میزان آرد بسته به جنس آردتون ممکن است مقداری کمتر و بیشتر شود مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر یک سوم پیمانه اگر شیرین تر دوست دارین تا دو سوم هم میتونین بریزین شیر ولرم سه چهارم پیمانه کره نرم شده در دمای محیط 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک نوک قاق چایخوری آرد را 3 مرتبه الک کرده کنار بزارید خمیر مایه ، شکر و نمک و شیر را مخلوط کرده روشو بپوشونین و برای 10 دقیقه کنار بزارید تا عمل بیاد بعد از اینکه عمل اومد کره را مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه کنین با دست خمیر را جمع کرده و روی سطح کار آرد پاشی کنین و برای 10 دقیقه خمیر را خوب ورز بدین تا به دست نچسبه و نرم و لطیف شه اگر خیلی چسبنده بود کم کم کمی آرد اضافه کرده مجدد وزز بدین تا چسبندگیش از بین بره آرد زیادی نزنین خمیر سفت میشه خمیر را در کاسه ای بزرگ و تمیز که با کمی روغن چرب شده قرار بدین روش سلیفون بکشید و یک پارچه بندازین و بزارین 2 ساعت در محیط آشپزخانه بمونه و عمل بیاد بعد از دو ساعت با دست پف خمیر را بگیرید و خمیر را روی سطح کار تمیز و آرد پاشی شده انتقال بدین کمی ورز بدین و ازش چونه هایی به شکل دلخواه یا مثل فیلم جدا کرده و فرم بدین حالا کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنین خمیر هارا روی سینی بزارین وقتی همه خمیر ها را روی سینی گذاشتین روی سینی را با پارچه ای تمیز بپوشانین و 30 دقیقه دیگر در جای نسبتا گرم قرار بدین برای استراحت نهایی فر را با دمای 180 درجه روشن کرده و 15 دقیقه صبر کنین تا گرم شه حالا زرده تخم مرغ را با چنگال بزنین تا از حالت لختی دربیاد و میتونین 1 قاشق غذاحوری شیر هم بهش اضافه کنین با برس زرده را رومال کنین روی خمیر به دلخواه میتونین از کنجد و تخم خرفه هم استفاده کنین در فر 180 درجه بپزید زمان پخت بستگی به حرارت فرتون داره تا زمانی که روی نان ها طلایی شه بپزین برای جلوگیری از خشک شدن نان ها یک کاسه نشکن را از آبپر کنین و کنار سینی فر قرار بدین تا محیط فر مرطوب شه بعد از پخت نان هارا بلافاصله در پارچه ای تمیز بپوشانین و نگهداری کنین که خشک نشه نوش جان ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از آموزش کردن کیک و دسر که مشکل خیلی از دوستان بود و اما یک نکته که برای مخملی کردن دسرهای رنگی به جای پودر کاکائو، رنگ خوراکی ژله ای یا پودری را با بیسکوییت میکس کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
یا این خمیر هر فطایر و نونی که دوست داشتین درست کنید میتونید خمیر رو توی قالب پیراشکی بزارید و سرخ کنید یا هم در فر بزارید .من باهاشون نون زعتری و فطایر مرغ درست کردم . دستور خمیر ده دقیقه ای این خمیر دو مرحله هس مرحله اول رو‌مخلوط میکنید و‌ ۱۰ دقیقه میزارید کنار تا ور بیاد سپس مرحله دوم رو اجرا میکنید این خمیر همه کاره هس میتونید برای پیراشکی _پیتزا_فطایر_دونات . ... استفاده کنید مرحله اول : ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیرخشک نصف لیوان ( میتونید از شیرمعمولی یا ماست 3 ق غ جایگزین کنید ) خمیر مایه 1 ق غ همه موارد بالا رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم ده دقیقه میزاریم جای گرم ور بیاد میتونید با دستگاه خمیرساز درست کنید یا با همزن دستی هم بزنید من همیشه از همزن دستی استفاده میکنم بعد از ده دقیقه مرحله دوم : روغن مایع نصف لیوان آرد ۳ لیوان نمک ۱ ق چ بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد اینجا رو با دست میتونید ورز بدین ( چون کیفیت اردها با هم فرق داره شاید ارد بیشتری لازم باشه ) در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه استراحت میدیم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید میتونید تا یکساعت هم بزارید تا بیشتر ور بیاد داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین این خمیر بافتش عالیه این مقدار خمیر زیادی بهتون میده اگه تعدادتون زیاد نیست میتونید نصف مواد درست کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم (پودرشده ) شیرعسلی ۱قوطی کره ۱۰۰ گرم (به دمای محیط رسیده باشه ) کارامل سه چهارم لیوان (میتونید کرم لوتس یا کره بادام زمینی جایگزین کنید ) شکلات کیت کت یک عدد چهار عددی (میتونید از شکلات هیس ایرانی استفاده کنید ورق بزنید عکسشو گذاشتم ) بیسکوییت اوریو یک عدد چهار عددی(میتونید از بیسکویت دوربیس ایرانی استفاده کنید ورق بزنید عکسشو‌گذاشتم ) شکلات اسنیکرز یک عدد بزرگ (میتونید از شکلات نانی مغزدار استفاده کنید ورق بزنید عکسشو گذاشتم ) پودر بیسکوییت و شیرعسلی و‌کره رو با دست مخلوط میکنیم تا خمیر بشه سپس خمیر رو با وردنه روی کاغذ روغنی به صورت مستطیل باز میکنیم روی بیسکوییت رو کارامل بریزید(متاسفانه من یادم رفت کارامل بزنم) و‌با کاردک پخش کنید شکلات ها و بیسکوییت رو خورد کنید و روی شیرینی بریزید( فیلم اموزشی رو ورق بزنید ببینید ) به کمک کاغد روغنی رول کنید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت و سپس برش بزنید . میتونید کارامل خودتون درست کنید یا هم یک قوطی شیرعسلی رو به مدت ۳ ساعت در آب با حرارت ملایم بجوشونید تا غلیظ و‌کاراملی بشه مواظب باشید که اب در حین جوش خوردن کم نشه هر وقت کم شد اب داغ اضافه کنید و بعد از سرد شدن قوطی رو باز کنید . شکر یک لیوان کره ۵۰ گرم (ذوب شده ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (در دمای محیط) شکر رو با حرارت ملایم بزارید کاملا ذوب بشه سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و خامه رو اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم شاید مواد سفت و گلوله گلوله بشه اما کم کم ذوب میشه غلیظ که شد حرارت رو خاموش میکنیم ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazz
این مدلی مرغ درست کنین عالی میشه حتما امتحان کنین _بدون_فر ۱ عدد جوجه کمتر از یک کیلو با پوست خلال دندان یک کاسه ماست ۲ عدد فلفل سبز برگ بو جعفری ۲ تکه زنجبیل ۱ عدد چوب دارچین ۱ عدد بادیان میخک هل سیر نمک برای سرخ کردن: ۵ عدد تخم مرغ ۲ لیوان آرد سوخاری ۲ لیوان سمولینا یا میتونین آرد سفید بریزین پاپریکا فلفل کنجد نمک ابتدا مرغ رو تمیز میشوریم و قسمت های اضافه رو جدا میکنیم و داخل شکم رو کاملا تمیز کرده ، داخل مرغ خلال دندان قرار میدیم و ماست سفت میریزیم و میذاریم یک الی دوساعت یخچال بمونه، به آب جوشیده،فلفل و برگ بو و جعفری و زنجبیل و دارچین و بادیان و میخک و هل و سیر و نمک اضافه میکنیم و میذاریم یکربع بمونه و بعد روی مرغمون وقتی هنوز داغه میریزیم و بعد نیم ساعت خارج میکنیم مرغ رو، تخم مرغهارو باهم مخلوط میکنیم و آرد سوخاری و سمولینا و پاپریکا و فلفل و نمک و کنجد رو مخلوط و مرغ رو داخل تخم مرغ و مواد آردی میزنیم و در روغن داغ شناور(روغن باید انقدر باشه که مرغ درونش شناور شه) با حرارت خیلی کم از دو طرف سرخ میکنیم نوووش جاان 😋(اگر دوست داشتید مرغ کاملا سرخ شود می توانید مرغ را از روغن خارج کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بگذارید در فر تا سرخ شود. ) Translate: @ashpazironi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میریم که داشته باشیم طرز تهیه اسموتی رو که تو این گرما حسابی می چسبه مواد لازم: موز یخ زده ۳ عدد تمشک یخ زده ۱/۲ فنجان لبو یخ زده ۱/۲ فنجان طرز تهیه: مواد اولیه را در میکسر ریخته سپس با میوه های دلخواه تزئین میکنیم.به همین سادگی نوش جان ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیا به همراه اسموتی توت فرنگی شاتوت . مواد لازم : دانه چیا ۴ ق.غ شیر نارگیل ۲ لیوان شاتوت ۱ لیوان توت فرنگی یخ زده ۱ لیوان یخ ۱ لیوان یا یخ چای ترش ماست یونانی ۲ ق.غ بجای شیر نارگیا از شیر بادام یا شیر گاوی با ۱ ق.غ عسل استفاده کنید . شیر باید ولرم یا سرد باشه . ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️