Shab13Ramazan1397[03].mp3
29M
📿 #مناجات
🔰فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
بخش یازدهم
به رسم هرروز 💐 امروز هدیه میکنیم بخش یازدهم از دعای ابوحمزه ثمالی را با نوای میثم مطیعی. التماس دعا
💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹
فَوَ عِزَّتِكَ لَوِ انْتَهَرْتَنِي مَا بَرِحْتُمِنْ بَابِكَ به عزتت سوگند اگر مرا براني، از درگاهت نخواهمرفت،
وَ لاَ كَفَفْتُ عَنْ تَمَلُّقِكَ لِمَا أُلْهِمَقَلْبِي (يَا سَيِّدِي) مِنَ الْمَعْرِفَهِبِكَرَمِكَ وَ سَعَهِ رَحْمَتِكَ و از چاپلوسي نسبت به تو باز نخواهم ايستاد، بهخاطر الهامي كه از معرفت به كرمت و گستردگيرحمتت به قلب من شده،
إِلَي مَنْ يَذْهَبُ الْعَبْدُ إلاَّ إلَي مَوْلاَهُوَ إلَي مَنْ يَلْتَجِئُ الْمَخْلُوقُ إلاَّ إلَيخَالِقِهِ بنده به جانب چه كسي جز مولايش مي رود؟ وآفريده به چه كسي جز آفريدگارش پناه مي برد؟
إِلَهِي لَوْ قَرَنْتَنِي بِالأَْصْفَادِ وَمَنَعْتَنِي سَيْبَكَ مِنْ بَيْنِ الأَْشْهَادِ وَدَلَلْتَ عَلَي فَضَائِحِي عُيُونَ الْعِبَادِ خدايا، اگر مرا با زنجيرها ببندي، و عطايت را در ميانمردم از من بازداري، و بر رسواييهايم ديدگان بندگانترا بگشايي،
وَ أَمَرْتَ بِي إلَي النَّارِ وَ حُلْتَ بَيْنِيوَ بَيْنَ الأَْبْرَارِ مَا قَطَعْتُ رَجَائِيمِنْكَ و مرا به سوي دوزخ فرمان دهي، و بين من و نيكانپرده گردي، اميدم را از تو نخواهم برید
🎤حاج میثم مطیعی
🤲التماس دعا
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نقاشی #قدس برای ماست، رنگها و نوشتن به زبان عربی | رسم #القدس_لنا_للاطفال
#نقاشی
#روز_قدس
#فلسطین
@khanevadeherani
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَابْنَ عَلِيٍّ اَلْمُرْتَضَى...
🌱سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین .
سلام بر تو و بر روزی که زمین درد کشیده را، با عدالت علوی التیام خواهی داد.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
#اللهمعجللولیکالفرج
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز بیست و سوم #ماه_مبارک_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمَّ اغْسِلْنی فیهِ مِنَ الذُّنوبِ
وَ طَهِّرْنی فیهِ مِنَ العُیوبِ
وَامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ
یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین
خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه
و پاكم نما در آن از عیبها
و آزمایش كن دلم را در آن به پرهیزكارى دلها
اى چشمپوش لغزشهاى گناهكاران.
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
🌸✨سـلام ؛ به ۲۳ رمضان
⚪️✨خوش آمدید
🌸✨از خـدا میخواهیم
⚪️✨هر آنچه آرزو داریـد
🌸✨بی دلیل نصیبتان شود
⚪️✨عشق و آرامش
🌸✨در کنارتان
⚪️✨عزت و خوشبختی
🌸✨همراهتان
⚪️✨سلامتی و تندرستی
🌸✨همیشہ در وجودتان باشـــد
⚪️✨و اِن شاءَاللّٰه دعاهاتون به
🌸✨آسمــان اجابت رسیده باشه...
⚪️✨روزتون زیبا و پر برکت
خدایا به حـــرمت
این ایام عـــــزیز
نور ایمان، روزی حلال
عاقبت بخیری و زندگی
سراسر خیر و بـــرکت
نصیبمان بگردان.
الهی آمین
🌷طاعات و عباداتتون قبول
🌷امروزتون پر از استجابت دعا
#ماه_رمضان
@khanevadeherani 🌸🍃
مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهمقداری
زرشکنصف پیمانه
زرده تخم مرغ۱ عدد
ماست چکیده یا پرچرب۱ پیمانه
طرز تهیه ته چین مرغ ساده
مرحله اول
برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.
مرحله سوم
در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش یا بهصورت نگینی متوسط خرد می کنیم.
مرحله چهارم
پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم
مرحله پنجم
هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله ششم
در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت دادیم، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
مرحله هفتم
سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.
مرحله نهم
لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@khanevadeherani
🌙دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
✍اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ، وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ، وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لا أَعْصِيَكَ، يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ.
خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود می کند از تو درخواست می کنم، و از آنچه تو را ناخشنود می کند به تو پناه می آورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
#ماه_رمضان
#شهید_حسین_میرگنجانی
"وصیت من آنست که تقوی و پرهیزگاری پیشه کنید تا به سعادت حقیقی برسید.
برادران و خواهران مسلمان و انقلابی ، امروز که انقلاب ما آماج حملات همه جانبه ی دشمن قرارگرفته است و تهاجم فرهنگی غرب در دل بعضی نفوذ کرده، باید هوشیار باشیم و علی زمان را در راه خنثی سازی توطئه و اهداف دشمنان یاری نماییم .
ما باید تا آخرین قطره ی خون دنباله رو ولایت و رهبری باشیم، چرا که چراغ هدایت در دستان ولایت می باشد.
عزیزان!
دشمن در ابعاد وسیعی به صحنه آمده است و اگر ما به هوش نباشیم ، ضربات جبران ناپذیری خواهیم خورد. پس توصیه می کنم همیشه به یاد خدا باشیم که یاد خدا آرام بخش دل ها است.
@khanevadeherani
با توکل به خدا و پیروی از ولایت فقیه ان شاءالله بر تمامی دشمنان پیروز خواهیم شد.
خانه هایی که در آن قرآن تلاوت شود برای اهل آسمان چنان می درخشد که ستارگان برای مردم زمین ...
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم
@khanevadeherani
لقبهایی که والدین به کودک میدهند در عمق وجود وی به شخصیت تبدیل میشود و در اغلب موارد جهتگیری ذهنی و فکری کودک را ترتیب میدهند.
@khanevadeherani
#پوست_میوه
🥒➕🍊 پوست میوه ها
فوایدی دارد که کمتر کسی
به آنها توجه میکند↯↯
🍎 سیب ↫ چربیسوز
خیار ↫ ضد چروک
کیوی ↫ آنتی باکتریال
پرتقال ↫ ضدسرطان پوست
بادمجان ↫ ضد گرفتگی عضلات
@khanevadeherani
❤️✨❤️
#همسرداری
#خانم های عزیز
💞خانهداری از جمله مسائلی است که بر عهده خانم خانه میباشد.
💞خانمهای باید طوری خانهداری کنند که،
💞شوهرشان با علاقه با خانه برگردد.
💞یعنی، نوع رفتار، عشق و محبت شما در خانه، نوع رسیدگی شما به کارهای خانه باعث شود،
💞شوهر با انگیزه و علاقه وارد خانه شود. نه اینکه به زور به خانه بیاید.
@khanevadeherani
خیار🌹
آن را در لفافه های پلاستیکی ( سلفون ) محکم بپیچید و در قسمت انتهای یخچال قرار دهید. مطمئن باشید تا یک هفته خیارها تازه میماند.
@khanevadeherani
#خورش_قیمه
#مواد_لازم برای ۴ نفر
لپه ۲۵۰ g
پیاز متوسط ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
سیب زمینی درشت ۲ عدد
گوشت خورشتی ۴۰۰ g
زعفران دم کرده ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
@khanevadeherani
#طرز_تهیه
1_ آماده سازی لپه
برای تهیه خورش قیمه مجلسی بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع, لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید و برای اینکه بوی بد لپه از بین برود بهتر است لپه ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و چندتا جوش که خورد کف روی آن را بگیرد و آبکش کنید.
2_برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید. 3_در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه ها را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمانی که گوشت و لپه سرخ شوند باید ادامه دهید.
4_ زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب سرخ شود. این کار علاوه بر اینکه بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود خورش رنگ بهتری در پایان پخت داشته باشد.
۵_پس از اینکه رب را به خوبی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه به طور کامل بپزند. در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید. 6_این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود و طعم خورش را تلخ نکند یا می توانید لیموعمانی ها را وسط به دو نیم کرده و هسته لیمو را جدا کنید . پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختن لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه نمایید
7_حالا باید خورش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به آرامی جا بیفتد. پس از اینکه خورش تقریبا آماده شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم به خورش اضافه کنید. دارچین باعث می شود طعم خورش شبیه به طعم خورش های نذری شود.
پس از اضافه کردن زعفران خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله پایانی باید سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها پاک شود.
8_در این مرحله سیب زمینی ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. اجازه دهید روغن به حد کافی داغ شود سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید.
پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردید آنها را کنار بگذارید تا خورش کاملا آماده شود. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید. در پایان خورش قیمه را با برنج سرو کنید.
@khanevadeherani
#نکات پخت خورش قیمه
@khanevadeherani
برای اینکه طعم خورش قیمه شبیه به خورش های نذری شود باید در مراحل پایانی پخت کمی دارچین ( برای ۴ نفر نصف قاشق مرباخوری دارچین یا یک چوب دارچین ) به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر پودر دارچین را در مراحل ابتدایی پخت خورش به آن اضافه کنید باعث کدر شدن رنگ خورش می شود.
البته اگر می خواهید در مراحل اولیه پخت خورش قیمه دارچین را اضافه کنید می توانید از چوب دارچین استفاده کنید. با انجام این کار طعم دارچین کاملا وارد خورش می شود و روی رنگ خورش نیز تاثیر منفی نمی گذارد.
همانطور که می دانید تلخ شدن خورش قیمه تنها یک دلیل دارد و آن هم لیمو عمانی است. به هیچ وجه لیمو عمانی را در اوایل پخت به خورش اضافه نکنید. ضمن اینکه با ترفند در آب قرار دادن لیمو عمانی می توانید تلخی لیموعمانی ها را تا حد زیادی بگیرید.
در صورتی که خورش قیمه شما تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آنرا تا حد زیادی بگیرید. برای این منظور نسبت به اندازه خورش خود سیب زمینی آبپز کنید و سپس سیب زمینی آبپز شده را کاملا له کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.
مراحل پخت خورش با گوشت قرمز و مرغ تفاوتی ندارد.
خورش قیمه با گوشت مرغ هم طعم بسیار خوبی دارد.
رنگ دهنده های خورش قیمه رب گوجه فرنگی و زعفران هستند. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش خوشرنگ تر می شود. در خورش های نذری مقداری زیادی زعفران استفاده می شود و به همین دلیل خیلی خوشرنگ می شوند.
نکته دیگر در مورد رنگ خورش قیمه ، تفت دادن رب گوجه فرنگی است ، در صورتی که رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید هم روی طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد ، هم باعث خوشرنگ تر شدن رنگ خورش می شود.
بهتر از لیموعمانی استفاده کنید استفاده مستقیم از لیموترش باعث می شود رنگ خورش را از بین ببرد.
بهترین ظرف برای پخت خورش های سنتی مسی و روحی می باشد.
از نکات مهم تهیه خورش جا افتاده پخت آرام با شعله ملایم است.
افزودن کمی گلاب طعم و مزه بسیار خوبی به قیمه می دهد.
تفت دادن لپه با گوشت باعث می شود در هنگام پختن له نشود.
بهتر است از گوشت سردست گوسفند استفاده کنید اما بعضی ها طبق ذائقه از گوشت گوساله نیز استفاده می کنند.
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️بنده ای، خدا را گفت:
🌼اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای
🌷پس چرا دعا کنم؟
🌼خداوند فرمود:
🌷شاید نوشته باشم
🌼هر چه دعا کرد🌷
🌷در این شب عزیز 🌼
🌷امضای خدا پای
🌼تمام آرزوهاتون🙏
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز بیست و پنجم #ماه_رمضان
#استوری
❇️ اللّهُمَّ اجعَلنِی فِیهِ مُحِبّا لِأَولِیائِک
🔶 خدایا مرا در این ماه دلبسته دوستانت
❇️ و مُعَادِیا لِأَعدَائِک
🔶 و دشمن دشمنانت قرار ده
❇️ مستَنّا بِسُنَّةِ خَاتَمِ أَنبِیائِک
🔶 و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان
❇️ یا عَاصِمَ قُلُوبِ النَّبِیینَ
🔶 ای نگهدارنده دلهای پیامبران
🎙 با نوای قاسم موسوی قهار
•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈•
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani
سلام
🌸💫یکشنبه تون پر از بهترینها
⚪️💫الهی که امروزتون
🌸💫پر از انرژی مثبت ؛ شادی و
⚪️💫موفقیت و آرامش
🌸💫زندگیتون پراز باران برکت
⚪️💫دلتون پراز نغمههای خوش زندگی
🌸💫و زندگيتون پراز شکوفههای
⚪️💫سلامتی وتندرستی
🌸💫نگاه خدا همراه لحظههاتون
💙💫در ایـن روز زیـبـای بهاری
💫ازخـدای مـهـربـان بـراتـون
💙💫پــاکــی، گــرمــی
💫دوسـتـی، صـداقـت
💙💫آرامـش، صـمـیـمـیـت
💫وسـعــت و بــرکــت
💙💫گـذشـت و بـخـشـش
💫دانـایـی و عـشــق
💙💫و روزی بـخـیـر و آرام
💫درکـنـار عـزیـزانـتـون خواستاریم
💙💫یکشـنـبـه تـون زیـبـا و شـاد
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
@khanevadeherani 🌸🍃
#حدیث_نبوی
🌷پیامبـر اکرم (صلی الله علیه وآله):
اگر بنده ارزش #ماه_رمضان را بداند
آرزو مىکند که
سراسر سال #رمضان باشد...
📚 بحار الأنوار ۹۶/۳۴۶/۱۲
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قرآن
@khanevadehedani
@shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه #شیرینی دانمارکی😍
#شیرینی
#شیرینی_دانمارکی
#شیرینی_خونگی
برای دیدن آموزش های بیشتر کانال ما رو دنبال کنید👇
@khanevadeherani