eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از خوشمزه ترین کوفته ها می باشد که بیشتر در اصفهان تهیه می شود ولی بقدری این کوفته خوشمزه می باشد که در سراسر ایران تهیه می شود و همان طور که از نام این غذا پیداست کشک یکی از چاشنی های مهم آن می باشد و می تواند رقیب خوبی برای کوفته تبریزی باشد. یکی از کوفته های بسیار خوشمزه است که می توانید برای نهار در یک روز تعطیل در منزل تهیه کنید و به همراه نان تازه سرو کنید و مطمئن باشید طعم و مزه آن را دوست خواهید داشت. گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم پیاز ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد برنج ۱ پیمانه سبزی کوفته ۴ ق غذا خوری نعنا خشک ۲ ق غذا خوری پونه کوهی ۱/۲ ق چای خوری سیب زمینی ۲ عدد کشک ۳ الی ۴ ق غذا خوری تخم مرغ آبپز و پیاز داغ برای تزئین به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم مرحله اول: آماده سازی مواد کوفته ابتدا برنج را باید بپزید برای این کار از قبل کمی خیس کنید و برنج را روی حرارت قرار دهید و تا نیم پز شود اصلا نباید له شود وگرنه کوفته را شل می کند پس دقت کنید شل نشود و زنده بردارید. یکی از پیازها را رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید. مرحله دوم: تهیه کوفته گوشت و نیمی از برنج و پیاز رنده شده و ۲ ق غذا خوری سبزی کوفته و تمام ادویه ها و نمک را داخل کاسه بریزید و ورز دهید (ورز دادن در تهیه کوفته بسیار مهم است هر چقدر بهتر ورز بخورد امکان ترک آن کمتر است) حالا از مواد کوفته به اندازه پرتقال بردارید و گرد کنید سپس کوفته ها را داخل ظرف گذاشته و برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا منسجم شود. مرحله سوم: تهیه سس در همین حین که کوفته ها در حال استراحت می باشند سس را آماده کنید برای تهیه سس پیاز دیگر دستور را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر کمی تفت دهید سپس به آن زردچوبه و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مابقی برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد نعنا خشک و مابقی سبزی کوفته و پونه ریخته و ۳ لیوان آب بریزید و بگذارید بجوش بیاد مرحله چهارم: پخت کوفته کشک آب که به جوش آمد کوفته ها را از فریزر خارج کنید و به آرامی داخل سس قرار دهید و شعله را ملایم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید مواد بپزند سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود و بعد کشک را اضافه کنید و بگذارید برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگر بپزد و سس غلیظ شود سپس به همراه پیاز داغ و تخم مرغ آبپز سرو کنید. نوش جان نکات کلیدی در تهیه کوفته کشک نعنا را زیاد تفت ندهید وگرنه مواد تلخ می شود. افزودن برنج به سس باعث لعاب انداختن کوفته ها می شود. حرارت باید متوسط رو به پایین باشد. در انتها نمک سس را تست کنید زیرا کشک خودش نمک دارد پس حتما در انتها نمک را اندازه کنید. اگر دوست دارید سس کوفته روشن بماند از فلفل سفید استفاده کنید. @khanevadeherani
⛔یکی از موانع تربیت صحیح مسئله مشکلات اخلاقی و روانی پدر یا مادر است. 🔔مادر یا پدری که نمیتواند خشم خود را کنترل کند قطعا در ارتباط با نوجوان دچار مشکلات زیادی میشود. 🔔اگر بسیار حساس است و با یک کلمه ناراحت میشود باعث میشود نوجوان برای ناراحت نکردن او از او فاصله بگیرد. 🔔اگر افسردگی دارد نمیتواند ارتباط مناسبی داشته باشد. 🔔اگر مثلا وسواس دارد با نوجوانش که پاکیزگی و بهداشت زیاد برایش اهمیت ندارد به مشکل میخورد. ❗برخی از این مشکلات ممکن است به نوجوان هم سرایت کند مثلا او را هم وسواسی کند یا پرخاشگر کند. ✅در این زمان والد باید ابتدا مشکلات خود را با مراجعه به مشاور رفع کند تا بتواند مسیر تربیت صحیح را طی کند @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani
عشق يعني نام زيباي حسين (ع) عشق يعني نوکري پاي حسين(ع) عشق يعني سرورت باشد حسين(ع) عشق يعني دم ب دم گويي حسين(ع) عشق يعني روز و شب با ذکر حق زيرلب گويي حسينم يا حسينم يا حسين(ع) الّلهُـــمَّ ارزُقنا کربلا @khanevadeherani
کاردستی هشت پا @khanevadeherani
🦋 نکته تربیتی 🦋 ✅ ۱۰ دقیقه در روز خلاقیتش را افزایش میدهد. بازی، نوازش، گوش دادن به کودک، عزت نفس و در نتیجه میزان خلاقیتش رارشد میدهد 👈 روزانه، حداقل دو نوبت ۲۰ دقیقه ای، داشتن زمان خصوصی با کودک، حق طبیعی اوست. ┄┅═✼✿‍‍🌼✿‍✼═┅┄ @khanevadeherani
چرا زیارت، چرا پیاده و چرا اربعین امام صادق عليه السلام فرمودند: 🌸«مَنْ أَتَی قَبرَ الْحُسَینِ علیه السلام مَاشِیاً کتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَیئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ....» 🌸هرکه پیاده به زیارت امام حسین علیه السلام برود، خداوند به هر قدمی❗️ که بر می‌دارد هزار حسنه برایش می‌نویسد و هزار گناه از او محو می‌کند و رتبه‌اش را هزار درجه بالا می‌برد... 📗منبع: کامل الزیارات(قرن۴ هجری)، باب ۴۹، حدیث۴ 👌و یکی از مهم‌ترین زمان‌های زیارت، اربعین است که حدیث و زیارت‌نامه خاص دارد.
🦋نکته تربیتی 🦋 ✅ برای پیشگیری از استرس با کودکتان بیشتر بازی کنید و سعی کنید در این بازی‌ها علاوه بر تخلیه انرژی جسمانی کودک، شادی و شوق به زندگی را در او تقویت کنید. 🔹 استفاده از بازی‌های گروهی استفاده کنید تا با تحکیم ارتباط خانوادگی، محیطی شاداب برای همه افراد خانواده ایجاد می‌کند و مهارتهای زندگی را هم به کودک می‌آموزد. 🍏
در روز آش نذری شیراز در روزهای اربعین و 28 صفر پخته می‌شود. زنان هنگام پاک کردن و خرد کردن سبزی و شستن حبوبات مدام صلوات می‌فرستند و دعای توسل و زیارت عاشورا را زمزمه می‌کنند و گاهی کنار دیگ آش شمع روشن می‌کنند. مردان به کمک زنان آمده و تا صبح هنگام پای دیگ آش ایستاده و آن را هم می‌زنند. مواد لازم: گوشت سردست گوسفندی با استخوان: 500 گرم سبزی (تره، ترخون، شوید): 400 گرم نخود: 100 گرم لوبیا قرمز، عدس و برنج: هر کدام 100 گرم پیاز: یک عدد پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری ترخون خشک: 2 قاشق غذاخوری @khanevadeherani : 1- ابتدا حبوبات را یک روز قبل با آب سرد بخیسانید و بعد آن‌ها را روی شعله آرام گاز قرار دهید تا کاملاً نرم و پخته شوند. 2. گوشت را نیز جداگانه به همراه پیاز و با مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود و بعد از پخته شدن استخوان‌هایش را جدا کنید و بعد گوشت را به مدت زیاد بکوبید و له شده آن را داخل حبوبات بریزید. 3- برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل، حبوبات پخته شده را به برنج بیفزایید. 4. از سوی دیگرمقداری از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه، نعناع خشک و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوشیدن اضافه کنید. 5. سبزی ترخون خشک را نیز در پایان به آش اضافه کنید. آش شما آماده است می‌توانید مانند سایر آش‌ها آن را با پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزئین نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاده روی اربعین با شهدا آخرین پیاده روی اربعین شهید مدافع حرم نوید صفری سال ۹۵ شهدا شرمنده‌ایم 💔 اربعینی‌ها یادتان باشد که ستون به ستون، مدیون قطره قطره خون شهیـــــــدانید 💔 اربعینی‌ها وقتی چشمتان به گنبد زیبای آقا افتاد، یاد کنید از آنانی که با حسرت پشت پیراهن‌هایشان می‌نوشتند: 🌹 یا زیارت یا شهادت 💔 اربعینی‌ها میانِ هروله‌های بین‌الحرمین، یاد کنید از شهـــــــدایی که در آرزوی زیارتِ شش گوشه‌ی اربابـــــ پرپر شـــدند 💔 اربعینی‌ها نمی‌دانم از کدام مرز می‌گذرید اما؛ یاد کنید از شهـــدای مفقودالاثر در مرزهای خسروی... مهران… چذابه… حاج عمران…شلمچه… اربعینی‌ها التمــــــــــــــاسِ دعای فرج برای عزیز دل حضرت زهرا ((س)) 🌹🌹 @shohadaes @khanevadeherani
دستهایم انقدر بزرگ نیست که چرخ دنیا را به کامتان بچرخانم اما یکی هست که بر همه چیز تواناست از او تمنای لحظه های زیبا برایتان دارم @khanevadeherani
الهی … دراین روز هفته زیباترین ها را نصیب دوستان نما تا تقدیرشان انگونه که تو می پسندی مهیا شود هفته‌تون سرشار از خیر و بركت @khanevadeherani سلام شب زیبا تون بخیر براتون یڪ شب قشنگ یڪ دل آرام یڪ شادے بے پایان یڪ نور ازجنس امید یڪ لب خندون یڪ زندگے سرشار از آرامش وهزار آرزوے زیبا ازخداوند برایتان خواهانیم
باز داغ کربلا بر سینه ام امسال ماند نامه ی اذن دخولم کربلا امضا نشد @khanevadeherani
فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در رستوران ها و قهوه ها خانه ها هم از صبحانه های محبوب محسوب می شود. املت گوجه فرنگی علاوه بر اینکه به عنوان یک وعده کامل محسوب می شود به عنوان میان وعده هم مورد استفاده قرار می گیرد. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر املت گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری املت گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. مواد لازم برای ۴ نفر املت گوجه فرنگی پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۴ عدد گوجه فرنگی ۸ عدد روغن مایع به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود و پیازها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و طلایی شوند. تا طلایی شدن پیازها وقت داریم تا گوجه فرنگی ها را بشوییم و به صورت مربع های بزرگ خرد کنیم و زمانی که پیاز سرخ شد داخل تابه گوجه رنگی ها را می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم و درب تابه را می گذاریم تا داخل تابه بخار بپیچد و گوجه فرنگی ها زودتر نرم شوند. (اگر ترکیب پیاز و گوجه فرنگی را نمی پسندید می توانید پیاز را حذف کنید) سپس درب تابه را بر می داریم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه روی مواد می ریزیم و پس از تبخیر آب گوجه فرنگی ها حرارت را کم می کنیم تا کمی مواد داخل تابه سرخ شود. آن وقت تخم مرغ ها را جداگانه ابتدا در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و کمی نمک و فلفل روی آن می ریزیم. سپس حرارت تابه را ملایم می کنیم و تخم مرغ را به مواد اخل تابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.در این مدل املت شما مدام باید مواد را زیر و رو کنید و تا کاملا مواد بخورد یکدیگر بروند و پخته شوند. املت پخته شده را در بشقابی می کشیم و با نان سنگک و سبزی تازه نوش جان کنید. @khanevadeherani
🦋 نکته تربیتی 🦋 🔴 با کودکتان بازی کنید ✨ نکته های بازی با کودکان : 💠 بازی کردن واقعاً هنر است. چون باید همبازی خوبی باشید. 💠 نشان ندهید از او بیشتر می دانید. 💠 در سطح فکری کودک با او همبازی شوید. 💠 مدام او را راهنمایی نکنید. 💠 تا وقتی پیش بینی می کنید که اوضاع خطرناک نشده برای کنترل کودک اقدامی نکنید. بسیاری از والدین آن قدر وقت صرف کنترل کردن کودکشان می کنند که از وقت گذاشتن با کودک آن گونه که هر دو از کیفیتش راضی باشند غافل می مانند. 💠 گاهی گیج بازی در بیاورید و اعتراف کنید که اشتباه کرده اید. ┄┅═✼✿‍‍🌼✿‍✼═┅┄ @khanevadeherani ┄┅═✼✿‍‍🌼✿‍✼═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 کاردستی وبازی 🦋 قدرتش زیاد بالا نیست ولی برای بازی بچه ها خوبه😍 ┄┅═✼✿‍‍🌼✿‍✼═┅┄ @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani
بسم الله الرحمن الرحیم قالَ رَسُولُ اللّهِ صلّى اللّه علیه و آله : اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرَدُ اَبَداً. پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود : براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود . منبع : ( کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556) @khanevadeherani
الهی امروزمان آغازی باشد برای شکر بیکران از نعمتهای الهی قلبمان جایگاه فقط مهربانی زندگیمان سر شار از آرامش و روحمان غرق از محبت الهی سلام صبح تون بخیر روزتون پراز خیر و برکت 🌸 🗓 امروز دوشنبه ☀️ ٦ شهریور ١۴٠٢ ه. ش 🌙 ١١ صفر ١۴۴۵ ه.ق 🌲 ٢٨ آگوست ٢٠٢٣ ميلادی @khanevadeherani
········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········ بنده ای خدا را گفت: اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا دعا کنم؟ خداوند فرمود: شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد ········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········ الهی به حرمت محرم بهترین احوال بهترین روزی بهترین تقدیر بهترین عاقبت بهترین عزاداری و بهترین زندگی نصیبتون بشه التماس دعا @khanevadeherani
معرفی غذاهای نذری محرم نذری دادن از آدابی است که از دیرباز در میان ایرانیان رواج‌ داشته و به‌ خصوص در مراسم سوگواری بزرگان مذهبی نظیر تاسوعا و عاشورا مردم اعتقاد فراوانی به طبخ غذایی خاص و پخش کردن آن در میان اطرافیان از همسایگان گرفته تا خانواده‌ های نیازمند دارند. @khanevadeherani پختن غذای نذری در ماه محرم یا غذای محرم یکی از سنت‌های زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است. در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئت‌ها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای محرم مشغول می‌شوند. پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیبایی‌های این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است. اما بعد از پخت غذا یا آش و … نوبت به زنان خوش‌ذوق و هنرمند ایرانی می‌رسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای محرم و تزیین غذای نذری مشغول می‌شوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.
گرمسار و ته‌ چین گوشت محال است کسی ایام عزاداری را در گرمسار گذرانده باشد و با هیجان فراوان از نذری ویژه این منطقه یعنی ته چین گوشت صحبت نکند. ویژگی ته چین گرمساری این است که گوشت خام در میان برنج آبکش شده پخته می‌شود و لایه زیرین غذا در دیگ برنج که تمام عصاره گوشت را به خود می‌گیرد، تبدیل به لذیذترین قسمت غذا می‌شود. در لابه‌لای ته‌چین گرمساری کشمش هم می‌ریزند. گرمساری‌ها معمولا در ایام عزاداری محرم درب خانه‌هایشان را برای همه کسانی که می‌خواهند در مجلس عزاداری شرکت کنند باز می‌گذارند بنابراین بدون دعوت همه می‌توانند در این مراسم شرکت کنند و نذری بگیرند. @khanevadeherani 👇