eitaa logo
خانواده ایرانی
386 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
2.1هزار ویدیو
515 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
خیار🌹 آن را در لفافه های پلاستیکی ( سلفون ) محکم بپیچید و در قسمت انتهای یخچال قرار دهید. مطمئن باشید تا یک هفته خیارها تازه میماند. @khanevadeherani
برای ۴ نفر لپه ۲۵۰ g پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۴ عدد روغن مایع به اندازه کافی سیب زمینی درشت ۲ عدد گوشت خورشتی ۴۰۰ g زعفران دم کرده ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۳ ق غ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی @khanevadeherani 1_ آماده سازی لپه برای تهیه خورش قیمه مجلسی بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع, لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید و برای اینکه بوی بد لپه از بین برود بهتر است لپه ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و چندتا جوش که خورد کف روی آن را بگیرد و آبکش کنید. 2_برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید. 3_در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه ها را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمانی که گوشت و لپه سرخ شوند باید ادامه دهید. 4_ زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب سرخ شود. این کار علاوه بر اینکه بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود خورش رنگ بهتری در پایان پخت داشته باشد. ۵_پس از اینکه رب را به خوبی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه به طور کامل بپزند. در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید. 6_این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود و طعم خورش را تلخ نکند یا می توانید لیموعمانی ها را وسط به دو نیم کرده و هسته لیمو را جدا کنید . پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختن لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه نمایید 7_حالا باید خورش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به آرامی جا بیفتد. پس از اینکه خورش تقریبا آماده شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم به خورش اضافه کنید. دارچین باعث می شود طعم خورش شبیه به طعم خورش های نذری شود. پس از اضافه کردن زعفران خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله پایانی باید سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها پاک شود. 8_در این مرحله سیب زمینی ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. اجازه دهید روغن به حد کافی داغ شود سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردید آنها را کنار بگذارید تا خورش کاملا آماده شود. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید. در پایان خورش قیمه را با برنج سرو کنید. @khanevadeherani
پخت خورش قیمه @khanevadeherani برای اینکه طعم خورش قیمه شبیه به خورش های نذری شود باید در مراحل پایانی پخت کمی دارچین ( برای ۴ نفر نصف قاشق مرباخوری دارچین یا یک چوب دارچین ) به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر پودر دارچین را در مراحل ابتدایی پخت خورش به آن اضافه کنید باعث کدر شدن رنگ خورش می شود. البته اگر می خواهید در مراحل اولیه پخت خورش قیمه دارچین را اضافه کنید می توانید از چوب دارچین استفاده کنید. با انجام این کار طعم دارچین کاملا وارد خورش می شود و روی رنگ خورش نیز تاثیر منفی نمی گذارد. همانطور که می دانید تلخ شدن خورش قیمه تنها یک دلیل دارد و آن هم لیمو عمانی است. به هیچ وجه لیمو عمانی را در اوایل پخت به خورش اضافه نکنید. ضمن اینکه با ترفند در آب قرار دادن لیمو عمانی می توانید تلخی لیموعمانی ها را تا حد زیادی بگیرید. در صورتی که خورش قیمه شما تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آنرا تا حد زیادی بگیرید. برای این منظور نسبت به اندازه خورش خود سیب زمینی آبپز کنید و سپس سیب زمینی آبپز شده را کاملا له کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید. مراحل پخت خورش با گوشت قرمز و مرغ تفاوتی ندارد. خورش قیمه با گوشت مرغ هم طعم بسیار خوبی دارد. رنگ دهنده های خورش قیمه رب گوجه فرنگی و زعفران هستند. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش خوشرنگ تر می شود. در خورش های نذری مقداری زیادی زعفران استفاده می شود و به همین دلیل خیلی خوشرنگ می شوند. نکته دیگر در مورد رنگ خورش قیمه ، تفت دادن رب گوجه فرنگی است ، در صورتی که رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید هم روی طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد ، هم باعث خوشرنگ تر شدن رنگ خورش می شود. بهتر از لیموعمانی استفاده کنید استفاده مستقیم از لیموترش باعث می شود رنگ خورش را از بین ببرد. بهترین ظرف برای پخت خورش های سنتی مسی و روحی می باشد. از نکات مهم تهیه خورش جا افتاده پخت آرام با شعله ملایم است. افزودن کمی گلاب طعم و مزه بسیار خوبی به قیمه می دهد. تفت دادن لپه با گوشت باعث می شود در هنگام پختن له نشود. بهتر است از گوشت سردست گوسفند استفاده کنید اما بعضی ها طبق ذائقه از گوشت گوساله نیز استفاده می کنند. @khanevadeherani
24_237594863510487205.mp3
زمان: حجم: 7.83M
💠تلاوت جزء۲۴ قرآن کریم 💠ثواب تلاوت را تلاوت روز ۲۴ ام رمضان تقدیم می کنیم به ارواح پاک و طیبه ی: 🌷شهدای دفاع مقدس 🌷شهدای مدافع حرم، 🌷شهدای مدافع سلامت، 🌷شهدای مدافع وطن، 🌷شهدای مدافع امنیت، 🌷شهدای خدمت، 🌷شهدای هسته ای، 🌷شهدای ترور،مخصوصا شهدای حادثه تروریستی کرمان 🌷شهدای جبهه مقاومت. 🌷شهدای جهان اسلام 🌷شهدای... از صدر اسلام تا کنون... و... پدران و مادران شهدایی که آسمانی شدند... اسرایی که در اردوگاههای بعثی ها، جام شهادت را نوشیدند... جانبازانی که بعد از سالها تحمل درد، به خیل شهدا پیوستند... مخصوصا جانباز شهید بازعلی شمس الدینی که دیروز در گلزار شهدای کرمان تشییع شد. 🌷ومخصوصاشهدای مظلوم ایرانی که دوشنبه درحمله جنایتکارانه رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه به شهادت رسیدند... 🔷و ارواح جمیع مومنین و مومنات ... مسلمین و مسلمات... مخصوصا پدران و مادرانی که ما را حسینی بار آوردند... @shohadaes
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه حلوا مجلسی تمام فوت و فن حلوا رو گفته. فقط یک نکته. گاهی بعضی از آردها بیشتر روغن جذب می کنن. پس اگه دیدین روغن که زدین به آرد خیلی غلیظ شد میتونین چند قاشق دیگه روغن اضافه کنین. کره هم دوست داشتین میتونین بزنین. @khanevadeherani
آش عباسعلی 👇👇👇
معروفترین آش محلی و سنتی استان کرمانشاه است که چند سال است در جشنواره غذاهای محلی ایران رتبه اول را کسب کرده است. در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند. راز آش محلی کرمانشاه اصیل در کشدار بودن آن است که لعاب جا افتاده آن مانند پنیر پیتزا کش آمده و واقعا درست کردن آن کار هر کسی نمی باشد و احتیاج به حوصله فراوان دارد. آش عباسعلی کرمانشاهی ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﻏﻼﺕ، ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ است. ﻧﺨﻮﺩ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﯿﺘﯽ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ: ۱/۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺑﺮﻧﺞ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﻋﺪﺱ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺩﻧﺪﻩ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ: ۵ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ: ۱۰ ﺣﺒﻪ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺁﺏ ﺁن رﺍ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻩ، ﺑﺎﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪ. به یاد داشته باشید که برای تشخیص میزان پخت حبوبات چند عدد از آن‌ها را بین دو انگشت فشار دهید. هنگامی که به ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻭ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻟﻪ ﺷﻮند ﻭ ﺳﻔﺖ ﻧﺒﺎشند علامت کافی بودن پختشان است. ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ، ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﮔﻨﺪﻡ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ بپزید ﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺳﻂ ﭘﺨﺖ، ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنید ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﻧﺪ، ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ و، ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺁﺵ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ. ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﺎﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ. ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻪ ﺁﺵ کرمانشاهی عباسعلی ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺯﺩ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭﺗﺮ ﺷﺪ، ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ، ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ بیش‌تر ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﭼﻮﻥ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺁن رﺍ ﮐﻤﺘﺮ کنید ﯾﺎ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید. ﺁﺵ عباس علی کرمانشاه را ﺩﺭ ﻇﺮﻑ مناسبی بکشید و با ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ، ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ ﻭ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ هم محتویات ظرف را تزئین کنید هم ﺳﻔﺮﻩ خود ﺭﺍ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ. نوش جون❣️ @khanevadeherani نکته:ﺍﯾﻦ ﺁﺵ ﺑﻪ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﺸﺪﺍﺭ می‌شود ﻭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﺰﻩ ﺗﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ.
🔷رهبر معظم انقلاب: هریک نفری که روز قدس توی خیابان می‌آید ، به سهم خود دارد به امنیت کشور و امنیت ملت و حفظ دستاوردهای انقلابش کمک میکند. ✊وعده ما جمعه ساعت ده صبح راهپیمایی روز قدس در سراسر کشور.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
46.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام. ۱۴۰۳/۱/۱۵ 🔍 متن کامل بیانات را بخوانید👇 khl.ink/f/55950
293.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨به نام خداوند نیکوسرشت 🌸که او در جهان بذرنیکی بکشت ✨خدایا... 🌸صبحمان را ✨با نام تو آغاز می‌كنیم 🌸نام تو آرامش ✨لحظه‌‌‌هايمان است 🌸و می‌دانیم امروز بركت و شادی ✨را مهمان لحظه‌‌هايمان خواهی كرد 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو @khanevadeherani 🌸🍃