eitaa logo
خانواده ایرانی
402 دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
497 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پيامبر صلّی‌الله‌عليه‌وآله: 💠 هديه‌ی شوهر به همسر خود، از عوامل افزايش پاكدامنی زن است. 📙من لايحضر الفقيه،ج ۴، ص ۲۸۱ @khanevadeherani
اسباب بازی برای کودک، مثل ابزار آزمایشگاهی برای یک دانشمند است. به این شرط که، قابل دستکاری و ساخت مجدد برای کودک باشد، متناسب با سن او باشد، کودک ترسی از خراب شدن آن نداشته باشد و بتواند در نحوه استفاده از وسیله بازی خلاقانه عمل کند. @khanevadeherani
430547_190.pdf
4.4M
با ما در کانال خانواده ایرانی باشید👇👇 @khanevadeherani لطفا فوروارد یادتون نره👌 منبع:نوید شاهد
نسبت به همسر خود دیدگاه مثبت داشته باشید و بکوشید همیشه در مرحله اول کارهای خوب او را ببیند و مورد تحسین قرار دهید، زیرا تشویق و تحسین یک کار خوب، باعث تثبیت و تکرار آن خواهد شد و خودتان از آن لذت می برید. هرگز چشمان خود را روی نقطه ضعف همدیگر باز مکنید و دایم به رخ مکشید؛ چون این رفتار، موجب دلسردی در زندگی شده و کم کم نسبت به همدیگر حس بدبینی پیدا می کنید و یک حالت دلسردی در شما ایجاد می شود. @khanevadeherani
 مواد لازم: جوی پوست‌کنده یک پیمانه عدس 3/4 پیمانه بلغور جو 1/2 پیمانه ماش 3/4 پیمانه برنج 1/2 پیمانه سبزی آش همراه با سیر 1/5پیمانه نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی از هرکدام 1/2پیمانه گوشت گوسفندی با قلم 250 گرم پیاز داغ 1/2پیمانه زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم روغن، سیرداغ و نعنا داغ به میزان لازم  طرز تهیه: جوی پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم می‌پزیم تا جوانه‌ها آسیب نبینند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم می‌پزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزی‌ها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش می‌افزاییم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله اضافه می‌کنیم.  : هنگامی که گوشت و آب آن را به آش اضافه می‌کنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذاهای حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.  طرز تهیه : حبوبات را 24 ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یک‌بار عوض می‌کنیم تا حبوبات بو نگیرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را میان پارچه‌ای نخی تمیز قرار داده و درون آب‌کش می‌گذاریم و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند. بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌می‌باشند.  : ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار می‌گیرند. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به نام خداوند بخشنده مهربان🌸⃟🌱 با عرض سلام و خدا قوت خدمت اعضای محترم کانال خانواده ایرانے سعی ما بر این است که هر روز هفته رو در کانال فعال باشیم به جز روزهای جمعه، ترجیح می دهیم که همگی در کنار خانواده باشیم🌺 التماس دعا...
23.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب پس از کاشت نهال در روز درختکاری. ۹۹/۱۲/۱۵ 📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات: https://www.aparat.com/v/Z5yOi @khanevadeherani
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | کاشت دو نهال میوه در روز درختکاری توسط رهبر انقلاب 📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات: https://www.aparat.com/v/qMtG6 @khanevadeherani
🕊🌹🕊سلام امام زمانم وقتے بہ تو سلام مےڪنم وجودم سرشار از امید مےشود. و زندگے،شروع بہ لبخند زدن مےڪند... وقتے بہ تو سلام مےڪنم روزم پر از برڪت مےشود، پر از روزے... وقتے بہ تو سلام مےڪنم جانم لبریز از بوے نسیم و بهار و شادمانے مےشود... 🤲اللﮩـم عجـل لولیـڪ الفـرجــــ 🌾تعجیل در ظهور ۳ صلوات @khanevadeherani
ســـلام🌷 صبح بخیر❄️ آرزو می کنم 🌷 در این روز زیبا ❄️ دلتون پر از محبت🌷 روزتون پُر از رحمت ❄️ زندگیتون پر از برکت 🌷 لحظه‌هاتون پر از موفقیت❄️ و عاقبتتون ختم به خیر باشد 🌷❄️🌷❄️🌷❄️🌷❄️🌷❄️🌷 @khanevadeherani
@khanevadeherani به ۱ k شکر ۱ k آب ۱/۵ لیوان مغز گردو در صورت تمایل ،به مقدار لازم از به سالم و خوب استفاده کنید برای مربای به هیچ نیازی به اسانس مثل هل و گلاب نیست .اینقدر عطر خوبی خود به داره که اگه بخوای بهش چیزی اضافه کنی در حقش ظلم کردی😄 هیچ نیازی هم به جوهر لیمو و آبلیمو نیست. با روشی که توضیح میدهیم از هسته ی خود به میتونید مایع ژلاتینی بگیرید که مانع از کپک زدن و شکرک زدن مربا میکنه. و حتی میتونین هسته های به رو جمع کنیدو خشک کنید برای مرباهای دیگه با همین روش استفاده کنین .(این لعاب دانه به برای گلو درد هم خیلی مفیده. ) مربای به قطعا بهتره در قابلمه مسی پخت بشه .و اگه در قابلمه مسی بپزید قرمز و خوشرنگ میشه در اینجا با قابلمه روی یا آلومینیوم یا به قول عامیانه روحی ، آموزش میزاریم ولی چیکار کنیم تا رنگ خوشرنگ شبیه پخت در قابلمه مسی بشه تمام نکات و مراحل رو با دقت انجام دهید برای آماده کردن به ،اونها رو از سمت کمر برش بزنید ولی عمیق نباشه که به تخمه به آسیب برسه و بتونید درسته درش بیارید برش زدید، در جهت مخالف بچرخونید تا از هم جدا بشه حالا اولین کاری که میکنید اینه که دانه های به رو داخل یک لیوان بریزید و رویش مقدار کمی آبجوش بریزید و بزارید کنار دربش هم بزارین تا لعاب پس بده به ها رو بصورت حلقه حلقه برش بزنید و بعد با چاقو برش بزنید میتونید به رو پوست بگیرید و یا نه . این سلیقه ای هست ولی پوست نگیریدبهتره و فقط قسمتهایی از پوست که زدگی داره رو بگیرید سپس همه رو خرد کنید بعضی ها به رو رنده میزنند که اصلا جالب نمیشه حالا داخل قابلمه یک و نیم لیوان آب رو بریزید شاید احساس کنید آب کم هست ولی اصلا اینطور نیست و شکر که ذوب بشه مربا شل میشه.پس آب بیشتر اضافه نکنید به رو بریز موقع خرد کردن رنگ به تیره میشه ولی اصلا مهم نیست شکر رو هم اضافه کن روی حرارت بزاریدو اجازه بدهید شکر ذوب بشه با حرارت متوسط بزاریدجوش بیاد از وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت رو کم کنید ودربش رو بزارید و اجازه بدهید به بپزه تقریبا دو ساعت با حرارت ملایم نکته مهم اگه دوست داشتید رنگ قرمز سرخابی بگیره گوشه ظرف چند برش لبو بزارین باعث میشه خوشرنگ بشه ولی توی طعمش هیچ تاثیری نداره وقتی که دو ساعت از زمان پخت گذشته و به کاملا پخته شده دونه های به که گفتیم کنار بزارید، الان کاملا لعاب انداخته داخل یه صافی بریزید و لعابش رو جدا کنید و یا داخل یه تنظیف بریز و لعابش رو جدا کنید و این مایع ژلاتینی مانع از شکرک زدن و کپک زدن مربا میشه زمانی که مربا پخته شد ،مایع ژلاتینی که از هسته گرفته بودیم رو اضافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم حالا حرارت رو خاموش کنید و یک دمکنی تمیز به درب قابلمه بپیچید و دربش رو بزارین و تا ۲۴ ساعت بزار در همون حالت بمونه اصلا دربش رو برندارید بعد از ۲۴ ساعت و میخوایم قرمز تر بشه پس دوباره میزارین رو حرارت ملایم تا جوش بیاد .به محض اینکه جوش اومد دوباره عملیات قبل رو تکرار میکنی .یعنی دم کنی میزاری و ۲۴ ساعت میزاری بمونه و دستش نمیزنی و بارها و بارها این کار رو تکرار میکنی تا مربا به رنگ دلخواهت در بیاد در اینجا ۴ بار تکرار کردیم یعنی ۴ شبانه روز طول کشید پس با حوصله انجام بدهید تا یه مربای عالی داشته باشید میشه مربا رو گذاشت ۴ تا ۵ ساعت جوشید تا قرمز بشه ولی میوه شکل خودش رو از دست میده و له میشه و این روش که آموزش میدهیم یه مربای متفاوت بهت میده مربای خوشرنگ و خوشمزه آماده است چه رنگ زیبایی میاره به خاطر لبو داخل شیشه بریزید و داخل یخچال یا طبقه پایین فریزر نگهداری کنید مرباها رو همیشه داخل شیشه های کوچیک نگهداری کنید که موقع مصرف دربش که باز میشه زود مصرف بشه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید💐
1_713322260.pdf
17.85M
فایل pdf کتاب کتابی که با نوشتن آن قلب رهبری شاد شد ... 🗂تمام اسناد علمی این کتاب به نقل از دشمنان جمهوری اسلامی و اعتراف مجامع علمی بین المللی و سازمان های معتبر و جهانی آمار و.... مطالعه این کتاب برای دغدغه مندان انقلاب و دفاع از مبانی نظام ضروری است @khanevadeherani
کسی است که با اعمال خوب وارد صحرای محشر شود مثلاً نماز وحج و... مشکلی نداشته باشد ، و جزو بهشتیان قرار گیرد اما زمانی که قصد ورود بهشت می کند، گروهی از مردم مانع او می شوند علت را جویا می شود و می شنوند که حقوق آنها را از بین برده🌸 در آن لحظه از فرشتگان کمک میخواهد آنها می گویند :« حلالیت بگیر یعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت کنند». وقتی این کار را می کند متوجه می‌شوند دیگر هیچ عمل خوبی برایش نمانده و نامه را به دست چپ او میدهند🌹 (برگرفته از کتاب بازگشت/انتشارات ابراهیم هادی)
🌹برخی فکرمیکنند اگر زنی مثلاً کارش عبارت شد از همان کارِ خانه، این اهانت به زن است؛ نه! هیچ اهانتی نیست بلکه مهمترین کار برای زن این است که زندگی را سرِپا نگه دارد. (رهبر انقلاب) 🆔 @khanevadeherani
🌹 یک اشتباه رایج بانوان این است که یادآوری روزهای خاص را معیاری، برای «محک زدن عشق» یکدیگر می‌دانند و همسر فراموش‌کار را کاملاً بی‌عاطفه می‌دانند که کاملا اشتباه است! 🆔 @khanevadeherani
🍏چربی سوزترین خوراکیهای دنیا👇 ①•☜سرکه سیب ②•☜آب کرفس ③•☜زنجبیل ④•☜شوید خشک شده ⑤•☜دارچین ⑥•☜هل
اجازه دهید فرزندتان خانه اش را بشناسد... 👈از حدود ۹ ماهگی به بعد کودکان دست به‌کار می‌شوند که خانه را به‌هم بریزند و والدینشان را از این کار حسابی عصبانی کنند. یکی از دلایلی که کوچولوهای خانه دست به چنین کارهایی می‌زنند بی‌حوصله شدن آنها است، آنها معمولا از روی بیکاری به وسایل خانه رو می‌آورند. 👈اما خبر‌ خوش اینجاست که کودکان کنجکاوتر در آینده افرادی موفق‌تر می‌شوند. به همین دلیل روانشناسان به والدین توصیه می‌کنند خیلی کودکان را از این کار منع نکنند و حداقل اجازه دهند آنها در اتاق خودشان ریخت‌و‌پاش کنند، چراكه به‌هم‌ ریختن وسایل موجب می‌شود اعصاب کودک آرامش بگیرد و حتی سیستم ایمنی آنها تقویت شود. جالب اینجاست که به‌هم ریختن وسایل موجب ترشح هورمونی در کودکان می‌شود که رشد آنها را دو برابر میکند. @khanevadeherani
امام علی (ع) فرمودند: زمانی بر مردم بیاید که کارهای ناشایست و زنا بسیار گردد. هر یک از شما که آن زمان را درک کند ، نباید شب‌ها بدون وضو به خواب برود ( کتاب بازگشت _ یکی از دوستان شهید کاظم عاملو از زبان شهید نقل می کند) @khanevadeherani
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° @khanevadeherani سفــــره آرایـے رنگــــارنـــگ👩‍🌾
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے :)💚🍃 @khanevadeherani