eitaa logo
خانواده ایرانی
407 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خانواده ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علیه‌السلام 🎥 💠 مدح‌خوانی شاعر اهل‌بیت علیهم‌السلام کربلایی سیدحمیدرضا برقعی 🌷 راز خلقت همه پنهان شده در عین علی است 🍃 کهکشانها نخی از وصله نعلین علی است ┄┅═✧❁❁•••❁❁✧═┅┄ @khanevadeherani ┄┅═✧❁❁•••❁❁✧═┅┄
4_5868279555294234940.mp3
5.19M
🌸 (ع) ♨️اثبات ولایت و امامت حضرت علی(ع) 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. @khanevadeherani ─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣️ ❣️ 📖 السَّلاَمُ عَلَى حُجَّةِ الْمَعْبُودِ وَ كَلِمَةِ الْمَحْمُودِ... 🌱سلام بر آن مولایی که آینه ی تمام نمای خداست. سلام بر او و بر روزی که تمام خلق در آینه وجود او، خدا را به تماشا خواهند نشست... 📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
قالَ الإمام الجواد (علیه السلام): عِزُّ الْمُؤْمِنِ غِناه عَنِ النّاسِ. [بحارالأنوار، ج ۷۲، ص ۱۰۹، ح ۱۲] عزّت و شخصیّت مؤمن در بی نیازی و طمع نداشتن به ـ مال و زندگی ـ دیگران است.
@khanevadeherani 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 🍕موادلازم: ارد به مقدارلازم که خمیر بدست نچسبد شیر یا اب ۱ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه مایه خمیر ۱ ق سوپخوری زرده تخم مرغ 1 عدد اب گرم ۱/۲پ شکر 2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری 🍕طرز تهیه: ابتدا شکر را در ظرفی ریخته اب گرم را روی ان بریزید و بعد پودر خمیر مایه را اضافه کنید و ان را در جای گرمی بگذارید تا مایه خمیری پف کرده و عمل کند.🍺 لازم به ذکر است که ظرفی که در ان مایه خمیر را می ریزید باید کاملا تمیز و بدون چربی باشد تا خوب عمل کند. 🍴 در یک کاسه بزرگ اب یا شیر و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را به ان اضافه کنید و هم بزنید الان یکی دو قاشق از آرد را بریزید هم بزنید بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید حالا به تدریج ارد را اضافه کنید میزان ارد را معمولا در خمیرهایی که نباید به دست بچسبد را نباید گفت چون اردها از نظر جذب رطوبت انواع مختلفی دارند و شما همیشه باید مقداری ارد اضافی داشته باشید تا در موقع لزوم از ان استفاده کنید.🍶🍚 در این خمیر هم ارد را انقدر می ریزید که خمیر به دست نچسبد . بعد خمیر را یک ساعت و نیم استراحت داده سپس با وردنه روی سطح صافی ان را باز کرده و به اندازه ی قالبتان ان را ببرید.🍪 من توی خمیر یه کم شنبلیله خشک پودر میکنم خیلی خوش عطر و مزه میشه منبع کانال نیلوفرانه با این مقدار 2 تا پیتزا بزرگ میزنیم و یک دانه کوچیک
@khanevadeherani 🍄موادلازم: خمیر پیتزا ۱ عدد پنیر پیتزا ۱ بسته سس پیتزا مقداری فلفل دلمه ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گ قارچ ۱۵۰ گ روغن ۵۰ گ پیاز داغ ۳ ق نمک فلفل ادویه اویشن 🍕طرز تهیه : روغن را در ظرف مناسبی بریزید و انرا روی حرارت بگذاریدو گوشت را به ان افزوده و تفت بدهید. پیاز داغ را به ان اضافه کرده قارچ خرد شده را بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید و خوب تفت بدهید.🍝 🍕 حرارت را خاموش کنید. خمیر پیتزا را در قالب انداخته روی ان را به سس پیتزا اغشته کنید و مقداری پنیر ریخته و از مواد اماده شده روی ان بریزید و سطح انرا صاف کنید . 🍕 اینک پنیر پیتزای رنده شده را روی ان بریزید و ان را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه ی وسط به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به جای قارچ می توان هویج خرد شده با لوبیاسبز و فلفل دلمه ای و گوجه، سیب زمینی، پیاز نیز استفاده کرد 🍕از نکات مهم دیگر در تهیه ی یک پیتزای عالی درست کردن یک سس خوشمزه و منحصر به فرد است.🍝 🍕مزه سس پیتزا را باید با درصد ترکیب مناسب سرکه و شکر به دست اورد که مزه های ترش وشیرین بدهد یا به اصطلاح ملس باشد .🍔 🍕شاید مزه ملس را شما با ابلیمو بدست اورده باشید ولی به پای مزه سرکه و شکر نمیرسد. 🍟 🍕علامت پخته شدن پیتزا 🍕 یکی اب شدن پنیر است و دوم زیر خمیر کمی طلایی شود.
@khanevadeherani 🍕موادلازم: رب گوج فرنگی ۱/۲پ سرکه ۳ الی۴ ق غ شکر ۲ ق سرخالی روغن ۲ ق اب ۱ پ نمک ,فلفل, دارچین , اویشن , پودر سیر , زرد چوبه مقداری 🍕طرز تهیه سس: روغن را در ظرفی بریزید وقتی گرم شد رب را به ان اضافه کرده و خوب تفت دهید.🍲 بعد نمک ,فلفل, اویشن , پودر سیر , دارچین , زردچوبه را ریخته همه را با هم تفت بدهید. 🍟 سپس شکر را ریخته بعد سرکه و اب را بریزید. این میزان سرکه و شکر را میتوانید کم و زیاد کنید تا مزه ملس مورد نظر را پیدا کند . حالا بگذارید این سس بجوشد و اب اضافی خود را از دست بدهد و غلیظ شود.🍲🍕 از سیر هم میتونید استفاده کنید
فوروارد کنید برای خانم های هنرمنــــد💛🌵 @khanevadeherani
با نقاشےهای ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے😌💕🌱 @khanevadeherani
📎رهبر معظم انقلاب: 🌿بزرگترها در امر و زندگی به فرزندانشان كمك كنند. بايد جوان‌ها را هدايت كرد، اما در جزئيات آن‌ها نبايد كرد كه زندگي براي آن‌ها مشكل مي‌شود. مبادا بعضي‌ها با دخالت‌هاي خودشان، بعضي‌ها با كم‌ظرفيتي و خويِ بچگي خودشان، اين بناي مستحكم را به اندك چيزي متزلزل كنند. اگر ديديد دخالت‌هاي آن‌ها اين زن و شوهر را نسبت به دل چركين مي‌كند، ديگر اجازه ندارند دخالت كنند. 🌻خطبه عقد 06/09/76 و خطبه عقد 17/02/75 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 @khanevadeherani
جمله: «نگران نباش، درستش می‌کنیم» از مقدس‌ترین عباراتِ دنیاست کسانی که روزی این جمله را از همسرشان می‌شنوند، جزو آدم‌های خوش‌شانس دنیا به حساب می‌آیند. «نگران نباش، درستش می‌کنیم» 😍 @khanevadeherani
صبر را معنا و مفهومی به نام زینب است / احترام عشق هم از احترام زینب است داوری بنگر که در بیدادگاه شهر شام / با حسین همدست گشتن اتهام زینب است مشت را کرده گره با هیبت و احساس گفت / این حسین فرمانده عالم، امام زینب است https://b2n.ir/m64265 گرچه بین بانوان زهرا مقام اول است / بعد زهرا رتبه ی برتر مقام زینب است . . . ————————————— تمام زمین وزمان بر کربلا می‌گریند و تمام کربلا بر زینب(س) وفات حضرت زینب(س) تسلیت باد @khanevadeherani
🥀✨🥀 🖤السلام ای دختر شاه نجف 🖤السلام ای صابر صحرای طف 🖤السلام ای چادر زهرا به سر 🖤السلام ای نور خورشید و قمر 🖤السلام ای مقتدای عالمین 🖤السلام ای خواهر خوب حسین 🥀 رحلت بانوی کربلا تسلیت
خدایا به حق بی بی به حرمت صبروشکیبایی خانم امروز هرکس هر حاجتی هر آرزویی داره با لطف و مهربانی ات برآورده نما الهی به حرمت خانم زینب کبری سلام الله علیها 🖤 همه گره ها را باز بفرما و همه مردم سرزمینم را همه‌ی مردم مسلمان جهان را در پناه خودت حفظ کن و دست هایمان راخالی برنگردان الهی آمین @khanevadeherani
استانبولی با مرغ یا استامبولی یکی از خوشمزه ترین پلو های ایرانی است که در زمان قاجار وارد ایران شد و جالب اینکه در ترکیه به این غذا پلو عجمی می گویند یعنی غذایی که آنقدر خوشمزه است کسی باور نمی کند دستپخت خودش باشد. استانبولی پلو جزو غذا هایی است که خیلی زود درست میشه. برای تهیه این استانبولی می توان از ران مرغ تیکه شده یا سینه مرغ تیکه شده استفاده کرد که در اینجا امروز از سینه مرغ که نگینی خرد شده یاد می دهیم. یکی از عوامل مهم استانبولی که خیلی در طعم و رنگش تاثیر می گذارد استفاده از پوره گوجه فرنگی در کنار رب و یا به تنهایی می باشد. حتما ادویه پلویی و زیره را برای عطر و بوی بیشتر این غذا تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه استانبولی با مرغ برنج۴ پیمانه سینه مرغ فیله شده۴۰۰ گرم گوجه فرنگی۴ عدد سیب زمینی۳ عدد رب۱ ق غذا خوری پیاز۱ عدد بزرگ زعفران‌به مقدار لازم ادویه ها : فلفل سیاه ، ادویه پلویی ، زردچوبه ، ادویه کاری ، زیره سبز ، نمک ، پودر سیربه مقدار لازم طرز تهیه استانبولی مرغ مرحله اول (آماده سازی مواد ) برنج را با نمک و آب از قبل خیس کنید.پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بهش مرغ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد سپس فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و زرد چوبه را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. گوجه فرنگی را شسته و درون میکسر یا به کمک گوشکوب برقی میکس میکنیم و اگر در دسترس نداشتید رنده کنید و به مرغ اضافه کنید تا سینه مرغ خوب بپزد. سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.مرحله دوم ( پخت مواد میانی ) برنج را روی حرارت گذاشته و یکم زنده تر بر می داریم زیرا مواد پوره گوجه دارد و باعث شل شدن برنج نشود. بعد از اینک آب پوره گوجه کشیده شد سیب زمینی سرخ کرده را اضافه می کنیم و ۱ ق غذا خوری رب را برای خوش رنگ تر شدن غذا اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رب خوش رنگ و خامی آن از بین برود سپس ادویه کاری و زیره سبز و زعفران را به موادمون اضافه می کنیم. مرحله سوم ( دم گذاشتن برنج) برنج را آبکش کرده و مقداری روغن کف ظرف ریخته و ته دیگ نان و یا سیب زمینی می گذاریم و برنج را طی دو مرحله می ریزیم و لا به لای برنج مواد استانبولی را می ریزیم و روش ادویه پلویی می پاشیم و برنج را دم می گذاریم. نوش جان نکات فوت و فن های استانبولی با مرغ می توان از پودر گوجه فرنگی هم استفاده کرد. گوجه فرنگی شوک حرارتی یا بلانچ کنید به این صورت که یک دقیقه آن را در آب جوشان قرار دهید، بلافاصله از آب بیرون آورید و به مدت ۱ دقیقه در ظرفی حاوی آب و یخ قرار دهید‌ سپس پوست آن را بگیرید، رنده کنید یا آن را در مخلوط کن (غذا ساز) آسیاب كنید. مقداری دارچین نیز به سلیقه می توان استفاده کرد. در آخر پخت برای خوشمزه تر شدن پلو از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کرد. @khanevadeherani
14001128_42682_1281k.mp3
12.68M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ 📥 https://khl.ink/f/49629 @khanevadeherani @shohadaes
من ازاشکی که میریزد ز چشم یارمیترسم ازان روزی که اربابم شودبی یار میترسم رهاکن صحبت یعقوب ودوری وغم فرزند من ازگرداندن یوسف سر بازار میترسم همه گوینداین جمعه بیااما درنگی کن ازاین که باز عاشوراشودتکرارمیترسم... اللهم عجل لولیک الفرج **************** از روزی که شنیدم دربین ما هستی ، به همه سلام میکنم “السلام علیک یا اباصالح المهدی یا صاحب الزمان(عج)” @khanevadeherani
سلام دوستان آخر هفته تون گلباران امیدواریم نگاه پر مهر خدا همراه لحظه هاتون سلامتی و نیکبختی گوارای وجودتون بارش برکت و نعمت جاری در زندگیتون و نور و عشق الهی مهمون دلتون باشه طاعات و عباداتتون قبول @khanevadeherani روزتون زیبا و در پناه خـدا