eitaa logo
خانواده ایرانی
389 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
22.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳عدد سینه مرغ کامل، پیاز ۳عدد متوسط، سیر ۳ حبه، پاپریکا ۱ق چ، فلفل سیاه و قرمز ۱ق چ، نمک وزردچوبه ۱ق غ، جعفری خرد شده ۴ق غ، پیازداغ برای مغز رولت، گردو خرد شده، بادمجون به میزان لازم ✅نکات؛ ✅میتونید همراه مرغ یکی دو عدد فلفل سبز تند هم چرخ کنید اگه تند دوست دارین. ✅برای سس هم ۷الی۸ عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید و با دستگاه پوره کنید. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸شب ها آرامشی دارند 💫از جنس خـدا 🌸پروردگارت همواره 💫بـا شما همراه است 🌸امشب 💫از همان شب‌هایی‌ست 🌸که برایتان یک شب بخیر 💫خــدایی آرزو کـردیم 🌸شبتـون پر از عطر خدا ‎‌‌‌‎  ‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌✾࿐༅✧❤️✧ ༅࿐✾ کانال  ما را به دوستان خود معرفی کنید:🌈🦋 @khanevadeherani
به نام خدایی که جان آفرید زمین و زمان و مکان آفرید خداوند دانا، خداوند هوش خداوند روزی ده عیب پوش خدایی که داراست، علم غیوب توانای مطلق بپوشد عیوب خدایی که در خلقت این جهان نبودست محتاج، بر این و آن خدایی که بخشید هستی به ما دلیل وجودش زهستیّ ما خداوند رحمان، خدای رحیم که هم قهروهم عفو او شد عظیم امید همه بندگان، عفو اوست نشاید که نومید گشتن ز دوست @khanevadeherani
دختر بچه هاتون رو آرایش نکنید❗️ اینکار علاوه بر دچار بحران هویت ، حمله به حریم کودکیه. زیبایی طبیعیش رو زیر سوال میبرید و ناخودآگاه بهش یاد میدین که خوشگلیش مهم ترین ارزشه ! @khanevadeherani
⚠️🌱 تا حالا به این فکر کردین↯ که اگه، نیّت ما از غذا خوردن، انرژے گرفتن🔗"! واسه خدمت به امام زمان باشه، غذا خوردنمون هم... عبادت به حساب میاد؟!🌱 سعے کنیم همه کارامون در درجه اول نیت خدایی سپس نیت مهدوے داشته باشن ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ @khanevadeherani
@khanevadeherani 🍁ســـــلام ☕️عصرتون قشنــگ 🍁اولین شنبه اسفند ماه تون پر از سلامتی ☕️امروزتون سرشار از مهر و دوستی 🍁موفقیت و لطف خدای مهربان ☕️با آرزوی شنبه ای عـالـی 🌺آغاز هفته تون شاد و زیبا ☀️امروز را باگامی تازه 🌺به سوی آغازی نو ☀️به سوی مهربانی 🌺به سوی شاد کردن ☀️دلهای هم و 🌺به سوی دست هم را برای ☀️دوستی فشردن 🌺شروع کنید
سلام کلبه ای که در آن مهربانی هست و ساکنین آن می خندند بهتر از کاخی است که مردمان آن دلتنگ هستند کلبه زندگی تان گرم محبت @khanevadeherani
“زیتون پرورده” از آن مزه هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است. @khanevadeherani زیتون پرورده از محصولات زیرشاخه زیتون می باشد که در کنار سفره ها می تواند به یک خوراکی فوق العاده دوست داشتنی تبدیل شود که ما بر این اساس برای شما طرز تهیه اصلی و اصولی زیتون پرورده را آماده کردیم تا شما نیز بتوانید این خوراکی کنار غذای خوشمزه را در سفره هایتان داشته باشید. مواد لازم زیتون 1کیلوگرم رب انار 1 ق غ مغز گردو 300 گرم آب انار نصف استکان دانه انار نصف پیمانه روغن زیتون 3 ق غ سیر رنده شده 1 بوته سبزی معطر مقداری نمک میزان لازم گلپر میزان لازم برای درست کردن زیتون پروده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود مخلوط کردن زیتون با گردو و رب انار بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین ، آب انار و به همراه آن دانه های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اضافه کردن سبزی و سیر در مرحله آخر سپس سبزی معطر را خوب خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.بعد از اضافه کردن سبزی ،سیر را به همراه گلپر ، نمک و در آخر روغن زیتون ،به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. زیتون پروده را 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.🌸 نکته های کلیدی برای خوشمزه تر کردن زیتون پرورده : سبزی اصلی برای تهیه زیتون پرورده سبزی شمالی چوچاق است اما از آنجا که این سبزی فقط در شمال یافت می شود می توانید از ترکیب نعناع و گشنیر به جای آن استفاده نمایید. 💐چوچاق ↓ نام فارسی این سبزی شش شاخ می باشد که در شمال کشور می روید که منبع فوق العاده عظیمی از خواص ها می باشد که از جمله آن ها می توان 💐اگر زیتون تلخ بود برای درست کردن زیتون پرورده چیکار کنیم ؟ اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. استفاده کم و زیاد از انار و گردو در زیتون پرورده چه تاثیری خواهد داشت ؟ اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد. 💐طعم بهتر زیتون پرورده با زیتون ریز یا درشت ؟ زیتونی که استفاده می کنید باید سبز، بدون هسته و ریز باشد. هر چه زیتون ها ریز تر باشند، خوشمزه ترند و طعم زیتون پرورده بهتر خواهد شد. بنابراین هرگز زیتون هسته دار و درشت را برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنید. 💐از کجا بفهمیم زیتون تازه است ؟ زیتون های مصرفی باید تازه باشند. برای امتحان تازه بودن آنها نیز لازم است یکی از آنها را میل کنید. زیتون زیر دندان نه باید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. 💐چکار کنیم زیتون پرورده سریع تلخ نشود ؟ گردویی که استفاده می کنید باید مرغوب و تازه باشد زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند. 💐جلوگیری از کپک زدن زیتون پرورده قبل از اینکه زیتون را به مخلوط تان اضافه کنید، آن را با آب نشویید زیرا باعث کپک زدن زیتون پرورده خواهد شد. 💐رب انار مناسب برای تهیه زیتون پرورده رب اناری که در تهیه زیتون پرورده استفاده می کنید، باید ترش و شیرین باشد. هرگز رب انار کاملا شیرین یا بسیار ترش را برای طعم دار کردن این پیش غذا استفاده نکنید. در تهیه این پیش غذا هرگز از پیاز تازه یا پنیر استفاده نکنید. برخی افراد سبزی های معطر را نیز برای طعم دار کردن این پیش غذا به آن اضافه می کنند که چندان کار درستی نیست مگر سبزی های معطر بومی که در شمال کشور می رویند. 💐نگهداری از زیتون پرورده برای نگهداری زیتون پرورده آن را در ظروف شیشه ای در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا دوره ماندگاری آن طولانی شود. نکات تکمیلی در مورد زیتون پرورده زیتون پرورده جزو ترشیجات و شور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زیتون پرورده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
روانشناسان می گویند: هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید. سه اتفاق حتی کوچک. این کار را برای ٢١ روز ادامه دهید. "سه اتفاق هر روز باید مختص آن روز باشند." این کار مغز را عادت می دهد که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق تحقیقات انجام شده، چنین عادتی (حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث خوشحالی شما می شود ... @khanevadeherani
🔴 محترم نکنید! 💠هیچ وقت نگید من دارم می‌کنم و خانمم داره اینو می‌بینه و باید بفهمه این یعنی داشتنش 💠خانم شما به واژه‌های دوست داشتن و علاقه و محبت و رفتاری نیاز داره! 💠و این مساله همچون نیاز به آب خوردن نیازی است. 🍃 @khanevadeherani 🔴 💠این "یک ساعت" آقایان را نکنید! 💠 اگر مرد دیر به خانه آمد، اخمو بود شُل سلام کرد، خرید یادش رفته بود اشتباه است که فکر کنید او است! 💠 اشتباه است که شما نیز اخم کنید یا سلام ندهید. ‌💠 درست این است که به خودتان بگویید: خسته‌ است... 💠 این "یک ساعت" اگر بدون قضاوت زبانی و رفتاری با گفتن خسته نباشید و "لبخند و روی گشاده" با موفقیت پشت سر بگذارید یک مدال از همسرتان دریافت خواهید کرد. 💠 و این "مدال طلایی" را در کل زندگی خود خواهید دید! 🍃❤️ @khanevadeherani 🔴 💠 اگر با نظر همسرت هم مخالفی، ولی بده جملاتش را تمام کند! 💠از اول با نه گفتن ! بگو راجع به این موضوع فکر می‌کنیم تا بدونه الکی نمی‌کنی! 💠 تمرین کنید تا هم انتقاد پذیر شوید و هم بالا رود. 🍃❤️ @khanevadeherani
ماهی شکم پر مجلسی👇👇
ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانی می باشد که هم در شمال و هم در جنوب کشور پخته می شود تفاوت این دو رسپی در عصاره و طعم دهنده آن است مثلا در جنوب از تمرهندی استفاده می کنند و در شمال از رب انار برای طعم دهندگی استفاده می کنند. ماهی شکم پر را می توانید با انواع ماهی ها درست کنید ماهی قزل آلا جز ماهی محبوب برای این غذا می باشند می توانید ماهی سفید نیز استفاده کنید فقط در نظر داشته باشید ماهی سفید تیغ بیشتری دارد. این غذای خوشمزه که بیشتر در شب عید و مهمونی درست می شود باید با سبزی معطر تهیه شود اگر از سبزی معطر شمالی نداشتید می توانید با گشنیز و کمی شنبلیله نیز استفاده کنید. ماهی دارای خواص زیادی از جمله افزایش سلامت مغز، کمک به جلوگیری از افسردگی و منبع غنی از ویتامین D می باشد. ماهی شکم پر را می توانید هم در فر و هم در تابه درست کنید. امروز شکم پر بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. برای تهیه ماهی شکم پر ماهی قزل آلا ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه سبزی معطر ۲۲۰ گرم گردو آسیاب شده ۳ ق غذا خوری رب انار ترش ۱ ق غذا خوری رب انار ملس ۱ ق غذا خوری انار دان شده شیرین و آلو جنگلی به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم @khanevadeherani ماهی شکم پر مرحله اول : ماهی ابتدا ماهی را خوب شسته و پولک آنها را بگیرید وسط شکم ماهی یک شکاف ایجاد کنید و داخل آن را خوب بشورید سپس آن را با نمک و فلفل سیاه خوب ماساژ دهید (چون از ماهی قزل آلا استفاده شده و بوی زهم زیادی ندارد نیاز به لیموترش و زعفران نیست) ماهی مرینت شده را در یخچال قرار داده تا مزه دار شود. مرحله دوم : پیاز و سیر پیاز را شسته و نگینی ریز یا رنده بزنید و داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید سپس سیرها را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. مرحله سوم : افزودن سبزی و گردو سبزی معطر را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط ۲۰ دقیقه تفت می دهیم سپس گردوهای آسیاب شده را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه دیگر مجدد تفت می دهیم. مرحله چهارم : افزودن رب انار رب انار ملس و شیرین و به همراه چند عدد آلو و مقداری انار دان شده اضافه کرده و ۱/۳ لیوان آب ریخته تا رب انار رنگ باز کند سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. مرحله پنجم : شکم پر ماهی مرینت شده را از یخچال خارج کرده و داخل شکم ماهی را با مواد بالا پر کنید و با نخ بدوزید سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس ماهی شکم پر را بمدت ۴۵ دقیقه خوب با حرارت کم بگذارید تا مغز پخت شود هر از چندگاهی ماهی را برگردانید تا دو طرف آن خوب سرخ شود یا می توانید ماهی را داخل ظرف پیرکس گذاشته و روش را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و داخل فر بمدت ۱۷۰ درجه بمدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود سپس با برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان💐💐 در تهیه ماهی شکم پر می توانید کنار ماهی شکم پر که در فر قرار می دهید انواع سبزیجات را استفاده کنید. اگر از ماهی دیگری استفاده می کنید برای مرینت کردن از پیاز و لیمو ترش استفاده کنید. اگر سبزی معطر در دسترس نبود می توانید گشنیز، شوید، جعفری و کمی شنبلیله نیز استفاده کیند.