18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه عسل را خالی نخور 😋👌
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من از این به بعد محاله که «نون تست» بخورم!!
میگید چرا؟! ببینیم
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دختر کوچولو با صوت زیبایش، تمام داوران مسابقه بزرگ هندوستان را به تعجب و شگفتی وا داشته است...بی نهایت زیبا میخواند 🌺🌺🌺
من که فکر کردم یه عروسکه🪴
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
چرا برنج کته بهتر از آبکش است؟
بیشتر خانوادهها با این تصور که آبکشکردن برنج باعث کمشدن نشاسته موجود در آن میشود، برنج را آبکش میکنند در حالی که این تصور کاملا غلط است و با آبکشکردن برنج، قسمت قابلتوجهی از فیبر محلول در آن از بین میرود و ارزش غذاییاش کم میشود.
غلات یکی از مهمترین گروههای اصلی غذایی هستند که باید انواع مختلف آن مانند نان، برنج، ماکارونی، ذرت و... در برنامه غذایی همه افراد به خصوص کودکان و نوجوانان که در سنین رشد هستند، گنجانده شود.
این ماده غذایی سرشار از نشاسته و ویتامینهای گروه Bاست که در متابولیسم بدن دخالت دارد.
البته مهمترین نکته از نظر تغذیهای، این است که ترجیحا غلات مصرفی از دانه کامل تهیه شده باشند زیرا در سلامت همه افراد بهخصوص گروههای آسیبپذیر اینکه با مصرف روزانه مواد غذایی، تعادل بین املاحی که در تعادل آب و الکترولیت نقش دارند، (بهخصوص سدیم و پتاسیم) برقرار شود، از نظر فیزیولوژیک مهم است. دانه غلات، حاوی سدیم است و پوسته آن پتاسیم دارد، بنابراین واضح است که اگر پوسته غلات دور ریخته شود یا بیشترین سهم مصرفی غلات بدون سبوس یا آرد باشد، مقدار زیادی سدیم دریافت میشود که میتواند باعث اختلال در تعادل الکترولیتها و در نهایت منجر به پرفشاری خون و در درازمدت بروز بیماریهای قلبی – عروقی شود
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایلان ماسک : بچه دار شدن شما را کاملا شادتر میکنه
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
درمان سرفه های خشک در فصل های پاییز و زمستان با جوشانده دارچین👌
خشکی هوا در فصل سرد زمستان یکی از مهمترین دلایل بروز سرفه های خشک، به ویژه در افراد مبتلا به حساسیت های فصلی یا بیماران تنفسی است. برای حل این مشکل می توانید از جوشانده دارچین کمک بگیرید.
روش تهیه: چندتکه چوب دارچین را درون قوری فلزی بریزید و حدوددو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نوشیدن این جوشانده دو تا سه بار در هفته توصیه می شود. البته خانم های باردار باید دور این نوشیدنی گیاهی خط بکشند.
#پزشکی
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
دندان کمتر؛ طول عمر کوتاهتر!🦷
براساس مطالعات منتشر شده در معتبرترین مجلات دندانپزشکی دنیا، افرادی که دندانهای کمی در دهان دارند، نسبت به سایرین طول عمر کمتری خواهند داشت.
+پس اگه میخوای بیشتر عمر کنی مسواک بزن !
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
چیز کیک هندوانه ای
به روش معکوس
کپی ⛔️ ارسال فقط به صورت فوروارد
چیز کیک یخچالی هندوانه مخصوص شب یلدا
مواد لازم
برای کراست
بیسکوییت ساقه طلایی دو سوم بسته
کره 50گرمی ذوب شده
مواد لایه پنیری
پنیر خامه ای 400گرم
شکر سه چهارم لیوان
وانیل نصف ق چ
خامه 250گرم
شیر داغ یک ونیم لیوان
آب سرد سه چهارم لیوان+پودر ژلاتین 3ق س روی بخار کتری میگذاریم تا شفاف بشه.
پنیر و خامه و شیر و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا یک دست بشه.ژلاتین را هم اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم.
دو پیاله جدا گانه از مواد پنیری برداشته و به یکی چند قطره رنگ سبز اضافه میکنیم.
🔹یک ملاقه هم برای اضافه کردن به کراست جدا میکنیم
بقیه را رنگ قرمز اضافه میکنیم
کف قالب را با برس چرب نموده و رنگ قرمز را میریزیم. نیم ساعت میگذاریم فریزر تا سفت شود.بعد رنگ سفید و دوباره 20 دقیقه فریزر بعد رنگ سبز و دوباره 20 دقیقه فریزر.توی این فاصله با گوشکوب بیسکوییتها را پودر کرده و با کره ذوب شده و آن یک ملاقه مایه پنیری خوب مخلوط میکنیم و روی کل مواد پخش و صاف میکنیم حالا میزاریم یخچال تا ببنده .برمیگردانیم توی ظرف و با شکلات اشکی تزئین میکنیم
#یلدا نزدیکه
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
چیز کیک یخچالی هندوانه مخصوص شب یلدا
کپی🚫
مواد لازم
بیسکوییت ساقه طلایی بزرگ 200گرمی یک بسته پودر شده
کره 50گرمی ذوب شده
این دو ماده را با هم مخلوط کرده و کف قالب کمربندی رو با مشماو چسب فیکس کنید بعد بریزید کف قالب وباته لیوان بفشارید و صاف کنیدوداخل فریزر نیم ساعت بذارید(کراست)
مواد لایه پنیری
پنیر خامه ای 400گرم
شکر سه چهارم لیوان
وانیل نصف ق چ
خامه 250گرم
شیر داغ یک ونیم لیوان
آب سرد سه چهارم لیوان+پودر ژلاتین 3ق س روی بخار کتری میگذاریم تا شفاف بشه
رنگ سبز و قرمز خوراکی به قدر لازم
همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه.یک کاسه از مایه رو رنگ سبز قاطی کرده و روی کراست ریخته یک ربع میگذاریم تو فریزر بعد یک کاسه مایه سفیدمون دوباره یک ربع فریزروبقیه رو رنگ صورتی یا قرمز ریخته و روش میریزیم میزاریم یخچال تا ببنده و با شکلات اشکی تزئین میکنیم
#یلدا نزدیکه
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
بادام کوهی یا بادام شور محصول منطقه زاگرس
درخت این بادام که به صورت طبیعی کمی مرطوب و شور میباشد در کوههای زاگرس به صورت خودرو رویش میکند و محصول میدهد .
از این بادام در شب نشینی های شب یلدا در منطقه زاگرس نشین بسیار استفاده میشود
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
رنگینک مجلسی
دسر_پیشنهاد شب یلدا
مواد لازم
خرمای دشتستان یک جعبه .هسته هایش را جدا کنید
پودر قند 2ق س
آرد نخودچی یک پیمانه
آرد گندم 1پیمانه
روغن حیوانی 1پیمانه.یا 100گرم کره+2ق س
دارچین 1ق چ
گل محمدی خشک برای تزیین(دلخواه)
پرک بادام برای تزیین(دلخواه)
ابتدا خرما ها را با 2ق س روغن داخل تابه میریزیم.درب تابه را گذاشته شعله را ملایم میکنیم تا خرما نرم و داغ شود.با پشت قاشق هم مرتب له میکنیم و مخلوط میکنیم تا خوب حالت خمیری پیدا کند
در یک تابه دیگر روغن را داغ کرده و هر دو آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم تا خامی آنها از بین برود.سپس پودر قند و دارچین را اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم و مرتب هم میزنیم تا پودر قند ودارچین به خورد آرد ها برود.
کف یک دیس پیرکس سلفون میکشیم.ابتدا حلوا را ریخته و با پشت قاشق صاف و پهن میکنیم.
سپس خرما را آرام آرام روی آن پهن میکنیم.تا صاف و یک دست شود.
در آخر هم با گل محمدی و پرک بادام تزیین میکنیم.برای تزیین از کنجد و گردو هم میتوانیم استفاده کنیم
این دسر هم گرم مصرف میشود وهم سرد.
میتوانیم داخل یخچال بگذاریم تا خوب سرد شود وبعد با چاقو به صورت دلخواه برش بزنیم
#یلدا نزدیکه
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرسیدند چرا زیر وزنه پاکت خالی میذاری؟
گفت من چای میفروشم، نه پاکت ❤️
🌷خانه ی سبزآبی🌷
@khaneyesabzabi