داستان واقعی
احمد پلارَک جوانیکه در زمان جنگ تحمیلی در یکی از پایگاههای شلمچه به عنوان یک سرباز معمولی همیشه مشغول نظافت توالتهای پایگاه بود به طوریکه بوی بدی بدن او را فرا میگرفت تا اینکه در سال 66 در یک حمله هوایی در حالیکه مشغول نظافت توالتهای پایگاه بود موشکی به آنجا برخورد کرد و او در آنجا شهید شد پس از این اتفاق هنگاهیکه امدادگران در حال جمع آوری پیکر شهیدان بودند متوجه بوی شدید گلاب اززیر آوار شدند پس آوار را کنار زدند و با پیکر این شهید که غرق در بوی گلاب بود مواجه شدند !
مرقد این شهید بزرگوار در بهشت زهرا تهران قطعه 26 ردیف 32 میباشد که همیشه ایام مرطوب است و بوی گلاب همواره به مشام میرسد.میتوانید برای یکبارهم که شده سر مزار این شهید عزیزبروید.به این شهید, غسیل الملائکه میگویند
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
با دقت بخونید جالبه👌👌
گوش هایم را می گیرم!
چشم هایم را می بندم!
زبانم را گاز می گیرم!
ولی حریف افکارم نمی شوم!
چقدر دردناک است فهمیدن...!!!
خوش بحال عروسک آویزان به آینه ماشین،
تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد...!!!
کاش زندگی از آخر به اول بود..
پیر بدنیا می آمدیم..
آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..
سپس کودکی معصوم می شدیم ودر،
نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...!!!
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🔹به من چه به تو چه؟!
خانه تان چند متر است؟
قیمتش چقدر است؟
مستاجرید یا مالک؟
خانه ی تان دور نیست؟
🔹به من چه به تو چه؟
رتبه کنکورت چند شده؟
به رشته ات علاقه داری یا نه؟
چه شهرهایی را انتخاب رشته کرده ای؟
مدرکت چیست؟
حقوقت چقدر است؟
استخدام شدی یا نه؟
🔹به من چه به تو چه؟
چرا ازدواج نمیکنی؟
چرا بچه دار نمیشی؟
چرا پسر نداری؟
چرا دختر نداری؟
چرا بچه ات اینجور میکنه اونجور میکنه؟
چرا بچه را دکتر نمیبری؟
چرا طبیعی زایمان نمیکنی؟
چرا سزارین نمیکنی؟
کدوم بیمارستان رفتی؟خصوصی یا دولتی؟
🔹به من چه به تو چه؟
چرا پوستت اینجوریه؟
چرا موهات اینطوریه؟
چرا چاقی؟
چرا لاغری؟
چرا شوهرت این کارو نکرد؟
چرا اینو خریدی؟
چرا اینو پوشیدی؟
و هزاران سئوالی که واقعا به ما ربطی نداره.دلشان بخواهد خودشان به ما میگویند.لازم بدانند با ما مشورت میکنند و نظر ما را میخواهند.نیازی نیست خودمان را کوچک کنیم و بعضا حتی دیگران را به دروغ گفتن مجبور کنیم
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
برای این دلبر نمیشه اسم گذاشت از بس که بی نظیره😋😝
200گرم برگه زردالو رو با 1 لیوان آب و نصف ق چ نمک و 1 ق غ رب انار مخلوط کرده و 24 ساعت بذارید تو یخچال تا خوب مواد به خورد زردالو ها بره بعد با ملچ ملوچ و به تنهایی 😝 میل کنید.
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
کیک کافی چاکلت یخچالی
دستور در پست بعدی
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
کیک کافی چاکلت یخچالی😋😋
کپی بدون ذکر منبع حرام است⛔️
این دسر بسیار خوش طعم با اینکه وقت و حوصله بیشتری لازم داره ولی در نهایت به قدری دلچسبه که نگو...برای مهمانیها و دورهمی ها عالیه
مواد لازم برای لایه زیرین👇
بیسکوئیت ساقه طلایی مینو 1 بسته پودر شده
کره 50 گرمی آب شده
شیر نصف فنجان
پودر ژلاتین 1 ق چ
آب 2 ق س
ژلاتین رو روی آب پاشیده و روی بخار کتری قرار میدیم تا شفاف بشه بعد همه مواد بالا رو خوب ترکیب میکنیم.کف قالب کمر بندی 25 سانتی رو با یک کیسه فریزر فیکس میکنیم.مواد رو کف قالب پخش کرده و فشرده و صاف میکنیم.20 دقیقه داخل فریزر میذاریم
مواد لایه چاکلت👇
شیر داغ 2 لیوان
پودر ژلاتین 1 ق غ پر که داخل 4 ق س آب پاشیده و روی بخار کتری میگذاریم تا شفاف بشه
پودر کاکائو تیره 2 ق غ
نسکافه 1 ق غ
شکر نصف لیوان.. ذوب شده و کاراملی شده
بیسکوییت پتی بور کاکائویی 30 عددی دو بسته
خامه 50گرم
همه مواد بالا رو به ترتیب داخل مخلوط کن ریخته و در هر مرحله 1 دقیقه روشنش میکنیم
بعد از اینکه قالب از فریزر درآمد نصف این مایه شکلاتی رو می ریزیم و دوباره 20 دقیقه داخل فریزر قرار میدیم.نصف دیگه رو به یک کاسه منتقل کرده و ظرف مخلوط کن رو میشوییم برای مایه روشنتر
مواد لازم برای لایه روشنتر👇
شیر داغ 2 لیوان
پودر ژلاتین 1 ق غ پر رو روی 4 ق س آب سرد پاشیده و روی بخار کتری گذاشته تا شفاف بشه
نسکافه 1 ق غ
شکر نصف لیوان ذوب شده و کاراملی شده
بیسکوییت پتی بور ساده 30 عددی دو بسته
خامه 50گرم
همه مواد بالا رو به ترتیب داخل مخلوط کن ریخته و هر مرحله 1 دقیقه روشنش میکنیم
حالا قالب رو درآورده و نصف مایه رو روی قبلی میریزیم.دوباره 20 دقیقه داخل فریزر و نصف دیگه ی مایه تیره و 20 دقیقه فریزر و باقی مایه روشنتر وداخل یخچال 10 ساعت بمونه .به آرامی با کارد دور کیک رو رها کرده و با یک عملیات استراتژیک😅 کیک رو با نایلون از قالب بالا آورده و دوباره خیلی نرم و ملایم😊 مشما را جدا کرده و داخل ظرف میگذاریم.روی کیک را با شکلات اشکی پر کرده و بهتره دوباره بذاریمش یخچال تا موقع سرو برش زده و نوش جان کنیم
به شدت پیشنهاد میشه
#دسر #کیک #کیک_یخچالی
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
دسر باقلوای کادایف(یه دسر بی نظیر😋)
دسر ترکیه ای
کپی بدون ذکر منبع⛔️
اول شربت👈شکر 1 لیوان+آب 1 لیوان +قدری زعفران ساییده+1 ق آبلیمو میگذاریم تا با شعله ملایم بجوشد و کمی قوام آید در آخر 1 ق س گلاب اضافه میکنیم تا خنک شود
❤️❤️
رشته کادایف 130 گرم(نصف بسته 260 گرمی)را با دو ق س کره یا روغن حیوانی داخل یک تابه روی شعله کم آنقدر تفت میدهیم تا قهوه ای روشن شود.رشته ها را داغ داغ کف قالب پهن نموده و شربت سرد را قاشق قاشق روی رشته ها میریزیم.
دو ق پودر پسته هم میپاشیم.کمی هل ساییده و دارچین هم میپاشیم
❤️❤️
محلبی👈5 ق غ آرد نشاسته ذرت را با نصف لیوان شکر مخلوط میکنیم کم کم دو لیوان شیر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.روی شعله قرار داده و مرتب با همزن دستی میزنیم تا غلیظ مثل فرنی شود دو ق غ پودر نارگیل و دو ق غ کره اضافه کرده و خوب میزنیم تا یک دست بشه.
محلبی را داخل قالب روی رشته ها ریخته .ظرف را چند بار روی صفحه کوبیده تا صاف و پهن شود.
روی دسر را با پودر پسته و گل محمدی تزئین میکنیم
داخل یخچال گذارده تا 4 ساعته خوب سفت و خنک شود.برش زده و نوش جان کنید
حتما امتحان بفرمایید
#دسر #ترکیه #باقلوا
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
مراحل تهیه دسر باقلوایی کادایف
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
خوراک مرغ خامه ای
کپی بدون ذکر منبع⛔️
مواد برای 4 نفر
پیاز دو عدد بزرگ خلالی ریز
روغن 1 ق غ
نمک 1 ق م
فلفل قرمز 1 ق چ
سیر 4 حبه نگینی
نصف سینه مرغ. خرد شده
قارچ ورقه ای 300گرم
سیب زمینی 4 عدد متوسط (با پوست آب پز کرده ,پوست کنده و حبه قندی خرد کنید)
جعفری خرد شده 1 ق غ
خامه 100گرم
آبلیمو تازه 2 ق س
🔹🔹🔹🔹
ابتدا پیازها را با روغن یک دست سرخ کنید.نمک و فلفل و مرغ و قارچ و آبلیمو و همچنین سیر را اضافه نمایید.
وقتی خوب تفت خورد و آبش کشیده شد.سیب زمینی و جعفری را افزوده .30 ثانیه مخلوط کرده و خامه را افزوده.بازهم 30 ثانیه مخلوط کنید و حالا خوراک خوشمزه ما حاضر است
با نان تازه یا خالی نوش جان کنید
#خوراک
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🔴آیا میدانستید‼️
🔻سانديسها، نوشابه ها، بيسکويتها، کيکها و... با قندهاي مصنوعي چون ساخارين که هزار برابر شيرين تر از قند معمولی است ساخته ميشود که دشمن کبد و کليه است!
🔻پنير پفک اغلب پنير تلخ (پنير فاسد) و گنديده تاريخ مصرف گذشته است و چسبندگی پفک بر اساس تحقيقات با7بار مسواک هم تميز نميشود و موجب بي اشتهايی ميشود. آمار مصرف پفک در ايران روزانه هر نفر دو بسته است!
🔻رنگهای افزودنی در نوشابه ها، سانديس ها، کيکها، آدامسها همه سرطان زا هستند!
🔻قيمت روغن های مايع مثل آفتابگردان اگر واقعي باشند، حدود 10 برابر بیشتر از روغن موجود در بازار خواهد بود!
🔻بيشتر محتواي روغن های مايع از پارافين خوراکی که محصول پالايشگاهای نفت است درست شده؛ که کلسترول خون را افزایش داده و موجب چربی خون و دیگر بیماریها ميشود که کشنده است!
🔻در اکثر کارخانه های آبليموهای صنعتی حتی يک عدد ليمو هم وارد نميشود و آب ليمو صنعتی از "آب کاه" بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک توليد ميشود که همين امر موجب ته نشين نشدن محتوای آب ليمو است!
🔻کره گياهی دروغی بيش نيست و با مواد پايه ای نفت توليد میشود و موجب تشکيل پلاک در عروق کرونر قلب و بيماريهای قلبی ميشود و شعار "کره مارگارين (گياهی) دوست قلب شما" فريب افکار عمومي ست!
🔻در دندان شیری کودکان و حتی در دندان عقل بزرگترها تعدادی سلول بنیادی وجود دارد که اگر خانواده ای بند ناف کودکش را به بانک نسپرده باشد، میتواند دندان شیری کودکش را به بانک سلول بنیادی دندان شیری بسپارد و در مواقع بیماری های حاد مثل سرطان از سلول بنیادی سالم دندان شیری و بعدتر دندان عقل استفاده کند!
🔻مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب نابودی دندانها ميشود! حتی ادعا میشود دندان شکسته در داخل نوشابه بعد از 7ساعت حل میشود!
🔻 دگزامتازون در سرماخوردگی جایگاهی ندارد. دگزامتازون نوعی کورتون است که علائم سرماخوردگی را به ظاهر رفع میکند. اما عفونت کماکان دربدن باقی میماند. دگزامتازون مانند هر کورتون دیگری سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند! نه تنها میکروب و عوامل بیماری زا را رفع نمیکند بلکه زمینه هجوم میکروب های دیگر را هم فراهم میکند. در واقع بعد از زدن دگزامتازون شما راحت تر سرما میخورید!!
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🔴کاری که اکثر مردم از آن بیخبرند!!!
بیشتر مردم وقتی که یک هندوانه را به خانه میآورند،
با کارد زدن و دیدن سفیدی آن، اولین کاری که میکنند، دورانداختن هندوانه سفید است.
میخام یک راهکار جالب به شما آموزش بدم که تا حالا نمیدونستید!
اگر هندوانه را با کارد تکه کردید و دیدید سفید است،آنرا دور نیندازید!
چرا ؟؟؟؟
تکهی جدا شده از هندوانه را به همان طریق که جدا کرده اید، سر جای خود قرار دهید...
یکعدد پلاستیک بزرگ (بهتر است سلفون یا سفره یکبار مصرف باشد) را به میزانی که بتوان کل هندوانه را بدون اینکه هوایی داخل آن شود در آن پیچید، تهیه کنید.
هندوانه را بصورت کامل در پلاستیک یا سفره یکبار مصرف محکم بپیچانید.
برای مدت ۲۴ ساعت در جای گرم، مثل حیاط منزل یا دمای معمولی اتاق نگهدارید.
بعد از ۲۴ ساعت هندوانه را بیاورید و در سینی بزرگی باز کنید و دوباره با کارد تکه کنید.
خواهید دید که هندوانه شما در کمال ناباوری، همچنان سفید است. در این مراحله آنرا تحویل شوهر دهید تا دور بیندازد. ولی این کار حسن بزرگی دارد! عذاب وجدان کمتری بعد از دور ریختن آن خواهید داشت و مهمتر اینکه شما نهایت تلاشتان را کرده اید!
واقعا فکر کردی هندوانه ای که سفید از آب دراومده، دوباره قرمز میشه؟😳😂😂😂
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
کیک مرغ👇👇😋😋😋
کپی بدون ذکر منبع⛔️
یه کیک خوشمزه و مجلسی مخصوص میهمانیها .مخصوصا تولد دلبنداتون🌷
مواد لازم
نصف سینه مرغ .پخته شده
خیارشور متوسط 6 عدد
سس مایونز 3ق س
ماست نسبتا سفت 2ق س
سس هزار جزیره 1ق س
نان تست تازه 10 عدد
مرغ و خیار شور و سس ها و ماست را داخل غذا ساز یا مخلوط کنید بریزید تا یک دست بشه.مثل خمیر
دور نانها را با چاقو ببرید و با کف دو دست پودرش کنید و کنار بگذارید واسه آخر کار
یک دیس مستطیل مثل من بردارید.دوتا از نانها را کنار هم چیده و سپس با لیسک از مایه مرغتون روش بمالید.(زیاد مایه بریزید)دوباره نان ومایه.
واسه من 5 طبقه شد.
حالا با لیسک باقی مایه را رو و دیواره کیک بمالید ودورشو تمیز کنید.
حالا پودر دور نان تست را رو و دیواره کیک پخش کنید.
در آخر روی کیک را با هرچی خواستید تزیین کنید
دو ساعت داخل یخچال بمونه آمادس
#مجلسی #کیک_مرغ #تولد
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🔴 عزیزم کتلت بپز!
اگر مثل شاملو می خواستم برای زنی که عاشقش بودم یا مثل چارلی چاپلین برای دخترم نامه بنویسم، مینوشتم: عزیزم کتلت بپز !
وقتی اعصاب هیچ چیزی را نداری، قطعا کتلت پختن، کمک بزرگی می کند که یک ساعت، شاید هم بیشتر مشغول یک کار مفید بشوی... بقیه هم کِیف میکنند از بوی غذای پیچیده در خانه و نمیدانند و نمیفهمند که یک پوشش است برای فراری دادن مغزت از فکرهایی که نمیخواهی... باقی غذاها را باید بگذاری روی گاز و بروی و باز افکارت بدو بدو برمیگردند همانجا که بودند...
ولی کتلت نگهات میدارد بالای سر خودش... حواست را باید بدهی به روغن داغ و مدام چک کنی رنگ و رُخِشان را... افکار لگام گسیختهات خیلی که زورشان بچربد آخرین سریای که دایرهوار چیدهای توی تابه، یک طرفشان سیاه میشود... که راه دارد... آن طرف بهترشان را میگذاری به سمت بالا و آنها میشوند سهم خودت... چون همان شب یک دفعه کشف کردهای که کتلت را این مدلی کریسپی دوست داری و بس!
اگر زور آن فکرهای لعنتی خیلی قوی از تصمیم تو برای دورکردنشان باشد قطعا دور آخر هر دوطرفش می سوزد! ... باز مهم نیست... غذای بقیه، سالم و خوشگل و عالیست و تو همان شب متوجه چربیهای اضافهات شدهای و نمیخواهی شام بخوری ! به همین راحتی... کدام غذا این آپشن را دارد؟ هر غذای دیگری اگر قرار بر خراب شدنش باشد، تمامش خراب میشود و تَشتِ حواس پَرتیات را از بالای یک بام بلند محکم میاندازد پایین...
البته من هم بدترین حالتها را در نظر گرفتم... وگرنه بارها تجربه ثابت کرده است که وقتی به قصد فرار از دنیاهای دیگر به دنیای آشپزی پناه میبری، آنقدر اَلَکی و تُند تُند، کتلت ها را برمیگردانی که حتی امان نمیدهی درست بپزند...
خلاصه...
کتلت بپز آیدا...
کتلت بپز ...
#فاطمه_شاهبگلو
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
آدمهای زندگیمان رنگی رنگی هستند
نه آنقدر سیاه که هیچ خدمتی از آنها دیده نشود
ونه آنقدر سفید که بشود همواره بهشان تکیه کرد
گاهی به نظر منطقی و با تجربه می آیند .وتو جرات پیدا میکنی کمی از دلتنگیها و ناملایماتت بگویی وته قدح بزرگشان را کمی خیس کنی
وگاهی به قدری گرفته و عبوسند که از دور هم نمیتوانی سلامی بکنی.
بگذار راحت باشند.تحمیلی در کار نیست.
گاهی به قدری سرخوش و غبراقند که دوست نداری خوشیشان را برهم بزنی.میخندی به خنده های مستانه شان
وگاهی گریان و نا امیدند و تو میمانی و یه کوه غصه او که باید صبورانه بشنوی و مرحم رازهایشان باشی
آدمها نه سیاهند ,نه سفید ونه سیاه وسفید
آدمها رنگی رنگی اند مثل گلهای رنگارنگ
#زهره_بی_ریبی
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
❤️حال خودت رو خوب کن...
هر آدمی در وجودش یک مادربزرگ دارد که به وقت دلتنگی می تواند به کمکش بیاید. مادربزرگی که سماور را جوش می کند، چای دارچین و هل دم می کند
قوری و قندان میبدی اش را می آورد؛ با مرغ های آبی آوازخوانش .
کنار استکان کمر باریک و نعلبکی گل گلی، پولکی اصفهان می گذارد؛ توی پیاله تاجیکی.
می رود نان سنگک می گیرد و نخود و لوبیا و سبزی پاک می کند و آش رشته بار می گذارد.
او بوی نعنا داغ و پیاز داغ را با هیچ عطری عوض نمی کند.
از وانتی، سبزی خوردن تازه می خرد و پاک می کند و تربچه نقلی و پیازچه ها را گلچین می کند و از زرشکیِ تربچه ها و سفیدیِ پیازها شادی و شور می چیند.
زیتونِ سوغات لاهیجان و گردوهای باغ آهار و پنیر خانگی هم در پیشدستی سفالینش می گذارد
و دل می دهد به صورتی گل کوکبی که پیازش را خودش کاشته و آن برگ های سبز و عنابی بوته زرشک که در گلدان شیشه ای قدیمی اش گذاشته است.
هر آدمی مادربزرگی دارد که به وقتش برایش قصه می گوید، مَتَل و حکایت و خاطره تعریف می کند؛ شعر و ترانه و لالایی می خواند.
من چنین مادربزرگی ندارم.
مادربزرگ هایم سالهاست که به رحمت خدا رفته اند؛ برای همین است که خودم مادربزرگ خودم شده ام.
حالا سالهاست که ما، نوه و مادربزرگی هستیم که در یک پیراهن زندگی می کنیم.
صفایی دارد مادربزرگانه زیستن.
تو هم بلند شو...
مادربزرگ خودت باش!
#عرفان_نظرآهاری
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
خورشت گوجه
یه خورش سریع و ساده و خوشمزه
کپی بدون ذکر منبع⛔️
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز یک عدد بزرگ ,خلالی نازک شود
گوشت چرخی گوساله یا مرغ 300گرم.من ایندفعه ازسینه کامل مرغ چرخ شده استفاده کردم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
زعفران آبکرده 3 ق س
گوجه میکس شده 3 لیوان
روغن 4 ق س
سیب زمینی سرخ شده برای تزئین خورشت
لیمو ترش تازه به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز را با روغن طلایی میکنیم.نمک و زردچوبه هم میزنیم.گوشت و فلفل را افزوده و تفت میدهیم.گوجه را افزوده و شعله را زیاد میکنیم تا آب گوجه تقریبا کشیده شود.زعفران و آب لیمو ترش را افزوده و داخل ظرف میکشیم.با سیب زمینی های سرخ شده خورش را تزیین میکنیم.
هم با نان میتوانید میل کنید هم با کته
نوش جان
#خورش_ساده #خورش_سریع #خورش
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
#تلنگر
دوش حمام رو نگاه کن. آب از بالا سرت میاد ولی ...
اینکه اصلا آب بازشه یا نه، کم باشه یا زیاد، سرد باشه یا گرم، به تو مربوط میشه که کدوم شیرو بچرخونی! کم بچرخونی یا زیاد، اصلا بچرخونی یا نه! همه به خودت ربط داره.
مثالو زدم که بگم ماجرای "رزق و روزی" یک چنین ماجراییه. رزق ما تو آسمونه، اون بالا. به همین خاطر قرآن میگه: "فی السماء رزقکم"
ولی اینکه فرو بباره یا نه و یا کم بباره یا زیاد به سعی و تلاش ما بستگی داره. " لیس للانسان الا ما سعی"
فرمود اگر کسی رزقش کمه، انفاق کنه. میگیم دست خودم خالیه، اما خدا میگه از همونی که داری ببخش تا برات زیادش کنم.
چه حساب کتاب قشنگی داره خدا. همه چیش بوی محبت میده. میگه غمگینی؟ دلی رو شاد کن. خسته ای؟ دست افتاده ای رو بگیر. نگاه نکن کم داری، ببخش، من برات زیادش میکنم. درستش میکنم. باور کنیم خدا رو.
دیدید وقتی حال کسی را خوب میکنیم، دل کسی رو شاد میکنیم، تا چند وقت خودمون شارژیم؟ کل قصه ی زندگی همینه. همش بده بستون محبته.
اگه تو این داد و ستد شرکت نکنی و بلدش نباشی، پس «زندگی» نمیکنی.
اگه از دستمون برمیاد دلی رو شاد کنیم تا دلمون شاد باشه.
همین...
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
🔴گفتگوی من و خدا....
❤️گفتم: چرا انقد سختی رو باید تحمل کنم؟
🧡گفتی: «انَّ مع العسر یسرا»
"قطعا به دنبال هر سختی، آسانی ست.(انشراح/6)
💛گفتم: اخه دیگه خسته شدم
💚گفتی: «لاتـقـنطوا من رحمة الله»
از رحمت من ناامید نشو.(زمر/53)
💙گفتم: من میدونم که تو منو فراموش کردی
💜گفتی:«اذکرونی اذکرکم»
منو یاد کن تا یادت باشم.
💗گفتم: خب تا کی باید صبر کنم؟
❤️گفتی: « وَ ما یدریک لَعلَّ السّاعة تکون قریبا»
تو چه می دانی، شاید موعدش نزدیک باشد.(احزاب/63)
❤️گفتم: الهی و ربّی من لی غیرک
(خدایا آخه من غیر تو کیو دارم؟!)
🧡گفتی: «الیس الله بکاف عبده»
مگه من برای تو کافی نیستم؟(زمر/36)
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
راتا_مرغ_و_پسته
موادلازم
یک عدد سینه مرغ آبپز، ریزشده
۲۵۰ گرم خیارشور رنده شده
۲ عدد سیب زمینی متوسط رنده شده
۱۰۰ گرم ریحان تازه
سس مایونز و پنیر خامه ای به مقدار لازم
✍️طرزتهیه:
ریحان را نگینی ریز ریز کنیدو به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید.
سس مایونز و پنیر خامه ای را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید و هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و بمدت دوساعت در یخچال بذارید .
نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید. ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید
#تولد
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
باقلوا واستون آوردم چه باقلوایی
خونگی , سالم , خوشمزه و به صرفه
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
باقلوا😋😋
به به....به به نگم از طعم و مزه بی نظیر این باقلوا که توی هیچ قنادی ای پیدا نمیشه😜😝
کپی بدون ذکر منبع حرام است⛔️
الف) شیره👈2 لیوان شکر و 2 ونیم لیوان آب و چند قطره آبلیمو و قدری پودر زعفران را مخلوط کرده و1 ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا فقط کمی قوام آید 4 ق گلاب اضافه و میگذاریم خنک شود
ب)خمیر باقلوا👈1/3 لیوان آب+1/3ق چ جوش شیرین+1/3لیوان شیر+1/3لیوان روغن مایع+1تخم مرغ کوچولو+1 ق سرکه همه را مخلوط کرده و 2 ونیم لیوان آرد الک شده کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی به دست آید.به اندازه تخم مرغ 9 تا چونه میگیریم و روی آنها را با پارچه پوشانده تا دو ساعت بماند
ج)مغز باقلوا👈یک پیاله گردو 4 ق س شکر را باهم آسیاب کرده و به آن قدری هل ساییده و دارچین و 4 ق س پودر نارگیل اضافه کرده و کنار میگذاریم(از پسته یا بادام آسیاب شده هم میتوانید استفاده کنید.هر چی دوست دارید)
د)کره 50 گرمی و نصف لیوان روغن مایع را گرم کرده و کنار میگذاریم(من به جای کره یه ملاقه کوچک روغن حیوانی ریختم که خیلی بهتره)
برای باز کردن خمیر هم 1 پیمانه نشاسته ذرت لازم داریم
پودر یا خلال پسته هم برای تزئین
فر را روشن میکنیم
کف قالب را چرب نموده .کف یک سینی بزرگ نشاسته ذرت ریخته و گلوله های خمیر را خوب و با دقت نازک میکنیم.لایه اول خمیر را پهن نموده و با قلم مو روغن و کره را روی خمیر میمالیم .لایه بعد هم همینطور تا سه لایه.نیمی از مغزیجات را ریخته و دوباره سه لایه خمیر و روغن و نیم دیگر مغزیجات و سه لایه خمیر ....بقیه روغن را روی باقلوا ریخته.برش بزنید داخل فر طبقه وسط دما 180 به مدت 25 دقیقه.3 دقیقه هم گریل کنید تا طلایی شود.شیره خنک را روی باقلوا ریخته و بگذارید در فضای آشپزخانه تا خوب سرد شود و شیره به خورد باقلوا برود
پ ن:اگر براتون سخته که لایه های خمیرتون رو یک پارچه و نازک در بیارید اشکالی نداره میتوانید در هر لایه از چند تکه خمیر باز شده کنار هم استفاده کنید.فقط با سلیقه اینکارو انجام بدید .مخصوصا لایه آخر...البته تا به آخری برسید قلقش دستتون میاد😁
نوش جون خودتون و عزیزانتون
این مقدار مواد 2 کیلو باقلوا به شما میده
بعد از اینکه موفق شدید این باقلوای خوشمزه رو بپزید, واسه خودتون اسفند دود کنید😁😉
#شیرینی #باقلوا
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi