#فیله استریپس#فیله سوخاری
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۸ عدد
پیاز ۲ عدد
آب ½ فنجان
آرد سفید ۲ لیوان
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل سفید ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
فیله های مرغ را می توانید برش بزنید یا اینکه اگر اندازه شان خیلی بزرگ نبود به صورت کامل درست کنید. ابتدا باید فیله های مرغ را طعم دار کنیم، برای این منظور پیازها را به صورت حلقه ای یا خلالی درشت خرد می کنیم.سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه نصف فنجان آب ملایم به همراه نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری فلفل سفید، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری پاپریکا و نصف قاق چایخوری نمک به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.
در این مرحله می توانید کمی زعفران دم کرده هم به مواد مرینت اضافه کنید که اختیاری می باشد. مواد داخل کاسه را با دست خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس فیله های مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا فیله های مرغ طعم دار شود (برای اینکه فیله های مرغ به خوبی طعم دار شوند بهتر است از شب قبل آنها را مزه دار کنید)
حالا آرد مخصوص استریپس را اماده می کنیم، برای این منظور آرد را به همراه پودر زنجبیل، باقیمانده فلفل سیاه، نمک، فلفل سفید، پودر سیر و پاپریکا مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس در یک کاسه بزرگ می ریزیم و جلو دستمان قرار می دهیم.پس از اینکه فیله ها طعم دار شدند انها را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک کاسه حاوی آب یخ جلوی دستمان قرار می دهیم. یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم و که فیله ها در روغن شناور باشند.
تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا روغن کاملا داغ شود. سپس فیله ها را ابتدا داخل آرد می زنیم، سپس خارج کرده و داخل آب یخ فرو می کنیم. این کار را سه تا چهار بار انجام می دهیم تا سطح فیله به صورت پولکی در بیاید.حالا فیله را داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. صبر می کنیم تا فیله های طلایی شوند سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستما حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود . نوش جان
#هنر_مهارت
🍲 @khatdost
17_انتظار یعنی :
منتظـࢪ بودݩ ...
براۍ شنیـدنِ صـداتـوݩ 💙🌊✨
#مهدویت #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #جمعه
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost
Γ↻🍁•.
اۍ پادشھ خوبـاݩ
داد از غـمِ تنھایـے
دل بے تو بہ جـاݩ آمـد
وقٺ استـ ڪہ بـازآیـے
#مهدویت #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #جمعه🍂
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost
•|🌸
خدا ما را ڪافیاست
و او بھترین حامیِ ماست (:
...°∞°❀♥️❀°∞°...
#ازخدابه_خالق
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost
#کیک_یخچالی ، #کیک_موزائیکی ، شوکوبیس ، دسر بسکویتی و ...
این جذاب شکلاتی با هر اسمی ، بیاندازه خوشمزه و مهمتر از همه اینکه درست کردنش راحت و بیدردسره.
میدونم همهتون برای یکبار هم شده درستش کردین. روشهای متفاوتی برای درست کردنش هست و اگر دوست داشتید روش خودتون رو تو کامنتها بنویسید.
برای درست کردن این دسر: یک بسته پتیبور ساده و نصف بسته پتیبور شکلاتی (میشه کلا ساده ریخت یا شکلاتی) رو بریزید توی زیپکیپ و با وردنه به حالت ضربهای و آروم روش بزنید تا خرد بشن ، یا اینکه با دست هر بسکویت رو به ۶-۴ تیکه خردکنید ، سهچهارم پاکت خامه صبحانه رو بذارید روی حرارت تا به نقطه جوش برسه و اطرفش حباب بزنه ، بلافاصله حرارت رو خاموش کنید و دویست و پنجاه گرم شکلات تختهای خردشده (من صدگرم تلخ و صدوپنجاه گرم شیری ریختم) و پنجاه گرم کره رو بریزید داخل خامه و هم بزنید تا باداغی خامه دوب بشن و کرم شکلاتی یکدستی داشته باشید ، درانتها بسکویت خردسده ، نصف پیمانه پسته خردشده و نصف پیمانه میوه خشک خردشده بریزید (کرنبری ریختم ولی میتونید کشمش ، قیصی یا ... بریزید اگر هم دوست مداشتید حذفش کنید) و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشن ، روی سطح کار سلفون بذارید و مواد رو بصورت طولی روش بریزید و لبههای سلفون رو بیارید روی هم و دوسرشو بپیچید و فیکس کنید ، اگر لازم بود دولایه سلفون بپیچید و بعد دودستتون رو بذارید روش و روی سطح کار مثل وردنه کشیدن رول کنید تا سطح بیرونیش صاف بشه و مثل استوانه شکل بگیره ، بذارید ۶-۵ ساعت تو یخچال تا خودشو بگیره و موقع سرو سلفون رو جدا کنید و روش کمی پودرکاکائو بپاشید و با کارد تیز برش بزنید.
🍲 #هنر_مهارت
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost