eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
   برای تهیه پاپ کیک از هر کیکی میتونید استفاده کنید. حتی پودر کیک های آماده. میتونید از هر طعمی استفاده کنید ، شکلاتی، ساده، میوه ای، وانیلی.... کیک رو بپزید و اجازه بدید سرد بشه. بعد کیک رو با دست داخل ظرفی پودر کنید. برای درست کردن گلوله هایی از کیک لازمه کیک رو خمیر کنید. برای خمیر کردن کیک میتونید از مواد مختلفی استفاده کنید. مثلا برای کیک شکلاتی میتونید از شکلات صبحانه فندقی یا همون نوتلا، شکلات مذاب همراه با خامه، یا سس شکلات آماده استفاده کنید. برای کیک های سفید رنگ هم میتونید از خامه، باترکریم، پنیر خامه ای و یا خامه به همراه شکلات سفید مذاب استفاده کنید. بهتره برای خمیر کردن کیک خامه یا هر چیز دیگه ای که استفاده میکنید رو قاشق قاشق اضافه کنید و اگه دیدید کافی نیست قاشق بعدی رو اضافه کنید. بعد از اینکه کیک به اندازه کافی خمیری شد طوری که بشه ازش گلوله هایی درست کرد، گلوله های یک اندازه درست کنید و اقلا به مدت 4 تا 6 ساعت گلوله ها رو داخل یخچال قرار بدید. این کار حتما لازمه. اگه عجله داشتید مدت زمان کمتری داخل فریزر قرار بدید. بعد از اینکه کیک ها رو از یخچال خارج کردید شکلات سفید یا سیاه رو به روش بن ماری ذوب کنید. یعنی شکلات رو خرد کرده داخل ظرفی روی حرارت بخار آب قرار بدید دقت کنید شکلات نباید زیاد حرارت ببینه همین که بیشتر مقدار شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا تکه های ذوب نشده هم با حرارت قسمت های ذوب شده آب بشن. سیخ های چوبی رو توی شکلات بزنید و داخل پاپ کیک فرو کنید. شکلات کار چسب رو انجام میده و چوب رو به کیک میچسبونه. اقلا یک ساعت صبر کنید تا چوب ها خوب به کیک ها بچسبند. بعد پاپ کیک ها رو دونه دونه داخل شکلات مذاب بزنید و تا شکلات سفت نشده داخل ترایفل های رنگی بزنید. یا بعد از سفت شدن شکلات با شکلات رنگ مخالف پاپ کیک رو تزئین کنید.   👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
موادلازم: خمیر مخصوص باقلوا  یک بسته پسته و گردو درشت آسیاب شده دو لیوان پودر دارچین و پودر هل در صورت تمایل از هر کدام یک قاشق سوپخوری کره ذوب شده ۱۰۰ گرم + ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع شربت باقلوا مواد لازم: شکر یک پیمانه آب یک پیمانه گلاب ۳ قاشق سوپخوری شیر عسلی غلیظ (الفجر) یک قوطی طرز تهیه شربت: تمام مواد رو باهم مخلوط کنید، روی حرارت گذاشته تا دانه های شکر حل شود حرارت را خاموش کرده تا شربت خنک شود. طرز تهیه باقلوا: خمیر باقلوایی که تهیه کردم برای این مدل باقلوا ابعادش بزرگ بود نصف کردم تا به ابعاد کوچکتری تقسیم بشه و کار راحت تر انجام بشه. دو لایه از خمیر را روی هم قرار دهید و با برس همه جای خمیر را آغشته به کره کنید همون لایه رویی کافیه از گردو و پسته آسیاب شده روی سطح خمیر ریخته و شروع به رول کردن خمیر کنید اواسط رول کردن ی وسیله ی میله ای شکل مثل نی یا سیخ چوبی روی خمیر گذاشته و ادامه خمیر و رول کنید و از طرفین رول و فشرده و جمع کنید تا چین بخورد و نی را خارج کنید داخل سینی که از قبل چرب شده بچینید (مراحل کار را در کیلیپ ببینید). سپس روی باقلواها را کره بمالید و سینی را  داخل فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقیه بپزید تا کاملا طلایی شود از فر خارج کنید و شربت خنک را روی باقلوا داغ بریزید یکی دو ساعت استراحت بدید تا شربت جذبش بشه. سینی من ۲۵ × ۳۵ بود یک بسته کامل خمیر و همه ی شربت استفاده شد. از مغزهای دیگر مثل بادام، فندوق و ... نیز میتوانید استفاده کنید. خمیر باقلوا و شیرعسلی را از لوازم قنادیها و هایپرمارکتها تهیه کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خاتون خوشمزگی این ماهیچه دَرباری و تضمین میکنه🙋‍♀️😋 اگه از اکسپلور یا هشتگ این آموزش رو‌میبینی حتما ف‌الوم کن خاتون دنبال مزه های گمشده است به سبک سنتی و خودمونی آشپزی میکنه🌹 اول ۲ قاشق چای خوری زعفرون رو با ابجوش بزارید تا رنگ باز کنه حالا ۴ تا ماهیچه رو با زعفرونتون بهمراه نمک و پیاز رنده شده و رزماری مزه دار کنید تا ۲ ساعت در یخچال بزارید بعد ۳ تا پیاز میخوایم با زردچوبه تفت بدید تا رنگش عسلی بشه ماهیچه های طعم دار شده رو به پیاز مخلوط کنید با حرارت کم درشو بزارید تا باهم تفت داده بشن عصاره گوشت ازش در میاد این عصاره وقتی در میاد ماهیچه رو خوشمزه میکنه تقریبا بعد از نیم ساعت برگ بو بهمراه زعفران و کره و 1عدد هویج بریزید ❌ از چوب دارچین استفاده میکنم اونم اواخر پخت از اول بندازی رنگش سیاه میشه چون دوستدارم رنگ سس  روشن باشه و زعفرونی ❌ حرارت و کم کنید تا خوب جا بیفته ❌آب و زیاد نریزید هر چی اب خورش کمتر باشه سس غلیظتر و خوشمزتر خواهدشد❌ حالا بریم سراغ برنج: نسبت برنج به باقالی=1پیمانه برنج نصف پیمانه باقالی 3 ق غ شوید تازه برای 3تا4 پیمانه برنج و ۲قاشق شوید خشک ❌هم از شوید تازه استفاده میکنم هم خشک❌ 💠تَرفندی که من برای برنج باقالی استفاده میکنم دارچین و مستقیم نمیریزم چون بازم رنگ برنج و سیاه میکنه موقع دَم کردن یه چوب دارچین فرو میکنم وسط برنج💠 ❌موقع کشیدن برنج وقتی با آب زعفرون مخلوط میکنم مقدار کمی هم عرق دارچین و اسانس گل محمدی میریزم که عطر باقالی پلو کامل بشه❌ موقع سرو از روغن حیوانی یا کره غافل نشید آب کنید روی غذا بریزید تا اون عطر بهشتی و بده😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای طعم دار کردن دسر احتیاج داریم: آرد نخودچی یک پیمانه،آرد سفید یک چهارم پیمانه،پودر قند ۵ ق غ،کره ۲۰۰ گرم،پودر هل و دارچین:از هر کدام نصف ق چ،جوز هندی یک چهارم ق چ،گردوی خورد شده یک پیمانه، خرما یک پیمانه ابتدا آرد سفید و نخودچی را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته بشه(حواستون باشه زود میسوزه یکم که تغییر رنگ داد کافیه) در مرحله بعد کره و اضافه کنید و مرتب هم بزنیدتا یک مایه قهوه ای روشن درست شود. بعد پودر قند و اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید،بعد از آن دارچین و جوز و هل اضافه کنید حالا میریم سراغ خرما: خرما داخل کمی اب جوش بریزید تا راحت پوست شون جدا بشه هسته و پوست و که گرفتید با چنگال لِه کنید و مقداری از گردو بهمراه دارچین بهش اضافه کنید در ظرف سرو اول نیمی از مواد آرد و کره بریزید بعد مخلوط خرما وسط بریزید و روش باقیه گردو ها رو بریزید و دوباره باقیه آرد و بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود برای تزیین روش میتونید از پودرنارگیل،گردو،پسته،کنجد.....استفاده کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
با ته دیگ ترد و خوشرنگ😋 بمب مهمونی باهاش میز شام رو بترکون👌 یه سری نکات هست رعایت کنید تا تهچین  خاص بشه،با خاتون همراه باشید🌹 جوجه ها ۳تا۴ ساعت به موادی که میگم مزه دار کنید:زعفران،پیاز،فلفل دلمه،عصاره مرغ،عصاره پیاز،نمک،فلفل بعداز مزه دار شدن آنها را با کره و زعفران درون فر میزارم تا کامل پخته و سرخ بشه ❌برنج و با زعفران و اسانس هل و گلاب خیس بزارید❌ به ازای ۷ پیمانه برنج:۵ عدد زرده تخم مرغ ۲عدد تخم مرغ کامل، ۷ قاشق ماست چکیده، روغن حیوانی۲ق،زعفران غلیظ(چشمی در نظر میگیرم تا به رنگ دلخواهم برسم)اسانس هل،اسانس دارچین ،گلاب زرشک و خلال بادام و خلال پسته و پوست پرتقال شیرین شده مواد بالا با هم ترکیب کنید،من با همزن برقی میزنم ( یه ملاقه از مواد و کنار بزارید،بهتون میگم چیکارش داریم) برنج و زنده آبکش کنید(تا ته چین خمیر نشه) بعد به مواد ته چین اضافه کنید درون قالب اول روغن بریزید بعد یه لایه تهچین و بریزید و خوب فشرده کنید لایه بعدی مقداری از جوجه های سرخ شده بچینید❌من قبلش جوجه یا مرغ و برشته میکنم چون دوست ندارم لایه تهچین مرغها شبیه مرغ آبپز بشه❌ مرحله بعدی بقیه تهچین و بریزید و خوب فشرده کنید بعد روی ته چین کمی روغن حیوانی بریزید تا هم خوش طعم بشه هم برشته ❌ما بقیه مواد ته چین و که گفتم یه ملاقه نگهدارید و روی ته چین بریزید❌ روی قالب و فویل بکشید بعد درون فر با درجه ۱۶۰ تقریبا به مدت یک ساعت و نیم بماند، بعد از آن گریل و روشن کنید تا کمی برشته شود ❌زرشک داخل ته چین استفاده نمیکنم بدرنگ و خوش طعم نمیشه،جدا با خلال تفت میدم موقع سرو استفاده میکنم❌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم طرز تهیه: بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یک عدد تخم مرغ رو به همراه نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی بزنین تا یکدست شه یک پیمانه شکر اضافه کنین و پنج دقیقه هم بزنین تا کرم‌رنگ بشه نصف پیمانه روغن نصف پیمانه آب بریزین و مخلوط کنین ( میتونین به جای آب ، شیر یا ماست بریزین) دو پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنین در دو مرحله به مواد اضافه و یکدست کنین مواد رو سه قسمت کنین به قسمت اول یک قاشق غذاخوری کاکائو به قسمت دوم کمی زعفران دم کرده و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه و یکدست کنین داخل ۸ عدد فنجون رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین،تا یک سوم یا نصفشون مواد بریزین داخل قابلمه بچینین و تا نصفه فنجون ها آبجوش بریزین در قابلمه رو با دم کنی ببندین و روی حرارت متوسط بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین، اگه خمیر به سیخ نچسبید آماده ست درشو ببندین و ده دقیقه بذارین کنار کیک ها رو با چاقو از دور فنجون جدا کنین و به راحتی برگردونین بافتش اسفنجی و طعمش فوق العاده ست نوش جان😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
انواع ژله های رنگین کمانی رو میتونید توی کانال طعم رنگین کمان ببنید و دستورش رو داشته باشید بزن رو رنگین کمان ها👇👇👇 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
  خامه صبحانه...... یک پاکت   پودرکرم کامل آماده..... یک بسته شیر......2 پیمانه   بیسکویت پتی بور...... 1 بسته (حدود 12 عدد)    پودر ژلاتین....... یک قاشق غذاخوری   پودر نسکافه....... یک قاشق سوپ خوری   هات چاکلت.....1 بسته  طرز تهیه:    ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین  و هات چاکلت رو میریزیم وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ( بهتره کمی از مواد کنار بزاریم بعد خامه رو باهاش مخلوط کنیم.سپس خامه را به کل مواد اضافه کنیم)بعد مواد آماده دسر را داخل قالب میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.. نکتع:برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو بشورین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین و بعد خیلی کم با فرچه چرب کنین و بعد سس و بعد مواد دسرتون رو بریزین. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بادمجان……۴ عدد پیاز…….۲عدد گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم رب…..۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر طرز تهیه: بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زرده تخم مرغ…..۳عدد شکر….۳/۴ پیمانه شیر…..۲پیمانه نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری خامه…..۱۵۰ گرم موز…..۳عدد زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری بیسکویت…..۱۰ عدد طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری طرز تهیه: تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید. با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید. بکین پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید. چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد. فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید. قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕