#کوکو_نخود_فرنگی
من برای دو نفر ، صد و پنجاه گرم نخود فرنگی ( خام ) رو با یه دونه سیب زمینی متوسط ( خام یا پخته فرقی نداره ) ، یه دونه پیاز کوچیک ، دو سه حبه سیر یا نسبت لازم پودر سیر ، دو قاشق غذاخوری شوید خشک ( شوید تازه عالیتره) ، دو تا تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پاپریکا و سه چهار قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، داخل غذاساز میکس میکنم تا خمیری یه دست داشته باشم . حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و بعد به اشکال دلخواه روی حرارت متوسط سرخ میکنم . درب تابه رو بذارین تا حین سرخ شدن ، مغز پخت هم بشه . بعد که برگردوندین و طرف دومش رو خواستین سرخ کنین ، نیازی به درب تابه نیست . اگه سیب زمینی پخته زدین ، سیب زمینی پخته باید کاملا خنک بشه و بعد بجای رنده کردن ، بکوبینش و به مایه کوکو ، قبل از میکس کردن ، اضافه کنین. اول یه دونه امتحانی ، سرخ کنین ، اگه احتمالا کوکو وا رفت ، بسته به جنس سیب زمینی ، یه دونه دیگه تخم مرغ و یه قاشق غذاخوری پودر سوخاری مجدد به مایه کوکو اضافه و خوب مخلوط کنین.
برای #کتلت_نخودفرنگی هم کافیه، برای دو نفر،صد و پنجاه گرم گوشت قرمز یا سفید اضافه کنین.
نوش جونتون عزیزانم😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک با ماسوره سه بعدی🧁
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتان
✔من دوتا کیک ۳ تخم مرغی درست کردم داخل قالب سایز ۱۸
می تونید مواد کیک را دوبرابر کنید وداخل قالب سایز ۲۳ بپزید
با ۳ تخم مرغ مینی کیک خواهید داشت
سایز قالب مناسب مینی کیک ۱۵
✔کرم استفاده شده دراین کیک ترکیب کره وشیر عسلی کاراملی
شده هست بهتره کره گیاهی استفاده کنید که خیلی چرب نشه وطعم وبوی خاصی نده
برای کاراملی کردن شیر عسلی یه قابلمه پر از آب بردارین قوطی را داخلش قرار بدین روش باید پر از آب باشه وبا حرارت کم حدود ۵ تا ۸ ساعت قوطی را بجوشانید من ۵ ساعت جوشوندم
این کار را می تونید داخل زودپز یا آرام پز پر از آب به مدت ۲ ساعت انجام بدین که من پیشنهاد نمی کنم خطرناکه
✔ توجه کنید شیر عسلی هر چه بیشتر بجوشه رنگش تیره تر وسفتتر میشه پس اگر سس سفتتری خواستین ۷ تا ۸ ساعت بجوشونین
دستور کیک نسکافه ای اسفنجی عالی:
تخم مرغ درشت ۳ عدد
شکر ۷۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه اندازه بند انگشت خالی)
نسکافه گلد یا کلاسیک یا قهوه ۱ق س
اب جوش ۱ق س
روغن مایع ۱ق س
آرد ۸۵گرم (۱/۲پیمانه پر)
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
👈زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید
سفیده را با همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد
زرده مابقی شکر ووانیل را نیز با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود
سپس مخلوط نسکافه اب جوش وروغن را اضافه ومخلوط کنید
سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت
مخلوط آرد وبیکینگ پودر
هم بزنید تا مایه یکدست شود
درون قالب بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید
پس از پخت وسرد شدن کیک ها را برش بزنید بین هر لایه کیک یک لایه نازک کرم کاراملی بریزید ومقداری گردو
درنهایت با کرم کاور وتزیین کنید
✔کرم کاراملی:
کره همدمای محیط ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲۰ گرم (قابل حذف)
شیر عسلی کاراملی یک قوطی
👈کره کمی نرم را با پودر قند مخلوط کنید هم بزنید تا یکدست بشه سپس شیر عسلی کاراملی کاملا خنک را اضافه ومخلوط کنید
اگر کرم شل بود کمی داخل یخچال قرار دهید
✔این میزان کرم برای کیک ۶ تخم مرغی کافیه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نکات_قیمه
قیمه برای من صدای جلز و ولز سرخ شدن سیب زمینی ها و پیچیدن عطر پرهیاهوی زعفران و دارچین است... مرا به یاد یک مهمانی خودمانی ظهر جمعه می اندازد ،یاد صدای بشقاب ها و قاشق ها و خنده هایی سرخوش.....❤ چندتا نکته که من به کار میبرم برای درست کردن قیمه:
_برای شفاف و خوشرنگ بودن خورشت، از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای خرد شده و پیاز تفت میدم و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین میندازم و آخرش هم درمیارمش( در اخر کمی پودر دارچینم میریزم)
.
_برای عطر قیمه از زعفرون فراوون ،کمی پودر هل( در آخر) استفاده می کنم .
_برای ترشی خورشت از آبغوره و لیمو عمانی استفاده میکنم
.
_لپه رو که از قبل نیم پز کردم، به همراه گوشت و پیاز تفت میدم این باعث میشه لپه له نشه
_سیب زمینی هارو هم اول حدود یک تا دو دقیقه( بسته به ضخامتی که خلالیشون کردین) با آب و کمی نمک میپزم و بعد ابکش میکنم و آبش که رفت سرخ میکنم،اینجوری یک دست سرخ میشن و نرم نمیشن،آخرای سرخ شدنش کمی زعفرون سابیده میریزم تو سیب زمینی ها که خوشرنگ و خوشمزه تر بشن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فینگرفود
✅فینگر فود ساده ولی بسیار خوشمزه و پرطرفدار😋🙈
✍ مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق
ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شکلاتی
مواد لازم
۱. آرد سفید ۱۵۰ گرم(۱پیمانه ) لیوان دسته دارفرانسوی
۲.آرد نخودچی ۷۵ گرم (نصف پیمانه ) نصف لیوان
۳.کره ۵۰ گرم(۲و نیم قاشق سوپ خوری )۲/۵
۴.روغن جامد ۵۰ گرم ( ۲ ونیم قاشق سوپ خوری )۲/۵
۵.پودر قند ۸۰ گرم (نصف پیمانه ) نصف لیوان
۶.شکلات تخته ای ۸۰ گرم ۸ تا ۱۰تا شکلات کاکائو بسته بندی کوچک و یا ۸تا۱۰ ق سوپ خوری )
۷.پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
طرز_تهیه
ارد و الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس آرد نخودچی را الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰ دقیقه ی دیگه تفت میدهیم دوباره از روحرارت برمیداریم و الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردونیم و بعد کره و روغن جامد را اضافه کرده و خوب هم بزنید و پودر دارچین یا پودر زنجبیل و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.
و در نهایت شکلات تخته ای را که تو ماکرو فر یا به روش بن ماری ذوب شده اضافه میکنیم و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط میکنیم که حلوا یکدست بشه .
وقتی حلوا آماده شد تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت ۲ ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب دربیارین و تزیین کنید.
این دفعه من داخل قالب مستطیل ریختم و صافش کردم ، گذاشتم داخل یخچال خودشو که گرفت برش دادم و با گردو و شکلات تزیینش کردم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر