eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر_پاناکوتا_زعفرانی مواد لازم شیر ۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه خامه ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران به مقدار لازم طرز تهیه ۱- پودر ژلاتین رو بانصف پیمانه شیر سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش) ۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید. ۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه. ۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره. ۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره! ۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ ….۲ عدد ارد….۲قاشق غذاخوری پیاز……۱عدد قارچ….۲۵۰ گرم شیر….۱پیمانه خامه نمک و فلفل و جوز پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید. داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید. بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه. حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دسر مگنولیا شیر چهارلیوان شکر یک لیوان زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چ خ خامه سه قاشق غذاخوری ارد سه قاشق غ خ نشاسته ذرت پنج قاشق غ خ بیسکوییت پتی بور آسیاب شده دولیوان شیر و نشاسته رو ترکیب کرده وبعد شکر رو با زرده تخم مرغ ووانیل  ترکیب  کرده وبه همراه آرد الک شده به شیر  اضافه می کنیم روی حرارت می زاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد حرارت رو خاموش می کنیم از داغی که افتاد بعد خامه رو اضافه کرده و هم می زنیم بعد داخل ظرف سرو یه مقدار بیسکوییت و یه مقدار از مواد می ریزیم می تونید مثل من دورتا دور شات توت فرنگی ورقه شده بچینید و مجددا یه لایه بیسکوییت و یه لایه کرم بریزید تا ظرف موردنظرتون پربشه میتونید لابه لای دسر گردو و موز بریزید خوشمزه تر میشه بعد دسر رو یک شب یا چهار ساعت داخل یخچال استراحت می دیم و بعد سرو می کنیم نوش جان❤️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای پخت گوشت ابتدا یک پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم کمی تفت دادم به همرا زردچوبه. گوشت ها را به پیاز داغ اضافه کردم تا کمی تفت خرده رنگ گوشت برگردد. سپس تا جاییکه روی گوشت را بگیرد آب گرم یا ولرم اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم تا بپزد.برای بهتر شدن عطر و طعم ماهیچه من به آب آن چوب دارچین و ساقه کرفس و یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنم.در آخر نمک و زعفران به غذا اضافه کردم. باقالی و برنج را هم زمان میجوشانم و آبکش میکنم من از شوید تازه استفاده کردم که بعد از آبکش کردن به همراه دارچین لابه لای برنج میگذارم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
150 گرم رشته کادایف 50 گرم کره 4 ق س شکر 2 ق س آرد 4 ق س نشاسته ذرت 2 /1 پیمانه شکر 200 گرم خامه صبحانه 2 /1 ق چ پودر هل 1 عدد تخم مرغ 3 پیمانه شیر 2 /1 پیمانه گلاب 1. کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. رشته ها را با دست به صورت تکه های 3-2 سانتی خرد کنید و همراه شکر داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شده ،تفت داده شوند. رنگ رشته ها که طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. 2. برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه الک کنید. شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و آن را با چنگال بزنید، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر، پودر هل، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. 3. حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. غلظت مواد باید به غلظت ماست برسد. در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد. روی فرنی را هم می توانید نایلون بکشید. 4. یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب کنید. نیمی از رشته های سرخ شده را داخل ظرف قرار دهید. اکنون فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها را هم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. دسر را داخل چند ظرف یک نفره هم می توانید بریزید. 5. دسر را با خلال پسته تزیین کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید، با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده، کمربند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف قرار دهید 🍩نوش جون🍩 من توی این دسر از خامه قنادی همراه موز حلقه شده وگردو نگینی و کره شکیلی استفاده کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
من این دفعه ران مرغ چرخ شده و سینه مرغ چرخ شده رو باهم استفاده کردم که لطیف تر شد. ولی اگه خواستید فقط سینه مرغ استفاده کنید،می تونید کمی دنبه که هنوز یخ هست داخلش رنده کنید که لطیف تر بشه. برای عطر بیشتر غذا می تونید کمی جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید. سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده فلفل،زردچوبه،نمک،پودرسیر فلفل دلمه رنده شده یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری ابتدا سینه مرغ چرخ شده را داخل ظرفی میزاریم و زعفران دم کرده رو بهش اضافه می کنیم و پنج دقیقه استراحت میدیم تا زعفران به خرد مرغ بره.پیاز رو رنده می کنیم و کاملا آبشو میگیریم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و ادویه،فلفل و زردچوبه و پودرسیر به مقدار کم اضافه میکنیم و نمک هم اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم،حالا فلفل دلمه رنده شده روهم اضافه میکنیم،میتونین حذف کنین،اما به نظر من طعم و عطرغذا رو بیشتر میکنه😋همه مواد بالا رو کاملا ورز میدیم و روی ظرف رو میپوشونیم و به مدت چندساعت میزاریم تو یخچال‌.سپس داخل تابه رژیمی کمی روغن میریزیم و مواد کوبیده رو داخل تابه کاملا پهن میکنیم،این مقدار موادی که گفتم اندازه یک تابه رژیمی میشه.تابه رو روی حرارت متوسط قرار میدیم،وقتی آب انداخت،زیرشو کم میکنیم تا هم پخته بشه،و هم سرخ بشه.من دوباره روش زعفران هم ریختم و برش های مستطیلی زدم....نوش جان🌺 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک کنجدی تخم مرغ ۲عدد درشت شکر ۱ لیوان آرد ۱ لیوان و نیم ماست سون۳/۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری اول قالب را با ارده چرب کردم و کنجد را در قالب ریختم به طوری که تمام اطراف قالب کنجدی شد و قالب رو کنار گذاشتم . تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کرده تا شکر حل شده و کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم .بعد ماست را افزوده و مخلوط کرده و در نهایت آرد و بیکینگ پودر  را در سه مرحله کم کم به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست شود و در قالب ریخته و در فر با دمای ۱۸۰  به مدت ۴۵ دقیقه قرار داده و بعد نوش جان کنید😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید. ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید. بسیار غذای خوشمزه ای  و باب طبع بچه ها هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: آرد نخودچی  125 گرم آرد سفید  125 گرم پودر قند یا پودر شکر 100 گرم کره  50  گرم روغن جامد  50 گرم هل  یک دوم قاشق چایخوری پودر پسته  40گرم طرز تهیه آرد نخودچی و آرد سفید را در ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد سپس کنار گذاشته شود تا خنک شود. کره،روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی روشن شود سپس هل را افزوده و آرد نخودچی و آرد سفید خنک شده را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شد.در آخر پودر پسته را افزوده و مجددا ورز دهید تا کامل با مواد مخلوط شود. برشتوک آماده را داخل قالب مربع 18یا 20 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید پرس کنید(کاغذ روغنی را از دو طرف بلند تر بگیرید تا بتوانید به کمک آن راحتتر برشتوک را از قالب جدا کنید). در صورت دلخواه روی برشتوک را پودر پسته پاشیده و کمی با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد. قالب آماده را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. نکته: روغن جامد و کره قابل جایگزین کردن هست. می توانید کامل از کره یا روغن استفاده کنید. از مغزهای دیگر هم می توانید استفاده کنید. مقدار مواد را می توانید دو برابر کرده و در قالب بزرگتر بریزید یا اینکه مواد را پشت سینی پرس کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. ✅ برشتوک نوعی حلوا میباشد در صورت تمایل به عنوان شیرینی هم می توانید سرو‌ کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زندگی مثل دوربین عکاسی میمونه 🌸🍃 روی مسائل مهم زوم کن 🌸🍃 و از لحظات خوبت عکس بگیر 🌸🍃 نکات منفی رو بهبود بده 🌸🍃 واگه کارِت خوب پیش نرفت 🌸🍃 کافیه یه عکس دیگه بگیری 🌸🍃 زندگیتون پرازعکسای خوب🌸🍃 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: روغن مایع 50 گرم شکر 1/2 لیوان تخم مرغ 1عدد وانیل نوک قاشق چایخوری آرد 1 لیوان سر خالی بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سر صاف شیر 1/3 لیوان فر را روشن کرده و روی 170درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن و شکر را با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید. بعد از اینکه مخلوط شدن شیر را اضافه کرده و یک دور هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دوبار الک کنید و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم بزنید. قالب تفلون مخصوص پای میوه را با کمی روغن جامد چرب کنید. اندازه قالب من 22 سانت می باشد. مواد را داخل قالب ریخته و روش رو صاف کرده و یکی دو بار به زمین میزنیم تا یکنواخت شده و حباب هاش خارج شود. سپس در طبقه وسط فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم  تا پخته شود. بعد از گذشت 20 دقیقه با استفاده از خلال چوبی از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید. اگه دوست داشتین میتونین کمی هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه کیک را از فر درآورید و پس از گذشت ده دقیقه از قالب خارج کنید و اجازه بدین سرد شود . کرم مگنولیا ‍ شیر ۱/۵ لیوان آرد سفید ۱/۵ ق غ نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ شکر ۱/۴ لیوان ( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین ) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل نوک ق چ موز 1 عدد( یا توت فرنگی به میزان لازم ) گردو خرد شده در صورت تمایل . شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه طرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرع و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه .  . میتونین داخل خود کرم هم یه موز پوره شده بریزید اون موقع از مقدار شکر کم کنید من مقداری گردو موز پودر نارگیل و کنجد روی پای گذاشتم بعد کرم را روی اون ریختم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ارد۲۵۰گرم شیر۱۲۵گرم نمک ۱ق چ سرخالی کره۱ق غ مخمرفوری۵گرم شکرکمی برای به عمل اوردن مخمر اب ۱/۴پ برای به عمل اوردن مخمر جعفری خشک به مقدار لازم گردو پنیر خامه ای مخمر شکر واب ولرم باهم مخلوط میکنیم درجای نسبتا گرم میزاریم که عمل بیاد. ارد الک کرده وسط ظرف گود میکنیم مخمر را اضافه کرده هم میزنیم حالا شیر کم کم میریزیم کمی که بادست مخلوط کردیم ۱۰دقیقه در دستگاه ورز میدهیم کره را اضافه کرده ۵دقیقه دیگر میزنیم. حالا خمیر را درظرف چرب شده میگذاریم تاخمیر به مدت نیم ساعت استراحت کند.خمیر را چانه های کرده هرچانه خمیر را روی سطح کارمون که  جعفری خشک شده ریختم باز میکنیم  خمیر را برعکس کرده تا به هردوطرف خمیر جعفری خشک بچسبد.وسط هرخمیر۱ق مرباخوری پنیر خامه ای و روی پنیر نصف گردوقرارمیدهیم.خمیر را بقچه کرده دوباره ۲۰دقیقه استراحت میدهیم. فررا بادمای۱۸۰ گرم کرده روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم. بعد بمدت ۱۰تا۱۲ دقیقه میپزیم. نووش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کاچی برای درست کردن شربت یک پیمانه شکر سه و نیم لیوان آب دو قاشق چایخوری  زعفران دم کرده غلیظ نصف پیمانه گلاب اضافه کنین روی حرارت چند دقیقه هم بزنید تا شکر حل بشه و شربت آماده بشه بعد هم از روی حرارت بردارین دو سوم پیمانه مخلوط کره‌ و‌ روغن حیوانی رو روی حرارت بزارین تا ذوب  بشه   یک پیمانه آرد سفید رو الک کنین ، روی حرارت ملایم ،آرد و روغن رو تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش کمی طلایی بشه این مرحله رو مراقب باشید که آرد بوی سوختگی نگیره یک دوم قاشق چایخوری دارچین اضافه کنین میتونین هر ادویه ای خواستین مثه هل استفاده کنید ادویه مخصوص کاچی هم عطاری ها دارن   خب حالا شربت رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید به هم زدن ادامه بدین تا به غلظت مناسب برسه در مرحله آخر اگه خواستین میتونین انواع مغز ها رو پودر کنین و اضافه کنین من کاچی رو با کنجد، پودر گل محمدی، و پسته و بادام تزئین کردم این خوشمزه ی سالم و مقوی روحتما درست کنید نوش جان😋🤌🏻 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دلمه کلم مواد لازم ۱ عدد کلم ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ فنجان چایخوری برنج ۱ فنجان چایخوری بلغور ۱ عدد پیاز رنده شده ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری روغن هر کدام از چاشنی ها یک قاشق چایخوری؛ آویشن، نعناع، ​پاپریکا، فلفل سیاه نمک یک عدد جعفری ریز خرد شده برای مخلوط گوشت چرخ کرده، همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید، در این مرحله، اگر می خواهید فضای داخلی نرم تری داشته باشید، می توانید ۲_۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. کلم را مانند تصویر برش دهید و حدود پنج دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید. برگ های کلم که آب اضافی آن را در صافی کشیده اید، آماده هستند. از مخلوط داخل برگها بریزید و آن را محکم بپیچید. کف قابلمه تان را با برگ های کلم که استفاده نمی کنید بپوشانید تا کلم تان به ته نچسبد. تمام کلم های پیچیده شده را پشت به پشت بچینید. در یک قابلمه جداگانه،۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را سرخ کنید.با مقداری آب بازشون کنیدونوک قاشق چایخوری نمک و شکر اضافه کن 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕