#پودینگ_موز_زعفران
زرده تخم مرغ…..۳عدد
شکر….۳/۴ پیمانه
شیر…..۲پیمانه
نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری
خامه…..۱۵۰ گرم
موز…..۳عدد
زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری
بیسکویت…..۱۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_یزدی
تخم مرغ…..۳ عدد
شکر…..۱پیمانه
گلاب…..۱/۴ پیمانه
ماست…..۳قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
روغن….۲/۳ پیمانه
هل…..نصف قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید.
بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.
با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.
بکین پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.
چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.
فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.
قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_گوشت_مرغ
برای تهیه این رولهای خوشمزه سینه مرغ رو نواری برش دادم بانمک فلفل زعفران وپودرسیر مزه دار کردم و چند ساعت بهش استراحت دادم ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده وآب گرفته به همراه نمک فلفل سیاه سماق و ادویه ترکیب کردم و خوب ورز دادم اگه گوشتتون انسجام نداشت یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از استراحت گوشت چرخ کرده رو قلقلی کنید و مرغهای نواری رو دور گوشت بچرخونید و بعد با خلال دندون فیکس کنید می تونید رولهارو داخل روغن سرخ کنید یا مثل من داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌷زمان منتظر نمیماند
🌸امروز میرود و دور میشود
🌷هر روز را باید زندگی کرد
🌸بـه تـمامی..
سلام روز تون بخیر 💫
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک گاتوشا(شکلاتی)
روغن مایع1پ
شکرریز1پ
شیر1/2پ
پودرکاکائو1/2پ
تخم مرغ2عدد
آردسفید1پ
بکینگ پودر2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
درصورت تمایل نسکافه1ق.س
البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملأباشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب میریزیم وتوفر180درجه که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بدین .
این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بستنی_یخی
چه خوبه تو این هوا خودت بستنی میوه ایی یخی رو بتونی سه سوته و راحت و بسیار خوشمزه رو آماده کنی.
بستنی یخی با طالبی
ابتدا یک عدد طالبی متوسط را پوست کنده و قاچ کنید به همراه ۳قاشق غذا خوری شیر عسل و دو قاشق غذاخوری خامه را با هم میکس کرده و در قالب ریخته و بعد در فریزحدود ۸ساعت گذاشته تا یخ بزنه.
چون طالبی خودش آب داره نیازی نیست شیر یا آب اضافه کنید.
میتوانید به جای قالب از لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی کاپ کیک استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید به جای شیر عسل از شکر استفاده کنید و زیاد و کم بودن شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_خامه_ای
تخم مرغ ۴عدد
شکر نصف پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
آب جوش ۴قاشق سوپخوری
عسل ۱قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خامه به مقدار دلخواه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن هم بزنید تا حجم سفیده ها دو برابر شود بعد ۲قاشق از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا سفیده ها فرم بگیرن طوری باشه که وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر رو با همزن مخلوط کنید بعد آب جوش را به همراه عسل را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود.
بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید و در انتها سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود و در سینی که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ریخته و با کاردک یا پالت مواد را پخش کرده و در فر به مدت ده دقیقه با حرارت پایین و دو دقیقه گریل رو روشن کرده و بعد بلافاصله یه پارچه روی نان رولت گذاشته و اجازه میدهیم تاخنک شود و بعد از قالب جدا کرده و با همون پارچه یا حوله رول میکنیم نیم ساعت بهش زمان میدیم و بعد نان رولت را باز کرده و سطح آن را خامه فرم گرفته گذاشته و رول میکنیم وحدود یک ساعت در یخچال قرار داده و سرو میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_سیب_دارچین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
رول سیب ودارچین
موادلازم
ارد ۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۵گرم
تخم مرغ ۱عدد
شیر ولرم دو سوم لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایه دو فاشق س پ خ
مواد میانی
سیب رنده شده دو عدد
کره دو ق غ
شکر دو ق غ خ
پودر وارچین ۱ ق غ خ
سیب ها را رنده به همراه شکروکره ووادچین قرا دهید تا کاملا ابش کشیده شه
برای رومال ۱عدد زرده تخم مرغ و۱قاشق شیر ترکیب کنید
برای خمیر مواد خشک رو ترکیب کنیدبعد تخم مرغ وروغن وشیر را اضافه وورز دهید وخمیر را نیم ساعت استراحت ودهید بهد استراحت با وردنه به شکل مستطیل باز کنید مواد میانی رو به وسیله پالت پهن کنیدبهدوبه صورت نواری رول کنید فر از قبل گرم کنید طبقه وسط فر مدت پخت سی دقیقه دمای فر ۲۵۰
روی صفحه فر حتما یه کاسه اب قرار دهید تا رول ها خشک نشن بعد پخت دو دقیقه گریل بزنید بعد از فر در اوردید بلا فاصله باعسل وپودر پسته تزیین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پاناکوتا_سه_رنگ
🌿مواد لازم :
۳ لیوان شیر
۹ ق.غ شکر
۳ ق.غ سرپر پودر ژلاتین
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
نصف لیوان آب سرد
یه ق.م پودر کاکائو
دو تیکه شکلات
یه بسته کافی میکس
یکم وانیل
🌿طرز تهیه:
🍬اول شیر و شکر روبا هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر کاملا حل بشه
🍬نصف لیوان آب سرد رو بریزید روی پودر ژلاتین هم بزنید تا اسفنجی بشه و بعد بزارید روی بخار کتری هم بزنید تا بنماری بشه ،خامه صبحانه رو هم روی بخار کتری بذارید تا نرم بشه
🍬چند قاشق از شیر داغ رویه خامه نرم شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و در آخر ژلاتین یکدست شده رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید
🍬در این مرحله مواد شیری رو به سه قیمت تقسیم کنید و به یکیش کمی وانیل اضافه کنید
🍬به قسمت پاناکوتا شکلاتی یه قاشق مربا خوری پودر کاکائو و دو تکه شکلات تخته ای اضافه کنید (شیر داغ باشه تا شکلات حل شه)
🍬برای قسمت نسکافه ای هم یه بسته کافی میکس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه
حتما اجازه بدین تا مواد خنک بشه
در آخر دسر رو ۷ الی ۸ ساعت بزارید تویخچال تاخوب خودشوبگیره
این رسپی نذرظهورامام زمان(عج)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شربت_ژله_ای
مواد لازم:
پودر ژله ۱بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
تخم شربتی ۱ قاشق غذاخوری
خاکشیر ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش کمی برای خیساندن تخم شربتی و خاکشیر
شکر ۳ قاشق غذاخوری
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
یخ و آب مقداری برای روان کردن شربت
طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید.روی حرارت کتری(حرارت غیر مستقیم )بزارید تا ذرات ژله حل بشه.سپس دو لیوان آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید.سپس به مدت یک ساعت در فریزر بزارید تا ژله خودش رو بگیره. بعد یک ساعت ،با قاشق ،ژله بسته شده را بهم بزنید تا خرد شود.
تخم شربتی و خاکشیر را با مقداری آب جوش به مدت یک ساعت بخیسانید.
ته سه تا لیوان ،خاکشیر خیسانده بریزید.داخل هر لیوان، یک قاشق غذاخوری شکر بریزید.داخل هر لیوان،یک قاشق غذاخوری گلاب بریزید.تخم شربتی خیسانده را با ژله خرد شده ،مخلوط کنید.سپس داخل لیوان ها را پر کنید. البته مقداری از سر لیوان خالی باشد.یک تکه یخ داخل هر لیوان بریزید.مقداری آب داخل هر لیوان بریزید تا شربت روان شود.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
ســـلام صبح زیبـاتون بخیر🌸🍃
به اولین روز فصل تابستان 🌸🍃
خـوش آمـدید
امیدوارم
با به پایان رسیدن بهار🌸🍃
تمام یاس و نا امیدی ها
هم به پایان رسیده باشه
و فصل تابستان شـروع 🌸🍃
بـهتـریـن روزهـا براتـون باشـه....🌸🍃
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شعریه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شعریه
#دسر_عربی
رشته شعریه .... یک بسته
شیرعسلی ... ۲۰۰ گرم ، نصف قوطی
کره ... ۵۰ گرم
گلاب ... دو قاشق
پودر هل ... یه قاشق چای خوری
زعفران .... یه قاشق
رشته را خورد و ریز کرده .
ماهی تابه را روی حرارت کم میزاریم کره را اضافه می کنیم تقریبا آب شد رشته را اضافه می کرده تفت میدیم رنگش تغییر کنه . بعد گلاب ، هل ، زعفران تفت میدیم ، بعد شیرعسلی را اضافه و مخلوط کرده باز تفت می دیم مواد قشنگ به خورد هم بروند .
موادمون تا داغ هستش داخل قالب ها میریزیم با پشت قاشق صاف می کنیم .
چند ساعتی میره یخچال ،خوب ببنده .
از قالب جدا کرده و تزیین می کنیم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آش_دوغ
🔴 مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :
دوغ ۲ لیتر
نخود یک لیوان دسته دار فرانسوی
برنج نصف پیمانه ( ترجیحا نیم دانه باشه )
تخم مرغ یک عدد
سبزی اش ( تره و گشنیز ) ۳۰۰ گرم اگر میخواهید سبزی اش کمتر باشه ۲۵۰ گرم بریزید
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ۴ تا ۵ حبه ( رنده شده )
نعنا و پیاز داغ برای تزیین به میزان لازم
🔴 طرز تهیه :
نخود رو از شب قبل خیس کرده و چند بار ابش رو عوض کرده بزارید خوب بپزه ( کنار بزارید ) حالا برنج رو بشورین و ابش رو خالی کنید درون یک قابلمه ای ریخته تخم مرغ رو بهش اضافه کرده خوب هم بزنید ❌ حتما می پرسید تخم مرغ برای چی ؟ برای جلوگیری از بریده شدن دوغ ❌ بعد اضافه کردن تخم مرغ دوغ رو اضافه کرده حالا قابلمه را روی حرارت گاز گذاشته مدام هم زده تا زمانی که دوغ به جوش بیاد تا زمان به جوش امدن مدام هم بزنید وقتی جوشید دیگه هم زدن نیاز نیست حالا نخود پخته و سبزی که از قبل شستیم و خرد کردیم رو اضافه کرده ( سبزی رایج این اش همین دو مدل سبزی هست بعضی مناطق سبزی دیگه هم اضافه میکنن ) حالا نمک و فلفل و سیر رنده شده رو اضافه کرده خوب هم زده با شعله ملایم میزاریم اش تا خوب جا بیفته ( حدود یک ساعت )
نکات :
❌ اگر دوغ ترش دوست دارید می تونید از دوغ محلی استفاده کنید ❌
❌ می تونید کوفته قلقلی درست کنید و روش بریزید ❌
❌ غلظت اش کاملا دلبخواهی هست اگه ابکی دوست دارید زودتر بر دارید و اگر مثل من سفت تر دوست دارید بزارید خوب جا بیفته بعد اماده شدن با هر چیزی که دوست دارید تزیینش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فسنجان
200گرم مغزگردورادوبارازچرخ گوشت ردکردم_تقریبا شبیه به حلواشد_
یک عددپیازمتوسط راریزریزخردکردم_می تونین رنده ریزهم بزنین_بایک قاشق روغن کمی تفت دادم ،مقداری زردچوبه هم اضافه کردم،سپس مرغ رابه پیازاضافه کردم وگذاشتم مرغ کمی سرخ وطلایی بشه_مقدارمرغ هم بستگی به خودتون داره_
گردوهای چرخ شده رابا2لیوان اب سردحل کردم وپس ازسرخ شدن مرغ روی اون ریختم وحرارت رادرابتدا کمی زیادکردم تا خورش به جوش بیاد،وقتی شروع به جوشیدن کردیک لیوان ابسرددیگه بهش اضافه کردم وزیرحرارت راکم کردم واجازه دادم تاخورش باحرارت ملایم جابیفته وروغن بگیره،
حدودسه ساعت زمان می بره تاخورش جاافتاده بشه،هرازگاهی به خورش سرزدم ویک تکه یخ به همراه کمی اب سردبهش اضافه کردم این کارباعث واردشدن شوک به خورش وپس دادن روغن گردوهامیشه،
یک ساعت اخرپخت درحدود تقریبا نصف لیوان رب انارترش ویک ق غ شکرونمک رااضافه کردم وگذاشتم تاخورش غلیظ ترشد،دست اخرهم کمی زعفرون ریختم.
🔴رنگ خورش بسته به میزان رب اناری هست که بریزین ودوست داشته باشین 🔴
🔴می تونین مرغ راپس از خوب سرخ کردن وطلایی شدن، یک ساعت اخربه خورش اضافه کنید یااینکه جدابپزیدودست اخربه خورش اضافه کنیداین سلیقه ای هست ،ولی من، ازهمان ابتدامرغ راهم اضافه کردم.
*ترش وشیرین وملس بودن خورش هم دست خودتونه شکرورب اناراکمتریابیشتربریزید.
*تقریبا هربیست عددگردوی پوست نگرفته 100گرم مغزگردومیشه.
🔴این میزان ازمواد تقریبا برای هفت یا هشت نفر کافیست 🔴
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_خامه
حلوا_خامه
جزء خوشمزه ترین حلواهاست
۴۰۰گرم آرد(۳+ ۱/۵ پیمانه)
۲۸۰ گرم شکر(معادل ۱+ ۱/۳ تا ۱/۲ پیمانه)
۱۰۰ گرم کره
۱۵۰ گرم خامه ی صبحانه
۱۸۰ میلی لیتر روغن مایع (تقریبا ۱ پیمانه)
۱ و ۱٫۲ لیوان آب
۵ تا ۶ ق غ زعفران حل شده
۱/۴ پیمانه گلاب
۱/۴ ق چ هل
ابتدا شهدِ حلوا رو درست میکنیم، برای درست کردنِ شهد،آب و شکر رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود، خب شهد ما آماده هست حرارت رو خاموش میکنیم و اون رو کنار میذاریم.
حالا در ظرفی آردمون رو الک میکنیم و کنار میذاریم
حالا در تابه ای روغن مایع و کره رو ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، هم میزنیم کمی که با هم مخلوط شدند،خامه را افزوده و مخلوط میکنیم
آردِ الک شده را به یکباره به موادِ تابه اضافه و سریع هم میزنیم تا مخلوط شوند.بهتر این است با پشت قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهیم تا گلوله های آرد کاملا باز شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد در مخلوطِ کره و روغن و خامه به خوبی سرخ شود (من آرد رو ۱۵ دقیقه سرخ کردم)
وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد و کمی رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه زعفران اضافه کرده و مدام هم میزنیم و سپس گلاب و هل را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که حلوا از ظرف جدا شود و بعد گهواره میکنیم.
من اول اردم رو تفت دادم و وقتی به رنگ دلخواهم دراومد و سرخ شد روغن و کره رو اضافه کردم و بقیه مراحل
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
#کروسان
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند)
🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر