کوفته تبریزی
نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که در اینصورت کوفته ترک خواهد خورد .گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه و پوک نخواهد بود.لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره.
🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت.
👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط میشه
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی(خام)
۳۰۰گرم تره و مرزه و ریحان خرد شده بهمراه ۲ قاشق مرزه خشک و ترخون
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه
آرد نخودچی ۲ ق غ
برای مغز کوفته🔻
پیاز داغ ،زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالو خشک از هر کدوم که دوست داشتین.
مواد سس کوفته🔻
پیاز داغ دو عدد
ادویه :فلفل،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه و ترخون خشک و نمک به میزام لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آب پنج لیوان
آلو به مقدار لازم و به دلخواه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
بورک گوشت و قارچ
خمیر بورک اماده
پنیر پیتزا
نمک،فلفل، اویشن ،رب
فلفل دلمه نگینی تفت داده
پیازنگینی تفت داده
قارچ نگینی تفت داده
گوشت چرخکرده تفت داده
سیب زمینی نگینی تفت داده
کنجد و زرده تخم مرغ برای رومال
همه مواد رو باهم تفت میدیم، رب نمک فلفل رو اضافه میکنیم یه تفت میدیم و خاموش میکنیم بعد از خنک شدن مواد تفت داده شده رو روی خمیر بورک میریزیم پنیر پیتزا روش میریزیم و رول میکنیم بعد رومال میزنیم و داخل فر میگذاریم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوای عربی
اول شهد حلوا رو آماده میکنیم
۱ و نیم لیوان شکر
۱ و نیم لیوان آب
نصف لیوان کمتر گلاب
هل و زعفرون دم کرده به میزان لازم
همه ی موادو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه نیاز به قل زدن و جوشیدن نیست بعد کنار میذاریم تا خنک بشه
۱ لیوان آرد و نصف لیوان نشاسته ی ذرت رو داخل تابه الک کرده و با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و تغییر رنگ بده
کنار میذاریم تا آرد کمی خنک بشه
یک لیوان شیر خشک قنادی شیرین رو حتما الک کرده و به آرد اضافه میکنیم و تفت میدیم شیرخشک خیلی زود میسوزه و گوله میشه پس حتما حتما باید الک بشه
بعد یک لیوان سرخالی مخلوط کره و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و یکم دیگه تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد شهد حلوا رو طی سه مرحله به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که حلوا از کناره ها جدا و وسط تابه جمع بشه
داخل ظرف دلخواه سرو و تزیین میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قلیه_مرغ
نگم چه عطری و طعمی داره حتما امتحانش کنید
😋👌
گشنیز ۳۵۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
مرغ ۴ تکه
عصاره تمر هندی ۲ لیوان
نصف تمر هندی رو ۲ لیوان آب جوش روش بریزید و چنگ بزنید و از صافی رد کنید
سیر رنده شده ۴ حبه
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
آب جوش ۲ لیوان
نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زردچوبه به مقدار لازم
سبزی دستور رو با دستگاه خرد کنید (حتما با دستگاه باشه ریز بشه کامل میتونید سبزی خورشتی هم بریزید ولی اینجوری طعمش بهتره )
پیاز های نگینی خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشن سپس سبزی رو بهش اضافه و با حرارت ملایم بزارید کامل سرخ بشه تا رنگش تیره بشه سپس سیر و ادویه های دستور رو اضافه و یه کوچولو تفت بدید بریزید تو قابلمه
تمر هندی رو با ۲ لیوان آب جوش مخلوط و صاف کنید سپس به سبزی ها اضافه کنید
۲ لیوان آب جوش هم بهش اضافه و درش رو ببندید و بزارید با حرارت خ ملایم بپزه
تکه های مرغ رو با کمی اب بزارید کفش بالا بیاد و کامل آبکش کنید و بشورید و سرخ کنید و به سبزی اضافه درشو ببندید و بزارید با حرارت کم بپزه و جا بیفته
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رشته_خوشکار
#رشته_خشکار
#شیرینی_گیلانی
#ایده_رمضان
مواد لازم:
آرد سفید یا آرد گندم ۱و نیم لیوان
آرد برنج نصف لیوان
(کلا ۲ لیوان آرد داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید از آرد برنج و آرد سفید استفاده کنید)
آب ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
(کلا ۲ لیوان آب و شیر لازم داریم میتونید با هر نسبتی که دوست دارید شیر و آب بریزید مثلا کلا شیر یا کلا آب یا نصف نصف از هر کدوم یا ...)
مواد میانی:
گردو درشت آسیاب شده ۵۰ گرم(۶ قاشق غذاخوری )
شکر ۵۰ گرم (بهتره دانه ریز باشه)(۳ قاشق غذاخوری )
دارچین نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
(میزان مواد میانی سلیقه ایه میتونید مقدار مواد رو به دلخواه کم و زیاد کنید)
همه را با هم مخلوط کنید
طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج، شیر و آب رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. بهتره یک ساعت بزارید استراحت کنه و بعد مواد رو از صافی رد کنید. مواد رشته آماده ست.
برای ریختن رشته میتونید از شانه مخصوص رشته خوشکار استفاده کنید یا از لوازم قنادی بطری مخصوص ریختن رشته خوشکار رو تهیه کنید.
یا از بطری شیر استفاده کنید که خیلی کار باهاش راحته. در بطری رو بوسیله یه میله داغ سوراخ کنید و سوزن تلمبه (که میتونید از دوچرخه فروشی ها تهیه کنید) داخل سوراخها قرار بدید و با چسب قطره ای فیکس کنید یا اینکه به جای سوزن تلمبه از نی ساندیس یا گوش پاکن استفاده کنید به قطعات کوچک ببرید و داخل سوراخهایی که روی در بطری ایجاد کردید قرار بدید.
از تابه بزرگ استفاده کنید و کمی چرب کنید . بهتره بطری رو تکون بدید و مواد رو به صورت رشته های عمودی و افقی بریزید(باید حالت توری داشته باشه)
بعد از چند ثانیه مواد خودش رو میگیره و به راحتی از تابه جدا میشه.
بلافاصله رشته رو بپیچید، اگه خیلی طول بکشه رشته خشک میشه و موقع پیچیدن می شکنه. برای پیچیدن خوشکار یک قاشق مربا خوری از مخلوط مواد میانی داخل رشته قرار بدید و دو طرفش رو خوب فیکس کنید تا موقع سرخ کردن باز نشه.
رشته و خوشکار رو بعد از پیچیدن روی دستمال نخی تمیز بزارید تا کاملا خنک بشه.
با این مقدار مواد حدود ۲۰تا رشته خوشکار بدست میاد.
رشته خوشکار رو میتونید سه ماه داخل فریزر نگه دارید و وقتی یخش باز شد سرخ کرده و میل کنید.
رشته خوشکار رو در روغن داغ سرخ کنید. میتونید به همین صورت میل کنید یا داخل شهد بندازید که خوشمزه تر میشه.
شهد حتما باید داغ باشه ولی فرقی نداره رشته خوشکار سرد یا گرم باشه.
میتونید رشته خوشکار رو سرخ کنید و تو یخچال بزارید و قبل از سرو بندازید داخل شهد داغ، یکی دو دقیقه داخل شهد بمونه کافیه. اگه خواستید نرمتر بشه کمی بيشتر بزارید بمونه ولی حواستون باشه خمیر نشه.
شهد:
آب ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
پودر دارچین نوک قاشق چایخوری
شکر، آب و دارچین رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه. بعد زیرش رو کم کنید و ۲۰ دقیقه اجازه بدید با حرارت ملایم بجوشه. اصلا لازم نیست که شهد غلیظ بشه همین که کمی سنگین بشه ،کافیه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شیر_برنج_مجلسی
#ایده_رمضان
موادلازم:
برنج نیم دانه نصف لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
نمک کمی
شکر ۶ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کره ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را چند ساعتی خیس کنید.
داخل قابلمه بریزید.دو لیوان آب بریزید.کمی نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا آب برنج خشک بشه.سپس شیر را اضافه کنید و بیست دقیقه با حرارت ملایم،زمان بدید تا کمی غلیظ بشه.
شکر ،خامه صبحانه،گلاب،کره را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگر با حرارت ملایم زمان بدید تا شیر برنج جا افتاده و غلیظ بشه.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دستور زولبیا
60 گرم نشاسته گل
60 گرم ماست پرچرب محلی
نصف ق غ گلاب
یک ق غ زعفران دمکرده
نصف ق چ روغن مایع
ارد معادل 10 گرم یا ی ق غ
نشاسته و ماست و مخلوط کرده تا نشاسته حل بشه
بعد گلاب و زعفرون و روغن و ارد رو داخلش ریخته بهم زده
5-6 ساعت استراحت کند من تا ۸ ساعت هم استراحت دادم تا ترش بشه
در محیط گرم، مایه ترش میشه و معمولا نیاز به افزودن جوش شیرین و بیکینگ پودر نیست
فلذا اگر دیدین موقع سرخ کردن در روغن داغ لوله ای نشدن، نوک کارد داخل قیف جوش شیرین اضافه کنید
بعد در روغن داغ قیف زده
......
با شعله متوسط رو به کم سرخ کرده
بعد داخل شربت ولرم رو به کمی داغی انداخته یه دقیقه دیگه توصافی بگذارید تا شهد اضافه خارج شه👌👌👌👌
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
🍪@tamerangincaman🍪
#سوسیس_بندری
#فینگر_فود
#طعم_رنگین_کمان_فینگر_فود
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ابتدا سوسیس ها و سیب زمینی ها را با ارتفاع نیم میل برش زدم بعد با کاتر دلخواه قالب زدم و سرخ کردم و در سیخ چوبی قرار دادم.
بقیه سوسیس ها و سیب زمینی ها را نگینی خرد کردم جداگانه سرخ کردم با دو عدد پیاز متوسط سرخ شده و رب گوجه فرنگی مخلوط کردم.
ادویه اصلی سوسیس بندری فلفل قرمز یا سیاه است و این غذا با طعم تند دلپذیرتر خواهد بود.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#پاپ_کیک #کیک_چوبی
برای تهیه پاپ کیک از هر کیکی میتونید استفاده کنید. حتی پودر کیک های آماده. میتونید از هر طعمی استفاده کنید ، شکلاتی، ساده، میوه ای، وانیلی.... کیک رو بپزید و اجازه بدید سرد بشه. بعد کیک رو با دست داخل ظرفی پودر کنید. برای درست کردن گلوله هایی از کیک لازمه کیک رو خمیر کنید. برای خمیر کردن کیک میتونید از مواد مختلفی استفاده کنید. مثلا برای کیک شکلاتی میتونید از شکلات صبحانه فندقی یا همون نوتلا، شکلات مذاب همراه با خامه، یا سس شکلات آماده استفاده کنید. برای کیک های سفید رنگ هم میتونید از خامه، باترکریم، پنیر خامه ای و یا خامه به همراه شکلات سفید مذاب استفاده کنید. بهتره برای خمیر کردن کیک خامه یا هر چیز دیگه ای که استفاده میکنید رو قاشق قاشق اضافه کنید و اگه دیدید کافی نیست قاشق بعدی رو اضافه کنید. بعد از اینکه کیک به اندازه کافی خمیری شد طوری که بشه ازش گلوله هایی درست کرد، گلوله های یک اندازه درست کنید و اقلا به مدت 4 تا 6 ساعت گلوله ها رو داخل یخچال قرار بدید. این کار حتما لازمه. اگه عجله داشتید مدت زمان کمتری داخل فریزر قرار بدید. بعد از اینکه کیک ها رو از یخچال خارج کردید شکلات سفید یا سیاه رو به روش بن ماری ذوب کنید. یعنی شکلات رو خرد کرده داخل ظرفی روی حرارت بخار آب قرار بدید دقت کنید شکلات نباید زیاد حرارت ببینه همین که بیشتر مقدار شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا تکه های ذوب نشده هم با حرارت قسمت های ذوب شده آب بشن. سیخ های چوبی رو توی شکلات بزنید و داخل پاپ کیک فرو کنید. شکلات کار چسب رو انجام میده و چوب رو به کیک میچسبونه. اقلا یک ساعت صبر کنید تا چوب ها خوب به کیک ها بچسبند. بعد پاپ کیک ها رو دونه دونه داخل شکلات مذاب بزنید و تا شکلات سفت نشده داخل ترایفل های رنگی بزنید. یا بعد از سفت شدن شکلات با شکلات رنگ مخالف پاپ کیک رو تزئین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#باقلوا_ترکی
#باقلوا_شیرعسلی
موادلازم:
خمیر مخصوص باقلوا یک بسته
پسته و گردو درشت آسیاب شده دو لیوان
پودر دارچین و پودر هل در صورت تمایل از هر کدام یک قاشق سوپخوری
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم + ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع
شربت باقلوا
مواد لازم:
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
گلاب ۳ قاشق سوپخوری
شیر عسلی غلیظ (الفجر) یک قوطی
طرز تهیه شربت:
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید، روی حرارت گذاشته تا دانه های شکر حل شود حرارت را خاموش کرده تا شربت خنک شود.
طرز تهیه باقلوا:
خمیر باقلوایی که تهیه کردم برای این مدل باقلوا ابعادش بزرگ بود نصف کردم تا به ابعاد کوچکتری تقسیم بشه و کار راحت تر انجام بشه.
دو لایه از خمیر را روی هم قرار دهید و با برس همه جای خمیر را آغشته به کره کنید همون لایه رویی کافیه از گردو و پسته آسیاب شده روی سطح خمیر ریخته و شروع به رول کردن خمیر کنید اواسط رول کردن ی وسیله ی میله ای شکل مثل نی یا سیخ چوبی روی خمیر گذاشته و ادامه خمیر و رول کنید و از طرفین رول و فشرده و جمع کنید تا چین بخورد و نی را خارج کنید داخل سینی که از قبل چرب شده بچینید (مراحل کار را در کیلیپ ببینید).
سپس روی باقلواها را کره بمالید و سینی را داخل فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقیه بپزید تا کاملا طلایی شود از فر خارج کنید و شربت خنک را روی باقلوا داغ بریزید یکی دو ساعت استراحت بدید تا شربت جذبش بشه.
سینی من ۲۵ × ۳۵ بود یک بسته کامل خمیر و همه ی شربت استفاده شد.
از مغزهای دیگر مثل بادام، فندوق و ... نیز میتوانید استفاده کنید.
خمیر باقلوا و شیرعسلی را از لوازم قنادیها و هایپرمارکتها تهیه کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#باقالی_پلو_درباری
خاتون خوشمزگی این ماهیچه دَرباری و تضمین میکنه🙋♀️😋
اگه از اکسپلور یا هشتگ این آموزش رومیبینی حتما فالوم کن خاتون دنبال
مزه های گمشده است به سبک سنتی و خودمونی آشپزی میکنه🌹
اول ۲ قاشق چای خوری زعفرون رو با ابجوش بزارید تا رنگ باز کنه
حالا ۴ تا ماهیچه رو با زعفرونتون بهمراه نمک و پیاز رنده شده و رزماری مزه دار کنید
تا ۲ ساعت در یخچال بزارید
بعد ۳ تا پیاز میخوایم با زردچوبه تفت بدید تا رنگش عسلی بشه
ماهیچه های طعم دار شده رو به پیاز مخلوط کنید
با حرارت کم درشو بزارید تا باهم تفت داده بشن عصاره گوشت ازش در میاد این عصاره وقتی در میاد ماهیچه رو خوشمزه میکنه
تقریبا بعد از نیم ساعت برگ بو بهمراه زعفران و کره و 1عدد هویج بریزید
❌ از چوب دارچین استفاده میکنم اونم اواخر پخت از اول بندازی رنگش سیاه میشه
چون دوستدارم رنگ سس روشن باشه و زعفرونی ❌
حرارت و کم کنید تا خوب جا بیفته
❌آب و زیاد نریزید هر چی اب خورش کمتر باشه سس غلیظتر و خوشمزتر خواهدشد❌
حالا بریم سراغ برنج:
نسبت برنج به باقالی=1پیمانه برنج
نصف پیمانه باقالی
3 ق غ شوید تازه
برای 3تا4 پیمانه برنج و ۲قاشق شوید خشک
❌هم از شوید تازه استفاده میکنم هم خشک❌
💠تَرفندی که من برای برنج باقالی استفاده میکنم دارچین و مستقیم نمیریزم چون بازم رنگ برنج و سیاه میکنه موقع دَم کردن یه چوب دارچین فرو میکنم وسط برنج💠
❌موقع کشیدن برنج وقتی با آب زعفرون مخلوط میکنم مقدار کمی هم عرق دارچین
و اسانس گل محمدی میریزم که عطر باقالی پلو کامل بشه❌
موقع سرو از روغن حیوانی یا کره غافل نشید آب کنید روی غذا بریزید تا اون عطر بهشتی و بده😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_جنوبی
برای طعم دار کردن دسر احتیاج داریم:
آرد نخودچی یک پیمانه،آرد سفید یک چهارم پیمانه،پودر قند ۵ ق غ،کره ۲۰۰ گرم،پودر هل و دارچین:از هر کدام نصف ق چ،جوز هندی یک چهارم ق چ،گردوی خورد شده یک پیمانه، خرما یک پیمانه
ابتدا آرد سفید و نخودچی را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته بشه(حواستون باشه زود میسوزه یکم که تغییر رنگ داد کافیه)
در مرحله بعد کره و اضافه کنید و مرتب هم بزنیدتا یک مایه قهوه ای روشن درست شود.
بعد پودر قند و اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید،بعد از آن دارچین و جوز و هل اضافه کنید
حالا میریم سراغ خرما:
خرما داخل کمی اب جوش بریزید تا راحت پوست شون جدا بشه هسته و پوست و که گرفتید با چنگال لِه کنید و مقداری از گردو بهمراه دارچین بهش اضافه کنید
در ظرف سرو اول نیمی از مواد آرد و کره بریزید بعد مخلوط خرما وسط بریزید و روش باقیه گردو ها رو بریزید و دوباره باقیه آرد و بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود
برای تزیین روش میتونید از پودرنارگیل،گردو،پسته،کنجد.....استفاده کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر