#آش_رشته_خانگی
#اش_رشته_مجلسی
با_تمام_نکات
مواد لازم:
لوبیا چیتی نصف لیوان
نخود ۱/۳لیوان
عدس نصف لیوان
سبزی آش نیم کیلو (تره+جعفری++شوید+گشنیز+اسفناج )معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود.
اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید.
سبزی آش نباید زیاد ریز شود.
رشته آش نصف بسته
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
نعناع خشک ۶قاشق غذا خوری(۲قاشق برای داخل آش و۴قاشق برای تزئین)
پیاز ۴عدد(۲عدد برای داخل آش و۲ عدد برای تزئین)
کشک به میزان لازم
سیر ۱ بوته
روغن به میزان لازم
طرز تهیه؛
لوبیا و نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید .
عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد.
سپس نخود و لوبیا را به مدت ۲ ساعت ،در آب و مقداری نمک بپزید.
عدس را به مدت نیم ساعت با آب و مقداری نمک بپزید تا نیم پز شود وگرنه در آش له میشود.
میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم.
در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشد. ۲عدد پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.در حدی که پیازها طلایی روشن شوند .سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید و ۲قاشق نعناع خشک بریزید.
بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود.
حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه،شانزده لیوان آب بریزید.
میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید.
صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد(به مدت نیم ساعت).
بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است.
رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود)
رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند.
ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود.
در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی ،تیره نشود و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند(به مدت ۱۰ دقیقه).
هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید.
اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود.
در نظر داشته باشید که بعد از سرد شدن آش معمولا سفت تر میشود.
اگر آش رقیق و شل بود،برای ایجاد لعاب بیشتر در آش میتونید یکی دو قاشق غذاخوری آرد را درنصف لیوان آب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا بوی خامی آرد گرفته بشه.
برای نعنا داغ:
داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.چهار قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید و چند ثانیه بهم بزنید و سریع گاز رو خاموش کنید تا نعنا نسوزه.
برای پیاز داغ:
داخل تابه روغن بریزید. دو عدد پیاز را خلالی و نازک خرد کنید.سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی بشه.در آخر کمی نمک و زردچوبه بزنید.
آش رو در ظرف بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آش_رشته
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
لوبیا چیتی نصفه لیوان
نخود نصفه لیوان
عدس نصفه لیوان
سبزی اش ( شامل تره ، جعفری ، گشنیز، اسفناج معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود معادل ۵۰۰ گرم پاک کرده بعد وزن کنید) اگر فصل اسفناج نبود برگ چغندر رو جایگزین اسفناج کنید
رشته اش ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
کشک به میزان لازم
پیاز متوسط ۵ عدد
سیر داغ به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نعناع داغ سه قاشق غذاخوری
🔴 طرز تهیه : اول از همه لوبیا چیتی و نخود رو از ۲۴ ساعت قبل در اب خیس کنید و چند مرتبه ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد سپس نخود و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید عدس را هم نیم پز کنید وگرنه در اش له میشود می تونید نخود و لوبیا و عدس رو به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ اش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جداگانه می پزم و بعد به اش اضافه میکنم در قابلمه ای که گنجایش مواد رو داشته باشد پیاز داغ بگیرید در حدی که پیازها کمی طلایی روشن شوند بعد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر انها خارج شود حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه اب بریزید یک قاشق مرباخوری هم نمک بریزید این نمک بخاطر اینه که زمانی سبزی می ریزید رنگ سبزی حفظ بشه و اش تیره نشه در قابلمه رو ببندید تا اب جوش بیاید می تونید مقداری از اب گوشت یا اب قلم هم استفاده کنید برای لعاب بیشتر در اش می تونید یک تا دو قاشق غذاخوری ارد با کمی اب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید ( به دلخواه ) صبر کنید تا اب جوش بیاد و بعد سبزی اش رو اضافه و حرارت رو ملایم کنید تا اهسته سبزی پخته شود و اش لعاب بیندازد بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است رشته رو کمی خرد کنید رشته رو کم کم اضافه و ارام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند ❌ اگر پر رشته دوست دارین رشته بیشتری بریزید و اگر کم رشته دوست دارین کمتر بریزید پس بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید ❌ وقتی رشته رو اضافه کردین در قابلمه رو نیمه باز بزارید و حرارت رو کم کنید تا رشته ها پخته شده و لعاب بیندازد هر از گاهی هم بزنید تا رشته ها ته نگیرد اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید اش کمی سفت شده می تونید یکی دو لیوان ابجوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسد در نظر داشته باشین بعد از سرد شدن اش کمی سفت میشود بعد اینکه رشته ها پخته شدند به دلخواه مقداری نعناع داغ و پیاز داغ و کشک رو اضافه کنید و بقیه شو برای تزیین کنار بزارین ❌ می تونید داخل اش کشک نریزید و فقط برای تزیین روی اش از کشک استفاده کنید ❌ بعد اش رو بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید صبر کنید چند جوش بزند بعد اینکه اش جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و سیرداغ یا پیاز داغ و کشک تزیینش کنید
🔴 نکات : می تونید به دلخواه از ماش هم استفاده کنید و نکته دوم اینکه میزان سبزی سلیقه ای هست بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_بیسکوئیت_مغزدار
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_بیسکوئیت_مغزدار
مواد لازم :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
تخم مرغ سه عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
سه چهارم پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه روغن
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
آرد به مقدار لازم (حداقل چهار پیمونه)
چون جنس و رطوبت آردها فرق داره باید کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین.
طرز تهیه :
تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با دور تند همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد روغن اضافه کنین . کمی که زده شد ، دو پیمونه آرد ، نشاسته ذرت و بکینک پودر رو که مخلوط شدن ، اضافه کنین و بعد آرد رو با احتیاط بریزین تا خمیر لطیفی داشته باشین . ارد اضافه به خورد خمیر ندین که بعد از پخت ، بافتش خشک میشه . خمیر نیاز به استراحت نداره . به قطر کمتر از نیم سانت خمیر رو باز و طبق کلیپ آموزشی ، رول کنین . برای خمیر داخلی شیرینی ، من برای نسبتای بالا ، ده تا خرمای هسته گرفته ، مغز پنج عدد گردو ، سه قاشق غذاخوری پودر نارگیل ، یه قاشق غذاخوری شیر رو با هم خوب میکس کردم تا حالت خمیری داشته باشه . رولهای آماده شده رو با فاصله توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته شده ، بچینید و نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه بپزین . تا جایی که کف رولها تغییر رنگ بده کافیه . بعد از پخت ، کمی که از دما افتاد ، پودر قند یا پودر دارچین روشون الک کنین .
پیشنهاد میکنم حتما تستش کنین که عالیه . بافتی ترد و خوشمزه با طعمی بی نظیر داره که در کنار یه نوشیدنی گرم ، بهترین گزینه برای عصرونه یا میان وعده اس.
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_بونتی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_بونتی
مواد لازم کیک :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
تخم مرغ سه عدد
شکر یه پیمونه
روغن مایع یه پیمونه
شیر یه پیمونه ( به همین نسبت ، ماست جایگزین کردم )
آرد سفید دو پیمونه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو بیست و پنج گرم
مواد لازم فیلینگ :
شیر عسلی
پودر نارگیل
*** تا حدی شیر عسلی رو به پودر نارگیل اضافه کنین که خمیری مناسب برای فیلینگ داشته باشین ، خمیر بونتی ، نه شل باشه که از روی لایه کیک بریزه و نه سفت باشه که نشه روی لایه کیک ، صافش کرد .
مواد لازم گاناش روی کیک :
خامه صبحانه
شکلات تخته ای
( #گاناش رو قبلا کامل و جامع توضیح دادم )
البته من گاها بعد از اینکه شکلات تخته ای بن ماری شد ، کم کم شیر هم دمای محیط بهش اضافه میکنم تا به غلظت دلخواهم برسه.
طرز تهیه :
همه مواد هم دمای محیط باشه . ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل رو حداقل پنج شش دقیقه با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه و در حد مخلوط شدن بزنین . در آخر آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو حداقل سه بار الک شده رو طی دو سه مرحله اضافه و به آرومی مخلوط کنین . کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشته و مایه کیک رو بریزین . نهایت توی فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه حدود پنجاه دقیقه بپزین . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین . بعد از پخت و از دما افتادن کیک ، کیک رو برش زده و هر لایه رو با کمی شیر مرطوب کرده و با مواد فیلینگ ، کامل پوشش بدین . داخل یخچال حداقل دو سه ساعتی بمونه و بعد گاناش هم دمای محیط روی سطح کیک کاور بشه و کمی پودر نارگیل بپاشین . حالا کیک فیلینگ و کاور شده رو برای حداقل دو ساعتی داخل یخچال استراحت بدین و بعد به دلخواه برش زده و سرو کنین .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#چیپس_ترد_و_خونگی 😋
#چیپس_خونگی🌹
خرچ وخروچی راه انداخته بود مثل کتل چیپس 😂😋
سیب زمینی بزرگ چهارعدد؛ی قاشق غذا خوری بکینگ پودر یک دوم قاشق چ نمک .
اول سیب زمینی هارو پوست میگیریم و خیلی خیلی نازک برش میدیم بهتر از رنده آلمانی یا نایسر دایسر استفاده کنید وبعد کامل میشوریم شون .
وی کاسه بزرگ رو اب سرد پرمیکنیم و سیبزمینی هارو داخلش میریزیم و بکینگ پودر و نمک و اضافه میکنیم بهش و خوب مخلوطش میکینیم ودوساعت میزاریم تا مواد بخوردسیب زمینی بره بعد کامل میشوریم و تو روغن زیاد سرخ میکنیم.من کم کم سرخ کردم وباشعله متوسط .وقتی سرخ شد دستمال اشپزخونه پهن کردم داخل ظرفمون و چیپسا رو میزاریم روی,دستمال تا روغن اضافش کشیده بشه.خیلی خوش مزه هست
امتحان کنید 😊🌹
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پودینگ سمولینا
دسر سمید(سمولینا)
مواد لازم
چهار پیمانه شیر
شش قاشق غذاخوری آرد سمولینا
شش قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه گلاب
خامه صبحانه دویست گرمی
زعفرون دمکرده غليظ مقداری
طرز تهیه :
ابتدای کار شکر آرد سمولینا را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب میریزیم و کمی هم میزنیم تا یکدست شود قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم . حالا باید به صورت مداوم مواد را هم بزنیم تا غلیظ شوند ، پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند ، گلاب و زعفران دمکرده را اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم تا به غلظت دلخواه برسیم . پس از اینکه مایه دسر غلیظ شد ، خامه را اضافه می کنیم . در این مرحله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم ، سپس شروع به هم زدن دسر می کنیم تا خامه به طور کامل به خورد مواد دسر برود مواد دسر را درون ظرف سرو دلخواه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کمی رویه دسرخودش را بگیرد من برای روی دسر از ژله انبه استفاده کردم ژله رو که اماده کرده و سرد شد روی دسر ریخته و در يخچال میگذاریم تا اماده شود در نهایت دسر را با مواد دلخواه تزیین میکنیم.
مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فرنی_نارگیلی 🍨 😋
▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری
▫️شکر 3 قاشق غذا خوری
▫️شیر 3 لیوان
▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری
▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی
▫️گلاب 1/2 لیوان
▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده
اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنیدشیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه_خرمایی
#نان_خرمایی
مواد لازم :
تخم مرغ دو عدد (دو سفیده و یه زرده برای داخل خمیر و یه ذرده برای رومال)
خمیر مایه یک ق غ
شکر سه ق غ
آب یا شیر ولرم یک لیوان
نمک یک ق چ
روغن مایع نصف لیوان
آرد قنادی حدودا 4 لیوان
خرما 30 عدد
پودر دارچین دو ق چ
روغن مایع برای مواد میانی دو ق چ
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه و یک ق شکر و آب یا شیر ولرم رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد. تخم مرغ ، باقی مونده شکر و نمک و روغن مایع رو با هم مخلوط می کنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط میکنیم و بعد آرد الک شده رو در چند مرحله به مواد اضافه کنیم آرد رو باید کم کم اضافه کنید تا جاییکه یه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط تا استراحت کنه.
برای مواد میانی هسته خرما رو بگیرید بهش پودر دارچین و روغن مایع اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کف دستتون رو کمی چرب کنید و از خرما تو دستتون گلوله کنید. بعد از استراحت خمیر پفشو بگیرید و به چونه های مساوی تقسیم کنید من بعضی چونه ها رو حدودا 60گرم گرفتم و بعضی چونه ها رو حدودا 40گرم ، هر چونه رو کف دستتون کمی پهن کنید خرما وسطش بذارید و دوباره خمیر رو جمع کنید و بهش طرح بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و بعد رومال(یه زرده + کمی زعفرون دم کرده + یک ق چ روغن مایع) بزنید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه یک ربع بپزید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#باقلوا
مواد لازم خمیر:
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف پ
شیر نصف پ
روغن مایع نصف پ
سرکه انگور یک ق م
آرد چهار الی چهار و نیم پ
نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر
کره:350 گرم
ابتدا برای شربت باقلوا سه لیوان آب رو با سه لیوان شکر و زعفران میزاریم بجوشه و بعد ده دقیقه نصف پ گلاب رو اضافه کرده و خاموش میکنیم
من برای مغزی باقلوا از گردو و بادام استفاده کردم و یک ق چ خوری هم پودر هل و دو ق غ شکربه مغزی زدم
داخل کاسه ای همه ی مواد خمیر رو بجز آرد ریخته و هم میزنیم ،سپس آرد رو هم کم کم اضافه کرده و با دست ورز میدیم تا خمیر نسبتا نرم و لطیفی بدست بیاد من از ظرف مستطیلی شکل استفاده کردم خمیر رو با وردنه پهن کرده سه ورق رو توی ظرف مورد نظر که قبلا چرب شده گذاشته و از مواد مغزی روش می ریزیم و ادامه میدیم تا آخر، سپس مطابق عکس برش زده و با زرده تخم مرغ و کمی زعفران رومال کرده و روش روغن رو ریخته و داخل فر از قبل گرم شده گذاشته با دمای 180 درجه و به مدت سی دقیقه میزاریم و به محض خارج کردن از فر شربت رو روش می ریزیم و صبر می کنیم تا خنک بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دهین_ابوعلی
#حلوا_عراقی حلوای خوشمزه و معروف نجف است. در بازار قدیم شهر نجف (سوق نجف) در عراق که قدم بزنید امکان ندارد چشمتان به سینی های بزرگ و هوس برانگیز این حلوا نخورد و همه دوست دارند دهین ابوعلی بخورند. ابوعلی که حلوا دهین او از همه معروف تر بوده، حالا از دنیا رفته ولی عده زیادی هستند که هنوز در بازار نجف دهین درست میکنند و میفروشند و خیلی از آنها شاگردهای همان ابوعلی معروف هستند.
این حلوا طعم و عطر عالی داره و خیلی خوشمزه و مقوی هست😋😋 بخصوص اگر با روغن حیوانی درست بشه پس بریم سراغ دستور🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
مواد لازم:
شکر 3 پیمانه
آرد 3 پیمانه
پودر نارگیل چرب ۱ پیمانه
شیر پرچرب نصف پیمانه
شیره خرما یاانگور نصف پیمانه
روغن حیوانی یا مایع 1 پیمانه
وانیل یا پودر هل(دلخواه)
طرز تهیه:
ابتدا شیر+شکر+روغن حیوانی+شیره خرما رو در ظرفی قرار میدهیم و پودرهل رو اضافه می کنیم و با همزن میزنیم تا شکر حل شود آرد را کم کم اضافه میکنیم و باید غلظت حلوا مانند غلظت فرنی باشد (اگر غلظتش زیاد باشه حلوامون خشک و سفت میشه) با یک قاشق کف ظرف ودیواره ها رو با روغن حیوانی یا جامد چرب کنید(سعی کنید کف ظرفتون رو با روغن حیوانی چرب کنید حلواتون خیلی خوشمزه میشه). نیمی از پودر نارگیل راکف ظرف و دیواره های ظرف بپاشید.
نصف مایه حلوا رو در ظرف می ریزیم و چند گردو(کاملا اختیاری) روی آن قرار می دهیم بعد باقی مایه حلوا رو اضافه می کنیم
در دمای 150 درجه در فر بمدت نیم ساعت تا 40 قرار میدهیم پودر نارگیل که کم کم تغییر رنگ داد از کناره های ظرف... کمی هم گریل را روشن میکنیم برای طلایی شدن نارگیل های روش... تا داغه روش کمی اب اسپری کنید و زمانیکه از دما افتاد داخل ظرف در دار نگهداری کنید.
حلوا تا داغه خیلی شل هست بزارید خوب خنک شود سپس به راحتی برش میخورد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شله_زرد_قالبی
برنج ۳ پیمانه
آب ۲۰ پیمانه
شکر ۶پیمانه
خلال بادام ۲۰۰ گرم
کره ۶۰ گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران غلیظ دم شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
۳پیمانه برنج رو با بیست پیمانه آب شب قبل خیس میکنیم فردای اون روز برنج رو با همون آب روی شعله گاز قرار میدهیم درب قابله رو میگذاریم اصلا نباید برنج رو هم بزنید.۸۰ درصد آب برنج که تبخیر شدمیتونیم شروع به هم زدن کنیم و دیگه درب قابلمه رو نمیگذاریم.
اگه بخواهید قالبی درست کنید باید تا جایی که میشه آب تبخیر شده و مواد تقریبا خمیر مانند بشه بعد شکر رو اضافه کنید هم بزنید وقتی شکر حل شد خلال بادام رو که یک ساعت با گلاب خیس خورده اضافه کنید و بعد زعفران و سپس پودر هل رو بریزید.
کمی هم بزنید و کره را افزوده و وقتی حل شد گلاب را اضافه کنید .
شعله رو خیلی کم کنید شعله پخش کن بگذارید و دم کنی هم بگذارید تا۲۰ الی ۳۰ دقیقه دم بکشه.
قالب سیلیکونی را کمی چرب کرده شله زرد داغ را درآن بریزید وقتی در دمای محیط خنک شد به مدت ۱۲ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
اگر قالبی نخواستید شله زرد كه آماده شد در ظرف سرو بریزید.اگه قالبی نمیخواهید در مرحله اول کمی مواد شل تر باشه بعد شکر رو بریزید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_گوشت_مرغ
برای تهیه این رولهای خوشمزه سینه مرغ رو نواری برش دادم بانمک فلفل زعفران وپودرسیر مزه دار کردم و چند ساعت بهش استراحت دادم ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده وآب گرفته به همراه نمک فلفل سیاه سماق و ادویه ترکیب کردم و خوب ورز دادم اگه گوشتتون انسجام نداشت یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از استراحت گوشت چرخ کرده رو قلقلی کنید و مرغهای نواری رو دور گوشت بچرخونید و بعد با خلال دندون فیکس کنید می تونید رولهارو داخل روغن سرخ کنید یا مثل من داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک گاتوشا(شکلاتی)
روغن مایع1پ
شکرریز1پ
شیر1/2پ
پودرکاکائو1/2پ
تخم مرغ2عدد
آردسفید1پ
بکینگ پودر2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
درصورت تمایل نسکافه1ق.س
البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملأباشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب میریزیم وتوفر180درجه که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بدین .
این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بستنی_یخی
چه خوبه تو این هوا خودت بستنی میوه ایی یخی رو بتونی سه سوته و راحت و بسیار خوشمزه رو آماده کنی.
بستنی یخی با طالبی
ابتدا یک عدد طالبی متوسط را پوست کنده و قاچ کنید به همراه ۳قاشق غذا خوری شیر عسل و دو قاشق غذاخوری خامه را با هم میکس کرده و در قالب ریخته و بعد در فریزحدود ۸ساعت گذاشته تا یخ بزنه.
چون طالبی خودش آب داره نیازی نیست شیر یا آب اضافه کنید.
میتوانید به جای قالب از لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی کاپ کیک استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید به جای شیر عسل از شکر استفاده کنید و زیاد و کم بودن شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر