#کیک_هویج_و_گردو
#کیک_کافی_شاپ
🥕🥕🥕🥕
مواد لازم:
شکر ۲۵۰ گرم (معادل یک پیمانه پر)
تخم مرغ ۵ عدد
روغن مایع ۱۵۰ گرم (معادل ۲/۳ پیمانه)
آرد ۳۰۰ گرم (معادل دو پیمانه سر پر)
بکینگ پودر ۲ ق چ
گردو ۵۰ تا ۸۰ گرم (معادل ۲/۳ پیمانه)
دارچین یک ق چ
شیر ۳ قاشق سوپخوری (معادل ۴۵ میلی لیتر)
نمک یک پنس👌(معادل ۱/۸ ق چ)
هویج رنده شده یک پیمانه
معادل ها را هم گفتم ولی بهتر با ترازو اندازه گیری کنید .
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با هم زن میزنیم تا سبک و کرمی رنگ شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین الک شده را اضافه کرده با لیسک یا دور کند همزن هم میزنیم در آخر گردو خرد شده و شیر و هویج را اضافه میکنیم و مجدو هم میزنیم مواد را داخل قالب ۲۰ تا ۲۵ سانتی که کاغذ روعنی انداخته و چرب کرده ایم ریخته و در فر ار قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم بستگی به دمای فر داره بعد از اینکه تست کردید و پخته بود از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده تزیین و سرو میکنیم.
من این اندازه مواد را تو قالب ۲۵ سانتی و سه تا کاپ کیک ریختم .
برای تزیین از #کرم_چیز استفاده کردم 👇
۲۰۰ گرم خامه قنادی فرمگرفته + ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای( ماسکار پونه ، ویلی یا لبنه که کم نمک هستن باشه)
میتونید دو سه قاشق هم پودر قند هم اضافه کنید من نریختم. نسبت خامه و پنیر را هم میتونید کم و زیاد کنید.
دیواره کیک را یک لایه نازک از کرم چیز کشیدم و گردو خرد شده و خورده های کیک چسبوندم به دیواره اش و روی کیک و یک لایه کرم چیز کشیدم و با ماسوره شکوفه زدم.
اون هویج ها هم با فوندانت درست کردم.
نوش جان🌸
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_پوره_کیوی
مواد لازم :
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
کیوی پوره شده یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔹 چون تکه های میوه داخل کیک رو زیاد دوست ندارم ، اکثر کیکای میوه ای رو با پوره میوه ها درست میکنم . البته داخل پیج و کانالم چند نمونه کیک میوه ای موجوده . تهیه کنین و در کنار خونواده و عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید 😍.
شما میتونین کیوی رو تکه و خورد کرده و با یه قاشق آرد مخلوط کنین که توی مایه کیک حین پخت ، ته نشین نشه و بعد به مایه کیک اضافه کنین.
طرز تهیه :
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو حدود پنج شش دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و پوره کیوی ( کیوی رو با هر وسیله ای پوره کنین ) . در آخر آرد ، بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده را اضافه و در حد مخلوط شدن ، هم بزنید . قالبتون رو یا چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بذارید ( من روغن جدا کننده میزنم ) و مایه کیک رو بریزید . نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنید.
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_زبرا
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره..
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا گندم دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمونه
شکر دو سوم پیمونه
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
( میتونین از کره به همین نسبت ، جایگزین کنین )
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
نشاسته رو با شیر سرد حل کنین تا گلوله نشه و بعد شکر و آرد سفید رو اضافه کنین . مرتب هم بزنین تا کمی غلظت بگیره . در آخر خامه هم دمای محیط رو به همراه وانیل و پودر ژلاتین بن ماری شده به مایه دسر اضافه و در حد یک دست شدن بزنین و از روی حرارت بردارین . حالا مایه دسر رو به دو نیم تقسیم کنین . به یه نیمه ، پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنین . بعد داخل ظرف سروتون یا قالب دلخواهتون ، یه ملاقه از مایه سفید ( توی مرکز ظرف ) بریزین و روی اون یه ملاقه مایه کاکائویی ( به روش زبرا ) . به این ترتیب ادامه بدین تا مایه ها تموم بشه . نهایتا حداقل دو سه ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته بشه .
#نکات
- برای ریختن مایه ها توی ظرف سرو ، باید سرعت عمل داشته باشین . چون اگه سرد بشن ، به مشکل میخورین برای ریخته شدن مایه های دسر به شکل زبرا .
- ریختن مایه دسر رو از مرکز ظرف یا قالبتون انجام بدین که تعداد لایه ها هم بستگی به خودتون داره . با ملاقه بریزین یا قاشق .
- داخل هر ظرف و قالبی میتونین تهیه کنین ولی حتما باید چرب شده باشه .
- خامه ، هم دمای محیط باشه چون در غیر این صورت داخل مایه دسر ، میبره .
- پودر کاکائو رو حتما الک کنین .
- هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر اضافه کنین .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه ریختم مایع کیک یا دسر زبرا
#دسر_زبرا
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلمبه یا
#کلمپه
روغن جامد قنادی 175 گرم
روغن مایع 25 گرم
ارد 375 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه فرم گرفته 50 گرم
خاکه قند(نثار ) 50 گرم
شربت(بار ) 38 گرم
وانیل کمی
خرمای بدون هسته 250 گرم
گلاب واسه مجاز کردن شل وسفتی خرما
کنجد بوداده 62 گرم
پودر هل كمي
طرز تهیه مواد میانی:
خرما راشسته و هستشو بگيريد توي قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار بديد اگه خرماتون خشكو سفته نيم استكان گلاب بهش اضافه كنيد بزاريد رو حرارت تا نرم بشه اگه خرماتون نرمه نيازي نيست در ظرفتون بزاريد تا بخار كند هرازگاهي هم بزنيد تا ته نگيره با پشت قاشق خرماهارو له كنيد بزاريد آبش كامل كشيده بشه تا سفت بشه حرارت رو خاموش كرده هل دارچين در صورت تمايل ميخك و كنجد بو داده و گردو رو بهش اضافه كنيد بزاريد خنك بشه
براي خمير هم ابتدا روغن و خاک قند رو باهمزن مخلوط كنيد تا پوك بشه بعد زرده، کمی وانیل و رنگ زرد یا زعفران بسیارغلیظ رو اضافه كرده (من اضافه نكردم) وقتی کاملا مخلوط شد شربت یا عسل و خامه قنادی یا شیر یا بستنی+روغن مایع رو به خمير اضافه ميكنيم وقتی ترکیب شد اگر همزن شما قدرت کافی داشت بخشی از آرد را زیر همزن اضافه کنید درغیر اینصورت ارد را به کمک قاشق یا لیسک به خورد خمیر بدهید(از دست استفاده نکنید چون گرمای دست خمیر را به روغن می اندازد ) همین که خمیر جمع شد کافیست همزدن زیاد ممنوع چون اگر خمیر به روغن بیفتد درنهایت کیفیت شیرینی پایین می آید
خمیر رادر نایلون قرار داده ومدت کوتاهی در یخچال استراحت دهید تا کمی خودش رو بگیرد(مدت معینی نداره اگر نتوانستین بافاصله کم یا همون روز با خمیر کار کنید نگران نباشید فقط در اثر سرما کمی سفت و منسجم میشه که قبل کار مدتی بزارین در محیط نرم و مناسب کار کردن میشه)
در این فاصله دستتون رو با کمی روغن مایع چرب کنید از مواد میانی خرمایی چونه هایی به وزن 10 گرم بردارید و گرد کنید و در سینی بچینید با فاصله که بهم نچسبه بعد ازخمیر چونه هایی به وزن 20 گرم درست کنید و کمی کف دست پهن کنید و گلوله خرمایی رو بزارید بین خمیر و مثل کوفته کاملا ببندید تا خرما کامل بمونه وسط خمیر قالب فشاری مخصوص فوندانت که معروف شده به قالب کلمپه رو در نشاسته ذرت زده (مهررا در ارد گندم نزنید چون ارد روی شیرینی شما رو تیره میکند)و گلوله که مغز خرما گذاشتین توش رو بزارین تو قالب و روی سطح صاف یا ترجیحا خود سینی پخت اهرم فنری رو فشار بدین پایین تا روی شیرینی نقش مهر بیوفتد بعد با پودر پسته تزیین کنید و در فر از قبل گرم قرار دهید
مدت پخت مثل اکثر شیرینی های خشک فر معمولی نیاز هست نه داغ همین که زیر شیرینی خیلی کم طلایی شد از فر خارج کنید تا سرد شدن کامل از سینی جدا نکنید چون بسیار ترد و شکنندست
نکته: به دلیل تفاوت در اردها دقت کنید افزودن ارد خمیر تا جایی باشه که وقتی خمیر گیری کردین خمیر لطیف باشه و خیلی خشک نشه خمیر به دست امده در نهایت بعد از استراحت راحت قالب بخوره و به قالب نچسبه درصورتی که مطمئن نیستین که انسجام خمیر خوب هست یا نه میتوانید ابتدا یدونه تست کنید اگرخیلی پهن شد یا فرم اصلی خود را از دست داد میتوانید به مابقی خمیر مقدار خیلی کم ارد اضافه تا مجاز شود.
نكته:با اين مقدار مواد كه من وزن هر كلمپه رو 27 گرم برداشتم 25 تا كلمپه بهم داد بنظرم موادش رو دوبرابر كنين چون طعمش واقعا بينظيره
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
شوید پلو مجلسی
مواد لازم:
سینهی مرغ مکعبی خرد شده ۱ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره
برنج ۳ پیمانه
نمک، فلفل سیاه،زردچوبه، پاپریکا
شوید ۱ ق غ
زرشک ۲ ق غ
طرز تهیه:
سینه مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا مخلوط کنید
۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید
۲۰ گرم کره رو توی تابه ذوب کنید و مرغ های طعم دار شده رو بهش اضافه کنید
درش رو ببندید و ده دقیقه زمان بدید...یکبار زیر و رو کنید، مجدد درش رو ببندید و ۱۵ دقیقه بهش زمان بدید...درش رو بردارید، اگه مرغتون آب داشت اجازه بدید آبش کشیده بشه...بعد شوید و زرشک رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید...
آب رو بزارید توی قابلمه جوش بیاد...سه پیمانه برنج خیس شده رو اضافه کنید و یه قاشق غذاخوری نمک بریزید و اجازه بدید برنج نیم پز بشه...آبکش کنید.
توی قابلمتون مخلوط یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نون بزارید...لایه لایه شروع کنید به ریختن مواد...یک لایه برنج، یک لایه شوید و یک لایه مواد مرغ...لایه آخر رو شوید بریزید و زعفران دم کرده بدید روش
درش رو ببندید و ۴۵ دقیقه زمان بدید تا برنج دم بکشه.
سفره هاتون پر برکت عزیزان🌹
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_بحرینی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▪️شير دو ليوان
▪️شكر دو ليوان
▪️ارد دو ليوان
▪️شيرخشك دوليوان
▪️پودرنسكافه فوري دو بسته
▪️گلاب نصف ليوان
▪️زعفران دم كشيده. به مقدارلازم
▪️پودرهل. دو ق چ
▪️كره. یکصد گرم
▪️روغن مايع ٣/٤ ليوان وروغن جامد هم همین مقدار
🔴شربت🔻🍻
🔸اول شيروشكرراروي حرارت ميذاريم تا حدي كه شكرحل بشه سپس گلاب وزعفران وپودرهل رااضافه حرارت خاموش وكنارميذاريم
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸اردروباحرارت کم خوب تفت میدیم تا بوي خامي اردگرفته بشه سپس الک کرده ،به قابلمه برگردانده وشيرخشك را اضافه میکنیم و تندتند هم میزنیم وحرارت روخاموش ميكنيم.
🔸شیرخشک سریع میسوزه باید حواستون باشه.اگر هم جمع شد باید اجازه بدین موادتون کمی خنک شه و الک کنید به شيرخشك وارد روغن وكره شل شده توي محيط رواضافه كرده ميذاريم روي حرارت
🔸وشروع ميكنيم به تفت دادن تا به رنگ دلخواه برسيم براي رنگ حلوا ، نسكافه فوري زماني كه كمي تفت خورد به ارد اضافه كردم بعدازتفت لازم مايع شيروشكررااضافه كرده شروع به هم زدن ميكنيم تا حلوا سفت بشه واب جمع بشه البته خيلي سفت برندارين بعدازسردشدن خودش سفت ميشه بعدميذاريم خنك بشه وقالب ميزنيم ویادرظرف سرو کشیده تزیین می کنیم.
🔴نکته:شربت رو در دو مرحله اضافه کنید،مثلا نصف شربت برای حلوای من کافی بودبقیه اضافه اومد
🔴اگرخواستین حلواتون براق باشه دراخر کره بزنید
درمرحله ایی حلوا گلوله شد نگران نشین وباالک صافش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مرغ_کیوسکی
کیوسکی یا کیفسکی ؛ یه غذای اکراینی و همچنین روسی هستش . در واقع این غذا برای شهر کیف هست که اسمش کیفسکی و به مرور کیوسکی بهش میگن . .
یه غذای خوشمزه هست😋 و نوعی از سوخاری ها حساب میشه . خیلی زمان بر نیست و به عنوان شام یه غذای عالیه . جای ناهار هم می تونید سرو کنید . .
برای هر نفر شما به یه سینه مرغ نیاز دارین ( در واقع نصف سینه مرغ )
مواد لازم رو برای دو عدد در واقع دو نفر .
سینه مرغ ۲ عدد
جعفری خرد شده ۴ ق غ
کره ۴۰ گرم
سیر ۱ حبه
آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پنیر پیتزا به دلخواه لزومی نداره اگر خواستید .
برای تهیه این غذا بهتره از سینه های مرغ که متصل به کتف هست استفاده بشه . من برش دادم و اون استخوان رو نگه داشتم و بعد اگر سینه مرغ بزرگ هست می تونید دوقسمت کنید و اگر نه که نیازی نیست بهتره کمی با بیفتک کوب (یا گوشت کوب) بکوبید که کمی پهن بشه .
برای مرینیت کردن (مزه دار کردن ) هر طور که دوست داشته باشید . من سینه های مرغ رو با کمی سس سویا و پودر سیر و کمی نمک مزه دار کردم و چند ساعتی در یخچال قرار دادم . (هر جور دوست داشتید و با هر موادی می تونید مزه دار کنید)
جعفری خرد شده و کره و سیر خرد شده رو با هم مخلوط کردم . بهتره یه ساعتی این مواد رو داخل یخچال بزارین .
مرغ ها رو از یخچال بیرون آوردم یه مقدار وسطش شکاف ایجاد کردم . از مواد جعفری و کره و سیر یه مقدار وسطش قرار دادم . اگر دوست داشتین به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم می تونید قرار بدین الزامی نیست .
بعد مرغ رو رول کردم و پیچیدم .
ابتدا داخل آرد سفید غلتوندم و بعد داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری .
داخل یه ظرفی روغن ریختم گرم بشه و با حرارت کم سرخ کردم . حدودا برای پخت هر کدوم ده دقیقه داخل روعن با حرارت کم و ملایم گذاستم که حسابی هم داخلش مغز پخت میشه خیالتون راحت فقط هم روغن گرم باشه و هم حرارت کم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوای_زنجبیلی
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_گنبدی
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 لیوان
آرد 1/5 لیوان
روغن مایع 1 استکان
پودر کاکائو 2 ق .غ
بکینگ پودر 1 ق چ
مواد پودینگ
نشاسته 3 ق غ
پودر نارگیل 4 ق غ
آرد 3 ق غ
شیر 4 لیوان
کره 2 ق غ
شکر 1 لیوان
مواد رویه
شکلات تیره 2 پاکت
خامه صبحانه 1 پاکت
داخل ظرف گودی تخم مرغ رو شکسته به همراه شکر با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع ،آرد،کاکائو رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر بکینگ پودر را افزوده و با بقیه مواد مخلوط میکنیم سپس قالب گرد را چرب کرده مایه رو داخلش بریزید در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه میگذاریم بپزد و بعد از پختن اجازه میدهیم تا خنک شود جهت تهیه پودینگ شیر ،شکر ،پودر نارگیل ،نشاسته و آرد رو مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا مثل فرنی غلیظ شود ودر آخر کره رو اضافه کرده حرارت رو خاموش میکنیم بعد کیک سرد شده رو نصف میکنیم و بعد داخل ظرف گودی سلفون کشیده بعد نصف کیک رو داخل ظرف گذاشته و پودینگ آماده شده رو روی کیک ریخته دوباره نصف دیگر کیک رو روش گذاشته و اضافی های سلفون رو روش برميگردم نیم یه شب داخل یخچال میزاریم
جهت تهیه گاناژ خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم قرار داده بعد وقتی خامه از اطراف شروع به ریز جوش زدن کرد شکلات رنده شده رو اضافه میکنیم وقتی شکلات ها آب شد حرارت رو خاموش میکنیم بعد کیک رو خارج کرده و در ظرف سرو برگردانده و روش گاناش رو میریزیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شیرینی_پنجره_ای
شیرینی خاتون پنجره یا همان نان پنجره ایی یکی از شیرینی های خوشمزه سنتی ایرانی است که از قدیم الایام توسط بانوان خوش سلیقه و کدبانو برای ایام نوروزطبخ میشد.
شیر یک لیوان
نشاسته گندم (گل) نصف لیوان
گلاب ۳ ق غ
آرد قنادی یک پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
زعفران ۳ ق غ
پودر هل یک ق م
بگینگ پودر یک ق م
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته و شیر با هم مخلوط میکنیم تا حل بشه. بعد تخم مرغ ها و یکی یکی اضافه میکنیم. بعد وانیل و گلاب و هل و زعفران و اضافه میکنم. آرد و بگینگ پودر الک شده و اضافه میکنیم.
روغن و میزاریم داغ بشه. قالب و داخل روغن میزاریم خوب که داغ شد داخل مواد فرو میبریم.وبعد در روغن قرار میدیم.
بعد که خنک شد روشو پودر قند الک میکنیم. این رسپی حدود ۵۵ ،۶۰ شیرینی به شما میده
نوش جان😋😊
من رسپی و دو برابر کردم، یک کیلو و ۴۰۰ وزن شیرینی شد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_آجیلی
سه مدل شکلات آجیلی با بیسکوییت نمکی پرتزل
از هر بیسکوییتی به دلخواهتون میتونید استفاده کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شکلات_آجیلی
از شکلات تلخ 73 درصد و انواع آجیل خورد شده و میوه خشک شده تکه شده و دانه ها برای درست کردن این شکلات ساده و سالم استفاده کنید. شکلات را با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده با قاشق روی فویل یا کاغذ روغنی ریخته و با خورده آجیل و تکه های میوه خشک تزیین کنید و در یخچال گذاشته تا سفت شود. ایده ای ساده برای شکلات در منزل که همه می توانید استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فتیر
مواد لازم:
ارد حدود 350 گرم;
روغن مایع 65 گرم;
شکر 150 گرم;
مایه خمیر یک دوم ق س (معادل 5گرم);
هل کمی;
شیر 150 گرم;
بیکینگ پودر یک دوم ق چ;
طرز تهیه:
خمیر مایه را با یک قاشق چ از شکر, داخل یک دوم از شیر ولرم حل کنید و بذارید تا عمل بیاد.
درظرفی مابقی شکر و بقیه شیر و هل و بیکینگ پودر را بریزید و مخلوط کنید.
بعد خمیرمایه ی عمل آمده و نصف روغن را اضافه کنید. بعد ارد و در اخر بقیه روغن را اضافه کنید.
یک ساعت و نیم الی دو ساعت روی خمیر را با سلفون یا پارچه ضخیم بپوشانید و استراحت دهید تا خمیر ورآید.
بعد از این زمان, از خمیر چانه های 100 گرمی برداشته و در سینی به شکل بیضی باز کرده و روی آن شانه بزنید و یک ربع به آن استراحت دهید و بعد رومال بزنید. نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود (حدود 30 دقیقه).
برای رومال از مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و نصف ق س شیر, استفاده کنید و روی آن کمی کنجد بپاشید.
نکته: یه ظرف اب داخل فر بذارید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر