شوید پلو مجلسی
مواد لازم:
سینهی مرغ مکعبی خرد شده ۱ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره
برنج ۳ پیمانه
نمک، فلفل سیاه،زردچوبه، پاپریکا
شوید ۱ ق غ
زرشک ۲ ق غ
طرز تهیه:
سینه مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا مخلوط کنید
۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید
۲۰ گرم کره رو توی تابه ذوب کنید و مرغ های طعم دار شده رو بهش اضافه کنید
درش رو ببندید و ده دقیقه زمان بدید...یکبار زیر و رو کنید، مجدد درش رو ببندید و ۱۵ دقیقه بهش زمان بدید...درش رو بردارید، اگه مرغتون آب داشت اجازه بدید آبش کشیده بشه...بعد شوید و زرشک رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید...
آب رو بزارید توی قابلمه جوش بیاد...سه پیمانه برنج خیس شده رو اضافه کنید و یه قاشق غذاخوری نمک بریزید و اجازه بدید برنج نیم پز بشه...آبکش کنید.
توی قابلمتون مخلوط یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نون بزارید...لایه لایه شروع کنید به ریختن مواد...یک لایه برنج، یک لایه شوید و یک لایه مواد مرغ...لایه آخر رو شوید بریزید و زعفران دم کرده بدید روش
درش رو ببندید و ۴۵ دقیقه زمان بدید تا برنج دم بکشه.
سفره هاتون پر برکت عزیزان🌹
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_بحرینی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▪️شير دو ليوان
▪️شكر دو ليوان
▪️ارد دو ليوان
▪️شيرخشك دوليوان
▪️پودرنسكافه فوري دو بسته
▪️گلاب نصف ليوان
▪️زعفران دم كشيده. به مقدارلازم
▪️پودرهل. دو ق چ
▪️كره. یکصد گرم
▪️روغن مايع ٣/٤ ليوان وروغن جامد هم همین مقدار
🔴شربت🔻🍻
🔸اول شيروشكرراروي حرارت ميذاريم تا حدي كه شكرحل بشه سپس گلاب وزعفران وپودرهل رااضافه حرارت خاموش وكنارميذاريم
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸اردروباحرارت کم خوب تفت میدیم تا بوي خامي اردگرفته بشه سپس الک کرده ،به قابلمه برگردانده وشيرخشك را اضافه میکنیم و تندتند هم میزنیم وحرارت روخاموش ميكنيم.
🔸شیرخشک سریع میسوزه باید حواستون باشه.اگر هم جمع شد باید اجازه بدین موادتون کمی خنک شه و الک کنید به شيرخشك وارد روغن وكره شل شده توي محيط رواضافه كرده ميذاريم روي حرارت
🔸وشروع ميكنيم به تفت دادن تا به رنگ دلخواه برسيم براي رنگ حلوا ، نسكافه فوري زماني كه كمي تفت خورد به ارد اضافه كردم بعدازتفت لازم مايع شيروشكررااضافه كرده شروع به هم زدن ميكنيم تا حلوا سفت بشه واب جمع بشه البته خيلي سفت برندارين بعدازسردشدن خودش سفت ميشه بعدميذاريم خنك بشه وقالب ميزنيم ویادرظرف سرو کشیده تزیین می کنیم.
🔴نکته:شربت رو در دو مرحله اضافه کنید،مثلا نصف شربت برای حلوای من کافی بودبقیه اضافه اومد
🔴اگرخواستین حلواتون براق باشه دراخر کره بزنید
درمرحله ایی حلوا گلوله شد نگران نشین وباالک صافش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مرغ_کیوسکی
کیوسکی یا کیفسکی ؛ یه غذای اکراینی و همچنین روسی هستش . در واقع این غذا برای شهر کیف هست که اسمش کیفسکی و به مرور کیوسکی بهش میگن . .
یه غذای خوشمزه هست😋 و نوعی از سوخاری ها حساب میشه . خیلی زمان بر نیست و به عنوان شام یه غذای عالیه . جای ناهار هم می تونید سرو کنید . .
برای هر نفر شما به یه سینه مرغ نیاز دارین ( در واقع نصف سینه مرغ )
مواد لازم رو برای دو عدد در واقع دو نفر .
سینه مرغ ۲ عدد
جعفری خرد شده ۴ ق غ
کره ۴۰ گرم
سیر ۱ حبه
آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پنیر پیتزا به دلخواه لزومی نداره اگر خواستید .
برای تهیه این غذا بهتره از سینه های مرغ که متصل به کتف هست استفاده بشه . من برش دادم و اون استخوان رو نگه داشتم و بعد اگر سینه مرغ بزرگ هست می تونید دوقسمت کنید و اگر نه که نیازی نیست بهتره کمی با بیفتک کوب (یا گوشت کوب) بکوبید که کمی پهن بشه .
برای مرینیت کردن (مزه دار کردن ) هر طور که دوست داشته باشید . من سینه های مرغ رو با کمی سس سویا و پودر سیر و کمی نمک مزه دار کردم و چند ساعتی در یخچال قرار دادم . (هر جور دوست داشتید و با هر موادی می تونید مزه دار کنید)
جعفری خرد شده و کره و سیر خرد شده رو با هم مخلوط کردم . بهتره یه ساعتی این مواد رو داخل یخچال بزارین .
مرغ ها رو از یخچال بیرون آوردم یه مقدار وسطش شکاف ایجاد کردم . از مواد جعفری و کره و سیر یه مقدار وسطش قرار دادم . اگر دوست داشتین به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم می تونید قرار بدین الزامی نیست .
بعد مرغ رو رول کردم و پیچیدم .
ابتدا داخل آرد سفید غلتوندم و بعد داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری .
داخل یه ظرفی روغن ریختم گرم بشه و با حرارت کم سرخ کردم . حدودا برای پخت هر کدوم ده دقیقه داخل روعن با حرارت کم و ملایم گذاستم که حسابی هم داخلش مغز پخت میشه خیالتون راحت فقط هم روغن گرم باشه و هم حرارت کم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوای_زنجبیلی
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_گنبدی
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 لیوان
آرد 1/5 لیوان
روغن مایع 1 استکان
پودر کاکائو 2 ق .غ
بکینگ پودر 1 ق چ
مواد پودینگ
نشاسته 3 ق غ
پودر نارگیل 4 ق غ
آرد 3 ق غ
شیر 4 لیوان
کره 2 ق غ
شکر 1 لیوان
مواد رویه
شکلات تیره 2 پاکت
خامه صبحانه 1 پاکت
داخل ظرف گودی تخم مرغ رو شکسته به همراه شکر با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع ،آرد،کاکائو رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر بکینگ پودر را افزوده و با بقیه مواد مخلوط میکنیم سپس قالب گرد را چرب کرده مایه رو داخلش بریزید در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه میگذاریم بپزد و بعد از پختن اجازه میدهیم تا خنک شود جهت تهیه پودینگ شیر ،شکر ،پودر نارگیل ،نشاسته و آرد رو مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا مثل فرنی غلیظ شود ودر آخر کره رو اضافه کرده حرارت رو خاموش میکنیم بعد کیک سرد شده رو نصف میکنیم و بعد داخل ظرف گودی سلفون کشیده بعد نصف کیک رو داخل ظرف گذاشته و پودینگ آماده شده رو روی کیک ریخته دوباره نصف دیگر کیک رو روش گذاشته و اضافی های سلفون رو روش برميگردم نیم یه شب داخل یخچال میزاریم
جهت تهیه گاناژ خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم قرار داده بعد وقتی خامه از اطراف شروع به ریز جوش زدن کرد شکلات رنده شده رو اضافه میکنیم وقتی شکلات ها آب شد حرارت رو خاموش میکنیم بعد کیک رو خارج کرده و در ظرف سرو برگردانده و روش گاناش رو میریزیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شیرینی_پنجره_ای
شیرینی خاتون پنجره یا همان نان پنجره ایی یکی از شیرینی های خوشمزه سنتی ایرانی است که از قدیم الایام توسط بانوان خوش سلیقه و کدبانو برای ایام نوروزطبخ میشد.
شیر یک لیوان
نشاسته گندم (گل) نصف لیوان
گلاب ۳ ق غ
آرد قنادی یک پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
زعفران ۳ ق غ
پودر هل یک ق م
بگینگ پودر یک ق م
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته و شیر با هم مخلوط میکنیم تا حل بشه. بعد تخم مرغ ها و یکی یکی اضافه میکنیم. بعد وانیل و گلاب و هل و زعفران و اضافه میکنم. آرد و بگینگ پودر الک شده و اضافه میکنیم.
روغن و میزاریم داغ بشه. قالب و داخل روغن میزاریم خوب که داغ شد داخل مواد فرو میبریم.وبعد در روغن قرار میدیم.
بعد که خنک شد روشو پودر قند الک میکنیم. این رسپی حدود ۵۵ ،۶۰ شیرینی به شما میده
نوش جان😋😊
من رسپی و دو برابر کردم، یک کیلو و ۴۰۰ وزن شیرینی شد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_آجیلی
سه مدل شکلات آجیلی با بیسکوییت نمکی پرتزل
از هر بیسکوییتی به دلخواهتون میتونید استفاده کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شکلات_آجیلی
از شکلات تلخ 73 درصد و انواع آجیل خورد شده و میوه خشک شده تکه شده و دانه ها برای درست کردن این شکلات ساده و سالم استفاده کنید. شکلات را با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده با قاشق روی فویل یا کاغذ روغنی ریخته و با خورده آجیل و تکه های میوه خشک تزیین کنید و در یخچال گذاشته تا سفت شود. ایده ای ساده برای شکلات در منزل که همه می توانید استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فتیر
مواد لازم:
ارد حدود 350 گرم;
روغن مایع 65 گرم;
شکر 150 گرم;
مایه خمیر یک دوم ق س (معادل 5گرم);
هل کمی;
شیر 150 گرم;
بیکینگ پودر یک دوم ق چ;
طرز تهیه:
خمیر مایه را با یک قاشق چ از شکر, داخل یک دوم از شیر ولرم حل کنید و بذارید تا عمل بیاد.
درظرفی مابقی شکر و بقیه شیر و هل و بیکینگ پودر را بریزید و مخلوط کنید.
بعد خمیرمایه ی عمل آمده و نصف روغن را اضافه کنید. بعد ارد و در اخر بقیه روغن را اضافه کنید.
یک ساعت و نیم الی دو ساعت روی خمیر را با سلفون یا پارچه ضخیم بپوشانید و استراحت دهید تا خمیر ورآید.
بعد از این زمان, از خمیر چانه های 100 گرمی برداشته و در سینی به شکل بیضی باز کرده و روی آن شانه بزنید و یک ربع به آن استراحت دهید و بعد رومال بزنید. نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود (حدود 30 دقیقه).
برای رومال از مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و نصف ق س شیر, استفاده کنید و روی آن کمی کنجد بپاشید.
نکته: یه ظرف اب داخل فر بذارید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سوهان عسلی
يک لیوان شکر ترجیحا شکر ریز باشه
دو قاشق عسل
دو قاشق روغن
دو قاشق آب
زعفرون
خلال بادوم،یا بادوم درسته
غیر از خلال همه را مخلوط میکنید و میزارید رو شعله اول زیاد بعد کمش کن وقتي قوام اومد وشکر حل شد خلال اضافه میکنی و بعد کف سینی رو چرب میکنی و یه ق غ میریزی تو سینی
خیلی خوشمزه میشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
حلوای کادویی
در ابتدا حلوا ی مورد نظر را درست کرده که من از حلوای سه ارد استفاده کردم و بعد همون طور که داغه شروع میکنیم به درست کردن چون در حالت داغ حالت پذیری بهتر انجام میشه
در ابتدا مقداری از حلوا را روی نایلون پهن میکنیم
و بعد با وردنه انرا صاف کرده به قطر کمتر از نیم سانت
برای اینکه حلوا به وردنه نچسبه بهتره که یه نایلون روش قرار بدید وبعد نازکش کنید
یک عدد نون میکادو رو به اندازه دلخواه تون میبرید و روی حلوا میگذاریم با دست به ارامی روی انرا ماساژ میدهیم که حلوا به نون بچسبه
دور اونو کات میکنیم و بعد به کمک نایلون برش میگردونیم
حالا شروع میکنیم به درست کردن خود جعبه
حلوای باقی مانده را به ۴ قسمت تقسیم کرده و انرا به شکل لوله در میاوریم
و شکل اولیه را درست میکنیم
حالا باید شروع کنیم به صاف کردن حلواو خطوط را از بین ببریم
به کمک یک نایلون هر قسمت را با دست ماساژ میدهیم که خطوط کاملا از بین بره بعدبایک قالب که من باقالب گل مینا استفاده کردم ولبه های جعبه روقالبو فروکردم که شکلش روی کاربیفته
و کف انرا شوکو رول چیده
و داخل انرا یک ردیف خرما و یک ردیف خرما توپی که داخل کنجد بغلتونیم یامیتونید تومغر های دیکه هم بزنید ویا ازخودحلواتوپی های کوچولودرست کنید وتوی پودرنارگیل رنگی بزنید کاملا سلیقه ای هست
بعدبا چاقو به اندازه یک سانت از کناره های کار میبریم که کار کاملا صاف بشه
تزیین درب جعبه کادویی کاملا سلیقه ایه من با بریلو شکلاتی و صدفی تزیین کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
#بوریتو_گوشت
#بوریتو_مکزیکی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۲ عدد
ذرت پخته ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،روغن به میزان لازم
سس گوجه مقداری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان ترتیلا یا نان پیتا یا نان لواش ۱ بسته
سس مایونز مقداری
طرز تهیه:
داخل تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت بدید. وقتی سبک و شیشه ای شد ،گوشت چرخ شده را اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک و ادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. فلفل دلمه ریز خرد شده و ذرت پخته را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدید تا گوشت کاملا سرخ بشه و گوجه و فلفل دلمه نرم بشه.بعد ۱۵ دقیقه ،مقداری سس گوجه بزنید و گاز را خاموش کنید.
میتونید از نان پیتا یا نان ترتیلا یا نان لواش یا تافتون استفاده کنید.داخل نان ،مقداری سس مایونز بزنید.از مواد گوشتی آماده ،داخلش بریزید.روش پنیر پیتزا بریزید. نان را بپیچید .میتونید به همین صورت میل کنید یا گریل کنید.
برای گریل میتونید از ساندویچ ساز استفاده کنید یا داخل تابه ای را چرب کنیدو نان ها را بچینید. روی حرارت بزارید و یه جسم سنگین روش بزارید.یه طرفش که گریل شد،برگردونید تا طرف دیگر هم گریل و برشته بشه.هر طرف را به مدت یک دقیقه ،گریل کنید.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
#صبحانه_با_نان_تست_و_سوسیس
مواد لازم:
نان تست ۴ عدد
سوسیس ۲ عدد
پنیر ورقه ای ۲ عدد
سس مایونز و روغن،نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه:
سوسیس ها را ورقه ای برش بزنید.داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت بزارید. سوسیس ها را داخل روغن سرخ کنید.
روی نان تست،مقداری سس مایونز بمالید. سوسیس های سرخ شده را روش بزارید.یک لایه پنیر ورقه ای بزارید.روش نان تست بزارید.
به تخم مرغ ها ،نمک و فلفل بزنید و با چنگال بهم بزنید تا از لختگی در بیاد. دو طرف نان تست را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید.سپس دو طرف نان تست را در روغن سرخ کنید تا طلائی و برشته بشه.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر:
#قلیه_ماهی
ابتدا یدونه پیاز رو نگینی کرده با خیلی کم روغن تفت داده کمی که شیشه ای شد سیر رنده شده اضافه کرده بعداز سرخ شدن زردچوبه و ادویه قلیه ماهی و فلفل زده و سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله بمیزان نیم کیلو که 400 گرم گشنیز 100 گرم شنبلیله خردشده و سرخ کرده اضافه کرده و یک ق غ خ آرد نان اضافه میکنیم و یک بسته تمبرهندی که با آبجوش هل کرده و از الک رد کرده و کاملا صاف میکنیم و بهمراه کمی آب به خورش اضافه کرده و میگذاریم تا نیم ساعت پخته شود و میریم سراغ ماهی من از ماهی سنگسر استفاده کردم بعداز پاک کردن آب جوش ریختم روی پوست ماهی و بطور کامل پوستش جدا شد و اون قسمتهای گوشتی سیاه رنگ ماهی رو جدا کردم و کاملا شسته و در کمی نمک و زعفران مزه دار کردم و سه ساعت در یخچال ماند تا ماهی طعم خیلی خوبی گرفت و بعد بصورت فیله سرخ کردم..دوستان با این روش ماهی هرگز بوی بد نمیگیره حتی اگر بصورت پخته بمونه اصلا طعم بد نمیگیره با خیال راحت درست کنید.. و بعد با حرارت کم ماهی رو سرخ کنید.. و بعداز نیم ساعت که خورشت پخته شده ماهی رو اضافه بر خورشت کنید و نیم ساعت دیگه تایم دهید برای پخت مجدد..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر: