#کوفته_شوید_باقالی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوفته_شوید_باقالی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
شوید ۴۰۰ گرم
باقالی پاک شده نصف لیوان
برنج خام نصف لیوان
پیاز داغ دوقاشق غذا خوری
نمک ،فلفل ،زردچوبه ،دارچین
گوشت را با کمی نمک وکمی دارچین وفلفل قرمز وسیاه ورز میدهیم تقریبا یک ربع خیلی مهم هست که کوفته وانره درحدی که گوشت کش بیاد شوید خردشده را اضافه و بازهم ورز دهید وبرنج با نصف لیوان اب وکمی نمک بجوشانید تا ابش تمام شود وخنک شود به مواد با باقالی اضافه کرده توی قابلمه پیاز داغ و یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه را تفت داده وکمی فلفل ونمک اضافه واب ریخته وجوش که امد کوفته ها را داخل ان گذاشته وتا نیم ساعت در انرا نذارید وبگذارید تا بپزد یک کوفته فوق العاده خوشمزه میل کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قابلی_پلو
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قابلی_پلو_ازبکی_با_گوشت_گوسفند🇦🇫
#قابلی_پلو🇦🇫
قابلی پَلویکی از مهمترین اقلام آشپزی اَفغانستانی است. این پلو ظاهراً از هنر آشپزی ترکتباران اَفغانستان سرچشمه گرفته و بهتدریج در بین اقوام دیگر این کشور جایگاه خود را یافته است. امروزه تمامی مردم اَفغانستان با این غذای لذیذ آشنا هستند.
قابلی پَلو یک غذای سنتی اَفغانهاست که از برنج باریک، گوشت یخنی گوسفند، زردک، کشمش، خسته و پسته تهیه میشود. قابلی پلو در سمت شمال اَفغانستان بیشتر رواج دارد و بهطرز متفاوت پخته میشود. برنج قابلی پلو اُزبکی صاف نمیشود و آن را در دیگهای چودنی میپزند در پختن قابلی اُزبکی از روغن کنجد و زَغر استفاده میشود که مزه و طعم خاص دارد.🇦🇫🇦🇫🇦🇫
مواد لازم :
برای 8نفر
پياز 1 عدد بزرگ
گوشت گوسفندی 400گرم میتوانید گوشت بیشتر استفاده کنید بستگی به مصرف دارد
كشمش پلوی200گرم
زَردگ (هویج) خلال شوده 700گرم
زيره،تخم کشنيز،هل آسیاب شده همه باهم 2 قاشق غذاخوری
نمك به مقدار لازم
برنج 4 پياله چاي خوري(پیمانه)
روغن ی1 پیمانه
برگ بو
طرز تهیه قابلی ازبکی :
ابتدا روغن راداخل ديگ بريزيد پياز را داخل روغن سرخ كنيد پياز كم سرخ كنيد. بعد گوشت را اضافه كنيدخوب سرخ كنيد تا گوشت ابش گرفته شود
4پیمانه آب جوش وبرگ بو رابه گوشت ها اضافه میکنیم ومیگذاریم تا یک ساعت بپزد اگر عجله دارید داخل زود پز بپزید
بگذاريد گوشت پخته شود وقتي گوشت پخته شد داخل ديگ ديگر بريزيد.
زَردگ (هویج)خام اضافه كنيد زَردك سرخ نمي شود.دو پیمانه آب جوش به مواد اضافه كنيد زردك به مدت ده دقيقه بگذاريد با گوشت پخته شود
بعد کشمش را که از قبل شسته و خیس کردیم به مواد اضافه میکنیم باز پنج تا ده دقیقه میزاریم بپزد با دربسته بعد برنج اضافه كنيد سه گلاس آب جوش و بقیه ادویه را اضافه كنيد. اب باید با برنج لب به لب شود نه کمتر نه بیشتر اصلا مواد و هم نمیزنیم بعد قابلي بگذاريد آبش خشک شود با حرارت ملایم .
وقتی ابش خشک شود با دسته کفگیر چند حفره داخل برنج ایجاد کنید این کار برای خوب دم کشیدن برنج است
باز برنج30تا40دقیقه با حرارت کم دم بدین
برنج که دم کشیداز یک گوشه شروع به مخلوط کردن کنید داخل ظرف سرو بکشید گوشت وسط ظرف سرو بگذارید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید
نکته : دوستان معمولا برای قابلی از برنج هندی استفاده میشود اگر از برنج ایرانی استفاده کردین مقدار اب برنج کمتر میشود که خود شما تنظیم کنید
برنج هندی هر یک پیمانه برنج برای 2نفر کافی است چون حجمش بیشتر میشود
اما برنج ایرانه نه
ادویه های قابلی ضرور است که استفاده شود برای طعم وعطر بهتر
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورش_خلال_کرمانشاهی
گوشت قرمز 300 گرم زرشک سیاه ۱/۲ لیوان پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده نصف فنجان
خلال بادام درختی 200گرم چوب دارچین 1 تکه کوچک نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ). وقتی گوشتمون نیم پز شد لیمو عمانی سوراخ شده و خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید حرارت را بسیار کم کنید تا خورشتمون پخته و جا بیفته
پس از این مدت زرشک سرخ شده را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفنداستفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#اکبر_جوجه
طرز تهیه
ابتدایک عددمرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف می کنیم پوستش رو اصلا نگیرین من ازنصف مرغ استفاده کردم بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت که خلالی کردم مقداری نمک فلفل پودر زنجبیل پودر سیر ۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمی کنیم توی یک کیسه زیپ دار قرار میدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت .بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه رو توش قرار میدیم زیرش رو خیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه خودم به شخصه ۱پیمانه آب اول پخت هم اضافه می کنم تاهم اول پخته بشه بعدسرخ بشه راستش بااین روش عالی میشه نگران نباشین روغن اصلا عکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود ۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره من ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه می کنم روی طعمش خیلی تاثییرداره. خیلیهاپرسیدن چطوری رنگش این شکل شده به خاطر زعفران وزردچوبس عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن و زمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنید ودر ریختن زعفران خیلی دستودلبازباشین. اکبرجوجه باسس انار که بعضیها فقط از رب انار وبعضیهامخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودر سیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرو میکنن واقعا عالی میشه
انشاالله درست کنید ولذتش رو ببرین.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیراشکی_سیب_زمینی
طبق کلیپ آموزشی آرمیا مردانیان
فقط نکته مهمش اینه که طی مراحل آماده کردن ، پهن کردن ، قالب زدن و نهایتا پیچیدن خمیر ، مرتب دست و انگشتاتون و کاتر رو آردی کنین تا خمیر بدست یا کاتر نچسبه وگرنه کار براتون کمی سخت میشه .
برای داخل خمیر ، بجای کره میتونین به همون نسبت از روغن مایع یا روغن زیتون استفاده کنین . بجای جعفری از سبزیجات خشک یا تازه معطر دیگه هم میشه استفاده کرد . من برای مواد میانی از مایه گوشتی ماکارونی و کمی پنیر پیتزا ریختم که بسته به ذائقتون متغیره . همونطور که داخل فیلم هم ذکر شده ، روی حرارت متوسط سرخ کنین . چون با حرارت زیاد ، سطح پیراشکی زود سرخ میشه و مغزش خام میمونه و با حرارت کم ، روغن زیادی جذب میکنه .
نوش جونتون عزیزانم.😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاپ_کیک_معجون_مخصوص
چهار عدد تخم مرغ ( اون زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغها چسبیده رو حتمااا جدا کنین ) هم دمای محیط را با يک پيمانه شكر ( بخاطر شیرینی معجون ، شیرینی کیک بسته به ذائقتون ، متغیره . من یه پیمونه سرخالی شکر ریختم ) و یک هشتم قاشق چایخوری وانيل هم ميزنيم تا سفيد و كشدار شود . یک پيمانه معجون که قبل آماده شده و نصف پيمانه روغن مايع اضافه كرده و مخلوط ميكنيم . دو پيمانه آرد و دو قاشق چایخوری بكينگ پودر سه بار الک شده رو ريخته و مخلوط میکنیم . قالب را چرب و آردپاشی کرده ( من از روغن جداکننده استفاده میکنم ) و مايه کیک را درون قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه حدود پنجاه دقيقه میپزیم . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین .
نوش جونتون عزیزانم.😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#برگر_لوبیا_قرمز
* مواد لازم برگر:
لوبیا قرمز دویست گرم
برنج پخته پنج قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
ذرت سه قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، پودر سیر و زیره به میزان لازم
آرد سوخاری نصف پیمانه
* مواد لازم برای پیاز کاراملی :
پیاز دو عدد
کره یک قاشق چایخوری
نمک ، فلفل سیاه و شکر از هر کدوم یک قاشق مرباخوری
* مواد لازم برای سس برگر :
ماست یک پیمانه
خیار شور دو عدد
نمک ، فلفل
نکات : سس رو حتما زودتر آماده کنین و داخل یخچال بذارین تا مزه ها به خورد هم بره . خمیر برگر رو هم حتما حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا خوب جا بیفته . با نسبتای بالا ، شش عدد برگر متوسط خواهید داشت.
من پیاز کاراملی رو حذف کردم . داخل مواد سس ، کمی سس مایونز و زیتون خرد شده هم زدم .
نوش جونتون عزیزانم.😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_غوره_بادمجون
روی بادمجون دلمه ای که از وسط دو نیم شده رو برش میدم . برای حداقل نیم ساعت داخل محلول آب نمک میذارم که هم تلخی احتمالیش گرفته بشه و هم اینکه بافتش کمی نرم بشه . در این فاصله ، گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، کمی پودر سیر و روغن زیتون مخلوط و ورز میدم و حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدم . بعد بادمجونا رو روی دستمال آشپزخونه میذارم تا کمی رطوبتش گرفته بشه . از مایه گوشتی که آماده شده ، داخل شیارا رو پر میکنم . نهایتا بادمجون رو توی روغن تفت میدم . اول از سمتی که برش خورده و مایه گوشتی گذاشته شده ، میذارم تا گوشت بسته بشه . توی تابه جدا ، پیاز نگینی خرد شده و یه حبه سیر رنده شده رو با نمک ، زردچوبه یا زعفرون تفت میدم . پیاز که سبک شد ، رب گوجه اضافه و تفت میدم تا رنگش باز بشه و بوی خامی رب در بیاد . بعد به نسبت لازم ، آب جوش اضافه میکنم تا سس خورشت آماده بشه . بادمجونای سرخ شده رو توی سس میذارم . درب تابه رو بسته و روی حرارت متوسط میمونه تا جا بیفته . بیست دقیقه تا نیم ساعت آخر پخت ، گوجه و غوره رو اضافه میکنم . زمانش بستگی به حرارت گازتون داره چون زیاد بمونه ، گوجه و غوره له میشن . بسته به ذائقتون ، پنج دقیقه آخر پخت میتونین کمی زعفرون و گلاب روی کل خورشت بریزین . من همیشه زعفرون رو روی گلاب میپاشم و توی دمای محیط میذارم نیم ساعتی بمونه تا هم زعفرون رنگ باز کنه و هم اینکه عطرشون ادغام بشه . میتونین برای پروتئین خورشت ، از گوشت خورشتی یا مرغ و بوقلمون هم استفاده کنین یا کلا گوشت حذف بشه . نهایتا با برنج زعفرونی و مخلفات دلخواه سرو میکنم.
نوش جونتون عزیزانم.😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکو_نخود_فرنگی
من برای دو نفر ، صد و پنجاه گرم نخود فرنگی ( خام ) رو با یه دونه سیب زمینی متوسط ( خام یا پخته فرقی نداره ) ، یه دونه پیاز کوچیک ، دو سه حبه سیر یا نسبت لازم پودر سیر ، دو قاشق غذاخوری شوید خشک ( شوید تازه عالیتره) ، دو تا تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پاپریکا و سه چهار قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، داخل غذاساز میکس میکنم تا خمیری یه دست داشته باشم . حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و بعد به اشکال دلخواه روی حرارت متوسط سرخ میکنم . درب تابه رو بذارین تا حین سرخ شدن ، مغز پخت هم بشه . بعد که برگردوندین و طرف دومش رو خواستین سرخ کنین ، نیازی به درب تابه نیست . اگه سیب زمینی پخته زدین ، سیب زمینی پخته باید کاملا خنک بشه و بعد بجای رنده کردن ، بکوبینش و به مایه کوکو ، قبل از میکس کردن ، اضافه کنین. اول یه دونه امتحانی ، سرخ کنین ، اگه احتمالا کوکو وا رفت ، بسته به جنس سیب زمینی ، یه دونه دیگه تخم مرغ و یه قاشق غذاخوری پودر سوخاری مجدد به مایه کوکو اضافه و خوب مخلوط کنین.
برای #کتلت_نخودفرنگی هم کافیه، برای دو نفر،صد و پنجاه گرم گوشت قرمز یا سفید اضافه کنین.
نوش جونتون عزیزانم😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک با ماسوره سه بعدی🧁
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتان
✔من دوتا کیک ۳ تخم مرغی درست کردم داخل قالب سایز ۱۸
می تونید مواد کیک را دوبرابر کنید وداخل قالب سایز ۲۳ بپزید
با ۳ تخم مرغ مینی کیک خواهید داشت
سایز قالب مناسب مینی کیک ۱۵
✔کرم استفاده شده دراین کیک ترکیب کره وشیر عسلی کاراملی
شده هست بهتره کره گیاهی استفاده کنید که خیلی چرب نشه وطعم وبوی خاصی نده
برای کاراملی کردن شیر عسلی یه قابلمه پر از آب بردارین قوطی را داخلش قرار بدین روش باید پر از آب باشه وبا حرارت کم حدود ۵ تا ۸ ساعت قوطی را بجوشانید من ۵ ساعت جوشوندم
این کار را می تونید داخل زودپز یا آرام پز پر از آب به مدت ۲ ساعت انجام بدین که من پیشنهاد نمی کنم خطرناکه
✔ توجه کنید شیر عسلی هر چه بیشتر بجوشه رنگش تیره تر وسفتتر میشه پس اگر سس سفتتری خواستین ۷ تا ۸ ساعت بجوشونین
دستور کیک نسکافه ای اسفنجی عالی:
تخم مرغ درشت ۳ عدد
شکر ۷۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه اندازه بند انگشت خالی)
نسکافه گلد یا کلاسیک یا قهوه ۱ق س
اب جوش ۱ق س
روغن مایع ۱ق س
آرد ۸۵گرم (۱/۲پیمانه پر)
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
👈زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید
سفیده را با همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد
زرده مابقی شکر ووانیل را نیز با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود
سپس مخلوط نسکافه اب جوش وروغن را اضافه ومخلوط کنید
سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت
مخلوط آرد وبیکینگ پودر
هم بزنید تا مایه یکدست شود
درون قالب بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید
پس از پخت وسرد شدن کیک ها را برش بزنید بین هر لایه کیک یک لایه نازک کرم کاراملی بریزید ومقداری گردو
درنهایت با کرم کاور وتزیین کنید
✔کرم کاراملی:
کره همدمای محیط ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲۰ گرم (قابل حذف)
شیر عسلی کاراملی یک قوطی
👈کره کمی نرم را با پودر قند مخلوط کنید هم بزنید تا یکدست بشه سپس شیر عسلی کاراملی کاملا خنک را اضافه ومخلوط کنید
اگر کرم شل بود کمی داخل یخچال قرار دهید
✔این میزان کرم برای کیک ۶ تخم مرغی کافیه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نکات_قیمه
قیمه برای من صدای جلز و ولز سرخ شدن سیب زمینی ها و پیچیدن عطر پرهیاهوی زعفران و دارچین است... مرا به یاد یک مهمانی خودمانی ظهر جمعه می اندازد ،یاد صدای بشقاب ها و قاشق ها و خنده هایی سرخوش.....❤ چندتا نکته که من به کار میبرم برای درست کردن قیمه:
_برای شفاف و خوشرنگ بودن خورشت، از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای خرد شده و پیاز تفت میدم و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین میندازم و آخرش هم درمیارمش( در اخر کمی پودر دارچینم میریزم)
.
_برای عطر قیمه از زعفرون فراوون ،کمی پودر هل( در آخر) استفاده می کنم .
_برای ترشی خورشت از آبغوره و لیمو عمانی استفاده میکنم
.
_لپه رو که از قبل نیم پز کردم، به همراه گوشت و پیاز تفت میدم این باعث میشه لپه له نشه
_سیب زمینی هارو هم اول حدود یک تا دو دقیقه( بسته به ضخامتی که خلالیشون کردین) با آب و کمی نمک میپزم و بعد ابکش میکنم و آبش که رفت سرخ میکنم،اینجوری یک دست سرخ میشن و نرم نمیشن،آخرای سرخ شدنش کمی زعفرون سابیده میریزم تو سیب زمینی ها که خوشرنگ و خوشمزه تر بشن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فینگرفود
✅فینگر فود ساده ولی بسیار خوشمزه و پرطرفدار😋🙈
✍ مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق
ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شکلاتی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_شکلاتی
مواد لازم
۱. آرد سفید ۱۵۰ گرم(۱پیمانه ) لیوان دسته دارفرانسوی
۲.آرد نخودچی ۷۵ گرم (نصف پیمانه ) نصف لیوان
۳.کره ۵۰ گرم(۲و نیم قاشق سوپ خوری )۲/۵
۴.روغن جامد ۵۰ گرم ( ۲ ونیم قاشق سوپ خوری )۲/۵
۵.پودر قند ۸۰ گرم (نصف پیمانه ) نصف لیوان
۶.شکلات تخته ای ۸۰ گرم ۸ تا ۱۰تا شکلات کاکائو بسته بندی کوچک و یا ۸تا۱۰ ق سوپ خوری )
۷.پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
طرز_تهیه
ارد و الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس آرد نخودچی را الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰ دقیقه ی دیگه تفت میدهیم دوباره از روحرارت برمیداریم و الک می کنیم و به ماهیتابه برمیگردونیم و بعد کره و روغن جامد را اضافه کرده و خوب هم بزنید و پودر دارچین یا پودر زنجبیل و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.
و در نهایت شکلات تخته ای را که تو ماکرو فر یا به روش بن ماری ذوب شده اضافه میکنیم و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط میکنیم که حلوا یکدست بشه .
وقتی حلوا آماده شد تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت ۲ ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب دربیارین و تزیین کنید.
این دفعه من داخل قالب مستطیل ریختم و صافش کردم ، گذاشتم داخل یخچال خودشو که گرفت برش دادم و با گردو و شکلات تزیینش کردم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر