#حلوا_مدرن_شکلاتی
آرد گندم ۱۵۰ گ
آرد نخودچی ۷۵ گ
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
شکلات تخته ای ۸۰ گرم
پودر دارچین یا زنجبیل ۱ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ
ابتدا آرد رو سه بار الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید، سپس آرد نخودچی رو الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰ دقیقه دیگه تفت بدید،کره و روغن جامد رو اضافه و خوب هم بزنید،پودر هل و دارچین یا و پودر قند رو اضافه و هم بزنید،اگر مواد خیلی خشک بود یه مقدار دیگه روغن اضافه کنید چون نوع آردها متفاوته،و در نهایت شکلات تخته ای رو که به روش بن ماری ذوب شده اضافه کنید و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید که حلوا یکدست بشه،حلوا آماده شده رو تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت دو ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب خارج و تزئین کنید. برای اینکه روی حلوا حفره ایجاد نشه بعداز اینکه حلوا رو ریختین توی قالب چند بار قالب رو تکان دهید و از سمت بالا به پایین روی میز بزنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
.
#کیک_تاپ_فوروارد
#کیک_وارونه
#گاناش
برای این مدل کیک ، کیک تون فیلینگ گذاری و آستر کشی کنید بعد خامه کشی کنید.
یک قسمت از کنار کیک را بریده و برگردونید ،سپس با گاناش اطراف کیک را پوشش داده و تزیین کنید😊
#گاناش
مواد لازم:
خامه صبحانه یک بسته از این پاکت صورتیا(۲۰۰ گرم)
شکلات تخته ای کاکائویی ۱۲۰ گرم
کره ۴۰ گرم
طرزتهیه:
خامه و کره رو بزارید روی شعله تا داغ بشه و مرتب هم بزنیدش وقتی داغ شد و کره باز شد شکلات تخته ای خورد شده رو اضاف کنین و حرارت رو کم کنید و دست نزنید تا شکلات باز بشه شکلات که باز شد هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه و همین طوری داغ بریزید روی کیک و نوش جان کنید.. چند تا نکته:خامه اصلا نباید قل بزنه و فقط داغ بشه
و شعله خیلی کم باشه و مرتب هم بزنید نکه خیلی سریع میسوزه. بچه ها میتونین کره نزنید توی گاناش و این کاملا سلیقه ایه اما کره باعث میشه گاناش خیلی خوش عطرتر و خوشمزه تر و براق تر بشه ..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_دو_تخم_مرغی
#فردست_ساز
#کیک_بدون_فر
تخم مرغ ۲ عدد
ارد دو لیوان
بکینگ پودر یه ق غ
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
اب یا شیر یک لیوان
تخم مرغ رو با چنگال ۵ دقیقه میزنیم بعد شکرو اضافه کرده ۵ دقیقه میزنیم.
حالا اب و روغن و اضاف کرده دو دقیقه میزنیم.
اردو بکینگ پودر و ۳ بار الک کرده
به مواد طی سه مرحله اضافه کرده و میزنیم.
درحدی که مخلوط شن نه بیشتر.
یه قابلمه یا قالب ۱۸ با ارتفاع ۱۰ سانت و من با یه ق روغن و یه ق ارد که ترکیب کردم چرب میکنیم.
موادو داخل قابلمه میریزیم
#فر_دست_ساز
به روش فر دست ساز پختم روی اجاق گاز
یه قابلمه بزرگ و حالا هرجنسی بود مهم نیست
گذاشتم نیم ساعت گرم شد با دربش
بعد کف این قابلمه یه ظرف فلزی مثل تابه کوچیک بصورت برعکس گذاشتم
اینکار برای اینکه مواد کیک مستقیم ته قابلمه نباشه
و یک فاصله چندسانتی بین کف قابلمه و ظرف مواد باشه .
حالا ظرف مواد و روی این تابه میزارم و درب قابلمه رو دم کنی ضخیم میزارم.
در حین پخت حتی ۱ ثانیه درب قابلمه رو برندارید پف کیک میخوابه
حدودا بعد یک ساعت یا یک ساعت ورب چک کنید.
حرارت مثل دم کردن پلو باشه.
برای من ۱ ساعت ونیم طول کشید تا بپزه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فطایر_گوشت_قارچ
شیر ولرم یک لیوان
شکر یک ق چ خ
خمیرمایه یه قاشق و نیم
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع نصف پیمانه
آرد به میزان لازم
اول خمیر مایه و شکر رو به شیر ولرم اضافه می کنیم تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و روغن رو باهم ترکیب کرده و شیر رو اضافه می کنیم یکم باهم ترکیب کرده درنهایت آرد و یک قاشق چایخوری نمک به مواد اضافه کرده در حدی آرد بریزید که خمیر به دست نچسبه بعد پانزده دقیقه ورز بدید خمیر رو جای گرم استراحت بدید من برای مواد داخلش از ترکیب گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای نگینی قارچ و پنیر پیتزا استفاده کردم میزان هرکدوم بنا به سلیقه خودتون بعد خمیر رو چونه پنجاه گرمی می گیریم خمیر رو به صورت بیضی کشیده باز کرده روش پنیر پیتزا و مواد گوشتی می ریزیم مجددا پنیر پیتزا و دوسر خمیر رو به هم چسبونده و پیراشکی رو برمی گردونیم مجددا بیست دقیقه استراحت روی خمیر رو با زعفران زرده تخم مرغ رومال کرده روش شیارهایی ایجاد می کنیم و به دلخواه کنجد می پاشیم دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ الی بیست دقیقه می پزیم و برای طلایی شدن روی فطایر پنج دقیقه نهایی گریل رو روشن می کنیم فطایر شبیه همون پیراشکی گوشت خودمونه نوش جان😊😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شربت_زعفرانی
#شربت_تخم_شربتی
شربت زعفران یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانی است. چیزهای زیادی به این شربت اضافه میکنن ولی بوی گلاب وزعفران حاکمیت داره.
مواد لازم شربت زعفران
آب سه لیوان
شکر سه لیوان
گلاب ویا عرق بیدمشک نصف استکان
زعفران به مقدار لازم
آب رو بزارید جوش بزنه جوش که زد شکر رو بریزید هم نزنید تا شکر کم کم آب میشه دوباره به جوش میاد
گلاب ویا عرق بیدمشک وزعفران اضافه کنید وبزارید قوام بیاد مثل شهد مربا وقتی که قوام اومد گاز رو خاموش کرده واز صافی رد کنید جای خنک ویا یخچال بزارید تا سرد بشه .
تخم شربتی :
شربت بسیار گوارا وپرطرفدار و ضد عطش برای روزهای گرم و ماه مبارک رمضان
تخم شربتی ، کمی آبسرد روش بریزید و سنگ شور کنید .سپس با آب ولرم حدود نیم ساعتی
خیس کنید تا آب به خودش جذب کنه وژله ای بشه
شربت خاکشیر خوشمزه وپرفایده وقت زیادی نمیخواد. مهم ترین قسمت پاک کردن خاکشیر است البته الانه اکثر خاکشیر ها پاک شده است اکر خاکشیر شما پاک شده نیست.
خاکشیر رو تو کاسه بریزید یکی دولیوان اب روش بریزید تا برگ وخاشاک بالا بیاد و آبشو دور بریزید سپس دوباره آب بریزید.این کار رو چند دفعه تکرار کنید تا خوب تمیز بشه.
مقداری از تخم شربتی ویا خاکشیر تو لیوان بریزید وکمی از شربت زعفرانی ،آب خنک و چند ورق لیمو ونعنا نوش جان بفرمایید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#گَلِت_ميوه اي#
#گَلِت_توت سياه#
مواد لازم خمير:
آرد٢پيمانه
كره سرد١٠٠گرم
نمك ١/٢ق چ خ
آب يخ ٣-٦قاشق غذاخوري
شكر ٢ق غ خ
مواد لازم براي داخل گَلِت:
توت سياه ٢٥٠گرم
شكر ٤-٦قاشق غ خ
نشاسته ذرت ١ و ١/٢ق چ خ
(توجه داشته باشيد براي داخل گلت از هر ميوه اي ميتونيد استفاده كنيد،مثل توت فرنگي، هلو، زردآلو و...)
مواد لازم براي خمير بايد كاملا سرد باشن، آرد و نمك و شكر رو همراه كره ي سرد داخل غذاساز ريخته تا بشكل خرده نان دربياد ، اگه غذاساز در دسترس نداشتيد ميتونيد از خردكن هاي دستي استفاده كنيد يا اينكه با چنگال كره ي سرد رو به خورد آرد بديد،(ميتونيد از نوك انگشتتان نيز استفاده كنيد(البته به دليل گرماي دست اين گزيينه زياد جالب نيست))
سپس قاشق قاشق آب يخ رو به مواد اضافه كرده و با نوك انگشت مواد رو هم ميزنيم ، اينكارو تا جايي ادامه بديد تا خمير بدست بياد ، توجه داشته باشيد اين خمير رو نبايد ورز بديد، خمير زياد چسپندگي ندارد ، همين كه مواد منسجم شدن و بهم چسپيدن بايد دست نگهداريد. نبايد زياد آب بريزيد، نهايتا خمير رو داخل كيسه ي فريزر بزاريد(كاملا هوا شو بگيريد) و بمدت يك ساعت داخل يخچال استراحت بديد،
در اين فاصله توت هارو با شكر و نشاسته ذرت تركيب كنيد و كنار بزاريد،
بعداز تايم موردنظر خمير رو خارج و بين دوتا كاغذ روغني قرار داده و با وردنه پهن كنيد( خمير رو نبايد ورز بديد، حتما با استفاده از كاغذروغني خمير رو پهن كنيد وگرنه تماس دست خمير رو به روغن ميندازه)
مواد ميوه اي رو در وسط خمير ميريزيم و از كناره ها خمير رو بسمت داخل جمع ميكنيم ، يكم فشار بديد كه خمير باز نشه ، خمير رو با زرده ي تخم مرغ رومال كنيد و در فر ١٧٠درجه از قبل گرم شده بمدت ٢٠دقيفه قرار بديد.
( من در تنورك ١٧٥درجه بمدت ٣٠دقيقه پختم، ده دقيقه اخر هم المنت بالا رو روشن كردم كه رويه ش طلايي بشه)
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دونات
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دونات
#پیراشکی عالی 😍
مواد لازم
شیر۱/۲پیمانه
آب ولرم یک سوم پیمانه
شکر ۶قاشق غ
خمیرمایه دوقاشق چایخوری
نمک ۱/۲قاشق چ
کره آب شده (یا یک سوم پ روغن مایع)۵۰گرم
آرد ۳۰۰گرم
بکینگ پودر۱/۲قاشق چ
ابتدا خمیرمایه ویک قاشق از شکروشیرولرم داخل کاسه ای ریخته هم زده دربش رو گذاشته تا عمل بیاد بعد بقیه شکر+کره آبشده وآب ولرم ومایه خمیر عمل آمده رو داخل ظرفی ریخته ومخلوط آرد وبکینگ پودر ونمک الک شده رو تو چند مرحله اضافه کرده وورز داده سعی کنید آرد اضافه تر از دستور نزنید فقط دست رو آغشته به آرد کنید سعی کنید چسبندگی خمیر رو بگیرید.
روسطح صاف یکم آرد بپاشید و۱۰دقیقه خوب ورز داده وبعد خمیر رو درظرف چرب شده یکساعت ونیم استراحت بدید.
بعد کاتر زده خمیر رو قطر نیم سانت باشه درسینی چرب شده ۱۰ دقیقه زیر پارچه استراحت مجدد وبعد درروغن سرخ کنید .
من بیشتر خمیر رو بصورت گرد کاتر زدم ووسطش رو خال نکردم وبعد درشکلات بنماری شده با کمی روغن مایع زدم وگذاشتم یخچال خودش رو بگیره .
خیلی بافت خوبی داره دونات ها👍❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_غوره_بادمجون
اول تکه های مرغ رو سرخ کردم داخل تابه ای پیاز متوسط رنده کردم و تفت دادم بعد نمک و فلفل ادویه زردچوبه بهش اضافه کردم و بعد دوقاشق رب گوجه بهش اضافه کردم یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه کردم یه چوب دارچین کوچولو هم داخل خورشت انداختم وقتی آب خورشت جوش اومد تکه های مرغ رو داخلش انداختم و دوقاشق زعفران دم کرده به خورشت اضافه کردم و اجازه دادم با حرارت ملایم مرغ بپزه وقتی سس غلیظ شد از سس روی مرغ ریختم و پنج دقیقه نهایی بادمجان سرخ شده و غوره و به خورشت اضافه کردم شما گوجه حلقه شده هم اضافه کنید من یادم رفت🤭نوش جان☺️❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جیب_تاجر
نان تست یه بسته
یه سینه مرغ کامل
جعفری خرد شده دوقاشق
سس مایونز سه قاشق
نمک فلفل سیاه کمی
خیار شور خرد شده به مقدار لازم
ذرت آب پز شده نصف پیمانه
پودر سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
شیر سه قاشق
برای درست کردنش سینه مرغ رو گذاشتم با یه حبه سیر و پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بپزه بعد ریش ریش کردم و با خیارشور و جعفری خرد شده و ذرت و سس مایونز و نمک و فلفل همه رو با هم مخلوط کردم گذاشتم یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره
نون تست رو چهار طرفشو ینی قسمتای تیره نان رو برش بزنین و نون ها رو با وردنه صافشون کنین
دوتا دوتا نون ها رو روی هم بذارین صاف کنین با وردنه یه کوچولو بهم میچسبند بعد با کاتر گرد برش بزنین
توی یه ظرف دوتا دونه تخم مرغ رو با سه تا قاشق شیر و فلفل سیاه هم بزنین تا از لختگی در بیاد
تو یه ظرف دیگه هم پودر سوخاری
بعد نون ها رو داخل شیر و تخم مرغ بزنین(فقط خیلی سریع باید با شیر آغشته کنین و در بیارین وگرنه نونتون زود له میشه) و بعد داخل آرد سوخاری و توی روغن داغ سرخشون کنین وقتی سرخ میشن پف میکنن بعد روی دستمال تمیز بذارین روغن اضافیش گرفته بشه و در آخر از وسط برش بزنین و بازش کنین و از مواد مرغتون داخلش بذارین و نوش جان کنین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فینگر_فود_الویه
#نارنگی_فینگر_فود
سینه مرغ200 گرم
هویج3-4 عدد
تخم مرغ2 عدد
پنیر خامهای150 گرم(دلخواه)
ماست طبیعی ⠀3-4 قاشق غذاخوری یا سس مایونز
سیب زمینی ۲عدد
خیارشور ۱ عدد
سیر2 حبه
نمک به میزان دلخواه
میخک و ریحان (یا سبزی دیگر) برای تزئین به میزان لازم
نکته : در صورت تمایل به جای ماست سس مایونز استفاده کنید.
طرز تهیه نارنگی های فینگر فود
هویج ها را با پوست بپزید، بعد از پخت پوست آن را بگیرید و با یک رنده ریز رنده کنید.(البته من نپخته رنده کردم😉)
تخم مرغ ها را آب پز کرده و سپس با رنده ریز رنده و له کنید.
پنیر را به تخم مرغ اضافه کرده و با هم خوب میکس کنید.
سیر را با استفاده از سیر له کن ، له کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.سیب زمینی وخیارشور و رنده کنید و اب خیارشور و بگیرید حتما⭕️
ماست یا سس و مقداری نمک اضافه کرده و مخلوط کنید باید خمیر سفتی از این ترکیب بدست آید.
سینه مرغ را بپزید و ریز خرد کنید.
همه ی مواد را باهم ترکیب کنید.
سپس کل توپ را در یک لایه هویج رنده شده بغلطانید و به شکل یک نارنگی درآورید.
نارنگی ها را با میخک و ریحان تزئین کنید.
نکته : می توانید هویج ها را فشرده کرده و یک لایه پهن کنید.
سپس توپ را روی ان قرار داده و بپیچید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_هات_چاکلت
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک_هات_چاکلت
طرز تهیه
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ. ۳ عدد
بکینگ پودر ۱ق غ
نمک ۱پینچ
هات چاکلت۲عدد
شیر ۱پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
روغن ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۱ و۱/۴پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
ارد را با نمک و بکینگ پودر ۲ بار الک کنید و کنار بگذارید
کره و شکر را با هم شروع به زدن کنیدو بعد تخم مرغ ها و وانیل رویکی یکی اضافه کنید
بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ۱دقیقه با هم زدن بزنید
پودر کاکائو رو با روغن ذکر شده مخلوط کنید و به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید...
هات چاکلت رو با شیر مخلوط کنیدکمی به مواد اضافه کنید و بعد کمی ارد .
این کارارو به تناوب انجام بدید تا اتمام ارد و شیرتمام شود...
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه و بعد مواد تو قالبی که چرب کردید بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تو فر از قبل گرم شده بزارید تا پخته بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پودینگ_شیر
موادلازم:
برنج:۱لیوان
اب:۳لیوان
شیر:۱لیتر
هل درسته:۵عدد
شیرعسلی:۴ق غ خ
نشاسته ذرت:۳ق غ خ
وانیل:۱/۲ق م خ
خامه صبحانه:۳ق غ خ
🌺🌺🌺
طرزتهیه:
برنج رواز۱ساعت قبل خیس کنین،بهتره برنج نیم دانه باشه،بااب،هل بزارین برنج کاملابپزه ولعاب بده،بعدازاینکه اب برنج کاملا به خوردبرنج رفت،نصف شیررواضافه میکنیم،۱۰دقیقه بزارین بپزه،نشاسته ذرت،خامه،روباکمی شیرحل کنین،بقیه شیرونشاسته،خامه، شیرعسل،رواضافه کنیددوباره ۱۵دقیقه دیگه زمان بدید،ازروحرارت بردارین،وانیل رواضافه کنیدکمی که خنک شدداخل ظرفهای سروبریزین.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_شیر_عسلی 🥖🥖🥖🥖🥖🥖🥖
آرد نان ۳۵۵ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
شیر عسلی ۱۱۵ گرم
مایه خمیر ۶ گرم یا ۲ ق چ
وانیل کمی
نمک ۳ گرم یا ۱/۲ ق چ
کره ۳۰ گرم
رومال : تخم مرغ یک عدد
وانیل مایع یک ق چ
ابتدا شیر ولرم و شیر عسلی رو مخلوط میکنیم .
مایه خمیر رو اضافه و هم میزنیم (مایه خمیرم سالم بود و مستقیم به موادم اضافه کردم ) .
وانیل رو هم میریزیم .
کمی از ارد رو نگه میداریم چون ممکنه همش استفاده نشه و بقیه شو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
در همین حین نمک رو هم اضافه میکنیم .
خمیر بدست اومده رو بیست دقیقه استراحت میدیم اگه هوا گرم بود بذارین یخچال .
بعد استراحت شروع به ورز دادن خمیر میکنیم .
قدری که صاف شد
کره رو بهش اضافه کرده و به خورد خمیر میدیم و ورز میدیم تا جاییکه که خمیر صاف و یکدست بشه .
در حین ورز دادن اگه نیاز بود کم کم بهش ارد اضافه کنین (۳۰ گرم از ارد دستور برای من اضافه اومد ) .
سعی کنید با ورز به اندازه و صحیح چسب خمیر رو بگیرید نه با اضافه کردن
آرد .
خمیری که خوب ورز بخوره به محض برش سریع شکفته میشه .
حالا خمیر رو استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه و ور بیاد .
بعد استراحت
با چند ورز هوای داخل خمیر رو خارج کرده و پفش رو میگیریم .
شش چونه از خمیر میگیریم و دوباره ده دقیقه ایی بهش استراحت میدیم .
بعد استراحت از اولین خمیری که چونه کردیم شروع کرده و مطابق فیلم فرم میدیم و در قالب چرب شده یا سینی میذاریم و دو بار رومال میزنیم .
سپس با یک تیغ تیز یا چاقو برشهایی روی خمیر میزنیم .
و دوباره استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه ( من در فر خاموش ۴۵ دقیقه استراحت دادم ) .
بعد در فر برقی ۱۷۵ درجه داغ طبقه وسط به مدت تقریبی۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم تا روی نون برشته و مغز پخت شد .
شما با توجه به فر خودت دما و زمان رو بده .
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین .
نون که از فر دراومد بذارین روی توری و یه پارچه نخی هم روش بکشین تا خنک بشه بعد به اندازه مصرف روزانه بردارین و بقیه شو فریز کنین .
قاشقها استاندارد قنادیه .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_غوره_بادمجان
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر یا سیر رنده شده خوب ورز میدم و بعد از حداقل نیم ساعت استراحت داخل یخچال، توپکای به اندازه گردو درمیارم و سرخ میکنم. بادمجون رو ورقه ای برش میدم و بعد از تلخ زدایی، سرخ میکنم. حالا روی هر نوار بادمجون سرخ شده، یه توپک گوشتی گذاشته و رول میکنم. پیاز خلالی خورد شده رو تفت میدم. وقتی سبک شد، رب گوجه رو اضافه و به همراه نمک، فلفل ، زردچوبه یا زعفرون خوب تفت میدم. به نسبت لازم آب اضافه میکنم و رولای بادمجون رو داخلش میذارم. سس که به جوش اومد، حرارت رو کم میکنم و روی حرارت متوسط میمونه تا سس و خورشت جا بیفته. بیست دقیقه تا نیم ساعت آخر پخت هم ، گوجه و غوره رو اضافه میکنم . زمانش بستگی به حرارت گازتون داره چون زیاد بمونه ، گوجه و غوره له میشن . بسته به ذائقتون ، پنج دقیقه آخر پخت میتونین کمی زعفرون و گلاب روی کل خورشت بریزین . من همیشه زعفرون رو روی گلاب میپاشم و توی دمای محیط میذارم نیم ساعتی بمونه تا هم زعفرون رنگ باز کنه و هم اینکه عطرشون ادغام بشه . میتونین برای پروتئین خورشت ، از گوشت خورشتی یا مرغ و بوقلمون هم استفاده کنین یا کلا گوشت حذف بشه . نهایتا با برنج زعفرونی و مخلفات دلخواه سرو میکنم.
نوش جونتون عزیزانم.😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر