eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
کرم_نسکافه_شکلات مواد لازم کرم نسکافه📝 شیر ۲ پ شکر ۶ ق غ ژلاتین ۲/۵ ق غ خامه ۱۰۰ گرم نسکافه ۱ ق غ مواد لازم کرم شکلات📝 شیر ۲ پ شکر ۶ ق غ خامه ۱۰۰ گرم ژلاتین ۲/۵ ق غ شکلات تخته ای ۷۰ گرم ✍️طرز تهیه: برای هر دو کرم داخل دو ظرف جدا ابتدا شیر,شکر و ژلاتین رو باهم مخلوط میکنیم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم داخل شیر حل بشن برای کرم شکلات بعد از این مرحله شکلات و برای کرم نسکافه,نسکافه رو میریزیم و اجازه میدیم نسکافه و شکلات کاملا حل بشن بعد خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشن. بعد ازینکه کمی خنک شدن یک لایه رو میریزیم میگذاریم کاملا نیم بند بشه و دوباره لایه بعدی رو میریزیم میزاریم در یخچال که باز نیم بند بشه لایه دومی رو میریزیم این کار رو دوبار دیگه تکرار ش نیکتیم تا لایه ها تموم بشه در  جهار لایه یعنی دوتا نسکافه  دوتا شکلات باشه لایه ها سپس بعداز لایه اخری که ریختیم میزاریم ببنده کانلا به مدت 5 الی 6 ساعت بعد درظرف اصلی سرو برمیگردونیم دسر رو تزیین میکنیم که دراینجا با شکلات نسور مروارید تزیین کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پونصد گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی یک عدد پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته شده یک عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری پودر نان باگت یا ارد سفید یا ارد سوخاری نمک و فلفل و پاپریکا یک حبه سیر رنده شده برای مواد میانی پیاز داغ زرشک گردوی خورد شده جعفری ساتوری شده برای سس یک عدد پیاز رنده شده دو قاشق غذاخوری رب نمک و ادویه اب طرز تهیه:گوشت چرخ کرده و تخم مرغ،پودر نان باگت (نان باگت رو خشک میکنم و داخل میکسر پودرمیکنم و تو شیشه داخل یخچال نگهداری میکنم)،ادویه و سیر و پیاز رنده شده رو با هم مخلوط کرده و حسابی چنگ میزنیم تا خوب مخلوط بشه و حالت چسبنده داشته باشه.روی گوشت یک کیسه فریزر میندازیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. تو این مدت مواد میانی و سس رو اماده میکنیم. برای مواد میانی پیاز داغ درست میکنیم و با زرشک شسته شده و گردوی خورد شده مخلوط میکنیم. برای سس هم یک عدد پیاز متوسط رو رنده میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم طلایی که شد رب گوجه نمک و ادویه اضافه میکنیم و کمی که تفت خورد دو لیوان آب جوش اضافه کرده و می زاریم کمی سس غلیظ بشه. گوشت رو بعداز یک ساعت استراحت بیرون میاریم روی کیسه فریزر باز میکنیم(کیسه فریزر رو با قیچی باز کنید )بعد یه کیسه فریزر دیگه روی گوشت می زاریم و با کمک وردنه به ضخامت یک سانت باز میکنیم. جعفری خورد شده روی سطح گوشت میریزیم و ابتدای رول هم مواد میانی رو میریزیم و با کمک کیسه فریزر گوشت رو رول میکنیم .دقت کنید گوشت باید خوب رل بشه.سرو ته رولت رو شکلات پیچ کنید و چند بار بغلطونید اگه خوب رول نکنید امکان باز شدن رولت هستش.حالا گوشت رول شده رو به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بزارید بعد از این مدت رولت رو بیرون بیارید و داخل تابه با کمی روغن همه طرفش رو سرخ کنید بعد از سسی که آماده کرده بودین روی رولت بریزید و درش و بزارید یک ساعت و نیم زمان بدین تا با حرارت ملایم رولت بپزه. این غذا رو میتونید داخل فر هم درست کنید.و با نون یا برنج سرو کنید. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرد سفید حدود ۵ لیوان(من از آردی که کیک درست میکنم استفاده کردم) قارچ تقریبا ریز ۳۰ عدد نمک یک قاشق غذاخوری پر پودر سیر یک قاشق غذاخوری پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری سرخالی پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری سرخالی فلفل قرمز یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری پر روغن مقدار زیاد مقداری یخ ابتدا قارچ ها رو تمیز کنید،سعی کنید با دستمال تمیز و نمدار،تمیز کنید،اگه نشد با آب خیلی کم بشویید و داخل صافی بزارید تا کاملا خشک شود. حالا،آرد و تمام ادویه های بالا رو باهم مخلوط کنید و از الک رد کنید.داخل ظرفی دیگر،آب و یخ بریزید(آب باید یخ بشه) روغن سرخ کردنی هم داخل قابلمه گودی بریزید و خوب بزارید داغ بشه. ابتدا مقداری از قارچ ها رو داخل آرد بندازید و خوب به آرد آغشته کنید،بعد داخل الک بزارید و تکان بدید تا آردای اضافش خارج بشه،بعد بندازید داخل آب یخ،چند ثانیه بمونه وبا کفگیر یا صافی کوچیک از آب خارج کنید و دوباره بندازید داخل آرد(دستتان اصلا به آب نخورد)حالا خوب قارچ ها رو با آرد ماساژ بدید .دوباره بندازید داخل آب و بعد هم داخل آرد(این آخرین باره که داخل آرد میزنیم و این قسمت مهمه،باید کمی طولانی تر ماساژ بدید که خوب پولکی بشه. بعد داخل روغن داغ بندازید و سرخ کنید،با حرارت متوسط شعله سرخ کنید. نکته خیلی مهم:قسمت مخلوط کردن قارچ و آرد هست،که حتما خوب مخلوط کنید،یکم زمان بدید،سریع از داخل آرد برندارید. نکته:آب حتما یخ باشه نکته:قارچ ها تازه باشه،اگه کهنه باشه آب میندازه و پلاسیده میشه. نکته:ادویه های بالا سلیقه ای هست میتونید کم و زیاد کنید نکته:روغن حتما داغ باشه،اگه داغ نباشه،قارچ پولکی نمیشه و لایه هاش جدا میشه. نکته:وقتی داخل روغن انداختید اصلا هم نزنید بزارید یکم بمونه خودشو بگیره بعد آروم میتونید هم بزنید،لازم نیست زیاد هم بزنید. نکته:سری اول قارچ ها که سرخ شدن،برای سری دوم که خواستید قارچا رو آماده کنید،آرد رو حتما الک کنید دوباره،چون آب رفته داخل آرد،حالت تکه تکه میشه که اونا باید جدا بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#شیرین_پلو #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
موادلازم ۳ پیمانه برنج ۳۰۰ گرم گوشت تکه ای ۴ عدد هویج درشت نصف لیوان‌کشمش ۱ق چ ادویه پلویی(زیره.گل محمدی.تخم گشنیز.هل.فلفل.زعفران) ۱ عدد پیاز درشت ۱ ق چ پودر هل وزیره (میتونید نریزیدادویه پلویی ریختید) پياز را خلالي كرده و با كمي روغن تفت مي دهيم تا سبك وكاراملي شود سپس گوشت تكه شده را افزوده و با پياز تفت مي دهيد تا تغيير رنگ دهد وكمي سرخ شود پودر هل وزيره را افزوده وتفت مي دهيم  آب جوش ريخته وحرارت را ملايم مي كنيم تا گوشت پخته شود....هويج را پوست كنده و نصف كرده سپس ورقه اي نازك برش داده و به صورت خلالي نازك برش مي دهيم..... وقتي گوشت پخت هويج را اضافه مي كنيم وهم مي زنيم اگر آب كم بود  آب جوش اضافه مي كنيم تابپزه.. برنج خيسانده شده را ابكش كرده وهمراه كشمش شسته شده به گوشت اضافه مي كنيم وهم مي زنيم روغن مي ريزيم و ويك بوته سير در وسط برنج مي گذاريم، حرارت را ملايم مي كنيم تا كم كم آب برنج كم شود ودم كني مي گذاريم تا برنج دم بكشد.... من گوشت وکشمش رو مخلوط برنج نکردم وجدا سرو کردم. برنجو با آب گوشت وهویج تفت داده شده کته درست کردم موقع دم گذاشتن ۲ ق غ  زعفران دمکرده غلیظ هم ریختم. این غذاها با گوشت مرغ وکوفته قلقلی هم درست میشه وخوشمزس. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
قطاب سنتی بیسکویتی کره ۵۰۰گرم پودر قند ۲۵۰گرم وانیل یک هشتم قاشق چایخوری اب سرد سه چهار لیوان ارد به مقدار لازم ابتدا کره پودرقند را با همزن تا جایی که پوک وسبک شه بعدوانیل اضافه کنید ارد الک شده را کم کم به همراه اب اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر رو دو ساعت تو محیط استراحت دهیدفر از قبل گرم شود ۱۸۰  قطاب ها را شکم پر وپیج دهید داخل فر مدت پخت بیست دقیقه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ…..۲عدد شکر…..۱/۲ پیمانه روغن…..۱/۳ پیمانه شیر…..۳/۴ پیمانه ارد….۱پیمانه و نیم پودر کاکائو…..۳قاشق سوپ خوری بکین پودر….۱ و نیم قاشق چای خوری رویه نارگیلی: پودر نارگیل…..۱پیمانه و نیم روغن…..۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ…..۴عدد پودر قند….ا و نیم پیمانه طرز تهیه: کیک شکلاتی طبق دستورهای قبل درست کنید.کلیپش هست میتونید اونجا ببینید.😊 پودر قند الک کنید.به همراه پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ مخلوط کنید.روغن بزارید داغ بشه.بعد کم کم به مواد اضافه کنید.حتما سریع هم بزنید تا سفیده پخته نشه. داخل قالب پای کاغذ مخصوص بزارید.کیک داخلش بریزد حدود یک سوم.بعد مایع نارگیلی رو روش بریزد. داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.بعد روشو شربت بار یا عسل بزنید و با پودر پسته تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#قارچ_سوخاری #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
قارچ شکم پر سوخاری قارچ ها رو شسته ،پایه قارچ ها را جدا کرده و داخل قارچ ها رو خالی کرده و به مدت ۱۰  دقیقه می‌جوشانیم. در ظرف دیگر پیاز رنده شده سرخ شده،سیر ۳ الی ۴ حبه سرخ شده،پایه خود قارچ ها که خرد کردیم کمی جعفری ساطوری شده،ادویه،نمک و فلفل و پاپریکا و پنیر پیتزا اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کرده ،سپس قارچ ها را با این مواد پر کرده و هر دو قارچ را به کمک خلال فیکس کرده و ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد سوخاری غلطانده و در روغن شناور سرخ کرده ،قارچ ها را روی توری یا پد روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#بستنی_زعفرانی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
بستنی سنتی زعفرانی موادلازم: شیر پرچرب ارگانیک یا محلی ۴ لیوان (معادل ۱ کیلو) شکر                 یک و یک سوم لیوان نشاسته ذرت     ۳/۵ قاشق غذاخوری پودر ثعلب        ۱ ق غ سرخالی زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری گلاب طبیعی     یک سوم لیوان وانیل                 نصف ق چ نمک                  نوک ق چ خامه قنادی        نصف لیوان طرز تهیه: پودر ثعلب را همیشه با شکر مخلوط می کنیم و با قاشق ترکیب می کنیم (تا پودر ثعلب در شیر گلوله نشود) سپس نشاسته ذرت  و نمک را به شکر اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. مواد بالا را درون شیر ولرم میریزیم و با ویسک هم می زنیم مواد را تا آنجا هم می زنیم که غلظت فرنی روان پیدا کند. زعفران آب شده و گلاب را به شیر گرم افزوده و بعد از دو دور هم زدن برمی‌داریم تا کمی خنک شود مایع بستنی  را در ظرف ریخته و یک شب در یخچال بماند . در ظرف را محکم نزارید که تبخیر مواد انجام بشه و عرق نکنه. فردا صبح مواد را با همزن ۵ دقیقه بزنید تا هوادهی شود و حجم بگیره حالا خامه فرم گرفته را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد مایع بستنی را داخل ظرف دربسته در فریزر بگذارید. بعد از یکی دو ساعت که گذشت دوباره از فریزر خارج کرده و با همزن یا قاشق حسابی هوادهی می‌کنیم. این مرحله را ۵ بار دیگه و هر ۴۵ دقیقه یکبار  تکرار کنید در یخی نشدن بستنی خیلی موثره بعد اخرین مرحله بستنی در فریزر یک شب بماند تا سفت شود. ✅نکته: نمک نقش اساسی در یخ نزدن بستنی دارد.حتما در بستنی بریزید و از مواد اولیه حذف نشود. ❌❌تذکر: هوادهی بستنی بسیار مهم است و بافت بستنی را بهتر می‌کند و باعث می‌شود کریستالهای یخ در بستنی تشکیل نشود. ❌❌❌نکته: برای درست کردن بستنی زعفرانی کاکائویی و وانیلی آن مقدار گلاب گفته شده دستور را  اضافه نکنید بلکه: مواد را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و قسمت دیگر نصف قاشق چای خوری وانیل و به قسمت سوم به زعفران دم شده و گلاب اضافه کنید. مراحل سه لایه کردن بستنی ✅نکات یخی نشدن بستنی: ✔هوادهی را خوب انجام بدین.برای من در پایان ۶ بار هوادهی حجم بستنی دوبرابر شده بود . ✔ثعلب را از لوازم قنادی معتبر و تازه  تهیه کنید اگه ثعلب درجه یک و تازه  نباشد بستنی یخی شده و کشدار نمیشود از ثعلب کهنه استفاده نشود. ✔بهترین شیر برای بستنی شیر 10% چربی هست و متاسفانه پرچرب ترین شیرهای پاستوریزه نمیتونن این چربی رو تامین کنن...و اگه شیر چرب نباشه بستنی حالت یخی پیدا میکنه... 🔴خامه قنادی چربی مناسب به بستنی میده و با هم زدن ،هوادهی انجام میشه ،درنتیجه بستنی شما حالت یخی پیدا نمیکنه،چربی خامه اجازه نمیده مبتونید تا یک لیوان ام خامه قنادی بریزید. ✔شب بستنی رو درست کنید بزارید یخچال تا صبح بعد فردا صبح اول مایع بستنی را  با همزن ۵دقیقه خوب بزنید بعد به ظرف استیل  انتقال بدین وبگذارید  فریز بعد ۵۰دقیقه بیارین  بیرون داخل ظرف همزن بریزید وحدود۲تا۳دقیقه خوب بزنید  تا حجم بگیره. دوباره بره فریز سری دوم بعد ۴۰دقیقه دوباره بیارید  بیرون و مثل قبل تکرار همزدن و انتقال به فدیزر مرحله سوم بعد ۳۰ دقیقه هم همینطور این  مراحل تا۶بار تکرار شد و حجم مایع بستنی اولیه ام دوبرابر شد هربار که میره فریزر  نزارین دور ظرف یخ بزنه 🔴 اگر میخواهید داخل بستنی خامه های تکه تکه داشته باشید : سینی مناسب که لبه دار باشد را انتخاب کنید و بر روی آن خامه صبحانه را با قطر ۲ تا ۳ میلیمتر با کف قاشق پهن کنید و سپس سینی را در داخل فریزر قرار بدهید تا خامه یخ بزند. بعد انرا تکه تکه کنید و بعد از  مرحله آخر هوا دهی با بستنی ترکیب کنید برای اینکه خامه بهتر در فریزر یخ بزند بهتر است از خامه کم چرب استفاده کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده کمی آبگرفته سماق ،نمک ، فلفل ، زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی یک قاشق ریحون خشک در صورت تمایل زعفران همه رو با هم مخلوط کردم و حسابی ورز دادم و قلقلی کردم و  یکساعت گذاشتم داخل یخچال بعد از یکساعت داخل تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم برنج رو آبکش کردم، تهدیگ سیب زمینی رو ته قابلمه  گذاشتم و یک لایه برنج ریختم و قلقلی ها رو روی برنج گذاشتم و سماق هم روش پاشیدم زعفران دم کشیده هم روی برنج لایه لایه ریختم دوباره یک لایه برنج روی قلقلی ها ریختم و دوباره سماق پاشیدم و روی برنج چند تا کره نگینی گذاشتم و یکم هم آب ریختم دور برنج و دم گذاشتم خیلی خوشمزه می‌شه، با گوجه کبابی یا سرخ کرده عالی میشه اگه تاحالا امتحان نکردی حتما امتحان کن ✌️😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
1 عدد سینه مرغ 3 ق‌ غ روغن زیتون 3 ق‌ غ سرکه سیب 2 حبه سیر رنده شده 3 ق‌ چ پونه کوهی یا آویشن 3 ق‌ چ ریحان خشک یا تازه کمی فلفل قرمز 3 ق‌ غ پنیر موزارلا(من نریختم) ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه‌ های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه‌ ی مواد به خورد جوجه‌ ها بره...در این زمان میتونید جوجه‌ های آماده رو در فر، باربی‌کیو و یا داخل تابه به صورت آب‌پز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊 🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
قارچ سوخاری فاطی پز⬅️موادلازم ◀️◀️قارچ نیم کیلو ...اردسفید ۴قاشق ..ماست پرچرب غلیظ ۴قاشق ..اب نصف لیوان ..بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری ..ادویه هم زرچوبه ..پودر تخم گشنیز ..پودر زیره ..فلفل سیاه ..پاپریکا ..گلپر ..پودرسیر و نمک ..اردسوخاری ...که من خودم درست کردم ..یه نان ساندویچ و گذاشتم فریز بعد ۱روز که کاملا سفت شد ازفریزر دراوردم و رنده درشت زدم وداخل سینی پهن کردم داخل جای اسپره رنگ زرد خوراکی واب قاطی کردم وروی نون های رنده شده اسپره کردم وگذاشتم داخل توستر به مدت نیم ساعت باکمترین دما خشک بشه ...طرز تهیه قارچ سوخاری◀️◀️◀️ابتدا قارچ هارو خوب میشوریم سعی میکنیم ازقارچ های کوچیکتر استفاده کنیم بعد اجازه میدیم روی کهنه نخی تاخوب خشک بشه ...دراین فاصله..اردو اب و ماست و قاطی میکنیم بعد بکینگ پودرواضافه میکنیم و هم میزنیم وبعد بقیه ادویه هارو اضاف کرده ونمک هم هراندازه که دوست دارین اضافه میکنیم نیم ساعت موادو استراحت میدیم بعد قارچها رو داخل مواد میزنیم به ظرف اردسوخاری منتقل میکنیم که کاملا به ارد اغشته بشه بعد داخل روغن داغ میندازیم و شعله رو کم میکنیم تاکاملا مغز پخت بشه ..اگه ارد سوخاری نداشتین میتونید داخل ارد معمولی بزنید وسرخ کنید ...بعد پخت یکم اویشن روی قارچ ها بریزید و باسس تند سرو کنید🤗 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓دورهمی 💗هنرنمایی 💖توی این گروه همه از هاشون و فوت و فن های میگن https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 کلی آشپزی و جدید و متنوع و راحت هم هر روز توی گذاشته میشه 🍔🍕🍰🧆🌮🍛🥗🍝🎂🍮🥧🥪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایی نرو که مسیر تو را می برد، بلکه در عوض جایی برو که مسیری وجود ندارد               و ردّی از خود باقی بگذار... ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎 درود! پگاه بهاري تان سرشار از عشق و صلح و بركت... 🕊🌸🍀🕊🌸🍀🕊🍀🌸
#پیراشکی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
خمیر مایه یک ق غذا شکر یک ق مربا آب ولرم یک سوم لیوان تخم مرغ یک عدد شیر سه چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان نمک نصف ق مربا آرد حدود سه الی چهار لیوان( در حدی که خمیر به دست نچسبه) مواد میانی چرخ کرده ، پیاز ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی آبپز و رنده شده، قارچ، ادویه و نمک . آب ، خمیرمایه و شکر رو داخل ظرف کوچیک هم بزنید و کنار بذارید تا حجیم بشه. شیر ، تخم مرغ و روغن مایع رو داخل ظرف گودی مخلوط کنید . خمیر مایع عمل اومده رو اضافه‌کنید و هم بزنید، آرد الک شده و نمک رو کم کم اضافه‌کنید و تا در نهایت خمیر نچسبی داشته باشید. خوب ورز بدید. سلفون بکشید یک ساعت بذارید استراحت کنه. مواد میانی رو اماده‌کنید. خمیر رو به ضخامت دو میلی پهن کنید و طبق عکس یا هر شکلی که دوست داشتید ، به خمیر فرم بدید. ده دقیقه استراحت داده و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕