eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه مواد لازم : نان تست یک بسته تخم مرغ ۲ عدد شیر یک استکان(من استفاده نکردم) پودر سوخاری(ترجیحا زعفرانی) کلم سفید کلم قرمز خیار ملس ذرت مکزیکی به دلخواه این مواد رو هم به سالادتون میتونین بزنین👇🏻 مثلا مرغ و هویج پخته و ژامبون و خیلی دیگه از مواد سالاد،محتوای داخل نون دلخواهی هست. طرز تهیه : اول از همه نون تست رو یک جفت برمیداریم،دور نون‌ رو با چاقو میگیریم(میزاریم با سوپ و دیگر غذاها میخوریم)،نون هارو روی هم میزاریم با وردنه پهن میکنیم بعد با یک قالب گرد مثل لیوان یا کاسه مایت خوری قالب میزنیم و یک دایره از نون درمیاریم،گل نون به همین ترتیب،هرمقدار که مدنظرتون هست،بعد داخل قابلمه یکم روغن میریزیم در حدی که چندتا دونه کوکو بخوایم مثلا سرخ کنین چون این نون ها به روغن خیلی زیاد نیازی نداره(توجه) بعد نون هارو دونه دونه توش سرخ میکنیم و هر دو طرفش که طلایی شد برمیداریمش(زود طلایی میشه اگه پودرش زعفرانی باشه،دقت هم کنین که حتما روغن داغ بشه،بعد،تا نون ها ترد ‌و خوشمزه بشن)،موقعه ی سرخ شدن نون ها پف میکنن بعنی یجوری که توشون خالی میشه،مث توپ،سرخ که کردیم روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغنش گرفته بشه(هرچند که چون روغن کمی برای پخت استفاده کردیم نون ها زیاد روغنی نمیشن)،حالا نون ها یکم که سرد شد با چاقو از گوشه(مث فیلم) یک پارگی ایجاد میکنیم،جوری که توی نون قابل دسترسی باشه برای ریختن مواد. کلم سفید و قرمز و خیار ملس رو خورد میکنیم،ذرت رو بخارپز میکنیم ، چند ق غ سس مایونز میزنیم،(میتونین از ترکیب سس خونگی مثلا ماست و مایونز هم استفاده کنین)،هم میزنیم سالادمون رو و بعد از مواد سالاد داخل نون ها میریزیم و روی سینی میچینیم،این فینگرفود خیلی خوشمزه و جذابه و قابل استفاده توی مهمونی هاس 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای لایه های پایین این دسر زیبا می تونید از پاناکوتای وانیلی و شکلاتی،یا دو رنگ پودینگ و یا ژله بستنی استفاده کنید .  من به شخصه پاناکوتا رو ترجیح میدم و اما برای ویترین این کار اول از همه کمی قالبتون و چرب کنید مقدار کمی ژله الوورا بریزید داخل قالب و برارید داخل یخچال تا نیم بند بشه، از یخچال خارج کنید و گلهای خوراکیتون و به سلیقه خودتون بچینید و مجدد بزارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه . با این روش گلهاتون کاملا فیکس میشن و دیگه جا به جا نمیشن. بعد از فیکس کردن گلها ادامه ژله الوورا رو اضافه کنید و اجازه بدین تا حدی بسته بشه و در نهایت لایه های پاناکوتا یا پودینگتون و اضافه کنید. عزیزانم خیلی از دوستان  پیام میدن که ژله الووراشون شفاف نمیشه. ببینید برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بن ماری کاملا حل بشه. از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای اماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه). یا حتی به جای ژلاتین از پودر آگاراگار استفاده کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🔶مواد لازم برای۶ نفر: برنج   ۴ پیمانه بادمجان   ۴ عدد سینه‌ مرغ   ۴۰۰ گرم زعفران دم کرده   ۱/۴ پیمانه تخم مرغ   ۴ عدد ماست چکیده   ۲ پیمانه کره ذوب شده  ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل    به مقدار لازم دارچین    به مقدار لازم زرشک    به مقدار لازم روغن مایع   به مقدار لازم 🔶طرز تهیه: برنج را به مدت نصف روز با نمک فراوان خیس کنید. بادمجان ها را پوست گرفته، حلقه حلقه کنید و در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. یک ساعت بعد، آنها را بیرون آورده، بشویید و جایی بگذارید تا آب اضافی آنها کشیده شود. حالا بادمجان ها را سرخ کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سینه مرغ خرد شده را با نمک، فلفل و نیمی از زعفران مزه‌دار کرده و در روغن تفت دهید سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مغز پخت شود. حالا در یک قابلمه دیگر، آب را به جوش آورید و برنج خیس شده را در آن بریزید تا بجوشد و قد بکشد. سپس برنج را آبکش کرده و روی آن آب گرم بگیرید تا نمک اضافی برنج خارج شود. تخم‌مرغ‌ها را شکسته، زرده آنها را جدا کنید و با قاشق یا همزن دستی به خوبی بزنید. سپس ماست چکیده، نمک و زعفران و نیمی از کره مذاب را که سرد شده، اضافه کنید. برنج آبکش شده را با این مایه مخلوط کنید و ته یک تابه دیواره دار را کره و زعفران و روغن ریخته و بگذارید داغ شود. حالا نیمی از برنج را در تابه بریزید. به این دلیل از تابه استفاده می کنیم که ته چین ارتفاع کمی داشته باشد. روی برنج را با مرغ و بادمجان بپوشانید و کمی دارچین روی آنها بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آن ریخته و با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید. زمانی که بخار برنج بلند شد، کمی کره روی ته چین بریزید و اجازه دهید ته چین با حرارت ملایم دم بکشد. سپس در یک ظرف دیگر زرشکی را که از قبل خیس کرده اید، تفت دهید و هنگام تفت دادن به آن کره و شکر اضافه کنید. ته چین را بعد از دم کشیدن در ظرف برگردانید و با این زرشک تزئین کنید. 🔶نکات: در صورتی که مایل باشید ته چین را در فر بپزید، باید آن را در ظرفی مناسب ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید به مدت یک ساعت حرارت دهید. در این صورت باید در طول مدت پخت فویل آلومینیومی روی ظرف کشیده باشید و در پایان پخت به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه فویل را برداشته و با گریل، به روی آن حرارت دهید تا دو طرف ته چین برشته و طلایی شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ابتدا نان باگت را باز کرده، کمی از خمیر های داخل آن را خالی میکنیم.سپس با وردنه روی آن میکشیم تا خمیر منسجم و صاف و یکدست شود. نانها را در کیسه پلاستیک کرده و حدود نیم ساعت در یخچال میگذاریم نانها را برداشته یک لایه پنیر خامه ای میزنیم. سبزی (تره،ریحان،جعفری) را ساطوری شده را با چند قاشق پنیر خامه ای مخلوط کرده و روی نان باگت میزنیم. نانها را رول کرده و در کیسه پلاستیکی نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا برش آن راحت تر شود، نانها را با چاقوی لیزری برش داده و رولت های یک اندازه درست میکنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر 2 و نیم پیمانه پودر کرم کارامل 2 بسته خامه صبحانه نصف بسته ✔کف قالب ترجیحا میان تهی به قطر 25 سانت را با کره یا روغن جامد چرب کنید سس کارامل را کف قالب بریزید. شیر+پودر کرم کارامل را مخلوط و روی حرارت ملایم گاهی هم بزنید تا خوب حل شده و شروع به جوشیدن کند. بعد از 1 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. خامه صبحانه را با قاشق هم بزنید تا یکدست شود و به مواد اضافه و با همزن  دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. مواد کرم کارامل را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. ⭕حتما لازم نیست که کرم کارامل ببنده و بعد مایه کیک را روی اون بریزید چون خود مواد در فر از هم جدا میشوند ولی ترجیح من این هست که ابتدا کرم کارامل در یخچال ببنده. . تخم مرغ 2 عدد شکر نصف تا یک پیمانه(من نصف پیمانه شکر استفاده کردم) وانیل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع نصف پیمانه آب یا شیر نصف پیمانه آرد شیرینی پزی 1 و نیم پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 پَنس◀مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. آرد+پودر کاکائو+نمک+بیکینگ پودر را با همزن دستی مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود. روغن و بعد شیر را اضافه و هر کدام را برای 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید. سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله با الک به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید. ✔قالب کرم کارامل را از یخچال خارج و مایه کیک را روی آن بریزید. قالب کیک را در ظرف محتوی آب جوش قرار دهید. ⭕ارتفاع آب جوش باید در حدی باشد که قسمت کرم کارامل کاملا در آب قرار بگیرد. ◀ظرف آب جوش من میان تهی بود ولی شما از هر ظرفی به دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس قالب را به همراه ظرف آب جوش در طبقه وسط فر قرار دهید برای حدود 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود. ◀بسته به نوع فر ممکن است تایم پخت طولانی تر شود پس نگران نباشید. سپس به آرامی قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد و بعد برای 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا دولایه کاملا از هم جدا و کرم کارامل ببندد. ◀من معمولا یک شب قالب را در یخچال قرار میدم. سپس دور تا دور کیک را با نوک کارد آزاد کرده و به راحتی در ظرف سرو را برگردانید. ◀معمولا خیلی راحت برمیگیرده اگه لازم شد چند ثانیه قالب را در آب گرم بذارید. ◀برای فر برقی دما را 20 تا 30 درجه کمتر در نظر بگیرید. ◀میتوانید این کیک را روی گاز تهیه کنید...در اینصورت قابلمه را طبق نکاتی که گفته شد از آب جوش پر کرده و قالب را در آن قرار دهید...روی در قابلمه دمکنی بذارید و زیر قابلمه شعله پخش کن. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ابتدا گوشتمو با يك عدد پياز خرد شده خوب تفت دادم و طلايي شد و بعد ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و كمي تفت دادم و با يك ليتر اب پختم و بعد دوپيمانه مغز گردو ريختم داخلش و رب انار هم اضافه كردم با پنج ق غ شكر،حالتي كه ملس بشه و بعد نصف استكان زرشك اضافه كردم و كمي زعفران اب شده ريختم و گذاشتم با حرارت كم بپزه و جابيوفته❤️🌹 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
موادلازم: بادمجان کبابی مکعب خردشده  ۵۰۰گرم پنیرخامه ای ..............۱۰۰گرم گوشت چرخ شده.................۱۰۰گرم پیاز ...........یک عدد نمک فلفل زرچوبه سیر یکی دو حبه پودرژلاتین یک ق غ خوری روغن مقداری نان تست به میزان لازم طرزتهیه: ژلاتین را با مقداری آب گذاشته تابه حالت بن ماری ژلاتین حل شود بادمجان کبابی شده را خرد کرده با پیازداغ بعد گوشت تفت داده شده با پیاز و زردچوبه ونمک وفلفل را نیز به همراه سیر اضافه کرده و موادرا تفت میدهیم پنیر خامه ای را به همراه ژلاتین بن ماری شده اضافه کرده و هم  زده وبه مواد بادمجان وگوشت اضلفه کرده بعداز کمی خنک شدن روی نانها قالب زده ریخته وبا پالت صاف کرده وبه دلخواه تزئین کرده 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ژله موز یک بسته زرده تخم مرغ ٢عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ وانیل  ۱/۳ قاشق چای خوری خامه  صبحانه ۲۰۰ گ شکر یک لیوان پنیر خامه ای ماسکارپونه  ۱۰۰ گرم بيسكوييت پتي بور ١ بسته نشاسته ذرت ۳ ق غ شیر ۲ لیوان موز ۳ عدد نگینی خرد شده طرز تهیه .. یک بسته پودر ژله موز رو با ۱/۵ لیوان آب جوش حل کنید به روش بن ماری کاملا شفاف بشه، بعد خنک شدن بریزید داخل قالب بزارید تو یخچال تا ببنده. بعد شیر رو با نشاسته مخلوط کنید از صافی رد کنین شکر بهش اضافه کرده  و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنین، زرده های تخم مرغ را توی ظرف دیگه با چنگال میزنیم تا کمی مخلوط بشه و به مخلوط شیر و نشاسته اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم. این مخلوط رو یک ربع روی حرارت هم بزنین تا مثل فرنی غلظت بگیره و میذاریم کنار تا از داغی بیفته. پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد بپاشین بذارین اسفنجی بشه بعد مخلوط کنید بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه بعد بزارید خنک بشه آروم آروم به مخلوط شیر اضافه کنید حالا وانیل را اضافه کرده  پنیر خامه ای را با خامه مخلوط میکنیم با هم زن برقی تا یکدست شود. کرم که خنک شد مخلوط پنیر و خامه رو بهش اضافه کرده  مخلوط میکنیم. (کل مواد باید سرد باشد ). بيسكوييت هارو چهار قسمت کرده و همراه موز به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و روی ژله موز بریزید و این دسر حداقل پنج ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای کرپ ها: 4 تخم مرغ بزرگ 2 پیمانه ویا 473 میلی لیتر شیر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 پیمانه ویا 57 گرم کره، آب شده 2 و 1/4 پیمانه ویا 280 گرم آرد برکای داخل کرپ ها: 450 گرم گوشت چرخ کرده، 85% گوشت 1 پیاز متوسط، رنده شده 1 قاشق غذاخوری شوید تازه 1ونیم قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1 پیمانه پنیر موزارلا 2 قاشق غذاخوری کره، برای سرخ کردن کرپ ها 📝همه مواد کرپ بجز آرد رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، ویا با همزن بزنین، 2-3 دقیقه، بعد با 2 و 1/4 پیمانه آرد شروع کنین، اگه خیلی شل بود بازم آرد اضافه کنین.تابه رو روی شعله ملایم بزارین و برای هر کرپ، 1/4 پیمانه از مایع کرپ داخل تابه بریزین وسطش و هر دو طرفشو بپزین(بعد ازینکه یک طرفش پخت، طرف دومشو 30 ثانیه بپزین). 📝داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارین و گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدین، 5-7 دقیقه، سپس پیاز رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه دیگه تفت بدین تا آبشو بکشه و روغن بندازه.سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.مواد رو داخل کرپها بزارین و تا کنین مثل عکس.انگار که پاکته. 📝در آخر هم داخل تابه دیگه، 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و 3-4 تا از کرپ هارو 2-3 دقیقه هر طرفشونو سرخ کنین تا طلایی شن، بعد بازم 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و ... تا کرپ ها تموم شن.گرم سرو کنین با خامه ترش یا ماست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دختران، نغمه شورانگیز آفرینش‌اند و جهان، مهربانی اش را از نگاه روشن آنان وام می‌گیرد روز دختر بر دختران سرزمینم مبارک 💕💝💓💖💞💗💕💝💓💖💞 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ابتدا شربت بار را آماده کنید. شکر دو لیوان آب دو لیوان گلاب یک در بطری دانه هل دو سه عدد زعفران به مقدار دلخواه آب ، شکر و دانه های هل را روی حرارت قرار بگذارید تا به جوش آید بعد از یکی دو دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کرده و گلاب و زعفران را اضافه کنید و شربت را کنار بگذارید تا سرد شود. آرد ۳-۴ لیوان مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری شیر ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۲ عدد کره ۷۰ گرم شکر ۴ قاشق غذا خوری نمک ۱/۲ قاشق چای خوری ابتدا شیر رو ولرم کنید بطوریکه اگه انگشت میزنید گرماش رو حس کنید ولی دستتون نسوزه حالا یک قاشق غذاخوری مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری شکر رو از مقدار چهار قاشق شکر به شیر اضافه کنید و روی ظرف رو یه بشقاب بزارید تا مایه خمیر عمل بیاد. حالا دوتا تخم مرغ رو توی یه کاسه بزرگ بزنید تا از لختگی در بیاد بعد بهش سه قاشق باقی مانده شکر رو اضافه کنید هم بزنید و سپس کره به دمای محیط رسیده رو بریزید هم بزنید و حالا مایه خمیر عمل اومده رو افزوده و با همزن دستی هم بزنید تا مواد مخلوط شه. لیوان اول و دوم و سوم آرد رو روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید اما لیوان چهارم رو دم دستتون بزارید و کم کم خمیر رو ورز بدید و ارد لیوان چهارم رو اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه کافیه بعد خمیر رو حدود ده دقیقه ورز بدید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر رو توی کاسه بزارید و روش رو با پلاستیک فریزری و یه حوله بپوشونید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت بدید بعد یک ساعت کف و پشت یه سینی رو چرب کنید پف خمیر رو بگیرید یکم دیگه ورز بدید تا هوای خمیر در بیاد بعد از خمیر اندازه یک گردو بردارید گرد کرده و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن همانطور داغ در شربت سرد انداخته و چند دقیقه بغلتانید تا شربت به خورد پیراشکی برود سپس داخل سبد قرار دهید تا شربت اضافه آن خارج شود. **موقع سرخ کردن پیراشکی ها حتما شعله متوسط باشد تا مغز پخت شود در ضمن موقع سرخ کردن تند تند پیراشکی ها را برگردونید تا هم پف کنه و بهتر سرخ شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بادمجان قلمی متوسط .....۳عدد پیاز متوسط خلالی شده .....۱عدد گوشت ماهیچه گوسفند ....۳۰۰گرم • گوجه گیلاسی....۱۰عدد رب کوجه فرنگی .....۱/۵ قاشق سوپ خوری غوره ....۱/۳پیمانه زعفران دم کرده....۱قاشق سوپ خوری روغن برای سرخ کردن آب .....به میزان لازم نمک،زردچوبه،فلفل .....به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز را توی قابلمه‏ ای که مقدار کمی روغن داخلش ریختیم تفت میدیم تا نرم و شفاف بشه. سپس گوشت را بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز با هم تفت می دیم تا آبِ گوشت کشیده بشه. بعد زردچوبه را اضافه کرده وکمی به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشت و پیاز رنگ بگیره. رب و زغفرون رو بهش اضافه می کنیم .اجازه بدید رب کمی سرخ بشه.بهش دو لیوان اب اضافه کنید تا جوش بیاد.حالا حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه. بادمجان پوست کنید.روش نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه.بعد بشورید و سرخ کنید.اگه دوست دارید عین من برش بزنید تا لایه هاش کامل سرخ بشه و زودتر بپزه.😌 بعد از پخت گوشت نیم ساعت آخر غوره و گوجه و بادمجان اضافه کنید.بزارید کمی نرم بشه. خورش بادمجان آماده شده رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه چلو سرو کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۲/۳ لیوان شیر یا ماست ۱٫۲ پیمانه روغن مایع ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۲ پیمانه آرد یک پیمانه شکر طرزتهیه: ابتدا سفیده ها را کمی با همزن زدم تا پف کرد بعد وانیل و همچنین شکر را کم کم در چند مرحله اضافه کردم و با همزن زدم تا کاملا پفکی شد و فرم گرفت در این مرحله روغن مایع را کم کم اضافه کردم و هم زدم سپس شیر یا ماست (من شیر که به دمای محیط رسیده بود و ریختم سرد یخچالی نباشه بهتر) میریزیم و مواد را خوب با دور کند هم میزنیم و در آخر مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه و با لیسک خوب فولد کردم . مواد کیک را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ روغنی انداخته بودم ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم تا کاملا پخت. ۵۰ گرم شکلات سکه ای را رو حرارت غیر مستقیم آب کردم بعد بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کردم هم زدم تا مخلوط شوند. بعد که کیک خنک شد برش زدم و ابتدا داخل مواد شکلاتی زدم و با پودر نارگیل کاور کردم و داخل کپسولی گذاشتم. از طعم و بافت سبک این کیک نگم براتون خودتون امتحان کنید 😍😋 نوش جان 🌸 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ  3 عدو شیر نیم لیوان پکینگ پودر یک ق م نمک نوک ق چایخوری زعفران دم کرده ی غلیظ کمی روغن مایع نصف فنجان ارد در حدی که یک خمیر روان و حتی رقیق تر از ماست روان  بدست اید مواد فیلینگ : قارچ تفت داده گوشت چرخ شده ی سرخ شده و کمی رب زده پیاز داغ پنیر پیتزای رنده شده مقداری ( دلخواه هست میتونید نزنید ) طرز تهیه : تخم مرغها رو با چنگال زده به زعفران و روغن و شیر و نمک رو اضافه میکنیم بعد ارد رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیری روان بدست اید اگر گلوله های ایجاد شده یا از صافی رد میکنیم یا همه رو با پشت قاشق باز میکنیم تا خمیرمون صاف و یکدست بشه حال تابه ی نچسبی را روی حرارت میزاریم تا داغ شود و  با کمی روغن فقط کف تابه رو چرب میکنیم و از مایع خمیر با ملاغه  داخل تابه ریخته و سریع میچرخانیم تا به تمام نقاط کف و نیم سانت از دیواره ی تاب برسد بعد حرارت را متوسط میکنیم همین که طلایی شد برمیگردانیم تا سمت دیگر هم طلایی شود بدین ترتیب ادامه میدیم تا تمام خمیر تموم شد  برا درست کردنش باید صبوری کرد تا حاصل کار بهتر بشه من با یک و نیم برابر کردن مواد درست کردم یعنی با پنج تخم مرغ که کیکم رو با   25  لایه درست کردم نکته : ممکنه خمیر اول  به سبب داغ نشدن کامل تابه درست در نیاد نگران نباشید نکته : در اواسط کار خواهید دید خمیر کمی غلیظ شده  که با اضافه کردن مقدار خیلی کم شیر،،، دوباره  به غلظت اولیه بر خواهد گشت نکته : زعفران رو حذف نکنید چون خوش رنگش میکنه نکته : وقتی  نونها رو پختین رو هم نزارید تا عرق نکنند روی پارچه ی تمیزی پهن کنید اگر تعدادشون بیشتره نان های لطیفی که این خمیر میده خیلی نرم و خوشمزه اس و قابلیت استفاده های زیادی در صبحانه ها و عصرونه ها داره که  متعاقبا خدمتتون تقدیم خواهم کرد 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍😍 مواد لازم ژله آلوورا 1 بسته  ژله به دلخواه 1 بسته  بستنی لیوانی وانیلی کوچک یک عدد  شیر نصف لیوان طرز تهیه ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنیم و بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه بعد ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنیم وبستنی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم کنار تا کامل سرد بشه و به دمای شیر برسه. شیر را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. بعد در لیوان یا جام مورد نظر کمی از ژله به دلخواه رو میریزیم ودر یخچال به صورت کج میزاریم و بعد از ۴۵ دقیقه ژله آلوورا را رو روش میریزیم و درباره ۴۵دقیقه در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و تا آخر این کار رو میکنیم بعد از تمام شدن ژله ها دو ساعت باید در یخچال باشه تا کامل خودشو بگیره 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ .....۳عدد پنیر پیتزا.....۱پیمانه سبزیجات پخته یا بخار پز......۱پیمانه پیازچه......۱/۴ پیمانه فلفل دلمه ای......نصف پیمانه سس مایونز......۲قاشق نمک ،فلفل،پودر سیر و آویشن قارچ......۱۵۰ گرم نان ترتیلا ابتدا نونها رو با کاتر گرد قالب بزنید.اندازه قالب بسته به قالب کاپ کیکتون داره.یکم قالب زدن نونها سخته.با کاتر یه برش بزنید.دورشو با قیچی ببریدکف قالب چرب کنید.نونهای برش خورده را داخل خونهای قالب قرار دهید.به صورتی که شکل کاسه بشه.قارچ خرد کنید .کمی سرخش کنید.سبزیجات بپزید.فلفل دلمه ای هم ریز خرد کنید.سپس همه مواد با هم مخلوط کنید.با قاشق از مواد داخل نونها بریزد.سپس داخل فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕