#پلو_تن_ماهی
مواد لازم برای یک پلوتن خیلی خوشمزه:👇🏻🐟
🐟تن ماهی:۱بسته
🧅پیاز:۱عدد بزرگ
🥔سیبزمینی:۲عدد متوسط
🧂نمک
🧂فلفل
🧂پاپریکا
🧂زردچوبه
🔺طرز تهیه این تن ماهی خوشمزه:👇🏻🐟
پیاز و خرد کردم و تفت دادم تن ماهی اضافه کردم و با ادویه ها تفت دادم.
سیب زمینی هم نگینی کردم و سرخشون کردم.
✅میتونید همه رو باهم مخلوط کنید.
✅میتونید از کمی رب گوجه داخل تن ماهی استفاده کنید.
✅اب لیمو هم طعم تن ماهی و عالی میکنه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کباب دنده
دنده کباب که هم میشه تو تابه و هم رو زغال کباب کرد.
من امروز داخل تابه کباب کردم
دنده هارو داخل آب پیاز پودر سیر فلفل سیاه کمی پودر تخم گیشنیز و مقداری زعفرون و نمک بمدت چند ساعت گذاشتم بمونه و بعد داخل تابه سرخ کردم و در آخر از محلول کرده و زعفرون ریختم رو کبابا.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم
ورق باقلوا ترجیحا ترک ۲۰ ورق
کره صد گرم
مواد کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پ
پودر هل یک ق چ
روغن مایع ۳ ق غ
آرد نول یک پ
پودر کاکائو مرغوب سه ق غ
بیکینگ پودر یک ق چ
مواد شهد باقلوا
شکر یک پ
آب یک پ
شیرعسلی نصف پ
عرق هل ۲ ق غ
ابتدا به قطر ظرفی که قرار باقلوا داخل اون پخته بشه، بیست ورق برش میدیم
ده ورق کف کار قرار میگیره
هر ورق باید کره مالی بشه
میریم سراغ درست کردن کیک
تهم مرغهارو با شکر خیلییییی خوب باهمزن برقی بزنید بهش روغن مواد خشک الک شده رو اضافه کنید
ملات کیک ریخته میشه روی ده ورقی که کف قالب بود
حالا ده ورق بعدی رو، روی ملات کیک
تک به تک
قرار میدیم هر لایه باید کره مالی بشه، یادتون باشه قبل فرستادن در فر حتما باقلوا رو برش بزنید، برشها باید با چاقوی تیز تا انتهای خمیر ها باشه، این کار به خوب پخته شدن کیک خیلی کمک میکنه
میره تو فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت سی دقیقه
تو این فاصله میریم سراغ درست کردن شهد باقلوا
شکر رو در آب حل کنید، بزارید رو حرارت
شکر که حل شد بهش شیرعسلی و عرق هل رو اضافه کنید و اجازه بدین شهد دو دقیقه کامل بجوشه، دراین جوشیدن حتما کف شهد رو بگیرید، میزاریم شهد کاملا خنک بشه
وقتی کیک باقلوا از فر دراومد شهد رو روی باقلوا میدیم
و این کیک باقلوای بینظیر
بعد خنک شدن آماده خوردن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مرغ شکم پر
مواد لازم :
سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه.پونه ۴۰۰ گرم
پياز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۱ قاشق سوپخوری
نمك و ادويه به ميزان دلخواه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
تخم انار ۲ق غ
زرشک ۲ق غ
آلوچه جنگلی خشک ۱۰تا دونه
.
.
مرغ رو از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنیم و میزاریم تو یخچال بهتره از شب قبل مرغ وتو مواد بخوابونیم بعد خلال های پیاز و کاملا جدا میکنیم
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و با خلال فیکس میکنیم یا با نخ و سوزن میدوزیم مرغ را درون روغن سرخ كرده و نصف لیوان آب میریزیم و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزیم تا مرغ کاملا پخته بشه (اگر یهو مقدار زیادی آب بریزیم طعم مرغ اصلا خوب نمیشه)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آلبالو_پلو
خب اول فیله های مرغ رو بصورت نواری،برش دادم و با نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده و آب لیموی تازه و فلفل دلمه چند ساعت گذاشتم مزه دار بشه.
گوشت چرخ کرده رو با نمک و فلفل سیاه و ادویه مخصوص گوشت و زردچوبه و کمی آرد نخود چی و یه پیاز رنده شده که کامل آبشو گرفته بودم،ورز دادم و قلقلی شون کردم به اندازه دلخواه و گذاشتم نیم ساعتی فریزر بمونه.
.
بعد هم آلبالو هارو که هسته هاشو جدا کردم،با یک ق.چ شکر و نصف لیوان آب گذاشتم حدود پنج دقیقه بجوشه.
.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها اونارو بصورت حلزونی رل کردم و داخل سیخ چوبی زدم و با روغن خیلی کم سرخشون کردم..
.
قلقلی هارو هم جدا سرخ کردم.
.
برنج رو گذاشتم دم بکشه و در آخر هم کمی از آب آلبالو هارو با کمی از برنج مخلوط کردم و برای تزئین غذا استفاده کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
آرزو می کنم آن قدر در
زندگی تان غرق در آرامش
باشید و ان قدر راضی به
رضای خدا و شکر گذار او
باشید که هیچ اتفاقی
سبب نا امیدی شما نشود...
صبح تون سرشار
از موفقیت در کار و زندگی 🌱🌸
┈••✾•🌱🌸🌱•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_گاتوشا
روغن مایع ۱ لیوان
شکرریز ۱/۲ و ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
پودرکاکائو ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲عدد
آردسفید ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
نسکافه ۱ ق س
خامه صبحانه ۲ ق غ
ابتداشیروشکر رو چند دقیقه ای با همزن می زنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد پودرکاکائو, نسکافه, خامه, شیر و روغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بدست بیاد. نصف لیوان ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغ هاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع بالا اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم قالب مورنظر رو چرب میکنیم بعد با پودر کاکائو داخل قالب رو می پوشانیم و با ضربه زدن به پشت قالب پودر اضافه رو دور میریزیم.
قالب را در فر ۱۸۰ درجه و در طبقه وسط که ازقبل یک ربع گرم شده قرارمیدیم وبه مدت ۴۰ - ۴۵ دقیقه آماده میشه شمابعداز ۳۰ دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعد سس شکلاتی غلیظ رو روش بدین. این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سوهان_توری
مواد لازمش:
(پودر بادام یا گردو یا کنجد)از هرکدوم دوست دارید میتونید استفاده کنید{ من از ترکیب بادام و کنجد استفاده کردم}
.............۶۰ گرم
کره........۵۰ گرم{یا روغن جامد}
شکر........۱۱۰ گرم
آرد.........۳ ق غ خوری
خامه........۲ ق غ خوری
زعفران.....یک ق غ خوری غلیظ
گلوکز........۲ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا کره را روی حرارت ملایم بزارید تا آب شود سپس شکر را اضافه کنید بعد گلوکز هم اضافه کنید زعفران را هم بریزید در مرحله آخر خامه رو مرتب هم بزنید تا یکدست شود از روی حرارت بردارید آرد و بادام نیم کوب شده و کنجد را اضافه کنید تا یکدست شود .
فر را از قبل گرم کنید
دمای فر را ۲۰۰ درجه بزارید
(این نکته خیلی مهمه دمای فر باید زیاد باشد این حرارت حالت جوشیدن داره که وقتی بپزد حالت توری سوهان ایجاد میشود.)
سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید{من از کاغذ روغنی نسوز استفاده کردم} و با ق چ خوری با فاصله حداقل ۵ سانت از مواد بریزید تو فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن میکند <<پس بالای سر فر بایستید>> ۵ تا ۱۰ دقیقه نهایتا آمادست به محض اینکه دور سوهان تیره شد بردارید
وقتی از فر خارج کردید بزارید کاملا سرد شود بعد از کاغذ روغنی به آهستگی جدا کنید.
●●میتونید از اسانس لیمو یا تافی استفاده کنید که من از تافی استفاده کردم●●
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر