مرغ شکم پر
مواد لازم :
سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه.پونه ۴۰۰ گرم
پياز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۱ قاشق سوپخوری
نمك و ادويه به ميزان دلخواه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
تخم انار ۲ق غ
زرشک ۲ق غ
آلوچه جنگلی خشک ۱۰تا دونه
.
.
مرغ رو از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنیم و میزاریم تو یخچال بهتره از شب قبل مرغ وتو مواد بخوابونیم بعد خلال های پیاز و کاملا جدا میکنیم
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و با خلال فیکس میکنیم یا با نخ و سوزن میدوزیم مرغ را درون روغن سرخ كرده و نصف لیوان آب میریزیم و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزیم تا مرغ کاملا پخته بشه (اگر یهو مقدار زیادی آب بریزیم طعم مرغ اصلا خوب نمیشه)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آلبالو_پلو
خب اول فیله های مرغ رو بصورت نواری،برش دادم و با نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده و آب لیموی تازه و فلفل دلمه چند ساعت گذاشتم مزه دار بشه.
گوشت چرخ کرده رو با نمک و فلفل سیاه و ادویه مخصوص گوشت و زردچوبه و کمی آرد نخود چی و یه پیاز رنده شده که کامل آبشو گرفته بودم،ورز دادم و قلقلی شون کردم به اندازه دلخواه و گذاشتم نیم ساعتی فریزر بمونه.
.
بعد هم آلبالو هارو که هسته هاشو جدا کردم،با یک ق.چ شکر و نصف لیوان آب گذاشتم حدود پنج دقیقه بجوشه.
.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها اونارو بصورت حلزونی رل کردم و داخل سیخ چوبی زدم و با روغن خیلی کم سرخشون کردم..
.
قلقلی هارو هم جدا سرخ کردم.
.
برنج رو گذاشتم دم بکشه و در آخر هم کمی از آب آلبالو هارو با کمی از برنج مخلوط کردم و برای تزئین غذا استفاده کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
آرزو می کنم آن قدر در
زندگی تان غرق در آرامش
باشید و ان قدر راضی به
رضای خدا و شکر گذار او
باشید که هیچ اتفاقی
سبب نا امیدی شما نشود...
صبح تون سرشار
از موفقیت در کار و زندگی 🌱🌸
┈••✾•🌱🌸🌱•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_گاتوشا
روغن مایع ۱ لیوان
شکرریز ۱/۲ و ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
پودرکاکائو ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲عدد
آردسفید ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
نسکافه ۱ ق س
خامه صبحانه ۲ ق غ
ابتداشیروشکر رو چند دقیقه ای با همزن می زنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد پودرکاکائو, نسکافه, خامه, شیر و روغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بدست بیاد. نصف لیوان ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغ هاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع بالا اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم قالب مورنظر رو چرب میکنیم بعد با پودر کاکائو داخل قالب رو می پوشانیم و با ضربه زدن به پشت قالب پودر اضافه رو دور میریزیم.
قالب را در فر ۱۸۰ درجه و در طبقه وسط که ازقبل یک ربع گرم شده قرارمیدیم وبه مدت ۴۰ - ۴۵ دقیقه آماده میشه شمابعداز ۳۰ دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعد سس شکلاتی غلیظ رو روش بدین. این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سوهان_توری
مواد لازمش:
(پودر بادام یا گردو یا کنجد)از هرکدوم دوست دارید میتونید استفاده کنید{ من از ترکیب بادام و کنجد استفاده کردم}
.............۶۰ گرم
کره........۵۰ گرم{یا روغن جامد}
شکر........۱۱۰ گرم
آرد.........۳ ق غ خوری
خامه........۲ ق غ خوری
زعفران.....یک ق غ خوری غلیظ
گلوکز........۲ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا کره را روی حرارت ملایم بزارید تا آب شود سپس شکر را اضافه کنید بعد گلوکز هم اضافه کنید زعفران را هم بریزید در مرحله آخر خامه رو مرتب هم بزنید تا یکدست شود از روی حرارت بردارید آرد و بادام نیم کوب شده و کنجد را اضافه کنید تا یکدست شود .
فر را از قبل گرم کنید
دمای فر را ۲۰۰ درجه بزارید
(این نکته خیلی مهمه دمای فر باید زیاد باشد این حرارت حالت جوشیدن داره که وقتی بپزد حالت توری سوهان ایجاد میشود.)
سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید{من از کاغذ روغنی نسوز استفاده کردم} و با ق چ خوری با فاصله حداقل ۵ سانت از مواد بریزید تو فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن میکند <<پس بالای سر فر بایستید>> ۵ تا ۱۰ دقیقه نهایتا آمادست به محض اینکه دور سوهان تیره شد بردارید
وقتی از فر خارج کردید بزارید کاملا سرد شود بعد از کاغذ روغنی به آهستگی جدا کنید.
●●میتونید از اسانس لیمو یا تافی استفاده کنید که من از تافی استفاده کردم●●
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بستنی_سنتی
شیر ۲ لیوان
شکر۱ لیوان سرخالی
ثعلب ۱ ق مرباخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
گلاب ۴ ق غذاخوری
شیر روحرارت گذاشته وقتی داغ شد ثعلب روباشکرقاطی میکنیم به شیر کم کم اضاف میکنیم وخوب هم میزنیم تا ثعلب گوله نشه ومواد غلیظ بشه آخرسرگلاب وزعفران اضاف کرده وحرارت خاموش کرده و یک کاسه پریخ کرده و کاسه بستنی رو روی یخ گذاشته و مدام هم زده تاخنک بشه وبعد درفریز گذاشته و هر یک ربع ساعت هم زده تاسفت وکشدار بشه وقتی بستنی رو به سفت شدن شد باهمزن یکبار بزنید اینکار عالیه ودوباره فریز بذارید خلال پسته وبادام وخامه یخ زده رو به بستنی اضاف میکنیم برای خامه یخ زده خامه صبحانه رو کمی هم زده تا یکدست بشه رو پلاستیک فریزر ریخته ودرفریز گذاشته تایخ بزنه بعد ب بستنی اضاف میکنیم
خیلی راحته امیدوارم درست کنید وراضی باشید.
ثعلب وشکر باید اندازه باشه اگه شکر زیاد باشه بستنی زود شل میشه وثعلب کم باشه بستنی یخمکی
بستنی وقتی کامل سفت شد توی ظرف مستطیل پلاستیک فریز گذاشتم بستنی رو داخلش ریختم روش صاف کردم یه شب گذاشتم فریز بعد برش دادم به اندازه بیسکویت
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#غوره_مسما
اول مرغهارو سرخ میکنیم و پیاز هارو داخل یه قابلمه دیگه تفت میدیم و کمی که سبک شد،مرغهارو اضافه و ادویه(زردچوبه و کمی فلفل سیاه،پاپریکا،و ادویه مخصوص خورشت)
بهش اضافه میکنیم و کمی که تفت خوردند،بهش دو قاشق رب اضافه و کمی که رب هم رنگ باز کرد،حدود یک و نیم لیوان آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدیم با شعله ملایم،حدود یک ساعت و نیم بپزه.
.
بعد از این مدت،غوره هارو اضافه و اجازه میدیم حدود چهل دقیقه دیگه بپزه.
.ده دقیقه آخر هم بادمجانها رو که از قبل سرخ کردیم، اضافه میکنیم و تمام.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قیمه_نثار
گوشت گوسفندی 300 گرم
برنج
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته
خلال بادام
خلال پرتقال شیرین شده
زرشک
زعفران
گلاب
هل و دارچین
نمک و فلفل و زرچوبه
طرز تهیه :
اول گوشتو کمی تفت میدیم و با پیاز داغ زیاد و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و مقداری آب جوش میذاریم کامل بپره.
خلال پرتقال رو در ظرف دبگری با مقدار کمی آب روی شعله میذاریم، وقتی ۲-۳دقیقه جوشید داخل آبکش میریزیم و دوباره میریزیم داخل اب تا بجوشه، این کارو سه بار تکرار میکنیم تا تلخیش گرفته بشه.
بعد ازینکه گوشت کامل پخت و آب خورش اندازه شد مقدار کمی از خلال پرتقال و نمک و هل و دارچین و گلاب و زعفرانو اضافه میکنیم و زیرش رو کم میکنیم و درب قابلمه رو یه طرفه میذاریم تا خورش به روغن بیوفته.
📌خلالیجات:
✔️خلال بادام و پسته رو کمی تو گلاب خیس میکنیم و بعد با کره تفت میدیم.
✔️خلال پرتقال رو هم که از قبل شیرین کردیم با کره تفت میدیم.
✔️ زرشک شسته شده خیس خورده رو هم با کره تفت میدیم(میشه کمی شکر به زرشک اضافه کرد که ترش نباشه)
✔️بعد مقداری برنجو با زعفران ترکیب میکنیم و برنج زعفرانی رو هم اماده میکنیم.
.
مدل سرو کردنش به این صورته که اول مقداری برنج سفید داخل دیس بکشید و بعد قیمه رو بریزید و دوباره روش برنج سفید بریزید و در اخرم روشو با برنج زعفرانی و گوشت و زرشک و خلال پسته و بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید و نوش جان کنید 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_خرما
با بافتی بسیار عااالی
خرما هسته جدا شده و پوست جدا شده ۱لیوان
تخم مرغ ۴عدد
آب جوش ۱لیوان
شکر ۱پیمانه (می تونید اگه دوست دارید کم شیرین باشه مقدار شکر رو کم کنید یا به جاش شیره خرما بریزین )
روغن ۳/۴لیوان
ارد ۲و ۱/۲لیوان
بکینگ پودر ۱ق غذا خوری
دارچین ۲ق چ خ
نمک ۱/۲ق چ خ
هل ۱ق چ خ
قالب رو چرب کنید ارد پاشی کنید کنار بگذارید
خرما رو دونه ای بگم ۲۲تا دونه شد خرما پوست گرفته رو با آبجوش داخل میکشی ریخته تا پوره شود کنار بگذارین
تخم مرغ شکر وانیل را خوب هم زده تا سفید و کشدار شود بعد روغن رو اضافه کرده و خرمای پوره شده اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید هل و دارچین را اضافه کنید هم بزنید ارد بکینگ پودر و نمک رو سه مرتبه الک کرده و طی سه مرحله به مواد اضافه کرده با لیسک فولد کنید
داخل قالب ۲۳یا ۲۵میان تهی ریخته داخل فر از قبل گرم شده اجازه بدین تا بپزه به مدت ۴۵تا۵۰ دقیقه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سلام 😊✋
صبح شنبه تون بخیر و شادی 🌸 🍃
امیدوارم خوشه های برکت
در این روز نصیب شما باشه 🌸🍃
امیدوارم دلهاتون
در کنار عزیزان تون گرم محبت
و بخشندگی باشه 💞
روزگارتون پُر از رحمت الهی💞
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_رنگین_کمان
چهار تا مایه کیک با دستور زیر آماده کردم
آرد یک لیوان
شکر دو سوم لیوان
تخم مرغ دو عدد
روغن یک سوم لیوان
شیر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
وانیل نوک ق چ
نمک یک پینس
رنگ خوراکی آبی,سبز,زرد و قرمز.
آرد, بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کرده کنار میگذاریم.
شکر, وانیل و تخم مرغ ها را به قدری هم میزنیم تا کرم و کشدار شود, سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه کرده هم میزنیم.
در همین مرحله رنگ مورد نظر را به مخلوط اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا یکدست شود.
در آخر آرد و... در سه مرحله به مایه اضافه کرده و دورانی هم میزنیم.
من از چهار رنگ اصلی زرد, قرمز, سبز و آبی استفاده کردم.
ابتدا مایه کیک آبی را در مرکز قالب ریختم بعد سبز را درست در مرکز دایره آبی و سپس زرد و در آخر قرمز.
در فری که از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰درجه به مدت یک ساعت قرار دادم. بعد از سی دقیقه هر ده دقیقه یک بار با سیخ چوبی چک کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکو_کیلکا
ماهی کیلکا ۵۰۰ گرم
سیب زمینی پخته یک عدد درشت
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ دو عدد
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
نمک به همراه ادویه دلخواه
کیلکا ها را پاک کرده ، شسته و بعد از خشک شدن یک بار چرخ کنید.
مجدد با سیب زمینی ، پیاز چرخ کنید.
تخم مرغ ها را به همراه شوید ، نمک و ادویه کاملا ورز دهید و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کماج_همدان
سفیده تخم مرغ(۱ عدد )
شکر (۱۵۰گرم )
شربت بار(۴۰)گرم یاعسل یک قاشق غ خ
اب (۴۰)گرم
ماست (۸۰)گرم
روغن مایع (۱۰۰) گرم
بیکنک پودرگرم(۱۲)گرم
رنگ خوراکی زردچندقطره
هل یا اسانس من خودم ۳ قاشق زنجبیل میزنم خوشمزه میشه
ارد((۳۰۰))گرم
شکر وتخم مرغ مخلوط کنید شکر حل بشه
بقیه وسایل پشت سر هم بریزید مخلوط کنید آخرسر ارد بریزید بادست هم بزنید تسمه نشه ارد قاطی شد کافیه
با قیف با فاصله روی ماغذروغنی بزنید
برای نقش روش من با ماسوره میزنم توارد که نچسبه رو هر کلوچه سه تا حلقه میزنم
زرده ای که اولش جدا کردین با قلم مو مخلوط کرده رومالش بزنیدکنجدبزنید من با دمای ۲۰۰درجه میپزم به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه دراخرچندلحظه گریل ومیزنیم تاطلایی بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوردن_بلو
یه غذای اوکراینی خیلی خوشمزه هست.حتما پیشنهاد می کنم درست کنید.😜
سینه مرغ.....۲عدد
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
ژامبون گوشت....۲ورق
ارد سفید،ارد سوخاری،تخم مرغ
نمک و فلفل،آویشن،پاپریکا
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان کنید.قسمت فیله را خارج کنید.سینه مرغ از وسط باز کرده.بین دوکیسه فریزر با بیفتک کوب ،بکوبید تا نازک شود.از ادویه دلخواه روی مرغ زده.تا کاملا مزه دار بشه.روی سینه پنیر و ژامبون گذاشته ،سینه را از دو طرف جمع کرده و رول می کنیم.می تونید خلال دندون بزنیم تا کامل سفت و فیکس بشه.سپس داخل تخم مرغ بعد ارد مجدد تخم مرغ در انتها داخل ارد سوخاری می غلطونیم.سپس در داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_کاسترد و #ژله
به ازای هر لیوان شیر یه قاشق پر پودر کاستر و دو یا سه قاشق شکر به اندازه ای که دوس دارین شیرین باشه .
شیر و پودر کاستر رو مخلوط میکنین و با شکر میزارین رو حرارت و هم میزنین تا غلیظ بشه بعد سرد شد میریزین تو ظرف بعد کمی گرف روش ژله که اماده کردین و سرد شده رو میریزین من از ژله زعفرونی استفاده کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_کوبیده
براي اين مدل كباب احتياج به فویل داریم چون سیخ داخل فرجا نمیشەداريم
مواد لازم
گوشت مخلوط گوساله وگوسفند300گرم
100گرم چربی (اگە چرخشدە امادە گرفتید و چربی داشت،چربی اضافه نکنید)
پیاز متوسط۲عدد کە 150گرم باشە
نمک فلفل سیاه وزردچوبە به میزان لازم
پیاز رو رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید نمک فلفل سیاه و زردچوبەرو به اندازه لازم بریزید و خوب ورز بدیدمهمترین نکته برای یه کباب خوب ورز داده شدنه که بایدچربیش خارج بشه و گوشت حالت کشدار پیدا کنه اگه گوشت به این مرحله برسه از سیخ جدا نمیشه و بریدگی هم نخواهد داشت پس تا میتونید ورز بدین (حداقل ۱۰دقیقە)یا بریزیدداخل غذاساز
بعد از اینه حسابی ورز دادید
داخل یخچال بزارید بمدت ۱ساعت
فویل را۴لایە درسیخ بگیریدبه اندازه یک نارنگی از موادمون برمیداریم سیخ بزنید و ابتدای فویل را بگیریدبکشیدازسیخ خارج کنیدروی توری فر بچینید و داخل فر ازقبل گرم شده با دمای اخر فر بزارید بپزه(حرارت کم کباب را خشک وسفت میکنه) وقتی یە طرفش برشته شدبرمیگردونیم
سپس سس مخصوص کباب بزنید
دو ق غ کره ابشده سماق ۱ ق چ زعفران ۱ ق م
ابلیمو تازه ۱ ق غ باهم ترکیب کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کرپ_کیک
.... مواد کرپ
آب ولرم....۱/۲ پیمانه
شیر.... ۱پیمانه
تخم مرغ بزرگ....۴ عدد
کره اب شده ....۴ ق غ
ارد.... ۱پیمانه
شکر....۲ق غ
نمک.... یک پنس
....مواد میانی کرپ
کره نرم شده....۱پیمانه
شیرعسلی....۳۰۶گرم
پنیر خامه ای ....۲۵۰ گرم
وانیل....۲ ق چ
طرز تهیه کرپ
آب ولرم شیر و تخم مرغ و کره اب شده و ارد و شکر و نمک رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه...توی میکسر بهتر هست چون یکدست میشه.....توی ماهیتابه ۹ اینچی و نچسب خیلی کم اندازه نخود کره میمالیم و وقتی گرم شد ماهیتابه به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از مواد توی ماهیتابه میریزیم و ماهیتابه رو حالت دورانی میچرخونیم تا همه جا یکدست بشه به مدت ۳۰ تا ۴۰ ثانیه کافیه بعد طرف دیگه کرپ رو میپزیم ... همه مواد به همین صورت درست میکنیم ..دقت کنید کرپهارو روی هم نچینید چون میچسبه.....
توی ظرف دیگه کره و شیرعسلی رو به مدت ۷ دقیقه خوب هم میزنیم تا حالت خامه ای بگیره بعد پنیر خامه ای اضافه میکنیم و روی درجه تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا حالت یکدست و صاف بشه....توی ظرف مورد نظر یه کرپ میزاریم و به اندازه ۳ اسکوپ بستنی خوری از مواد کرم رو روی کرپ پخش میکنیم (اگه با قیف کرم رو بریزیم بهتره یک دست تر میشه )به همین صورت لایه لایه میزاریم تقریبا ۱۵ لایه کرپ بااین مقدار مواد میشه.....خیلی مهمه که به مدت حداقل۶ ساعت این کرپ کیک توی یخچال استراحت کنه که راحت برش بخوره و لایه ها از هم جدا نشن بعد سرو بشه و به مدت دو روز هم قابل نگهداری توی یخچال هست..... روش رو با انواع میوه ها تزیین کنید
نکته مهم اینکه حتما با کره کم کل ظرف رو چرب کنید و حتما ظرف تفلون باشه و کاملا گرم که مواد کرپ رو میریزیم توش.... نوش جان 😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر