⁉️چرا مینویسیم؟
شاید وقتی پشت میز نشستید تا ادامه داستانتان را بنویسید، هنوز یک کلمه ننوشته این سؤال برایتان پیش بیاید که آیا کلماتی ک مینویسم تأثیرگذار هستند؟🙇🏻♀️
📱این روزها با گسترش استفادهی مردم از فضای مجازی، بازهی زمانی توجه افراد از ماهی قرمز هم کمتر شده است و افراد ترجیح میدهند بجای خواندن کتاب، در فضای مجازی بچرخند.
❓با این حال چرا برای نوشتن هنوز امید و انگیزه داریم؟
❓ نوشتن چگونه در زندگی خود ما و اطرافیانمان تغییر مثبت ایجاد میکند؟
📝نوشتن، احساس حیات و سرزندگی را در ما به وجود میآورد و ما را به لحظه حال میکشاند. فقط از طریق نوشتن است که میتوانیم صدای جیرجیرکها را با تمام وجود بشنویم، همراه با طلوع خورشید جان بگیریم و طوری به مخلوقات اطراف بنگریم انگار که کودکِ 3 سالهای بیش نیستیم.
🔸با نوشتن است که میتوانیم از عادیترین اتفاقات روزمره اثر هنری خلق کنیم، از آن لحظات معمولی که خیلی اوقات نادیده گرفته میشوند.
👈🏻کلمات این قدرت را دارند که از زمان و مکان فراتر روند، احساسات را برانگیزند و انسانها را در سطحی عمیق به هم پیوند بدهند.
🔷نوشتن این امکان را به ما میدهد که اعماق احساساتمان را کشف کنیم، در فراز و فرودهای افکارمان غوطهور شویم و به زمزمههای ناملموس تخیلمان جان بدهیم.
و با نوشتن این مجال را میابیم که نداهای قلبمان را روی بوم خالی یک صفحه بریزیم، با کلمات، تصاویری مملو از روح بکشیم و تابلوی احساسات را ببافیم.
مینویسیم، چون میخواهیم خودمان و دنیای اطرافمان را عمیقتر درک کنیم. با هر بار نوشتن، دریچههای جدیدی از حقایق هستی به سوی ما گشوده میشود.
#نوشتن
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#با_نویسندگان
*هدیهی سالِ نو*
♦️زن زیبا، بی حركت برابر آیینه ایستاده بود و چشم از آن آبشار درخشان بر نمیداشت. تارهای زرینش به قدری بلند و انبوه بود كه تا پایین زانوانش میرسید. معلوم نشد این بهت و سرگشتگی چه مدتی به طول انجامید. افكار گوناگونی از مخیلهاش میگذشت و طوفان سهمناكی روحش را میلرزاند. سرانجام فكری به خاطرش رسید؛ فكری كه مثل بارقهای ضعیف در یك لحظه مقابلش درخشید و جهان ظلمت زده اطرافش را روشن ساخت.
اما از تجسم همان خیال، بیاختیار دو قطره اشك گرم و سوزان از دیدگانش سرازیر شد و بر سطح فرش كهنه اتاق ریخت. آن فكر، آن اندیشه كوتاه و آنی، گرچه بسیار تلخ و دردناك بود، اما مشكل او را آسان میكرد و او را به آرزوی كوچكی كه داشت میرساند. دیگر صبر و تأمل را جایز نشمرد. پالتوی كهنهاش را پوشید و كلاه فرسودهاش را به سر گذاشت. با سرعت از پلكان پایین آمد و داخل كوچه شد. بعد با همان شتاب مسافتی را طی كرد تا مقابل مغازهای رسید كه تابلویی در بالای آن به این مضمون نصب شده بود:
«مادام سوفرنی، فروشنده كلاهگیس»
✍🏻اُ_هنری
📌ادامه دارد...
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🖇️
موضوع مسابقه این هفته رو دیدی؟
«شب آرزوها» موضوع خیلی جذابیه.
شروع کن به نوشتن، یا تصویرگری کن؛ وقت کمه😉
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🌀تکنیکهای تصویرسازی کتاب؛
♦️تکنیک سایه پردازی
👈🏻یکی از تکنیکهای تصویرسازی کتاب، سایهپردازی است که وسیله اصلی آن مداد است و با شماره های مختلف به صورت سخت و نرم در بازار موجود است.
با بکار گرفتن و مهارت در استفاده نوع مداد میتوان سایه و روشنهای زیبایی خلق کرد که در بیننده ایجاد حس برجستگی و فرورفتگی و بعد مینماید.
بعد از انتقال طرح بر روی کاغذ با بافت نسبتاً نرم می توانیم سایه پردازی را شروع کنیم. به چند صورت میتوانیم خطوط را طراحی کنیم، به صورت نرم و با پهنای مداد یا به صورت هاشور با نوک مداد و یا گاهی میتوان از دو روش استفاده کرد.
در این تکنیک تصویرسازی، استفاده از سفیدی کاغذ برای القای نور کاربرد دارد و کنترل میزان فشار دست در اجرای سایه روشن بسیار حائز اهمیت است.
📚منبع: آریانگاران
🖇️اگه تکنیک سایهپردازی رو بلدی، همین حالا ی طرح خوشگل بزن و بفرست😊
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
داستانهای برگزیده هفته چهارم.pdf
475.4K
💫فایل پی دی اف داستانهای برگزیدهی مسابقه داستاننویسی هفتگی؛ شماره ۴ 👆🏻
👈🏻با موضوع «زمستان»
✨به قلم خانم سعیده نوراللهی
✨به قلم خانم فاطمه زهرا ولیان
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🔻بیا و امسال یک اعتکاف متفاوت رقم بزن!
🌐 پویش «داستان نویسی» در اعتکاف
🔹ویژهی دهههشتادیهای معتکف در سراسر کشور
🔹نوجوانی در مسیر بندگی
🔹 آثار برگزیده، در قالب کتاب داستان به چاپ خواهند رسید.
ستاد مرکزی اعتکاف کشور، در طرح «کتاب سفید» پذیرای همهی اونایی هست که، تمایل دارن ی تکونی به دنیای کتاب کودکونوجوان بدن؛ پس اگه دغدغهی نوشتن برای بچههای این آبوخاک رو داری، بسم الله...
این گوی و این میدان.
جهت ارسال داستان و ارتباطگیری برای شرکت در این پویش، به آیدی زیر در ایتا پیام دهید.
🆔 @DabirKtbsefid
🌐 یا به سایت WWW.Ktbsefid.ir مراجعه فرمایید.
📒 @ktbsefid
#گفتم_گفت 6
گفتم: 42 سالهم شده، چند وقتی است به نوشتن علاقه پیدا کردم، اما فکر میکنم سنم برای نوشتن خیلی بالاست. همه از 10 سالگی شروع کردند، من از 42 سالگی🤦🏻♀️
گفت: هیچ وقت برای شروع نوشتن دیر نیست.
👈🏻خلاقیت، محدودیت سنی ندارد. فقط 42 سال؟ افرادی را میشناسم که در سنین بالاتر تغییر شغل دادند، در رشته پزشکی قبول شدند، و نقاشی را شروع کردند.
▪️کن ریح، در دههی هشتاد زندگیاش نوشتن را شروع کرد.
▪️مری وسلی، نویسندهی بریتانیایی تا 60 سالگی چیزی ننوشته بود.
▪️لورا اینگالز وایلدر، یک نویسندهی آمریکایی، که به خاطر مجموعهی کتابهای کودک «خانهی کوچک» معروف شد، تا دههی شصت زندگیاش چیزی ننوشته بود و اولین کتابش در دهه هفتاد عمرش چاپ شد.
👈🏻میتوانم این لیست را تا صبح ادامه بدهم.
اگر هنوز نفس میکشی، اگر میتوانی قلم دستت بگیری، اگر هنوز معنای کلمات را میدانی، اگر هنوز شیفتهی زیبایی طلوع و غروب خورشید هستی و اگر در مورد آدمها، ایدهها و دنیای پیرامونت فکر میکنی؛ نه، برای نوشتن دیر نیست.
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🖇️
میدونی که چند ساعت بیشتر تا پایان زمان مسابقهی این هفته نمونده؛ امشبم که شبشه...
«شب آرزوها»
قلمو بردار و هر چه میخواهد دل تنگت رو به روی کاغذ بیار😊
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🌀پسرک برای دیدن مادربزرگ به شهر میرود. او شهر را جایی شلوغ، پر سروصدا و ترسناک مییابد؛ اما مادربزرگ به او کمک میکند تا بر ترسش غلبه کند و زیباییهای شهر را هم کشف کند.
👈🏻کتاب «مادربزرگ در شهر» به ترس کودکان از مکانهای جدید میپردازد و کودکان را تشویق میکند که از تجربههای جدید استقبال کنند و نترسند.
👈🏻«مادربزرگ در شهر» که در سال ۲۰۱۵ برندهی جایزهی "کالدکات" شد، یک کتاب تصویری است؛ یعنی تصاویر کاملکنندهی متن است.
#معرفی_کتاب
📚منبع: کتاب هدهد
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#یک_سبد_ایده
⁉️دوست داری بنویسی؛ اما نمیدونی در چه موردی؟
نگران نباش☺️
ما اینجا هر هفته، هفت ایده برای داستان نویسی کودک و نوجوان منتشر میکنیم.
👈🏻این جرقه های داستانی، میتونن الهام بخش شما برای نوشتن باشن.
شما هم میتونین ایده های جذابی ک بنظرتون میرسه رو برامون بفرستید؛
بهترین ایده ها رو هفته ی بعد تو سبد ایده ها میزاریم😍
🆔 @DabirKtbsefid
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid