eitaa logo
لغزشگاه
20.5هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
310 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
⚡️ جدیدترین امکانات پیام رسان‌ ایتا محسن غفاری مدیرعامل پیام رسان ایتا در جمع خبرنگاران به برخی امکانات جدید این پیام رسان اشاره کرد: ➖ایتا چندین امکان جدید آورده است که هنوز در تلگرام نیز وجود ندارد که مهم ترین امکان، هشتک است؛ سرچ هشتک یک امکانی است که به ایتا اضافه شده است و دیگر نیاز نیست در تمام کانال های ایتا عضو باشید و یک قابلیت جست و جوی سراسری است. ➖به زودی سیستم پرداخت هم به پیام رسان اضافه می شود که کانالی امن برای خرید و پرداخت است که پرداخت های شبکه ای نیز به آن اضافه می شود. ➖در پرداخت شبکه ای امکان پرداخت چند نفری و یا تقسیم مبلغی بین اعضای یک گروه فراهم است که به زودی رونمایی می شود. ➖شبکه های اجتماعی دو قابلیت عمده دارند که ایجاد صفحه اختصاصی و درج نظر در زیر پیام ها است؛ در حال حاضر شما می توانید در ایتا کانال ایجاد کنید که به نوعی همان صفحه است و احتمالا کامنت هم به امکانات ایتا اضافه شود.
💭 اینستاگرام به زودی حریم خصوصی‌تان را افزایش می‌دهد اگر از منشن شدن در قرعه کشی های مختلف از طرف کاربرهایی که نمی شناسید خسته شدید یا اینکه مزاحم هایی دارید که شما را در جاهای مختلف منشن می کنند، اینستاگرام در حال کار روی قابلیتی هست تا این مشکل را حل کند و بشود منشن شدن را محدود کرد. مثلا فقط کاربرهایی که فالو کردند بتوانند شما را منشن کنند، یا اینکه منشن شدن را به طور کامل خاموش کنید. این گزینه شامل منشن شدن در استوری، کامنت و کپشن می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اطلاعاتی که انسان امروز در عصر فناوری های نوین فقط در یک روز دریافت میکند معادل اطلاعاتی است که انسان های قرن هجدهم در طول کل عمر خود دریافت می کرده اند. مهم ترین اسیب دریافت این حجم عظیم از اطلاعات چیست؟ توهم همه چیز دانی ببینید
آمازون با ارزشمندترین برند جهان گزارش سال 2020 موسسه Brand Finance حاکی از آن است که آمازون با ارزش ترین برند دنیاست. پس از آمازون نیز به ترتیب برندهای گوگل، اپل، مایکروسافت، سامسونگ، بانک صنعت و تجارت چین (ICBC)، فیسبوک، والمارت، شرکت بیمه Ping An و هوآوی در جایگاه های بعدی قرار دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت خبرنگار بی‌بی‌سی در اوکراین از پشت پرده افشای فایل مکالمه‌ بین خلبان یک پرواز ایرانی و برج مراقبت مهرآباد
🔴دیوارنگاره‌ جدید میدان ولیعصر (عج) با تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی و همه‌ی مردم ایران با شعار "جاویدان ایران عزیز ما" نصب شد.
کرونا باعث شد یک بازی موبایلی رکورد بزند!/ پلیگ در مورد طاعون ساخته شده یک بازی ویدئویی که به کاربران یاد می‌دهد چطور با انتشار ویروس‌ها بجنگند، در آمریکا رکورد زد. سازندگان این بازی اعلام کرده‌اند به دلیل تقاضا برای نصب این بازی موبایلی، سایت شرکت از دسترس خارج شده. آنان همچنین هشدار داده‌اند که مردم اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را از مراجع رسمی دریافت کنند ؛ زیرا بازی طراحی شده این شرکت بر اساس مدل علمی ساخته نشده است.
33.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دژفا چیست و چه می کند؟اهمیت آن چیست؟ چه تعداد حمله سایبری در یک روز به کشورمان انجام می شود؟ آیا اینترنت در ایران امن است؟ ابوالقاسم صادقی، معاون امنیت تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات پاسخ می دهد
💴 درآمدزایی اینستاگرام از یوتیوب بیشتر شد بررسی ها نشان می دهد میزان درآمدزایی اینستاگرام برای مالک آن فیس بوک در سال 2019 افزایش چشمگیری یافته و از درامد یوتیوب بیشتر شده است. منابع نزدیک به فیس بوک می گویند اینستاگرام در سال ۲۰۱۹ از محل تبلیغات درآمدی ۲۰ میلیارد دلاری را برای فیس بوک به ارمغان آورده است. این در حالی است که درامد یوتیوب که قدمت و سابقه فعالیت طولانی تری نسبت به اینستاگرام دارد ۱۵.۱ میلیارد دلار بوده است.
تلاش رژیم صهیونیستی برای دیجیتالی کردن میدان نبرد: وزیر دفاع اسرائیل به تازگی از دستیابی این رژیم به نوعی فناوری با نام «فایر ویور» (FireWeaver)، یک سامانه حسگر به شلیک (sensor-to shooter) رونمایی کرد. این شبکه در سال 2021 عملیاتی خواهد شد. فایر ویور با همکاری نیروی زمینی ارتش اسرائیل، «DDR&D» و شرکت رافائل (Rafael)، به عنوان بخشی از فرایند دیجیتالی کردن میدان نبرد توسعه پیدا کرد. این سامانه همه‌ی حاضران در میدان نبرد را به یکدیگر متصل کرده و امکان تیراندازی سریع، دقیق، مؤثر و ایمن را فراهم می‌کند. در نتیجه علاوه بر افزایش قابل‌توجه بازده عملیات، مدت‌زمان جنگ نیز کاهش می‌یابد. فایر ویور به واسطه موقعیت‌یاب جغرافیایی مبتنی بر پیکسل زبان مشترکی را میان همه حسگرها و تیراندازان به وجود می‌آورد و سطح آگاهی موقعیتی و درک نیروهای تاکتیکی از میدان نبرد را افزایش می‌دهد. در این بستر، اهداف، نیروهای خودی، مکان‌های حساس و دیگر موارد قابل‌توجه، بلافاصله و با بالاترین دقت به اشتراک گذاشته می‌شود. این اطلاعات بر پایه مدل‌سازی‌های 3 بعدی و با استفاده از فناوری دید رایانه‌ای رافائل به نمایش گذاشته می‌شوند. این ویژگی باعث می‌شود نیروها از موقعیت دقیق دشمن را در اختیار داشته باشند و فاصله آن را با خود درک کنند. فایر ویور همچنین از الگوریتم‌های هوش مصنوعی پیشرفت رافائل بهره می‌گیرد، اطلاعات میدان نبرد را پردازش و تحلیل کرده و تخصیص آتش را در اولویت قرار می‌دهد. این سامانه بهترین حالت تیراندازی را از طریق محاسبه هر هدف و بر پایه پارامترهایی مانند مکان، خط دید، تأثیرپذیری، مهمات در دسترس و بسیاری موارد دیگر، محاسبه می‌کند. همچنین با در نظر گرفتن قوانین مبارزات، در زمان واقعی خسارت را به حداقل می‌رساند. سیستم یاد شده همچنین شامل یک پایانه مدیریت آتش است که کنترل کاملاً کل فرآیند، حسگر به شلیک را به صورت موازی در اختیار فرماندهان قرار می‌دهد. فایر ویور به عنوان یک مکمل برای «C4I» در نظر گرفته می‌شود. در حالی که C4I برای سطوح مرکز فرماندهی و فرماندهان طراحی شده است، فایر ویور، به صورت زمان واقعی به سربازان اطلاعات دقیقی از میدان نبرد ارائه می‌دهد و از اشتباه جلوگیری می‌کند. رافائل همچنین در ژانویه 2020 به ارتش آلمان ابزاری را برای ایجاد میدان نبرد شیشه‌ای و پشتیانی پویا از عملیات ارائه داد
تبدیل جنگنده به مرکز کنترل و فرماندهی پهپاد: نیروی دریایی آمریکا و شرکت بوئینگ به تازگی در زمان یک آزمایش از توانایی خود برای کنترل هواپیماهای بدون سرنشین با استفاده از جت‌های سرنشین دار رونمایی کردند. قابلیتی که از نظر آن‌ها به حفظ برتری نیروی هوایی آمریکا در قرن 21 کمک می‌کند. در آزمایش یاد شده 2 پهپاد گرولرز (EA-18G Growlers) به همراه یک هواپیمای باسرنشین «سوپر هورنت» (F/A-18 Super Hornets) از پایگاه هوایی پاتوکسنت ریور نیروی دریایی واقع در مریلند به پرواز درآمدند. در این مانور جنگنده سوم به عنوان مرکز کنترل مأموریت دو پهپاد دیگر عمل می‌کرد. این آزمایش تحت نظارت فرماندهی توسعه جنگ‌افزار نیروی دریایی (Navy Warfare Development Command) انجام شد. تام برندت (Tom Brandt)، رهبر بخش گروه باسرنشین- بدون سرنشین بوئینگ گفت: همکاری یاد شده به نیروی دریایی و بوئینگ اجازه داد تا با تجزیه‌وتحلیل داده‌های گردآوری شده، بهتر تصمیم بگیرند که روی چه فناوری‌هایی سرمایه‌گذاری کنند. نوآوری یاد شده را می‌توان در دیگر بسترها و سامانه‌های سرتاسر نیروی دریایی نیز پیاده‌سازی کرد. نیروی دریایی آمریکا به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای تقویت توان مبارزه، به صورت روزافزون به شبکه سلاح‌ها و پهپادهایی که از طریق جنگنده‌های سرنشین دار فرمان می‌گیرند، وابسته می‌شود. این یک مفهوم عملیاتی است که جزئیان آن در مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه (Center for Strategic and Budgetary Assessments) مورد مطالعه قرار گرفت. برایان کلارک یکی از مقامات مرکز یاد شده در سند مذکور آورده است، باید به جنگنده‌های بدون سرنشینی با برد حدود 4800 کیلومتر دست پیدا کرد. این جنگنده‌ها باید توانایی انجام اقدامات ضد زیردریایی، جنگ الکترونیک، تهاجم به ناوگان‌های سطح آب و قابلیت‌های مشابه دیگر را داشته باشد. در همین گزارش نیاز به یک جنگنده سرنشین دار به عنوان مرکز کنترل و فرماندهی پهپادها در مکان‌هایی که ارتباطات ضعیف یا قطع شده است ذکر شده است. برای مثال کلارک به هواپیمای F-35 اشاره می‌کند. وی همچنین توضیح داد: زمانی که با اپراتورهای F-35 صحبت می‌شود؛ اما نسبت به مسئله یاد شده و ایجاد هواپیمایی به عنوان مرکز کنترل و فرماندهی برد بالا خوش‌بینی هستند؛ زیرا بیشترین چالش به تغییر نرم‌افزار مرتبط می‌شود و این مسئله نیز با سختی زیادی همراه نیست. در واقع تنها باید بخش مدیریت سوخت تغییر کند، نه هیچ عملکرد دیگری.
گران‌ترین جنگنده، آسیب‌پذیرترین سلاح جهان: مقامات نظامی آمریکا در گذشته از جنگنده اف 35 (F-35) به عنوان قدرتمندترین سلاح سایبری این کشور یاد کرده بودند. همچنین تعدادی از کارشناسان معتقدند این جنگنده احتمالاً گران قیمت‌ترین سلاح نظامی موجود است. از طرفی هزینه 1.5 تریلیون دلاری روی تحقیق و توسعه آن باعث می‌شود تا انتظار بدون نقص بودن آن وجود داشته باشد؛ اما با وجود هزینه‌های بسیار و سال‌ها تحقیق روی آن گزارش‌های جدید منتشر شده، خلاف این موضوع را تائید می‌کنند. به تازگی گزارشی از سوی پنتاگون منتشر شده است که نشان می‌دهد اف 35 همچنان از 13 نقص حیاتی برخوردار است. به علاوه نرم‌افزار آن هم‌اکنون دارای حدود 900 باگ امنیتی است. این مسئله 500 جنگنده فعال موجود را در خطر بزرگی قرار داده و وصله‌های متعددی باید برای سیستم آن‌ها منتشر شود. یکی دیگر از مشکلات جنگنده رده «F-35A» که در اختیار نیروی هوایی آمریکا قرار دارد، نداشتن دقت کافی سلاح آن است. همچنین محل قرارگیری اسلحه نیز به مرور زمان ترک خورده و خراب می‌شود. به این صورت که حداقل 2 فروند جنگنده F-35A تاکنون در زمان آزمایش به دلایل نامشخصی هشدار «سلاح نا ایمن» را دریافت کرده‌اند. جنگنده F-35A تنها نمونه از اف 35 است که از سلاح داخلی بهره می‌برد. اگرچه از سلاح‌هایی که به خارج از بدنه متصل بوده و دارای دقت کافی نیز هستند نیز بهره‌مند است. یکی از دلایلی که باعث شده است اف 35 مشکلات بسیاری رنج ببرد، به غیر از طولانی شدن روند تولید آن برای بیش از یک دهه، تصمیم به آغاز فاز تولید، پیش از تکمیل طراحی‌های اولیه است. این تصمیم باعث شد تا خلبانان در سریع‌ترین زمان ممکن بتوانند از اف 35 بهره‌مند شوند. در مقابل لاکهید مارتین نیز به صورت هم‌زمان به توسعه مدل‌های قدیمی و وصله کردن آسیب‌پذیری آن‌ها می‌پردازد. بزرگ‌ترین نگرانی پیرامون اف 35 این است که نمونه‌های قدیمی هرگز بروز نمی‌شوند و قابلیت مبارزه کافی ندارند. با توجه به این که ساخت هر F-35A حدود 100 میلیون دلار هزینه دارد، به‌کارگیری آن در نیروی هوایی به عنوان ابزاری برای آموزش پرواز، هدر دادن هزینه و بودجه است. پنتاگون هم‌اکنون درخواست بودجه‌ای اضافی در بازه 12 تا 40 میلیارد دلار را به کنگره ارائه داده است تا در صورت تأیید اقدام به بروزرسانی جنگنده‌های یاد شده بکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ تویوتا با استفاده از تکنیک‌های اقناعی «اغراق» و «طنز »
دانلود نسخه الکترونیکی کتاب « چهار دهه اقتدار و افتخار» ✍ نویسندگان:محمود عسگری و بهرام اکبری انتشار توسط معاونت پژوهش و تولید علم مرکز انتشارات راهبردی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی 🌐 دانلود نسخه دیجیتال کتاب از اپلیکیشن یا سایت طاقچه: https://taaghche.com/book/62769 🌐 دانلود نسخه دیجیتال کتاب از اپلیکیش یا سایت کتابراه: https://www.ketabrah.ir/go/book/43055
⛔️ جدال شبکه های اجتماعی با اخبار جعلی «کرونا» 🔸شیوع ویروس «کرونا» در چین و انتشار آن در سایر نقاط جهان نگرانی‌هایی را ایجاد کرده و البته انتشار سریع اخبار در شبکه‌های اجتماعی مختلف، دامنه مشکلات را گسترش داده است. 🔹فیس بوک، توئیتر، تیک تاک و... تلاش می‌کنند تا برای کاربران به اطلاعات دقیق ارائه دهند. 🔹کمپانی فیس بوک در یک پست وبلاگی اعلام کرد دامنه انتشار اخبار غلط درباره ویروس کرونا را تا حد امکان کوچک خواهد کرد و برای این کار نیز حذف ادعاهای غلط یا سخنانی که از آنها بوی توطئه برای ترساندن مردم و ایجاد رعب و وحشت به مشام می‌رسد را در دستور کار خود قرار داده است. 🔹واتس اپ، دیگر شبکه پیام رسان زیرمجموعه فیس‌بوک نیز به این کمپین فیس‌بوک پیوسته است و اجازه انتشار اخبار جعلی و دیتای نادرست را نمی‌دهد. 🔹توئیتر نیز مکانی را فراهم کرده که کاربران به محض جست‌و‌جو درباره کرونا ویروس، به کانال‌های رسمی مربوط به سازمان جهانی بهداشت یا مراکزی برای کنترل بیماری ارجاع داده شوند و اطلاعات درست و دقیق را به دست بیاورند. 🔹درواقع کاربران توئیتر به محض جست و جوی واژه کروناویروس با عبارت «واقعیت‌ها را بدانید» مواجه می‌شوند و با کلیک روی آن، عملاً به اطلاعات سازمان‌های رسمی و بهداشتی متصل می‌شوند. 🔹️تیک تاک، این شبکه اجتماعی اشتراک‌گذاری ویدئو هم یک لینک به وب سایت سازمان جهانی بهداشت را فعال کرده و همچنین امکانی را در اختیار کاربران قرار داده تا در صورت مواجهه با اطلاعات غلط درباره کرونا همچون راه‌های درمانی عجیب و غریب یا محتوایی که می‌تواند برای دیگر کاربران مضر باشد، بتوانند آن را گزارش دهند. اگر هم کاربران به‌دنبال اطلاعات بیشتری از این ویروس باشند می‌توانند با کلیک بر هشتگ کروناویروس(coronavirus) به اطلاعاتی گسترده دست پیدا کنند. این پلتفرم در مالکیت شرکت چینی ByteDance قرار دارد. 🔹️یوتیوب که در مالکیت گوگل قرار دارد ویدئوهائی با محتوای غلط یا دروغ درباره ویروس کرونا را به محض شناسایی، بسرعت حذف می‌کند. 🔹️اسنپ چت نیز یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی است که برای مقابله با اطلاعات غلط درباره کرونا، اعلام آمادگی کرده است. این پلتفرم اعلام کرده که ساختار این شبکه اجتماعی تا حد زیادی از انتشار اخبار جعلی و غلط ممانعت می‌کند چراکه پست‌های اسنپ چت بعد از 24ساعت ناپدید می‌شوند. درعین حال کاربران اجازه ندارند پست‌ها را به دفعات زیاد به اشتراک بگذارند
ویروس کرونا، تاکتیک ترس، جنگ رسانه ای، قرنطینه، عدم معامله، وحشت جهانی، اقتصاد چین، خسارت، هزینه، اقتصاد آمریکا ، جنگ اقتصادی، اقتصاد سیاسی، جنگ سلامتی، اقتصاد سلامتی، صدمه، تخریب، سناریو، افکارعمومی، استیضاح، معاهده، متن، زیرمتن، فرامتن، واقعیت، اغراق، بزرگنمایی، اخبار جعلی،اطلاعات گمراه کننده، جنگ غیرنظامی، ترامپ، انتخابات ۲۰۲۰، خطر، گردشگری، واکسن، ویروس، آنتی ویروس، بیماری، مرگ و میر، سلامت، خودمراقبتی و… . 🔹️نظر شما در خصوص این کلمات چیست؟ آیا تحلیلی از شرایط موجود و اخبار مربوطه داریم؟ آیا در برابر اخباری مختلفی مانند کرونا، با تفکر انتقادی و مبتنی بر سوادهایمان مواجه می شویم، یا منفعلانه از آنها تأثیر می گیریم و با نقل‌ها و بازنشر هایمان، دیگران را نیز در این تاثیرپذیری سهیم می کنیم؟ 🔹️جنگ حاضر جهان، جنگ اخبار جعلی است و باید نگران آینده آن بود. البته بیشتر از هر زمان دیگری، نگران تکرار مسائلی مانند آن حتی در ابعاد وسیعتر و امکانات هوشمندانه و تکنولوژیکی بیشتر 🔹️امادگی ایران و دیگر کشورها، روش‌های کنترلی و پیشگیرانه آری، ولی اشاعه و بازنشر ترس، اخبار غیرواقعی و بزرگنمایی شده و جعلی خیر… انقدری که اخبار جعلی مربوط به کرونا قربانی می گیرد، ویروس آن نمی گیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید: یکی از شاخص های دستیابی به مهارت «سواد رسانه ای» اخذ «رژیم مصرف رسانه ای» است ؛ به این معنی که از سفره رنگین رسانه هایی که پیش روی ماست چه میزان مصرف کنیم؛ برای این موضوع میتوان چند راهکار عملی پیشنهاد داد. لطفاً «رژیم مصرف رسانه ای» را به شنبه موکول نکنید!
📍معدن یا اینستاگرام؛ ورود کودک آزاد 🔻دختر ۱۸ساله اتریشی به محض رسیدن به سن قانونی از پدر و مادر خود به علت انتشار عکس‌هایش در فیس‌بوک شکایت کرد. او انتشار این عکس‌ها را شرم‌آور و نقض حریم شخصی خود خواند. این خبر را دیلی میل منتشر کرد و وکیل این دختر گفت، شانس موکلش برای پیروزی در دادگاه، زیاد است. نکته قابل توجه در این گزارش این است که هدف والدین دختر اتریشی، از انتشار تصاویر دخترشان کسب درآمد نبود. حال سؤال مهم اینجاست که وضعیت حقوقی استفاده تجاری از کودکان چه به وسیله والدین و چه افراد دیگر، چیست؟ 📌 مطالعه مطلب کامل در لینک: 🔗 http://bashgah.net/go/po8h7/
چگونه اخبار جعلی در اینترنت را تشخیص دهیم؟ در نوامبر ۲۰۱۶ پژوهشگران دانشگاه استنفورد هشدار دادند که : بسیاری از دانشجویان آمریکا توانایی تشخیص "گزارش‌خبری"، "مقاله فنی" و "آگهی خبری" را از هم ندارند. این کمبود سواد رسانه‌ای می‌تواند پیامدهای ناگواری داشته باشد. ◀️ اگر می‌خواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید. 1️⃣ خبر را چه کسی نوشته است؟ 👈 در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامه‌نگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته می‌شود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده‌ را در خبر می‌بینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید. 🔸 این‌گونه درمی‌یابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقاله‌ی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه یا خبر ساختگی است! 2️⃣ خبر چه چیزی می‌خواهد بگوید؟ 👈خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، می‌گوید. درحالی‌که خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابل پیگیری، یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر می‌گوید که با اندکی کندوکاو و ژرف‌نگری، نادرستی آن قابل تشخیص است. 3️⃣ خبر چه زمانی منتشر شده است؟ 👈حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمه‌های "خبر فوری" در خبر بر می‌خورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است. 4️⃣ خبر در کجا منتشر شده؟ 👈 خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاری‌ها و سایت‌های مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر می‌شود. اگر خبر را برای نخستین باردر شبکه‌های اجتماعی می‌بینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید. 5️⃣ از خواندن خبر چه احساسی به شما دست می‌دهد؟ 👈 خبر ساختگی مثل همه‌ی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. 💠ادعایی که در خبر وجوددارد را دست کم در سه خبرگزاری یا رسانه‌ی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. 💠نباید همه‌چیزرا زود باور کرد. هیچ چیزی بهتراز تفکرانتقادی در روبرو شدن با خبر نیست. 💠 اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به تدریج مهارت های خود در تشخیص اخبار صحیح از خبرهای جعلی را افزایش می‌دهید.
⭕️ ریپلای استوری با فایل گیف با دریافت آپدیت اینستاگرام امکان ریپلای استوری با فایل گیف برای شما فراهم خواهد شد. این موضوع توسط اینستاگرام در توییتر اعلام شده است و کاربران از آن استقبال زیادی کرده اند.
بیشترین فرار مغزها برخلاف تبلیغات رسانه‌های ضدایرانی و تصویرسازی ذهنی منفی آنان از ایران، بیشترین فرار مغزها در جهان متعلق به ایران نیست بلکه ۱۰ کشور زیر بیشترین فرار مغزها را به نام خود ثبت کردند: هائتی ونزوئلا بوسنی کروواسی رومانی یمن مولداوی مقدونیه صربستان
درس ها و عبرت ها در ماجرای بیعت همافران با امام(ره): 🔸رهبر انقلاب، صبح امروز: نیروی هوایی در دوران پهلوی، یکی از نزدیک‌ترین نیروها به مرکز قدرت و به دربار و به آمریکایی‌ها بود. خب ما از این حادثه باید عبرت بگیریم؛ درسهایی دارد، عبرتهایی دارد. 🔸اوّلین درسی که خوب است ما به آن توجّه داشته باشیم این است که رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ همچنانی که خداوند در قرآن راجع ‌به یهود بنی‌النّضیر میفرماید که «فَاَتاهُمُ اللّهُ مِن حَيثُ لَم يَحتَسِبُوا»؛ از جایی خدای متعال به سمت اینها هجوم آورد که انتظارش را نداشتند. نیروی هوایی با فرماندهان آن‌چنانیِ وابسته، با شرایط ویژه‌ای که این نیرو همیشه در آن دوره داشته است ــ [یعنی] ارتباط و اتّصال شدید به آمریکایی‌ها و مدیران آمریکایی و آموزشگاه‌های آمریکا و مانند اینها ــ ناگهان در حسّاس‌ترین موقع به نفع انقلاب وارد میدان میشود که اوّلش روز نوزدهم بهمن بود که آمدند با امام دیدار کردند و بیعت کردند؛ بعد هم ایستادگی در مقابل بخش دیگری از ارتش بود که به آنها حمله کرده بودند و آن قضایای عجیب آن روزها ‌که من نمیدانم اصلاً جزئیّات این مسائل در جایی برای خود نیرو ثبت شده یا نشده؛ واقعاً اگر نشده، باید [ثبت] بشود که چه اتّفاقی در پایگاه تهران افتاد و هجومی که {به اینها} شد و دفاعی که مردم از اینها کردند. این یک مسئله است که خدای متعال از جایی به دشمن ضربه وارد آورد که انتظار نداشت. این، یک طرف قضیّه است. 🔸نقطه‌ی مقابل این ،آن است که مؤمنین از نقطه‌ای تقویت شدند که انتظار نداشتند؛ این در تعریف اسلامی و در فرهنگ اسلامی و در ادبیات دینی ما اسمش «رزق لایُحتَسَب» است.
❌ اختلال اینترنت رفع شد سجاد بنابی، عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت:در ساعت ١١:۴۴ امروز به دلیل حمله منع سرویس توزیع شده، اینترنت برخی اپراتورهای همراه و ثابت برای مدت یک ساعت با اختلال مواجه شد که با مداخله سپر دژفا و تلاش همکاران شرکت زیرساخت‌ این ارتباطات هم‌اکنون عادی شده است.
📸 حدیث دیدار امروز فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا: 🔸« الجِهادُ عِمادُ الدِّينِ، ومِنْهاجُ السُّعَداءِ » امام على عليه السلام: جهاد ستون دين و راه روشن نيكبختان است.
🔹 داور ویدئویی یا قاتل جذابیت فوتبال؟ 🔺 گزارش جدید مؤسسه نظرسنجی «یوگاو» نشان می‌دهد ۶۷ درصد از تماشاگران حرفه‌ای و طرفداران پرشور تیم‌های انگلیسی در لیگ جزیره اعتقاد دارند به‌کارگیری کمک داور ویدئویی یا سیستم «وی‌اِی‌آر» جذابیت بازی‌ها را کم کرده است. 🔺در این گزارش که در وب‌سایت شبکه ورزشی «اسکای اسپورت» منتشر شده، ۲۶ درصد پرسش‌شوندگان در پاسخ به پرسش «استفاده از وی‌اِی‌آر در لیگ جزیره تاکنون بد یا خوب بوده است؟» گفته‌اند «کاملاً بد» و ۳۴ درصد هم پاسخ داده‌اند «تقریباً بد». در مقابل تنها چهار درصد استفاده از این سیستم فناورانه را که از ابتدای این فصل در لیگ جزیره آغاز شده، «کاملاً خوب» ارزیابی کرده‌اند.