eitaa logo
لغزشگاه
20.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
311 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
در میان ۱۰۰ اپلیکیشن برتر گوگل‌پلی در بهار ۹۹، در مجموع ۲۲ عنوان بازی وجود دارد که ۱۰ بازی اول به تفکیک دسته‌بندی، در جدول بالا آمده است. ده بازی مذکور همگی غیر ایرانی هستند که این موضوع نشان دهنده بی توجهی تولیدکنندگان و سیاست‌گذاران داخلی به صنعت بازی است.
لغزشگاه
در میان ۱۰۰ اپلیکیشن برتر گوگل‌پلی در بهار ۹۹، در مجموع ۲۲ عنوان بازی وجود دارد که ۱۰ بازی اول به تف
🔹بازی «Kick the Buddy» که در رتبه اول جدول قرار گرفته است بیشتر به عنوان بازی کنترل‌کننده استرس و خشم به کار می‌رود و محیط بازی به گونه‌ای است که کاربر بروز عصبانیت خود را به روی یک عروسک نشان می‌دهد! 🔸در بازی «Hunter Assassin» کاربر با یک ژانر اکشن برای مقابله با دشمنان خود روبرو است. 🔹سه بازی «Save The Girl» و «My Talking Angela» و «My Talking Tom2» فرمت بازی راحتی دارند و کاربر می‌تواند در مدت زمانی کوتاه بازی را انجام دهد. 🔸بیشترین روند رشد در بین این ۱۰ بازی مربوط به «Save The Girl» بوده است؛ یک بازی معمایی که کاربر با ابزارهایی که در اختیار دارد، باید جان یک دختر را نجات دهد. 🔹مجموعه بازی‌های تام سخنگو که دو نمونه از آن در جدول موجود است، به ظاهر یک بازی مهارت آموزی کودکانه است ولی در حقیقت به دنبال ترویج سبک‌زندگی غربی است. 🔸یکی از بازی‌هایی که مورد پسند کاربران قرار گرفته است، «Join Clash 3D» است که در آن چندین کاراکتر را به منظور رسیدن به هدف، هدایت کرده و از موانع عبور می‌دهید. مبنای این بازی نیز، راهبری اعتراضات اجتماعی و سیاسی است. جالب آنجاست که ساختمان اصلی شرکت سازنده این بازی در شهر بیت المقدس در سرزمین‌های اشغالی قرار گرفته است. 🔹این شرکت با گرفتن بازخورد از کاربران بازی کننده، می‌تواند به مدل‌سازی تجمعات در حوزه سیاسی و اجتماعی دست بزند و آن را در واقعیت به نمایش بگذارد.
این ۱۷برنامه را از گوشی موبایل خود حذف کنید: گوگل این هفته به طور رسمی ۱۷برنامه را از فروشگاه گوگل پلی حذف کرد . این ۱۷برنامه که توسط تیم محققان شرکت Zscalerشناسایی شدند، توسط بد افزاری به نام Jokerآلوده شده بودند. این بد افزار با هدف سرقت اس ام اس ها، لیست مخاطبین و اطلاعات دستگاه طراحی شده است. این جاسوس افزار همچنین می تواند به طور مخفیانه قربانی را در نسخه پرمیوم سرویس های دارای پروتکل های کاربردی بی سیم (WAP) ثبت نام کند. این ۱۷برنامه، ماه جاری بر روی فروشگاه گوگل پلی آپلود شدند و زیاد فرصت جذب دنبال کننده را به دست نیاوردند. این برنامه ها قبل از شناسایی شدن، بیش از ۱۲۰۰۰۰بار دانلود شدند. این۱۷ برنامه عبارتند از: • All good pdf scanner • Mint leaf message-your privat message • Unique keyboard-fancy fonts and free emoticons • Tangram App lock • Direct messenger • Private SMS • One sentence translator-multi functional translator • Style photo collage • Meticulous scanner • Desire translate • Talents photo editor- blur focus • Care message • Part Message • Paper Doc scanner • Blue scanner • Hummingbirds PDF converter- photo to PDF • All good PDF scanner گوگل با استفاده از سرویس امنیتی پلی، این برنامه ها را از گوگل پلی و همچنین دستگاه های آلوده حذف کرد. اما کاربران ملزم هستند به صورت دستی هم این برنامه ها را از دستگاه های خود حذف کنند.
⭕️سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از طریق این لینک امکان بررسی اصالت اسناد مالکیت را برای همگان فراهم کرد http://estate.ssaa.ir/ ✅اطلاعاتی که بصورت رایگان از این طریق می‌توانید راجع به اسناد مالکیت ارائه شده به شما، کسب کنید عبارت است از: *🔸مساحت ملک* *🔸نوع ملک* (خانه یا مغازه یا...) *🔸وضعیت خاص* (طلق بودن یا نبودن) *🔸نوع کاربری ملک* *🔸بازداشت دارد یا ندارد* *🔸رهن دارد یا ندارد* *🔸نام مالک* *🔸نام خانوادگی مالک* *🔸شناسه / شماره ملی مالک* *🔸شماره چاپی سند* این اقدام سازمان ثبت اسناد مانع کلاهبرداری های احتمالی در خرید و فروش ها شده و به خریداران کمک خواهد کرد تا از جزییات ملک و بازداشتی بودن یا نبودن آن مطلع شوند.
🚨قطع شبکه‌های اجتماعی در آذربایجان 🔸نت‌بلاکز از قطع شبکه‌های اجتماعی فیس بوک، توییتر، واتس اپ، یوتیوب، اسکایپ، زوم لینکدین و اینستاگرام در جهوری آذربایجان همزمان با شروع جنگ این کشور با ارمنستان خبر داد.
💢چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست اگر می‌خواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید. ۱: خبر را چه کسی نوشته است؟ در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامه‌نگار واقعی، که قابل‌پیگیری باشد به‌عنوان مرجع و منبع خبر گفته می‌شود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده‌ را در خبر می‌بینید حتماً سرگذشت او را نیز دنبال کنید. ۲: خبر چه چیزی می‌خواهد بگوید؟ خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولاً آن را به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل‌پیگیری باشند، می‌گوید. درحالی‌که خبر ساختگی منبع دروغین، نشانی اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابل‌پیگیری یا با استناد به مطالب مشابه غلط‌انداز دیگر می‌گوید که با اندکی کندوکاو و ژرف‌نگری، نادرستی آن قابل‌تشخیص است. ۳: خبر چه زمانی منتشر شده است؟ حتماً به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمه‌های «خبر فوری» در خبر برمی‌خورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است. ۴: خبر در کجا منتشر شده است؟ خبر درست و مهم، حتماً در خبرگزاری‌ها و وبگاه‌های مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر می‌شود. اگر خبر را برای نخستین بار در شبکه‌های اجتماعی می‌بینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید. ۵: از خواندن خبر چه احساسی به شما دست می‌دهد؟ خبر ساختگی مثل همه‌ی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانه‌ی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست. اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به‌تدریج سواد رسانه‌ای خود را افزایش می‌دهید.
یک سوم ایرانی‌ها گیمر اند: سیدصادق پژمان، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای: گزارشی از شاخص‌ترین نتایج این پیمایش ملی، که طی آن اطلاعات بیش از ۹۲۰۰ خانوار گردآوری و با بیش از ۳۰۰۰ بازیکن مصاحبه شده است، به زودی در قالب گزارش «نمای باز ۱۳۹۸» منتشر خواهد شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. بر اساس نتایج این پیمایش مجموع بازیکنان ایرانی از رقم ۲۸ میلیون در سال ۱۳۹۶ به ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۳۹۸ افزایش پیدا کرده است. به عبارتی از جمعیت ۸۳ میلیونی ایران در سال ۱۳۹۸، ۳۲ میلیون نفر بازی می‌کنند. از مجموع ۳۲ میلیون بازیکن، ۴۹ درصدشان جزء کسانی هستند که هر روز بازی‌ می‌کنند و ۶۵ درصد آنها بازیکن آنلاین هستند. بر اساس نتایج این پیمایش،کماکان موبایل با ۹۲ درصد ضریب نفوذ در میان بازیکنان، پرطرفدارترین پلتفرم بازی در ایران است. برای اولین بار بازیکنان پلتفرم کنسول از بازیکنان پلتفرم رایانه پیشی گرفته‌اند؛ ۲۲ درصد بازیکنان ایرانی با پلتفرم کنسول بازی می‌کنند؛ در حالی که این عدد در مورد پلتفرم رایانه ۲۰ درصد است. نکته جالب توجه دیگر در این پیماش، افزایش سهم بازیکنان زن است. در پیمایش سال ۱۳۹۶ سهم بازیکنان زن در بازار بازی ایران ۳۵ درصد بود که در تازه‌ترین پیمایش دایرک این سهم به ۳۸ درصد افزایش پیدا کرده است. نتایج استخراج‌شده از این پیمایش همچنین نشان از افزایش میانگین سنی بازیکنان ایرانی می‌دهد و متوسط سنی بازیکنان از ۱۹ سال در سال ۱۳۹۶ به ۲۲ سال در سال ۱۳۹۸ افزایش پیدا کرده است. یافته‌های این پیمایش نشان می‌دهد که بازیکنان ایرانی به طور متوسط ۹۳ دقیقه در روز بازی می‌کنند. این در حالی است که بر اساس نتایج این پژوهش سرانه مصرف بازی‌های دیجیتال در ایران، روزانه ۳۵ دقیقه است. یافته‌های این پیمایش در خصوص مجموع هزینه‌کرد بازیکنان پلتفرم موبایل نیز نشان از تغییرات مهمی در حوزه اقتصاد بازی دارد. بر اساس برآوردهای پژوهش، مجموع هزینه‌کرد بازیکنان پلتفرم موبایل در سال ۱۳۹۸ رقمی در حدود ۲۹۰ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۲۸ درصد سهم بازی‌های موبایلی بومی (بازی‌های توسعه‌یافته یا بومی‌سازی‌شده در ایران) است. اگرچه رشد اعداد و ارقام هزینه‌کرد در پلتفرم کنسول به شکل چشم‌گیری افزایش یافته است. برای اولین بار با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا در جهان و محدودیت‌های موجود برای برگزاری پیمایش حضوری، این پیمایش به روش تلفنی و در تمامی استان‌های کشور اجرا شده است.
بخشی از سند پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی تصویب شد: اعضای شورای‌عالی فضای مجازی، بخشی از سند پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات و اخبار خلاف واقع در فضای مجازی را تصویب کردند. در جلسه امروز شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور , مقرر شد لایحه قانونی لازم برای مواجهه با نشر اطلاعات و اخبار خلاف واقع از سوی قوه قضائیه و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مدت 3 ماه تهیه و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه شود. همچنین بر اساس این مصوبه، سکوهای نشر موظف خواهند بود مکانیسم‌ها و ساز و کارهای لازم و رویه‌های اجرایی مؤثر را برای شناسایی، حذف و یا اصلاح اطلاعات و اخبار خلاف واقع، فراهم کنند.
📌انگلیس دست به دامن سلبریتی‌ها 🔹دولت انگلیس به چهره‌های مشهور در رسانه‌های اجتماعی پول پرداخت می کند تا درباره ویروس کرونا پست ارسال کنند 🔹 دولت انگلیس به چندین فعال و اینفلوئنسر شبکه های اجتماعی و ستارگان تلویزیونی مبالغی پرداخت کرده است تا سرویس ردیابی COVID-19 را ترویج دهند 🔹این سیستم زمانی که آزمایش COVID-19 فردی مثبت میشود افرادی را که وی ممکن است با آنها تماس داشته را ردیابی می‌کند.
قابلیت کامنت گذاشتن در تلگرام در راه است: در آپدیت بعدی تلگرام امکان کامنت‌ گذاشتن زیر پست‌ها در محیط خود تلگرام فراهم می‌شود. این قابلیت در محیط خود تلگرام، بدون نیاز به ترک تلگرام و حتی بدون نیاز به ربات رسمی خواهد بود. در ذیل بخشی از ویژگی‌های مربوط به کامنت‌گذاری در تلگرام را می‌خوانیم: کامنت گذار فقط می تواند روی آخرین مطلب کانال تلگرام کامنت درج کند و می تواند کامنت خود را پاک کند. کامنت ها می‌تواند شامل هر نوع محتوایی باشد. عکس، صدای ضبط شده و… . اما ۲ وجه تمایز با آیتم‌های اصلی کانال دارد: ۱- اینکه کامنت‌ها با یک فرو رفتگی به سمت داخل نشان داده می شود که با مطلب اصلی در کانال از نظر ظاهری فرق داشته باشد. ۲- کامنت ها فاقد شمارنده هستند. در صورت بلاک شدن کسی که در کانال کامنت گذاشته است توسط صاحب کانال، نه فقط امکان کامنت گذاشتن از وی سلب می شود بلکه از کانال بیرون انداخته می شود. قابلیت روشن و خاموش کردن نمایش کامنت در کانال: در صورتی که نمایش کامنت ها خاموش باشد، باز هم کامنت های «جدید» مربوط به «دوستان» شما در تلگرام را نشان خواهد داد. کانالی که امکان کامنت گذاری دارد، در گوشی تعداد اعضاء (member) را در قسمت info نمایش می دهد نه بالای کانال. ظاهراً (با توجه به ساعات انتشار و تعداد کامنت ها) می توان کامنت گذاری برای یک مطلب را مسدود کرد. امکان پاسخ دادن یا Reply کردن کامنت‌ها (البته این مورد در گوشی های اندروید هنوز اضافه نشده)
جاسوسی از اینستاگرام با یک فایل تصویری مخرب: محققان شرکت چک‌پوینت آسیب‌پذیری خطرناکی را در نسخه اندروید و iOS برنامه‌کاربردی اینستاگرام شناسایی کرده‌اند که امکان اجرای کد از راه دور را برای هکرها از طریق یک فایل تصویری مخرب فراهم می‌آورد و مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) درباره این آسیب‌پذیری توضیح داده است. برای به دست گرفتن کنترل اینستاگرام در گوشی کاربران کافی است هکر تصویری مخرب را از طریق ایمیل، واتس‌اپ، پیامک یا دیگر روش‌ها ارسال کند. بعد از ذخیره تصویر در گوشی، کد مخرب پنهان‌شده در تصویر با اجرای برنامه ‌کاربردی اینستاگرام فعال می‌شود. به محض اکسپلویت آسیب‌پذیری، هکر کنترل کامل اینستاگرام قربانی را در دست می‌گیرد. برای مثال، می‌تواند پست جدیدی ارسال کرده یا پستی را پاک کند. به‌علاوه از آنجایی‌که اینستاگرام حق دسترسی به برخی از قابیلت‌های گوشی را نیز دارد، هکر می‌تواند با اکسپلویت این آسیب‌پذیری به موقعیت مکانی و به فایل‌های ذخیره‌شده در دستگاه قربانی دسترسی یابد، لیست مخاطبین او را جست‌وجو و دوربین گوشی را روشن کند. همچنین هکر می‌تواند برنامه اینستاگرام را مختل و از ورود کاربر به اینستاگرام تا زمان حذف و نصب مجدد جلوگیری کند. ریشه این آسیب‌پذیری استفاده از برنامه شخص سوم با نام MozJPEG برای پردازش تصاویر است. یک دستور آسیب‌پذیر در این برنامه به مهاجم اجازه می‌دهد که حافظه اختصاص‌داده‌شده به تصویر را دستکاری کرده و کد مخرب مورد نظر خود را اجرا کند. چک‌پوینت قبل از انتشار خبر به‌صورت عمومی آسیب‌پذیری را به شرکت فیس‌بوک اعلام کرده است تا زمان کافی برای رفع آسیب‌پذیری وجود داشته باشد. فیس‌بوک نیز به سرعت وصله‌ای برای رفع این آسیب‌پذیری ارائه کرده است. در نتیجه اگر اینستاگرام شما به روزرسانی شده است، نباید نگران این آسیب‌پذیری باشید. همچنین به کاربران توصیه می‌شود که برنامه اینستاگرام خود را به آخرین نسخه موجود به‌روزرسانی کنند.
30.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال قبل؛ در چنین روزهایی: آخرین سخنرانی سپهبد شهید سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جادوی سینما/ حقه سینمایی در زمان چارلی چاپلین با استفاده از زاویه دوربین و خطای دید
پخش قسمت چهارم برنامه مرورگر چگونه یک خرید اینترنتی امن داشته باشیم؟ ساعت ۲۱:۱۸ چهارشنبه ۹ مهر از سیمای مازندران این برنامه از طریق لینک زیر در «تلوبیون» هم بصورت آنلاین قابل مشاهده است: https://www.telewebion.com/live/tabarestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مناظره ترامپ و بایدن استراتژی ترامپ کاملا روشن بود: بی‌قفه حرف بزند و مدام حرف بایدن را قطع کند و اجازه ندهد که او حتی بتواند یک جمله را بی دغدغه و با آرامش به پایان برساند. به جایی رسید که بایدن به ترامپ گفت: آیا خفه می‌شی مرد حسابی؟ در مناظره وقتی بحث مالیات میشود دونالد ترامپ می‌گوید اوراق مالیاتی‌ام را خواهید دید.جو بایدن با طعنه می‌پرسید چه زمانی؟ انشاالله؟ این بار اولی نیست که بایدن از کلمات عربی استفاده میکند. بطور مثال جو بایدن در سخنرانی کمپین "یک میلیون مسلمان برای رأی به جو بایدن" این حدیث پیامبر گرامی اسلام(ص) را قرائت کرد: "من رأی منکم منکرا فلیغیره بیده فإن لم یستطع فبلسانه فإن لم یستطع فبقلبه و ذلک أضعف الإیمان".(هر کس از شما منکری ببیند (باید) به دست خویش مانع آن شود و اگر نتواند به زبان و اگر نتواند به دل مانع شود که حداقل ایمان همین است.)
آغاز شیطنت های رسانه ای برای باز کردن پای ایران به منازعات باکو_ایروان ⚠️هنوز مدتی از پخش گسترده کلیپی با ادعای کمک نظامی ایران به ارمنستان از طریق مرز زمینی نگذشته است که برخی رسانه های درگیر با منازعات آذربایجان و ارمنستان اقدام به پخش کلیپ ها و تصاویری با هدف های خاص کرده اند. ⚠️این رسانه ها که سردمدار آن شبکه «میدان تی وی» است شب گذشته با انتشار کلیپ چند ماه گذشته اعتراض مردم غیزانیه به مشکلات آب، آن را با عنوان مسدودسازی راه توسط مردم آذری زبان ایران برای جلوگیری از ارسال کمک ایران به ارمنستان آنهم با عنوان «آذربایجان جنوبی راه را بست» منتشر کرده است. در این کلیپ به پلاک خودروها که مربوط به جنوب کشور است و پوشش افراد حاضر در میدان دقت کنید. ⚠️این رسانه در گام دوم دروغ پراکنی خود با انتشار عکس برخی افراد آنها را به عنوان معترضان به کمک های اخیر ایران به ارمنستان معرفی کرده است و حتی در اقدامی غیرحرفه ای تصویر متعلق به کشوری دیگر را منتشر و ادعا کرد این تصویر مربوط به آتش زدن کامیون های انتقال سلاح ایران به ارمنستان است که البته کمی بعد آن را حذف کرد. 💢روایت اولیه طرح گزاره مبتنی بر شایعه و دیس اینفورمیشن یعنی ارسال کمک ایران به ارمنستان بوده است. این روایت گام نخست برای ارائه سایر اطلاعات جعلی مبتنی بر یک اَبر روایت جعلی است. این دروغ پراکنی اول با هدف ایجاد بدبینی بینی و نفرت در میان شیعیان آذربایجان نسبت به جمهوری اسلامی صورت گرفته و دوم نیز با هدف فعال سازی برخی گروه های تجزیه طلب داخلی. ✅در فضای غبارآلود رسانه ای ـ سیاسی دقت کنیم بازنشر بدون بررسی مطالب ناخواسته ما را در خدمت چه هدفی قرار می دهد.
در گیر و دار جنگ ارمنستان و آذربایجان یه پهپاد که بعدا معلوم خواهد شد اسرائیلی بوده، اومده بالای مرکز تحقیقات اتمی بناب یه سرو گوشی آب بده برگرده که دیگه برنگشته
♦️تکنولوژی اینترنت نسل پنجم؛ بستر جدید رقابت‌های جهانی 🔶 تکنولوژی اینترنت نسل پنجم صرفاً موضوعی مرتبط با حوزه فناوری نبوده و بیشتر مسئله‌ای سیاسی و امنیتی مرتبط با رقابت‌های کلان قدرت‌های جهانی است. 🔶 تسلط بر شبکه ارتباطات جهانی مهم است؛ چراکه قدرتی بی‌نظیر را در اختیار طرف پیروز رقابت میان غرب و شرق قرار خواهد داد. با تکیه به این توانایی، دیگر هیچ اطلاعاتی در هیچ کجای جهان از چشم ابرقدرت‌های این حوزه پنهان نخواهد ماند. 🔶 اینترنت نسل ۵ و شبکه جهانی وب را باید محیطی مملو از فرصت و درعین‌حال انباشته از تهدیدات امنیتی برای دولت‌ها در درجه اول و افراد و شرکت‌ها در درجه بعدی دانست. از سوی دیگر شبکه ملی اطلاعات نیز می‌تواند به‌عنوان راه‌حلی امنیتی در کنار حضور شبکه جهانی وب موردتوجه قرار بگیرد. مطالعه متن کامل در لینک: tabyincenter.ir/38686
⭕️اولین دوئل بایدن و ترامپ از منظر بیگ دیتا ⬅️اولین مناظره ترامپ و بایدن که از مدت‌ها پیش از سوی رسانه‌ها مورد توجه بود درحالی آغاز شد که از ساعتی قبل رسانه‌های آمریکایی با پخش تصاویر محل برگزاری مناظره و ورود افراد به سالن و ... سعی در همراه‌سازی بیشتر افکار عمومی با این رویداد داشتند. مناظره‌ای که طبق نظرسنجی‌های قبل و بعد از آن، بایدن پیروز نسبی آن معرفی شده است. 🔹در این مناظره ترامپ بدون اعتنا به قضاوت افکار عمومی و با هدف عصبانی کردن و برهم زدن تمرکز بایدن، مدام در حرف‌های او می‌پرید و حداقل ۷۳ بار سخنان او را قطع کرد، این مساله باعث شد بایدن در ابتدا با لبخند او را دعوت به سکوت کند و در ادامه از او بخواهد که خفه شود! بایدن در این مناظره ترامپ را دلقک و وراج توصیف کرد که به سختی می‌توان با او سخن گفت. 🔹نظرسنجی‌های سی‌ان‌ان که پیش از مناظره بایدن را ۵۶٪ و ترامپ را ۴۴٪ موفق پیش‌بینی کرده بود، پس از آن با افت حدود ۲۰ درصدی ترامپ همراه شد که طبق آن بایدن ۶۰٪ و ترامپ را ۲۸٪ موفق اعلام شد. البته نظرسنجی سی‌بی‌اس ۴۸٪ جو بایدن و ۴۱٪ دونالد ترامپ را به عنوان پیروز مناظره معرفی می‌کند. ⬅️اما این رویداد سیاسی که باعث افت ارزش دلار در برابر ارزهای مهم جهان و سهام وال‌استریت شد در میان مخاطبان شبکه‌های اجتماعی ایران چگونه مورد توجه قرار گرفته است؟ موضوع انتخابات آمریکا که براساس داده کاوی‌ها در یک ماه اخیر بیشتر از سابق مورد توجه بوده است، از ساعت ۴:۳۰ دقیقه بامداد و همزمان با شروع مناظره تا ۱۱:۱۵ دقیقه نهم مهر ماه ۲.۱ هزار پست تلگرام و ۸.۴ هزار توییت از جانب کاربران فارسی زبان توییتر داشته است. 📈هشتگ‌های پرکابرد مرتبط با این مناظره Debates2020، ترامپ، بایدن، کدام آمریکا و مناظره بوده است. 🔹همچنین متن توییت‌ها نشان می‌دهد که توجه کاربران توییتر به حوزه رفتارهای ترامپ و بایدن بوده است تا متن سخنانشان و اکثرا تاثیرات رفتارهای بایدن بر روی ترامپ و واکنش‌های او را مورد توجه قرار دادند. 🔹تا لحظه دریافت دیتا یعنی حدود ۷ ساعت بعد از برگزاری مناظره، توییت‌ها تاثیرات شناختی و روانی لبخند بایدن در میان سخنان ترامپ بر روی او، استرس بایدن در ابتدای مناظره و اینکه کدام یک از این دو بهتر و کم استرس‌تر بودند را نشان می‌دهد و البته سویه کاربران به سمت بایدن و در نقد ترامپ و در عین حال در گام بعد نگاه بایدن به برجام چه می‌تواند باشد، بوده است. ⬅️اما این موضوع در تلگرام معکوس بوده و به سخنان این دو کاندیدای انتخابات آمریکا بیشتر پرداخته شده است. فضای تلگرام به مواردی که درباره خانواده این دو کاندیدا، مدیریت ترامپ، پرداخت مالیات ترامپ و آغاز فعالیت ستاد انتخاباتی رقیب دموکرات با تولید تی شرت‌هایی با نوشته «خفه شو مرد» و ... پرداخته است. کاربران، این بخش از پاسخ ترامپ به سوال مجری که آیا شما قول می‌دهید که قبل از اعلام رسمی نتیجه انتخابات، اعلام پیروزی نکنید؟ و پاسخ او که ممکن است انتخابات تقلبی برگزار شود؛ وقتی ده‌ها هزار برگ رای "دستکاری" می‌شود من نمی‌توانم نتیجه را بپذیرم چون اینها تقلب می‌کنند را مورد توجه قرار داده‌اند. ✅به نظر می‌رسد این مناظره از منظر ارزیابی واکنش‌های کابران شبکه‌های اجتماعی حکایت از سنجش وزن هر دو کاندیدا در مواجهه با یکدیگر را داشته تا تلاش برای درک گرایشات پیدا و پنهان این دو. کاندیداها در این مناظره بیشتر سعی در به رخ کشیدن قدرت، وادار کردن طرف مقابل به سکوت یا منزوی کردن او و تهیه خوراک رسانه‌ای برای ترسیم راه ماه منتهی به انتخابات را داشته‌اند.
🔹واکنش کاربران به سوتی اطلاعاتی نتانیاهو/ تورقوزآبادِ لبنان! آدرس غلطی که این‌بار هم نتانیاهو در سخنرانی خود در مجمع سالیانه سازمان ملل داد، دستمایه شوخی‌های امروز کاربران شبکه‌های اجتماعی را فراهم کرده است. شاید وقتی دو سال پیش نتانیاهو آدرس کارخانه قالی شوئی در تورقوزآباد را به عنوان محلی مخفی برای فعالیت‌ هسته‌ای ایران در حاشیه تهران ارائه داد و باعث رسوایی او در مجامع بین‌المللی شد کسی فکر نمی‌کرد او باز هم از منابع اطلاعاتی نامعلوم رودست بخورد و سوتی اطلاعاتی جدیدی بدهد. ماجرا از این قرار است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی امسال خود هم در سازمان ملل با انتشار فیلمی محلی را نشان می‌دهد و مدعی می‌شود آنجا محل نگهداری موشک‌های حزب الله آنهم در کنار شرکت گاز، در نزدیکی فرودگاه بیروت است. در مقابل سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در کمترین فاصله زمانی در مقابل دوربین رسانه‌ها حاضر شد و گفت همین حالا به آنجا مراجعه کنید تا متوجه ادعای کذب نتانیاهو شوید. این دعوت سید مقاومت با حضور مردم در محل همراه شد تا معلوم شود آنجا انبار نگهداری ضایعات و ادعای نتانیاهو دروغ است. واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی را در لینک زیر ‌بینید. http://fna.ir/f023je
حمله سایبری به محبوب ترین وبگاه ردیابی پرواز دنیا: یک وبگاه ردیابی هواپیما به نام فلایت رادار۲۴مورد حمله سایبری قرار گرفت که دسترسی به سرویس های آن را برای ساعت ها مسدود، و سیستم های آن را مختل کرد. در دو روز گذشته این سومین حمله ای است که این شرکت را مورد هدف قرار می دهد. تلاش های اولیه برای بازگردانی سایت بی نتیجه ماند. به گفته مسئولین فلایت رادار۲۴ ، حمله های متعدد به این شرکت، باعث ناپایداری قابل توجه در سیستم های آن شده است. گفته شده است که این حمله منع سرویس، امکان فعالیت را از سرویس ها گرفته است اما هیچ یک از داده های کاربران در معرض خطر قرار نگرفته است. آن طور به نظر می آید که سایت فلایت رادار۲۴، امروز نسبت به قبل بهبود پیدا کرده است و خطاهای مربوط به بارگیری، به صورت متناوب در آن رخ می دهد. وبگاه سوئدی فلایت رادار۲۴ این امکان را به کاربران می دهد تا هواپیما ها(هم پرواز های شخصی هم مسافربری)را ردیابی کنند و مسیر های هوایی را به صورت زنده رصد کنند. فلایت رادار۲۴ مدعی است که۲میلیون کاربر دارد و روزانه ۱۸۰۰۰۰پرواز را ردیابی می کند. تولید کنندگان قطعات هواپیمایی مانند ایرباس و بوئینگ هم جزء کاربران این سایت هستند. ابزار های این وبگاه نیز می توانند مدل های هواپیما، شماره پرواز و کد سیگنال مخفی این شبیه ساز پرواز و .. را به نمایش بگذارند. این نوع ابزار می توانند وبگاه فلایت رادار۲۴ و رقیبانش را تبدیل به ابزاری ارزشمند برای ناظران هواپیما و خبرنگاران کند که به دنبال سوژه هایی در آسمان هستند. این رخداد می تواند برای خلبان ها نیز مشکلات متعددی به وجود آورد.
نواقص شبکه شاد در آموزش مجازی چیست؟ خانواده ها و معلمین دراستفاده از این شبکه با چه چالش هائی مواجه هستند؟ این مشکلات ,استفاده از یک پیام رسان در کنار شاد را گریز ناپذیر کرده است. تلگرام و واتس آپ برای این کار چه معایبی دارند؟ استفاده از پیام رسان های بومی چه مزیت هایی خواهند داشت؟ برنامه "فراسو" رادیو مازندران ساعت یازده صبح پنج شنبه 10 مهر این موضوعات را بررسی خواهد کرد. این برنامه بصورت انلاین از طریق اپلیکیشن "ایران صدا" قابل دسترسی است.
📌آغاز کنترل شبکه‌های اجتماعی در ترکیه 🔹دولت ترکیه اعلام کرد، از امروز پنج‌شنبه اول اکتبر، قانون نظارت بر شبکه‌های اجتماعی که چندماه پیش در پارلمان این کشور تصویب شده‌بود را اجرایی می‌کند. 🔸براساس این قانون که در ماه ژوئیه به تصویب پارلمان ترکیه رسید، شبکه‌های اجتماعی با بیش از یک میلیون کاربر فعال روزانه در ترکیه باید در این کشور دفتر نمایندگی تاسیس کنند و دستورات دادگاه‌های ترکیه درباره حذف «پیام‌های غیرقانونی» را حداکثر ۴۸ ساعت پس از صدور حکم اجرا کنند. 🔸به‌علاوه شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار نظیر فیس بوک و توییتر باید داده‌های کاربران در ترکیه را ضبط و در صورت درخواست به مقام‌های دولت تحویل دهند. /یورونیوز
واکنش رئیس شورای روابط خارجی آمریکا به مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ریچارد هاس: 🔻دعا می‌کنم مارشال مک لوهان ( اشاره به دهکده جهانی) اشتباه کرده باشد و همچنین مردم جهان این مناظره را ندیده باشند، و گرنه ته‌مانده نفوذ آمریکا در جهان تضعیف و آرمان دموکراسی به عقب رانده خواهد شد.
قابلیت های کاربردی در نسخه 7.1 تلگرام: 1- اضافه شدن فیلترهای مختلف برای جست‌وجو پیدا کردن یک گروه یا کانال را برای کاربران بسیار ساده‌تر کرده است. حتی می‌توانید به راحتی انواع مختلف رسانه، فایل، لینک و… را جست وجو کنید. با استفاده از این فیلترها حتی می‌توان تاریخ و بازه زمانی جست‌وجو را نیز محدود کرد. 2- امکان مخفی بودن نام ادمین گروه : در این حالت زمانی که پیامی از طرف ادمین گروه فرستاده می‌شود، پیام با نام خود گروه ارسال می‌شود و نام ادمین در لیست اعضای گروه نیز وجود ندارد. 3- برای ادمین هائی که از اعضا ناشناس گروه پیام زیاد دریافت می‌کنند، گزینه «آرشیو و ساکت کردن پیام‌های غیرمخاطبین» به بخش تنظیمات افزوده شده است . 4- برای جلوگیری از پراکندگی و تشتت نظرات کاربران در گروه، لینک گروهِ‌کانال , از پایین کانال (کنار دکمه mute/unmute) به مکانی مناسب (منوی سه‌نقطه بیوی کانال) منتقل شده است. هم چنین برای کانال‌هایی که گروه دارند، کاربر با کلیک روی آیکون "کامنت" ، تنها مطالبی از گروه را که مربوط به همان پست است، مشاهده می کند. 5- اضافه شدن امکان ثبت کامنت به محتوای کانال ها,ویژگی جذابی است که کانال های تلگرامی را از یک ابزار ارتباطی یکطرفه به سمت تعاملی شدن پیش خواهد برد. اما یک نکته جالب : اگر شما زیر مطلب کانالی که عضو آن نیستید , کامنت بگذارید و بعدا کسی به شما پاسخ دهد، چطور باید متوجه شوید؟ وظیفه ربات @replies اطلاع رسانی درباره پاسخ کامنت هاست
هدایت شده از سواد سایبری
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت چهارم مرورگر / نکات لازم برای یک خرید اینترنتی مطمئن
اسیب های «لایکی» و« تیک تاک» برای کودکان و نوجوانان / تاملاتی برای والدین: حوالی ساعت 8:30 صبح دوشنبه 14 مهر در برنامه «صواحی» سیمای مازندران(بازپخش : روز سه شنبه) تماشای آنلاین در «تلوبیون» : https://www.telewebion.com/live/tabarestan