فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_تافتون با دوقلم مواد دم دستی 🫓
آرد
نمک
روغن مایع
آب ولرم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول های بادمجان و گوشت 👌
✔️دوستانی که فر ندارید میتونید توی قابلمه و روی گاز درست کنید
مواد لازم:۳الی ۴ عدد بادمجان
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۳ حبه سیر
کمی جعفری ساطوری شده
ادویه ها: ( نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، ادویه کاری ، پاپریکا ، پودر سیر )
۱ قاشق غذا خوری رب پولبیبر ( نداشتین رب گوجه بریزید) ،گوجه گیلاسی و فلفل سبز تند
برای سس:۳ الی ۴ حبه سیر ،۱ قاشق غذا خوری رب گوجه ،استاک مرغ یا گوشت
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_فلسطینی 🍗
این غذا اصالتا با نون سرو و خورده میشه، به این صورت که نون پیتا رو زیر مرغ قرار میدن و مرغ رو همراه با پیاز روی نون قرار میدن و با نون زیر مرغ میخورن.
مواد لازم:
مرغ کامل ۱ عدد
پیاز قرمز خلالی شده ۳ عدد
روغن زیتون ۱ سوم لیوان
نمک، فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر دارچین ۱ ق چای خوری
سماق ۳ ق غذا خوری سرپر
آب لیمو ترش ۳ ق غذا خوری در صورت تمایل
اگه دوس داشتین میتونین یکم رب گوجه فرنگی و رب انارم به سس مرغ اضافه کنید و بعد باهاش مرغو مزه دار کنید
روغن زیتون آب لیمو ترش، سماق،فلفل،نمک،دارچین،رو با هم مخلوط کنید، پیازهای خلال شده رو کف ظرف بریزید مرغ رو روی پیاز بچینین و سس رو روی مرغ و پیاز بریزید،ماساژ بدین و ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدین تا مزه دار بشه
☆فر رو ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید و مرغ رو داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱ ساعت و نیم قرار بدین تا بپزه، روی مرغ رو حتما با فویل یا کاغذ روغنی بپوشونین
این مرغ برای پختن نیازی به آب نداره و خود مرغ و پیاز حین پخت آب میندازن👌🏻 این مرغ بدون آبه و همراه با پیاز روی نون لواش یا پیتا سرو میشه و خورده میشه
میتونین داخل تابه روی گاز با حرارت کم هم طبخش کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_مراکشی خیلی معروف و خوشمزه😋
برنج
فلفل دلمه رنگی (سه رنگ)
مرغ چنجه شده
رب گوجه فرنگی
زعفران
فلفل
زردچوبه
ادویه پلویی
روغن یا کره
دارچین
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_بال_مرغ
ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید،
سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید
پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید
برنج را روی آنها بریزید و دم کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از شیرینی پزون
103.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ۶ مدل شیرینی با یک خمیر
#شیرینی_مینیاتوری
مواد لازم ؛
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک ق م
آرد برنج ۵۰ گرم
آرد سفید حدودا ۲۰۰ گرم
و
شکلات چیپسی ، زعفران، پودر کاکائو
پودر نارگیل و .....
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود فیلوکاپ سبزیجات 🥦
مواد لازم:
خمیر یوفکا
گوجه گیلاسی
پیازچه نصف پیمانه
خامه رقیق شده ۱ پیمانه
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
کف قالب را چرب کرده خمیر یوفکارا به اندازه مربع های یکسان برش زده و مانند فیلم ۲ لایه در هر قالب قرار میدهیم
پنیر فتا را خمراه با خامه،پیازچه،تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا ترکیب یکسانی به دست آید
سپس داخل خمیر ها را با مواد پر میکنیم و بر روی آن گوجه گیلاسی قرار میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم
نوش جان♥️
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#ساندویچ تانتونی ترکیه
یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه🤤
مواد لازم:
پیاز ۲عدد
فلفل دلمه نصف
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
گوجه ۲عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
رب ۵ ق غ
روغن و کره
نان گرد
نصف لیوان آب
ادویه های مخصوص این غذا:
نمک
زردچوبه
پاپریکا
پولبیبر
آویشن
طرز تهیه:
کامل طرزتهیه رو تو فیلم براتون گفتم
فقط اینکه مدل این غذا اینجوریه که نون رو روی مواد بزارن و کمی با دست فشار بدن تا نون طعم و رنگ غذا رو بخودش بگیره
اینکار طعم لقمه ها رو لذت بخشتر میکنه
برای کنار مواد هم گوجه و فلفل دلمه و پیاز سماغی و جعفری میچینن که واقعا این ساندویچ رو خوشمزه تر میکنه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔