فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دندونی 🫕🍜
#آش_دندونی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
35.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت قیمه مجلسی
✅برای اینکه خورشت خوش عطر بشه و به قول معروف عطرش تا سر کوچه بپیچه 🫠 چند تا هل و چوب دارچین و پودر زعفران هم دم میزاریم که در نهایت به خورشت اضافه میشه ادویه هم فقط زردچوبه و فلفل قرمز🌶️
✅برای اینکه تلخی لیمو گرفته بشه هسته شو جدا میکنیم و با آب جوش کنار میزاریم و در اواخر پخت وقتی گوشت و لپه کاملا پخته شد اضافه میکنیم
✅یکی از رازهای خوشرنگ شدن خورشت اینه که رب گوجه فرنگی رو با مقداری شکر تفت میدیم به ازای سه قاشق غذاخوری رب یک قاشق چایخوری شکر میزنیم که ترشی رب گرفته بشه و در نهایت رنگ خورشت بهتر میشه
✅این رازی که بهتون میگم رو هیچوقت جایی نشنیدین 😍فقط کافیه یه بار به جای گلاب از عرق بهارنارنج تو این خورشت استفاده کنید یعنی نمیدونید چقدررررررر محشر میشه🫠😍🤌
#قیمه_مجلسی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیمبادمجون 🍆🍆🍆
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
#حلیم_بادمجان
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك شيفون 🥮🧁🥧
مواد لازم
زرده ;6عدد
سفيده؛7عدد
آرد دو و 1/4;پيمانه
شير؛3/4 پيمانه
روغن؛3/4 پيمانه
بكينگ پودر ؛1ق غ خ
وانيل مقدارى
نمك ؛1پنس
پودر تارتار ؛1ق چ خ(جايگزين ان ابليمو هم ميشه)
طرزتهيه
اول سفيده رو خوب زده و بعد پودر تار تار و دو ق غ خ شكر رو اضافه تا كف و سفيد رنگ بشه (بزاريد يخچال تا مواد ديگه اماده بشه)
حالا در ظرفى جدا زرده و وانيل و بقيه ى شكر رو با همزن برقى زده و بعد شير و روغن هم اضافه ميكنيم
آرد و بگينگ پودر رو كه سه بار الك كردين رو كم كم به مخلوط اضافه و همزده و بعد مخلوط شدن سفيده رو بهش اضافه و با ليسك حالت دورانى مخلوط كرده تا يكدست بشه و در قالب چرب شده و كف قالب رو كه كاغذ روغنى انداختيم رو مواد كيك درونش ريخته و سه دفعه روى زمين كوبيده تا حبابها خارج شده و در فرى كه يك ربع قبل گرم شده به مدت يك ساعت بزاريد بپزه تا زمانى كه به خلال دندان نچسبه
نكته ؛ زمان پخت بستگى به دماى فر داره كه احتمال داره ده دقيقه بيشتر يا كمتر از زمانى كه گفته شده باشه
بعد پخت كامل ؛كيك رو ده دقيقه در فر خاموش شده بزاريد و بعد بيرون اورده و بعد خنك شدن از قالب خارج و روسه پايه گذاشته و كاغذ رو رو جدا
و اماده براى خامه كشى
#کیک_شیفون
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی شکری 🥨
▫️شیر گرم یک لیوان
▫️شکر دو ق غ
▫️خمیر مایه یک ق غ
▫️تخم مرغ ۱عدد
▫️ارد ۳ لیوان
▫️نمک یک ق چ
▫️کره دوق غ
#پیراشکی_خوشمزه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چنجه
✅با استفاده از گوشت راسته بره کبابی خوشمزه تر از چنجه هم داریم
بعد برش گوشت بره داخل سس مخلوط روغن زیتون و سیر و زیره و رزماری فلفل سیاه و پاپریکا و نمک برای چند ساعت مزه دار کرده همراه با فلفل دلمه ای و چیلی سبز و پیاز به سیخ کشیده روی زغال کباب می کنیم و حین کباب کردن از سس بالا روی آن می ریزیم
#چنجه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده
۱ کیلو گوشت چرخ شده رو (نیمکیلو قلوه گاه گوسفندی + نیمکیلو راسته گوساله ) سه چهار بار با چرخ گوشت چرخش کنید ..
۲۵۰ گرم پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو خوب بگیرین و تفاله پیازو بزارین ۱ ساعت تو یخچال بمونه تا بیات بشه ..
گوشت + تفاله پیاز + نمک + فلفل + اگه دوست داشتین زردچوبه یا زعفرون رو حدودا یه ربع با ساطور ، ساطوریش کنین..
بعدش حدود یه ربع هم با دست کامل ورزش بدین ..
سیخ ها و گوشت کوبیده آماده رو بزارید تو یخچال ۱ ساعت بمونه ..
بعدش آب پیازو بزارین کنار دستتون و خیلی راحت به سیخ بکشین ( اینقد چسبندگی گوشت تو این مرحله زیاده ک سیخ زدنش راحته )
تا قبل کباب کردن سیخ های آماده شده رو تو یخچال نگه دارین ..
موقع کباب کردن هم هر ۱۰، ۱۵ ثانیه سیخ رو بچرخونین ک کبابا فیکس بشن و نوش جان کنین
#کوبیده
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی زعفرونی
مواد لازم :
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته گل ۱ ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کاور بستنی :
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
روغن مایع یکپنجم لیوان
خلال پسته (دلخواه)
~~~~~~~~~~~~~~
طرز تهیه :
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید.
بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه)
مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید.
برای کاور بستنی :
شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید
بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشوبگیره
#بستنی_زعفرانی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله مجلسی با بطری
#ژله_مجلسی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بربری 🥐🥯🍞🥖
#نان_بربری
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو ماکارونی
#کوکو_ماکارونی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش آبادانی
#صبحانه_آبادانی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی گلدار
4 عدد سیب زمینی متوسط و ابپز میکنیم من سیب زمینیارو پوست میکنم با کمی زرد چوبه و نمک و خیلی کم آب میزارم بپزه وقتی ابش کاملا تبخیر شد و هیچ آبی داخل قابلمه نبود سیب زمینیارو میکوبم تا وقتی داغه خوب بکوبید تا هیچ تکه درشتی باقی نمونه بعد که کمی سرد شد یک عدد پیاز و رنده کنید و خوب ابش و بگیرید و به سیب زمینیا اضافه کنید بعد یک عدد تخم مرغ بزنید ، تخم مرغ زیاد باعث وا رفتن کوکو میشه بعد پودر سیر و ادویه کاری و کمی آویشن و یک قاشق آرد نخودچی بزنید و خوب مخلوط کنید روغن و داخل تابه بریزید تا داغ بشه روغن نباید خیلی زیاد باشه که کوکو ها شناور بشن وقتی روغن داغ شد دستتون رو کمی خیس کنید و از مواد بردارید و هر شکلی دوست داشتین بهش بدین و داخل تابه بندازید تا سرخ بشه من برای خوشگلی از برگ های جعفری استفاده کردم
#کوکو_سیب_زمینی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا یخچالى
1 ليوان ارده كنجد
1 ليوان آرد نارگيل و يا آرد آجيل دلخواه
2-3 ق غ عسل
مغز پسته
#حلوا_یخچالی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی شلیل یه ترشی متفاوت 😍
#ترشی_شلیل
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
51.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوتلا کیک 🍫🍫🍫
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۱۶۰ گرم (۳/۴ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
نوتلا یا شکلات صبحانه ۸۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسد تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم وانیل هم اضافه کردم پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم بیکینگ پودر و آرد رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر ۲۳ سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم دمای فرها فرق داره حتما چک کنید بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم
#کیک_نوتلا
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین دنده و بادمجون 🍆
موادلازم 👇
۱ کیلو دنده گوسفندی
۱/۴ پیمونه روغن
۱/۳ پیمونه اب
نمک وفلفل سیاه و زردچوبه
۱ دونه چوب دارچین
۲ تا برگ بو
۱ دونه پیاز
۳ حبه سیر
۱ دونه تخم مرغ کامل+۲ تا زرده
۳ پیمونه برنج
۱/۲ پیمونه ماست چکیده
۲۰ گرم کره اب شده
۱ ق.چ عرق هل
۱/۲ ق.چ پودر دارچین
۱ ق.غ زعفران غلیظ
#تهچین_بادمجان
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ماست پنبه ای
مواد مورد نیاز مون :
آرد ۳۵ گرم
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶۵ گرم
وانیل شکری ۲.۵ گرم یا نصف قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
ماست ۲۱۰ گرم من از پر چرب استفاده کردم
روغن ۳۰ میلی لیتر
زرده سفیده جدا بشه
توی ظرفی زرده ، وانیل، نمک و ماست با هم مخلوط کن بعد آرد و نشاسته ذرت روش الک کن خوب مخلوط کن و بزار کنار .
حالا سفیده رو با همزن بزن تا حباب دار بشه بعد به صورت بارانی شکر اضافه کن تا به مرحله استیف پیک برسی ( حال قله خمیده ی سفیده )
حالا مقدار از سفیده به زرده اضافه کن هم بزن و در نهایت کل زرده ها به سفیده آروم هم بزن کف قالب ۱۵ سانت کاغذ بزار همینطور دیواره مایه کیک بریز بزارش توی یه سینی و حتما توی قالب زیری آب جوش بریز و در فر گرم با دمای ۱۵۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپز
فر برقی ۱۵۰
فر گازی ۱۷۰
#کیک_ماست
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔