بهترین #صبحانه برای چربیسوزی شکم👇
جو- یک لیوان
تخم شربتی – 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو – 200 میلی لیتر
پودر دارچین – یک قاشق مرباخوری
آب یا شیر- نیم لیتر
ابتدا تمامی مواد را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس آب یا شیر به آن اضافه کنید. مواد را به جوش بیاورید و بگذارید بپزد تا کمی غلیظ شود. کمی عسل طبیعی به آن اضافه و مصرف کنید
🌀با مصرف این صبحانه در یک ماه شکم تان را آب کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری😍😋
نان باگت ۲ الی ۳ عدد
پپرونی ۷ حلقه
پنیر پیتزا ۱/۵ لیوان
پنیز پارمزان رنده شده ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۲ ق غ
سس سالسا ۴ ق غ
نان باگت
ریحون ۵ ق غ
ننمک و فلفل
چیپس خلالی
1️⃣ تمام مواد و بریز و خوب قاطی کن (پپرونی نگینی شده، پنیر پیتزا، پنیر پارمزان رنده شده، پنیر خامه ای، سس سالسا، ریحون کاردی شده، نمک و فلفل)
2️⃣ نان باگت توشو خالی کن و با مواد پر کن، روش هم چیپس خلالی بریز
3️⃣ فویل بپیچ دورش
4️⃣ با دمای ۱۸۰ درجه بذار ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزه (اگر دوس نداری نونت خیلی خشک شه کنارش یه ظرف آب بذار)
#ساندویچ
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مایونزی خوردی⁉️🍗🍗
دیگه زرشک پلو با مرغ نپز ❌
انقدر که این مرغ لذیذ و خوش طعم میشه مطمعنم امتحانش کنی اولویت اولت میشه واسه مهمونیات 😉👌🏻
📌 ادویه ها:نمک فلفل،پودر انبه،پودر سیر
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫خیلی راحت، #ناگت سالم و بهداشتی تو خونه درست کنید 🍗🍗
#ناگت_مرغ خونگی
مرغ بدون استخوان نیم کیلو (ترجیحا مخلوط ران و سینه) و(ترجیحا نیمه یخی باشه)
پیاز متوسط یدونه
سیر ۲-۳ حبه
نون تست ۲ برش
شیر یک چهارم لیوان
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سس کچاپ و خردل هرکدوم ۲ قاشق
نمک فلفل و پاپریکا به میزان لازم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫#کیک_یخچالی 🍰🍫
شما میتونید برای داخلش از هر مغزی استفاده کنید من از ترکیب بادام و فندق و پسته استفاده کردم 🌰
مواد لازم:
مغزیجات ۱/۲ پیمانه
پتی بور ۱ بسته
شیر ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق غ
کره نرم شده ۱/۲ ق غ
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
برای دیزاین، تو شکلات ذوب شده بزنید🍫
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
May 11
#خوراک_کدوسبز
🔸طرز تهیه:
هویج(دوعدد)سیب زمینی(دو عدد)فلفل دلمه ای(یک عدد)کدو(دوتا سه عدد) همه این مواد را مکعبی خرد کنید
دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید
حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید
یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید
نمک وفلفل افزوده
یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ 😍😋
مواد لازم:
مخلوط چرخ کرده ی گوشت ران و سینه ی مرغ 🍗 ۴۰۰ گرم
فلفل کاپیا 🌶۱ عدد
پیاز رنده شده 🧅 ۱ عدد
سیر 🧄 ۲ حبه
جعفری ساطوری شده 🍀 ۲ ق غ
تخم مرغ 🥚 ۱ عدد
پودر سوخاری 🍘۳.۵ ق غ
روغن مایع ۲ ق غ
فلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک و کمی زیره🧂🌶
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#ژله_ویترینی
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حریره سیر تا دوسال تو یخچال ماندگاری داره
من برای یک کیلو سیر از ۵ ق غ خوری سر پر نمک ،
یک لیوان روغن زیتون(روغن معمولی هم میتونید استفاده کنید)
۲ق فلفل سیاه استفاده کردم
نمک و روغن برای ماندگاری حریره هست
و فلفل برای تازه نگه داشتن عطرش
وقتی میخواید از حریره برای غذا درست کردن استفاده کنید
حواستون به نمک غذا باشه چون سیرتون نمک داره
داخل ظرف پلاستیکی و شیشه ای تو یخچال میتونید نگه دارید
یا تو پلاستیک زیپ کیپ بریزید تقسیم بندی کنید و بعد از اینکه
یخ زد در بیارید بریزید تو ظرف و هربار یه تیکه رو بردارید و بریزید
داخل غذاتون
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔