فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی پادرازی
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
آرد سفید قنادی: ۸۰ گرم
آرد برنج: ۶۵ گرم
آرد نخودچی: ۸۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
روغن صاف قنادی: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر دارچین: ۱/۲ ق چ
پودر هل: ۱/۲ ق چ
عسل: ۱ ق غ
مواد رویه:
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
زعفران غ دمکرده: ۱ ق غ
پودر قند: ۱ ق چ
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای
طرز تهیه.
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید
پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست دارید شیرینی گردو بازاری درست کنید 🤩🤩
میخوام تمام فوت و فنشو بهتون یاد بدم 😍
یک لیوان پر مغز گردو آسیاب کنید
۲۰۰ گرم شکر
یک قاشق چایخوری پودر کاکائو
۱۰۰ گرم کیک شکلاتی
۳ عدد سفیده تخم مرغ
باهم میکس کنید
بریزید داخل تابه
روی حرارت ملایم ۸ تا ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید
به این حالت که رسید
زیر گاز رو خاموش کنید بذارید سرد بشه
۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و هم بزنید
در آخر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
مواد رو بریزید داخل قیف که ماسوره سر صاف گذاشتید
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و از مواد پایپ کنید
دستتون رو کمی چرب کنید و روی شیرینی ها بزنید تا صاف بشه
بذارین داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
شیرینی ها رو از فر درآوردیم
مقداری عسل رقیق شده و پودر پسته بریزید
من شیرینی ها را توی ۲ سایز درست کرد.
🍩 #شیرینی_گردویی😍
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥛 #شیر_عسلی خونگی 🍶😋
🔹مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
کره ۴۰ گرم
🔹طرز تهیه:
شیر و شکر را روی حرارت ملایم بذارید و مداوم هم بزنید تا شیر تبخیر بشه و ❌مراقب باشین شیر نجوشه
وقتی حجم شیر نصف شد کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا کره به خورد شیر بره و درآخر از صافی رد کنید و تو ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
🍩 #شیر_عسل😍
🌸 #کلیپ
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
48.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#💕 آموزش کُبه عربی
برنج دو پیمانه
آب ۴ پیمانه
سیب زمینی درشت یک عدد
پیاز متوسط دو عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
رب گوجه یک ق غ
زرشک دو ق غ
گشنیز و جعفری خرد شده دو ق غ
ادویه جات شامل
نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا پودر سیر و گرد لیموعمانی
این کبه رو عربها توی مراسمات محرم و اربعین درست میکنن و پخش میکنن
بجای گوشت از سویا هم میشه استفاده کرد.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕آموزش رول خرماوپسته
میتونید از هر مغزی جاتی استفاده کنید قطر رول هم ب خودتون بستگی داره میتونید سایزش رو بیشتر کنید ک رولها کوچکیتر باشه و تعداد بیشتری ازش داشته باشید
داخل یخچال فریزر و ظرف در بسته ماندگاریشم بالاست برا مهمونیا درست کنید و حسابی باهاش دلبری کنید😍
یک لیوان پسته +دو ق شیره خرما +دو ق عسل کمی حرارت داده رو سلفون چرب یا کاغذ روغنی۲۵*۳۰ چرب شده باز کرده و رول کنید بزارید یخچال خودشو بگیره
۳۰عدد خرما با ۲ق کره کمی پودر هل حرارت بدید ک نرم شه روی کاغذ روغنی چرب شده ۲۵*۳۰باز کنید بزارید یخچال
۱لیوان شعریه( میتونید حذف کنید کلا این قسمت رو) +۲ق کره کمی تفت ک نرم شه روی یه طرف خرما پخش کنید
تو تابه ۱لیوان پودر نارگیل + یک سوم ل شیر عسلی تغلیظ شده (یا عسل) + ۲ق کره حرارت بدید مرتب هم زده چون نارگیل سریع میسوزه
روی طرف دیگه خرما بزارید فشار بدید ک بهشم بچسبن
حالا پسته رو روی طرف نارگیلی گذاشته محکم و سفت رول کنید ک لایه ها بهم بچسبن بزارید شب تا صبح داخل یخچال خودشو میگیره یا یک ساعت بزارید داخل یخچال فریزر بعد برش بزنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔