eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
744 عکس
6.9هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به همراهان عزیزم 🌾🌹 آدینه تون بخیر 🕊 ┈••✾•🌾🌹🌾•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
♥️به رسم ادب 🖤ســلامی کنیـم بـر ♥️سرور شهیدان عالم 🖤حسین بن علی(ع) ♥️السلام علی الحُسین 🖤وعلی علی بن الحُسین ♥️وَعلی اولادالحسین 🖤وعَلی اصحاب الحسین ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
سلام به همراهان هنرمند 🌱🌷 شنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•🌱🌷🌱•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت گوجه🍅 پیاز🧅 فلفل دلمه🫑 تخم مرغ🥚 گشنیزو جعفری ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیب زمینی ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد تخم مرغ ۲ ق غ روغن نباتی ۱ ق چ نمک و فلفل نصف دسته جعفری ۲۴۰ گرم آرد ۱۰ گرم بکینگ پودر ۲۰۰ گرم پنیر چدار (میتونید بجای پنیر چدار از ترکیب پنیر و ژامبون خورد شده استفاده کنید ) ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ی بادمجونی،ناهار فوری مواد لازم: بادمجان🍆 نان باگت🥖 سیر🧄 تخم‌مرغ🥚 (برای غلتاندن در پودر سوخاری) آرد سوخاری🍘 کنسرو مواد ماکارونی🥫 برگ ریحان🍃 و... پنیر پیتزای رامک🧀 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصع پلو موادلازم: 🌈سینه مرغ۲عدد 🌈هویج رنده شده۱عدد 🌈زرشک به مقدار دلخواه 🌈کشمش پلویی به مقدار دلخواه 🌈خلال پسته به مقدار دلخواه 🌈خلال بادام به مقدار دلخواه 🌈زعفران به مقدار نیاز 🌈برنج برای ۲نفر۲/۵پیمانه 🌈ادویه،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودرزنجبیل،پودر پابریکا،زرچوبه 🌈روغن زیتون ✅نکته یک: مقدار هرکدوم ازمواد بسته به ذائقتون میتونه کم یازیاد بشه یاحتی هرکدوم رو دوسندارین میتونین حذف کنین ✅نکته۲:اگه سختتون هست مرغ رول کنید میتونید به تکه های مربعی کوچک برش بدید کارتون راحت ترمیشه زمان برای پخت مرغ حدود۱ الی۱/۵ساعت باحرارت ملایم ✅نکته۳:خلال پسته وبادام رو حدود۱۵دقیقه با ۲ق غ گلاب خیس بدید وبعد توی کره تفت بدید ولی زیاد تفت ندید که سفت نشه👌 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سلام به همراهان کدبانو ☘🌸 یکشنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•☘🌸☘•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچولوک یا موشتک یزدی مواد لازم پودر نان خشک یزدی: ۲۰۰ گرم پیاز:۱ عدد متوسط پیازچه:۴ تا ۵ شاخه ریحان:۵۰ گرم تره:۷۰ گرم گوجه فرنگی:۲ عدد گردو پودر شده: ۳ عدد پنیر خامه ای:۲۰۰ گرم نمک ، فلفل و زیره:به مقدار لازم طرز تهیه نان خشک یزدی رو پودر کنید و پیاز ، پیازچه ، ریحان و ترخون و گوجه فرنگی رو خرد کنید و با پنیر خامه‌ای مخلوط کرده و نمک ، فلفل سیاه و زیره بزنید و در پودر نان خشک بغلتانید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه مقوی لوبیا سفید+گوجه فرنگی+تخم مرغ آبپز+کشک+سبزی+روغن_زیتون ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه شکلاتی مواد لازم :🔻 تخم مرغ 🥚یک عدد کره 🧈صد گرم شیر 🥛یک‌لیوان آرد 🥡دو لیوان پودر کاکائو سه ق غ بکینگ پودر دو و نیم ق چ وانیل نوک ق چ شکر 🍚نصف لیوان مواد کرم میانی خامه صبحانه دویست گرم پودر نارگیل سه ق غ پودر قند یک ق غ پ.ن:من برای بینشون فقط از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کردم باقی نکات توی فیلم ذکر شده ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه بادمجان سوخاریبا پنیر موزارلا و پارمزان ڪه بعنوان پیش غذاے مهمانیها فوق العاده مورد استقبال خواهد بود مواد لازم: 2 یا 3 عدد بادنجان با پوست. نازک ورقه شده مقدارے ریحان خرد شده و ڪمے نمک 400 گرم پنیر ریڪوتا 1 پیمانه پنیر موزارلا 1/2 پیمانه پارمزان 4 عدد تخم مرغ مقدارے آرد سفید و آرد سوخارے طرز تهیه: ورقه هاے بادمجان را در سینے چیده, نمک مے پاشید به هر دو سمت و میگذارید 30 دقیقه بماند. ریحان, پنیرها, یک تخم مرغ و نمک (اگه لازمه) رو خوب مخلوط میڪنید. با دستمال, رطوبت بادمجان ها را گرفته و یک ساعت در فریزر قرار میدهید.. بعد از یک ساعت, وسط یک برش بادمجان ڪمے مخلوط پنیر مے گذارید, ورقه بعدے رو روے آن قرار مے دهید. وقتے همه آماده شدند مجددا 15 دفیقه در فریزر گذاشته و در همان حین, سه طرف از آرد, تخم مرغهاے بهم زده, آرد سوخارے حاضر ڪرده. لقمه هاے بادمجان را اول در آرد, بعد در تخم مرغ و در پودر سوخارے مے غلطونید, دوباره در تخم مرع و سوخارے تا پوشش ضخیمترے داشته باشید. در ظرفے ڪه گود اما ڪوچک باشد در روغن سرخ ڪرده و یا در سینے فر چیده با دماے 180 تا وقتے ترد و ڪریسپے شود مے پزید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زردآلو مواد لازم آرد:۲پیمانه شکر:۱پیمانه روغن مایع:1/2پیمانه ماست شیرین:1/2پیمانه تخم مرغ:۳عدد بکینگ پودر:۱/۲ق چ وانیل:۱/۳ق چ زرد آلو رسیده و شیرین:به مقدار لازم آخر گریل بزنید تا روش طلایی بشه در آخر بزارید کیک خنک مخلوط عسلو آب رو با براش رو کیک بزنید مواد کلا باید دمای محیط برسه دمای توستر:۱۵۰ فرگازی:۱۸۰درجه مدت پخت:40_35 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور ترد و خوشمزه من برای تهیه این خیار شور از بطری استفاده می کنم چون داخل بطری خیلی بهتر می مونه. آب نمک رو از قبل آماده می کنم به این صورت که هفده پیمانه آب،یک پیمانه نمک،یک پیمانه سرکه ،رو حرارت چندجوش می دم و می زارم سرد بشه. برای هر بطری یک کیلو خیار خیلی ریز،چند شاخه شوید و ترخون،یه شاخه نعنا،دو تا برگ درخت انگور باچند دونه نخود برای تردشدن و دو حبه سیر ،دو عدد فلفل .(اگه خیلی تند دوست دارید میتونید بیشتر فلفل بریزید) همه مواد شسته و بزارید کامل خشک بشه (هیچ آبی نداشته )باشه و بعد داخل بطری بریزید و آب نمک جوشیده و سرد شده رو اضافه کنید و درب بطری رو محکم ببندید . خیار شور ها بعد از سه هفته آماده هستند ولی ترجیحا چهل روز بعد درشون را باز کنید کاملا جاافتاده تر میشن . برای استفاده درب بطری رو باز کنید آب خیارشور رو داخل یه ظرف بریزید و بعد بطری رو از بالا یه برش بزنید و خیارشورها رو به آب داخل ظرف اضافه کنیدو به این صورت به راحتی خیار شورها رو از بطری بیرون بیارید و استفاده کنید و مابقی رو داخل ظرف در دار با همون آب بزارید یخچال تا تموم بشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سه آرد آب 2 و 1/2 پیمانه شکر 2 تا 3 پیمانه(من 2 پیمانه ریختم) گلاب 1/2 پیمانه زعفران آبکرده به میزان لازم آرد سه صفر قنادی 125 گرم (1 پیمانه) آرد برنج نرم و مرغوب 125 گرم(کمی بیشتر از 3/4 پیمانه) آرد نخودچی 125 گرم(1 پیمانه سر پُر) روغن 1 پیمانه ◀میتونید از 1 پیمانه روغن مایع استفاده کنید یا مثل من نصف پیمانه مخلوط کره نرم و روغن جامد و نصف پیمانه روغن مایع بریزید) ◀حتما روغن رو به تدریج اضافه کنید تا حلوا چرب نشه چون بسته به جنس آرد ممکنه همه روغن استفاده نشه 😇مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم 🌹آرد سه صفر رو روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه تفت میدیم که در این مدت بوی خامی آرد از بین میره و عطر خوش آرد بلند میشه 🌹بعد آرد برنج رو به آرد سه صفر اضافه و 15 دقیقه دیگه تفت میدیم 🌹در انتها آرد نخودچی رو اضافه و 10 تا 15 دقیقه دیگه به تفت دادن ادامه میدیم در نظر داشته باشید که آرد نخودچی سریع میسوزه باید آرد رو مدام هم بزنید 🌹حتما کل شربت رو در 3 مرحله اضافه کنید و هر قسمت رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا جذب آرد و روغن بشه و بعد قسمت بعدی شربت رو بریزید 🌹بعد از اضافه کردن کل شربت ، حلوا شل هست که طبیعیه به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم ادامه بدید تا در نهایت حلوا جمع بشه 🌹وقتی حلوا جمع شد گاهی تابه رو تکون بدید وقتی حلوا با گهواره کردن در تابه به صورت بقچه در اومد یعنی حلوا آماده ست😋 😍👌حلوا فوق العاده لطیفه و کشدار و خوش طعمه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سلام به همراهان عزیز 🌿🌹 دوشنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•🌿🌹🌿•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی 🥔🍳 ۳ تا سیب زمینی ۳ تا تخم‌مرغ ۱ دونه پیاز کوچولو نمک و زردچوبه و دارچین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت جعفری 🍳 اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم. بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ‌ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دوم‌نون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن. دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه. اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر. زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔