📝"لطفا آشغال ها را زیر تخت نریزید"
♦️به آقای آملی تعدی نباید کرد؟ مگر به خود طبری کسی حق دارد تعدی بکند؟ به حسین فریدون چطور؟ آیا به زنده یا مرده قاضی منصوری حق تعدی داریم؟ به سایر مفسدان و متهمان دادگاهها چه؟
♦رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که هیچ مگر به اراذل و اوباش زورگیر کسی حق تعدی دارد و میتواند قبل از تشکیل دادگاه مانند آن کاری که آقای آملی کرد برای شان حکم اعدام صادر کند؟
♦️خرس خالههایی که میخواهند با این بدیهیات مورد اشاره در سخنرانی رهبری و با تعریف و تمجیدهای کلی از تمام مسئولین که در دورههای مختلف رویه است، سوالات بنیادین جامعه از افتضاحات مدیریتی و عملکردها و کارنامهها را پاک کنند میفهمند دارند چه پیامی مخابره میکنند؟
♦️"در طول این مدت هیچ موردی را سراغ نداریم که ایشان برای خودش از انقلاب یک اندوختهای درست کرده باشد." این جملات تعریف و تمیجید از آقای هاشمی متعلق به نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد ۸۸ رهبری در واکنش مستقیم به مناظرات انتخابات است. بعدش ما چکار کردیم؟ سوالاتمان از استوانه نظام را قورت دادیم؟
♦️چند جمله قبلتر که از مسئولان سابق "به طور خاص از آقای هاشمی رفسنجانی، از آقای ناطق نوری من لازم است اسم بیاورم و باید بگویم. البته این آقایان را کسی متهم به فساد مالی نکرده؛ حالا در مورد بستگان و کسان،..." گفته شد آیا سوالات ما در مورد زندگی این بزرگواران ته کشید؟
♦️"امروز دولتی داریم که یکى از محبوبترین دولتها بعد از مشروطه تا امروز است؛ در طول این صد سال" آن روزها که آقای احمدی نژاد معجزه هزاره سوم بود و بخاطر چنین تعابیری از رهبری که از آن چماق ساخته میشد برای زدن بر سر آنهمه سوال عدالتخواهان در مورد برنامهها و عملکرد دولت آیا یک قدم عقب نشینی و قورت دادن سوال منطقی بود؟
♦️وقتی ما یقین کرده بودیم کشور با یک توافق فاجعه بار در یک مسیر بی بازگشت قرار گرفته و چند سال آینده بحران در پیش خواهد بود عباراتی چون "امین و غیور و کاردان" و "بچه های انقلاب" چقدر توانست لکنت روی زبان ما بیندازد؟
♦️چند تا دیگر از این مثالها بزنم. این محافظهکاران دیگر چه بلایی بودند که نازل شدند و با چند تا جمله، ماله ها را از غلاف بیرون میکشند و تشت آب تطهیرشان را هول هولکی روی سر مسئولین متهم چپه میکنند و هرکسی بگوید عقلهای تان را نخورید با چماق تکفیر ضدیت با ولایت فقیه خفهاش میکنند.
♦ بالاخره در همین پرونده باز دادگاه طبری و خروار خروار ابهام و سوال در ذهن مردم از لایههای فساد در کشور و نقش مسئولان بالا دستی مگر می شود با بخشنامه و توبیخ و حکومت نظامی رسانهای، سرو ته ماجرا را جمع کرد؟
♦️وقتی در نظام اسلامی، دقیقا همپای یک یهودی، امیرالمومنین باید برود در دادگاه و در دفاع از ادعایش شاهد بیاورد خب به طریق اولی آقای آملی هم مثل همه متهمان دیگر باید در دادگاه حاضر شود و از خودش در برابر اتهامات و قصورها دفاع کند و به سوالات پاسخ بدهد. آیا چنین جملات کلیای میتواند سند تطهیر کسی بشود؟ سوالات که خیلی روشن است.
♦️بالاخره وقتی شایعاتی در مورد ارتباط متهمان حاضر در دادگاه با منابع مالی حوزه علمیه ایشان مطرح است آیا راهکاری وجود دارد جز اینکه آقای آملی منابع مالی ساخت حوزه را شفاف اعلام کند؟
♦یا وقتی ایشان به رفتارهای فامیلی و خانوادگی متهم است راهی هست جز اینکه دقیقا توضیح دهد برای چند ده هکتار زمین خواری داداش جواد در ورامین و حفر چاههای عمیق جهت پرورش شتر و آنهمه شکایات روستائیان و خالی السکنه شدن روستاها چندتا پرونده قضائی در چند تا شعبه تشکیل داده است؟
♦️آقای آملی نباید توضیح دهد قاضی منصوری که از دهه هشتاد در پروندههای مهم زمینخواری مثل کلاک سهیم بود چطور رییس دادسرای ویژه مبارزه با زمینخواری شد؟ همین قاضی منصوری چطور مامور ویژه رسیدگی به پرونده فاضل لاریجانی شد و کلا از اتهامات مبرایش کرد.
♦️مگر سوال از آقای آملی یکی دو تاست. مگر تنها لکه سیاه پروندهاش #طبری است که بپرسیم کدام قاضی و در کدام محکمه اتهامات را رسیدگی کرد و احراز نشد؟ آیا کسی هست اوضاع دادسرای رسانه و پابند زدن و انفرادی برای یک کامنت در یک وبلاگ را یادش رفته باشد؟
♦️مگر میشود رسانهها را منع کرد که به بهانه گلایه رهبری از ابهامات فراوان در مورد دانشگاه و کتابخانه و شهرک چند ده هکتاری که آقای آملی دارد در جنوب قم میسازد سوال نپرسند؟ این دیگر چجور خرج کردنی از رهبری برای هول دادن مفاسد زیر عبای ایشان است. این چه جور مصونیت تراشی است؟ چه عادتی است نواصولگراها دارند که به جای تمیز کردن اتاق، آت و آشغال ها را میریزند زیر تخت.
🔴 @ghabl_enelab
🔴لشکر مطالبه گران
[مساله مطالبه گری در خراسان جنوبی چرا و چگونه؟ ]
.
🔹محمدامین_رضایی
طلبه، فعال فرهنگی و اجتماعی
🔸ابولحسن طوری
طلبه، فعال فرهنگی و اجتماعی
📆 ۱۱تیر، ساعت ۲۲
پ.ن:دوستانم در #خراسان_جنوبی لطفا این پست را در شبکه های مجازی پخش کنید
https://www.instagram.com/M_amin_rezai
@m_amin_rezai
هدایت شده از اصحاب انقلاب
به نام خدا
#فوری
متن کامل نامه در تصاویر فوق👆
🖋از حاضران در میدان مبارزه با فساد به مسئول دستگاه مبارزه با فساد
✅ در راستای اقامه قسط
نامه تحول خواهانه، صریح و صمیمی ۵۰ روحانی و طلبه بسیجی و ولایتمدار
( که غالبا از طلایه داران عرصه مبارزه با فساد هستند) خطاب به رییس محترم و پر تلاش قوه قضاییه
⭕️ اقدامی علیه تقلیل یا انحراف مطالبات از قوه قضاییه
🔸 امضا کنندگان نامه هیچکدام سلبریتی یا تحلیل گر دور از واقعیت نیستند و اکثرشان هزینه داده و مرکزیت جنبش ها و مجموعه های حوزوی و حزب اللهی در اقامه قسط هستند.
متن کامل نامه در تصاویر فوق 👆
📍به کانال اصحاب انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/3899523077Cf3f1417e46
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅یادداشت امام مناظره را به مناسبت ولادت امام رضاع در این کانال بخوانید
@m_amin_rezai
بازگشت || محمدامین رضایی
✅یادداشت امام مناظره را به مناسبت ولادت امام رضاع در این کانال بخوانید @m_amin_rezai
🔴امام آزاد اندیشی
۸/۸/۹۸ یادداشت من در روزنامه صبح نو
http://sobhe-no.ir/newspaper/811/12
🔸هر مکتبی که ادعای امتداد اجتماعی دارد و نمی خواهد در کتابخانه خلاصه شود باید موضعش را با مسائلی که با مردم و جامعه مرتبط است مشخص کند، "آزاد اندیشی" یکی از آنهاست. اسلام "اندیشه ی آزاد" از تعصب و تحجر را تشویق و "آزادی اندیشه" را ترویج میکند، این یک ادعای صرف نیست، صدها آیه و روایت در تایید این موضوع هست، تجلی این مساله را در سیره امام رضا ع به وضوح میتوان دید.
🔹از سوال به عنوان روح و از مناظره به عنوان بستر آزاد اندیشی میتوان نام برد. ترویج پرسش گری و فرصت سوال یکی از نشانه های آزاد اندیشی است، در اسلام سوال پرسیدن نه تنها یک "حق" بلکه حتی یک "تکلیف" هست، حق و تکلیفی برای رشد علمی، روحی انسان و پیشرفت جامعه (فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ) در اسلام شبیه علم آموزی که قید مذهب، زمان، جنسیت نمیخورد سوال پرسیدن نیز قید شرط بر نمیدارند. جمله شکوهمند امام رضا ع( يا قوم ان كان فيكم احد يخالف الاسلام و أراد أن یسال فالیسال غیر محتشم) " ای مردم هرکس مخالف اسلام است و سوالی دارد بدون هیچ ترسی سوالش را بپرسد" حق فرصت سوال پرسیدن را تایید میکند و (سل عاما بدالک) "سوال بپرس، هرچیزی که به به ذهنت می آید " نشانگر بی قید و شرط بودن سوال در مکتب رضوی است
🔸 مناظره دیگر دلیلی است بر آزاد اندیشی، بخاطر شرایط زمانه امام رضا ع تجلی مناظره است، به حق باید امام هشتم را امام مناظره و آزادی اندیشه نامید، سیره امام رضا ع استقبال از مناظره با تئوریسین های مکاتب الهی و مادی بود.
پذیرش مناظره یعنی اولا: مکتبی که من از آن دفاع میکنم منطق دارد ثانیا: من به تو احترام می گذارم حاضرم برایت وقت بگذارم، حرف هایت را گوش کنم، تو حق پرسش و به چالش کشیدن اندیشه من را داری ثالثا: من نسبت به نقدهای تو پاسخگو هستم، صرفا حرف نمی زنم و قصد ندارم که با زر و زور و تزویر مکتب و اندیشه ام را بقبولانم بلکه حرفهایم را بشنو، سوال و نقدی داری جواب میدهم، ببین اگر حرف هایم منطقی و عقلی است بپذیر و الا رد کن.
🔸 دستگاه خلافت مامون به قصد تخریب امام رضاع بارها جلسلات مناظره برگزار میکرد، افرادی را دعوت میکرد که امام را تخطئه کنند با این حال امام با روی خوش به مناظره می آمدند، خیلی از صاحبان مکاتب با فرض بعید اگر حاضر به مناظره شوند با ده ها ترفند و مغالطه تلاش میکنند جلسه را به نفع خود تمام کنند، اما مناظرات امام متدولوژی آزاد اندیشی است، در تاریخ آمده امام در مناظره همیشه تبسم میکرد، فرصت ابراز عقیده میداد، وقتی حرف طرف مقابل تمام میشد میگفت حرفت را کامل بگو بازهم فرصت داری، وقتی طرف مقابل می ماند به او کمک میکرد که میتوانی در جوابم این را بگویی! و حتی طرف مقابل را تشویق میکرد و سخنان درستش را تایید میکرد (الان جئت بنصف) یعنی: "این سخن و موضعت منصفانه و درست بود" به طرف مقابل فرصت و میدان سوال کردن میداد چنان که امام به راس جالوت پیشوای یهودیان گفت: (من بپرسم یا میپرسی؟) و جالوت پرسید، از مقبولات طرف مقابل استفاده میکرد
🔹 (دلیلی از من نپذیر؛ مگر آنچه از تورات که بر زبان موسی بن عمران و آنچه از انجیل که بر زبان عیسی بن مریم و آنچه از زبور که بر زبان داود آمده است) عصبانیت و تخریب و توهین به هیچ وجه در روش امام نبود، افراد بعد از مناظره یا اسلام می آوردند یا سکوت میکردند، امام از قدرت و تهدید و تحمیل استفاده نمی کرد و اجازه میداد خود افراد آزادانه انتخاب کنند، حتی زمانی که عمران مغلوب شد و خواست شهادتین رازگویی افراد را بیرون کرد تا شخصیتش به همان اندازه تخریب نشود، متن مناظرات امام رضا ع خصوصا با عمران آموزش این متدولوژی مناظره و آزاد اندیشی است، تنها راه زنده کردن کرسی های آزاد اندیشی، مطالبه ی روی زمین مانده رهبر انقلاب تنها با عمل به سیره رضوی حیات خواهد یافت
#بازگشت
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙نواهای رضوی
🌹ولادت امام رضا ع مبارک🌹
#موسیقی_اصیل_خراسان
@m_amin_rezai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️امام رضا(ع): بین شما و ظلم باید خط قرمز باشد و الا مسلمان و شیعه نیستید
🔹 رحیم پور: نمیتوانی بگویی من معنوی هستم ولی با سلطه و ظلم و استکبار و اشغالگری کاری ندارم.
@m_amin_rezai
🔹تصویر واقعی حاج احمدها این هست نه صرفا آدم هایی که اهل معنویت بودند
مساله این هست ما از این جنس آدم ها در پست های کلید کم داریم
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ خدا را شکر رئیسی رئیس جمهور نشد/ روحانی مچکریم
#برجام
#زبان_دنیا
#مذاکره_با_آمریکا
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔸این توئیت حرف دقیقی است، گویا کشور از دست خارج شده! "هر کی هرکیه" بهترین توصیف برای این روزهاست
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴با همه درگیر نشوید!
🔹دوستانی همیشه برای انسان دلسوزی می کنند که «سعی کنید در حوزه مطالبه گری و عدالتخواهی با همه درگیر نشوید. همزمان وقتی با یک جبهه درگیرید جبهه دیگری را باز نکنید. بگذارید کسی حامی شما هم بماند. همه را با خود دشمن نکنید. دشمن تراشی نکنید».
🔸بخشی از این دلسوزی ها که کاملاً درست است. ما باید طبق توان و قاعده «اهم فی الاهم» و اولویت بندی اقدام کنیم. همه مجموعه ها باید مسائل را اولویت بندی کنند و طبق اولویت ها به آنها ورود کنند.
🔹اما برادران و خواهران خوبم؛ باید دقت کنیم که همیشه انتخاب جبهه درگیری با ما نیست. همیشه اینگونه نیست که ما دشمن را که همان «فساد و تخلف و ناکارآمدی» است را شناسایی کرده و به آن حمله کنیم. سنگر به سنگر، خط به خط، جبهه به جبهه! نه؛ همیشه اینگونه نیست.
🔸گاهی اوقات –یعنی بیشتر اوقات- در مقابل شما یک پرچم بلند می شود که چندین جبهه ذیل آن پرچم گشوده می شود. اصلاً آنها با شما کار دارند. اینجا دیگر انتخاب با شما نیست که اولویت بندی کنید. اینجا تکلیف، ایستادن و مبارزه کردن و مقاومت کردن است. بگذارید چند مثال بزنم.
🔹وقتی حضرت امیرالمؤمنین(ع) حکومت تشکیل داد، فرمود شعار اصلی حکومت من #عدالت است. فرمود بخدا قسم اموال بیت المال را از حلقوم تان بیرون می کشم حتی اگر آن را کابین زنانتان کرده باشید. از همینجا دشمنی ها با حضرت شروع شد.
🔸طی 5 سال حکومت حضرتش، سه جبهه اصلی و چندین جبهه فرعی مقابلش گشوده شد. یک جبهه قاسطین(معاویه)، یک جبهه ناکثین(بیعت شکنان طلحه و زبیر و عایشه) و یک جبهه هم مارقین(خوارج). لذا انتخاب با حضرت نبود آنها جنگ را به او تحمیل کردند ولی مقتدرانه ماند و هر سه را درهم کوبید. حضرت را در میدان سیاست و جنگ شکست ندادند بلکه حضرت را در میدان نامردی و توطئه و فقر فرهنگی و اقتصادی و خستگی کوفیان از جنگ شکست دادند.
🔹یک مثال همین جمهوری اسلامی است. از اول این ملت گفتند ما چهار چیز می خواهیم: «استقلال»، «آزادی»، «جمهوری و رأی» و «اسلام». این شعارها دشمن آفرین بود. لذا یک پرچم در برابر این انقلاب بلند شد که ذیل این پرچم آمریکایی ها بودند، شوروی ها بودند، صدام بود، آل سعود بود، اروپایی ها بودند، مجاهدین خلق و سلطنت طلبان و رقاصه های فراری و منافقن داخلی بودند، تکفیری ها بودند و همه هنوز هم هستند ذیل این پرچم!!
🔸حالا شما مثال فساد اقتصادی و تخلف اداری داخلی را درنظر بگیرید. هر جایی ورود کنید این شبکه بهم پیوسته بهشان بر می خورد! خلاصه محدوده دُم آنها را ما نمی دانیم! گاهی تلاش میکنیم با همه درگیر نشویم ولی نمی شود! واقعاً نمی شود! بله باید تلاش کنیم اولویت بندی کنیم ولی گاهی چاره ای نیست جز ایستادن و مقاومت کردن و مبارزه!
✅ داود مدرسی یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
♦️بیگانگی و فرهنگ
🔹نمیتوانم ننویسم بارها امتحان کرده ام، مثل چشمه ای که بگوید دیگر میخواهم نجوشم میگر میشود؟! از جایی به بعد انسان به این میرسد که دیگر #نمیتوانم_ننویسم، به نظرم از آن لحظه به بعد میتوان به او گفت نویسنده!
امروز هم نمیخواستم بنویسم ولی خب نشد، قلم مرا در اختیار خود گرفت و گفت: روز قلم هست کمی قلم بزن! روز قلم روز کتاب هم هست و کتاب کلاشینکف فرهنگ است، ساختن فرهنگ بی کتاب مثل پیروزی در جنگ بدون اسلحه است، هرکس که میگوید کار فرهنگی میکند ولی با کتاب نفس نمیکشد، با کتاب #زندگی نمیکند، کتاب نمیخورد، نه نها خواندن که گاهی کتاب خوردن حتما به او و فعالیت هایش شک کنید.
.
🔸گفتم #کار_فرهنگی و کتاب، یاد مصاحبه دیروز اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس افتادم، هنوز آنقدر کامم تلخ است و در تعجم که زبان قلمم برای نوشتن لنکت میگرد، نمیدانم از این درد چه باید گفت، عضو فرهنگی مجلس میگوید وقت ندارم کتاب بخوانم! بعد توقع دارید دهه هشتادی ها که "اول اینستا بعد کتاب" روی سرشان آوار شده هفته ای یک کتاب قورت بدهند؟! عضو #کمیسیون_فرهنگی میگوید آخرین کتابی که خواندم قران...! آن یکی قانون مجلس. آخرین فیلمی که دیده پایتخت! معلوم میشود از رمان و سینما حتی ایرانی چیزی سر در نمی آورند خارجی اش پیشکش. دقیقا آنجا رفته چه گلی به فرهنگ مملکت بزنند نمیدانم؟!
.
🔻اگر من جای آن مصاحبه گر بودم کمی جزئی تر می پرسیدم تا تا خوب حالشان جا بیاید و مردم بیشتر آنها را بشناسند، شاید هم تلنگری بخورند، میگفتم:
جواب این سوالات را بنویسید
[ نیم ساعت وقت دارید]
۱۰ رمان برتر ایرانی
۱۰ رمان خارجی
۱۰ نویسنده ایرانی
۱۰ نویسنده خارجی
۲۰فیلم برتر ایرانی
۲۰فیلم خارجی
۱۰ شاعر و کتاب شعر
۱۰ چهره هنری در حوزه سینما
۱۰ چهره در حوزه موسیقی
نام ببرند
✅احتمالا نمره همه شان زیر ۱۰ میشد. با همه مشغله ها رهبر انقلاب به اندازه موی سر همه شان کتاب و رمان و شعر خوانده آن وقت به خود میگویند نمایندگان انقلابی! میخواهند برای فرهنگ ما تصمیم بگیرند، هیچ نسبتی هم با ادبیات و سینما و موسیقی ندارند!
پ.ن:جای کسانی مثل وحید یامین پور @vahid_yaminpour در کمیسیون فرهنگی مجلس خیلی خالی است.
✍ #محمدامین_رضایی
https://www.instagram.com/p/CCPAhTGJbk2/?igshid=4hvqe5cz4x27
@m_amin_rezai
♦️احمد توکلی: آقای روحانی در حال نزدیک کردن کشور به لبه پرتگاه است.
▪️اسحاق جهانگیری: اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید با هیچ دوره ای در گذشته قابل مقایسه نیست.
۱۵ تیر ۹۹
#برانداز
@m_amin_rezai
هدایت شده از کوخنشینان/علی منتظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#عنایت_آزغ امروز نام یک شخص نیست، نام دیگرِ همان طبقه ای است که #امام راحل در وصفشان فرمود: « آنهایی که همراه پیغمبر بودند و دعوت پیغمبر را قبول کردند همین مردم «طبقه سه» بود، همین فقرا.»
صحیفه امام ج8 ص 293
همان طبقه ای که همیشه برای هزینه دادن آمدند، در #جنگ آمدند، در #راهپیمایی آمدند، برای دفاع از #حرم آمدند، و پای همه هزینه ها ایستادند، ولی هرگز از #سفره_انقلاب سهم خواهی نکردند.
و نهایت در گوشه شهر ها بی خیالشان شدیم، یا نهایتا به نام #کارگر، به بیگاری کشیدیم شان، البته #حقوق شان را هم سالی یکی دو بار با تجمع و #تحصّن و محکومیت دادیم.
🔸بزرگترین سرمایه #انقلاب ما همراهی و همدلی مردم با #اسلام و امامشان بود. مبادا در کوچه پس کوچه های سیاست بازی، #بروکراسی طاغوتی ادارات و کاغذ بازی ها، که وعده کردیم با انقلاب حذفشان کنیم، بزرگترین دارایی انقلابمان را فراموش کنیم، که به قول امام امت سیلی سختی خواهیم خورد.
🔸عنایت خیلی مردی، حتما برای دستبوسی ات خواهم آمد.
#هفت_تپه
#هپکو
#آذرآب
#خوزستان
#رامهرمز
👈به کوخ نشینان ملحق شویم.
@kookh_neshinan
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ روحانی دنبال چیست؟
✍️ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب
🔹تا پایان ریاست جمهوری حسن روحانی حدود یک سال باقی مانده است. او میخواهد در این یک سال چه کند؟
🔹این پرسشی است که او کمترین علاقهای به پاسخ به آن ندارد چرا که اساساً پاسخی وجود ندارد. بنابراین، اقتصاد ایران در این دوره همچنان در سراشیبی سقوط به قعر دره پیش خواهد رفت! این دیگر یک نگاه بدبینانه نیست، نظر تقریباً عموم کارشناسان حوزۀ اقتصاد است.
🔹روحانی و اعضای دولتاش متأسفانه این واقعیت را پنهان میکنند و اوضاع را متناسب با علایق خود جلوه میدهند. ظاهراً هدف اصلی آنها ماندن بر سر پستهای خود به بهای نابودی اقتصاد ایران است. شاید اگر او به ناتوانی دولت خود برای ادارۀ اقتصاد ایران در این وضعیت بغرنج اعتراف کند، حداقل تحرکی برای تغییر برخی رویکردهای کلی ایجاد شود، ولی او به طرز حیرتانگیزی اصرار دارد تا وضع را کم و بیش عادی جلوه دهد و بر حقایق هولناک زندگی روزمرۀ مردم پردهپوشی کند.
🔹در واقع، ویرانی اقتصاد یک کشور پیامدهای سیاسی و امنیتی بینهایت خطرناکی به دنبال میآورد و این خطرات از هم اکنون در افق جامعۀ ایرانی به طور هراسناکی آغاز به خودنمایی کرده است!
🔹آیا روحانی و دولتاش با شیوۀ نادیده انگاری و پنهانکاری، علاقمندند که مسئول تمام فجایع آینده شناخته شوند؟/ کانال احمد زیدآبادی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨نمکی: گفته بودم ممکن است در دقایق آخر از کرونا گل بخوریم
وزیر بهداشت:
🔹من گفته بودم که ممکن است در دقایق آخر گل بخوریم و ضربه فنی شویم.
🔹بارها گفته بودم که عادیانگاری کرونا ممکن است ما را دچار مشکل کند
#کرونا
#من_ماسک_میزنم
@m_amin_rezai