فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 انتخابات حماسه بود
📝 خام خونآشامان نشوید
🖋 محمد ایمانی
♨️ موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد.
از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوءمدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند.
♨️ در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوءمدیریت داخلی بوده است.
مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند.
♨️ برخی مدیران، متأسفانه چنان قبل از انتخابات با معیشت طبقات ضعیف تا کردند که گویا نه غم مردم را میخورند و نه متولی تدارک امید و نشاط برای مشارکت انتخاباتی هستند...
📌 متن کامل یادداشت در مناهج:
Manahej.ir/post/Entekhabat1400
#انتخابات
#تحلیل_مشارکت
@Manahejj
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 نیویورک تایمز از حضور مردم در #انتخابات اخیر برغم مشکلات شدید اقتصادی و گلایه مندی ها اظهار تعجب کرده و نوشته:
جمهوری اسلامی باید با این همه فشار اقتصادی و تحریم و بحران بارها دچار فروپاشی می شد اما برخلاف همه چارچوب ها و اصول سیاسی و اجتماعی، جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده است!
🌐 فارس پلاس
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 مثل چمران بمیرید
🎥 امام خمینی قدس سره
✅ چمران در دنیا شرف را و در آخرت، رحمت را بیمه کرد...
📌 سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید گرامی باد.
@Manahejj
🌀 موانع پیچیده دولت انقلابی
📝 رئیسی و موانع دشوار پیش رو
🖋 علی مهدوی
🔸 بیشک شرایط اقتصادی موجود کشور و مشکلاتی همچون گرانی افسارگسیخته، نرخ بالای بیکاری، بیارزش بودن پول ملی، کسری بودجه چند هزار ميلياردی و مسائلی از این دست، همگی کار را برای دولت حزب اللهی سخت خواهد کرد.
🔸 اما همه اینها موانع طبیعی پیش روی دولت جدید محسوب میشود که آیت الله رئیسی، بیاطلاع و بی خبر از این موارد، پا به این عرصه نگذاشته است.
🔻 موضوع این یادداشت، موانع پیچیدهتر و دستاندازهایی بزرگتر است که دولت جدید از همین ابتدا بلکه تا روز آخر خود با آنها روبروست:
یک. غربگرایان و جریان لیبرال؛
زخمی که با انتخاب معنادار مردم بر تارک هستی غربگرایان نشست، موجب بیخیالی سیاسی و انزوای کامل این جریان نخواهد شد.
طبیعی است این جریان از هیچ مستمسکی در حوزه اقتصاد و سیاست و سایر حوزهها برای تضعیف دولت سید ابراهیم رئیسی کوتاهی نخواهد کرد؛
بی تردید لیبرالها از تمام ابزارهای رسانهای و غیر رسانهای خود برای همافزایی و استمرار فشارها و تخریبها علیه نیروهای انقلابی این دولت، بهره خواهند جست.
دو. عدالتخواهان بیمنطق
🔸 نظام اسلامی در مرحلهای قرار گرفته که مردم با رشد بلوغ سیاسی و اجتماعی خود، غربگرایان را کنار زده و به دولت حزب اللهی اعتماد کردهاند،
در این شرایط، دولت بیش از هرچیز به عدالتخواهی و عدالتمداری و فسادستیزی در همه حوزهها نیاز دارد؛ اما عدالتخواهی برآمده از شور و شعور انقلابی و بر محور دلسوزی و خیرخواهی و متکی بر عقلانیت ولایی؛
نه آنچه برخی به غلط نامش را عدالتخواهی نهادهاند و در عمل منجر به سیاهنمایی، تخریب و تضییع حقوق افراد و نهادهای کشور منجر میشود.
♨️ نمونهی واضح این آثار شوم را در تقابل این طیف با مجلس انقلابی و انقلابیترین مجلس تاریخ انقلاب به تعبیر رهبر معظم انقلاب شاهد بودیم.
چنانکه عدهای مدام و تا امروز مجلس یازدهم را با قلم و رسانههای به ظاهر انقلابی خویش، تضعیف و تخریب کردند. مجلسی که انقلابیترین مجلس تاریخ جمهوری اسلامی و از نگاه رهبری حائز دستاوردهای گوناگون بوده است هیچ گاه از تیغ تیز تهمتهای ناجوانمردانه اینان در امان نبوده است؛ بر همین اساس امام خامنهای نیز عدالتخواهی این طیف را زیر سوال بردند و فرمودند:
«از آغاز شروع کار این مجلس یک عدّهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند؛ اظهاراتی کردند و باز هم میکنند؛ در فضاهای رسانهای گوناگون که امروز در اختیار همه است، اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود. یک وقت کسی انتقاد میکند به قصد اصلاح و تکمیل؛ یک وقت نه، بر اساس احساسات یا نظرات خاص و بدون دلسوزی [انتقاد میکند]. انسان احساس میکند که در این حرکات دشمنانه نشانههای اخلاص وجود ندارد؛ انسان این را میبیند.»
✅ راهکار چیست؟
لزوم هوشیاری حزبالله و جوانان انقلابی؛
لیبرالها و سیاهنمایان انقلابینما در یک پاس گل مشترک همواره نقاط ضعف دولت انقلابی جدید را بزرگ خواهند نمود و از دستاوردها و برکاتش در افکار عمومی هیچ نخواهند گفت بلکه مطالبات عمومی جامعه از این دولت را روز به روز افزایش خواهند داد.
اگر تا دیروز فراخوان تجمعات به سمت و سوی قوه قضائیه و مقابل نهادهای انقلابی بود، از امروز همگام با اصلاحطلبان، جوانان انقلابی را به تجمع و تحصن در برابر نهادهای زیر مجموعه رئیسی فرا میخوانند.
بنابراین همه باید هوشیار باشیم.
نقد دلسوزانه به تعبیر رهبر انقلاب، تنها زمانی معنا خواهد داشت که با ارائه راهکار و مطالبه منطقی و اخلاقی همراه باشد.
⚠️ باید مراقبت کنیم که در دام تخریب و تضعیف دولت حزباللهی به اسم مطالبات ملی و مطالبهگری انقلابی نیفتیم.
فراموش نکنید قرار نیست با آمدن دولت انقلابی، ایران بهشت برین شود، این معضلات و بحرانها در حوزههای گوناگون، یک شبه و یکساله و چهارساله پدید نیامده است که در مدت زمان مشابه برطرف شود. امید واهی و دلخوشی کاذب ایجاد نکنیم.
یادمان باشد مقصد لیبرالها و عدالتخواهان قلابی به یک نقطه میرسد و آن تضعیف نظام و تزریق این احساس به مردم است که نظام اسلامی هیچ دستاورد و کارآمدی نداشته و ندارد.
غر زدن و بهانهجویی و افزایش انتظارات و سهمخواهی زودهنگام، آفت دولت انقلابی است و همچون موریانهای پایههای اعتماد مردم را روز به روز خواهد خورد.
رئیسی، رئیس انقلابی است به شرط آنکه ما هم به عنوان یک شهروند منطقی و آحاد امت انقلابی وظایف خود را ایفا کرده و بصیرت و هوشیاری لازم را از دست ندهیم.
💠 حالا که رئیسی رئیس شد، نباید به خانههایمان برگردیم، بلکه باید دامن همت به کمر ببندیم تا اعتماد عمومی به نظام و دولت به خانههای مردم برگردد.
باید با ارائه پیشنهاد، طرح و بیان منطقی مشکلات، دولت جدید را یاری دهیم.
@Manahejj
🌀 سالروز ولادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء تهنیت باد
📌 پیشنهاد مطالعه:👇🏻
پیام امام خامنهای به کنگرهی علمی بینالمللی امام علیبنموسیالرضا علیهالسّلام
@Manahejj
🌀 ماجرای غمبار تشییع و دفن غریبانهی فاضل تونی
🖋 سید معزّالدین مهدوی
🔸 مهوش –خواننده و رقّاص معروف در کابارههای طهران– سفری با هیئت ارکستر خود به کرمانشاهان آمده بود. من او را آنجا دیدم. حرکات جلف و ناپسند میکرد که به دیوانگان شبیهتر بود. او بین کلاهمخملیهای طهران طرفداران فراوان داشت. اتومبیل او در تاریخ ۲۷ دیماه ۱۳۳۹ تصادف کرد و مشارٌإليها آناً جان داد. در ۱۳ بهمن ۱۳۳۹ نیز دانشمند معظّم، مرحوم شیخ محمّدحسین، معروف به فاضل تونی، استاد دانشگاه تهران، که اغلب فضلا و اساتید دانشگاه تهران افتخار شاگردی او را داشتند، دعوت حق را لبّيك گفته و به رحمت ایزدی پیوست.
🔹 شنیده شد برای تشییع جنازهی مهوش بیش از بیست هزار نفر جاهلها و کلاهمخملیها حاضر شده بودند. مخصوصاً در روز هفتهی او، در تكيهی ابن بابویه، به قدری جمعیّت ازدحام کرده بود که پلیس برای حفظ آرامش مجبور شده بود دخالت کند. و گفته شد: چندین ده هزار تومان میوه و پرتقال در این روز از طرف جاهلهای میدان امین السّلطان در سر قبر او توزیع شده است. ولی در تشییع جنازهی مرحوم فاضل تونی، جمعیّت به صد نفر هم نرسیده بود. چنانچه شاگردانی که استاد محقّقاً در ظرف پنجاه سال سکونت در طهران تربیت فرموده و به آنان فلسفه تعلیم کرده بود در تشییع جنازهی او حاضر میشدند، محقّقاً تشییع آبرومندی از او به عمل میآمد.
🔹 باری، این موضوع را واعظی در بالای منبر طرح، و مقایسه بین تشییع جنازهی این دو نفر کرد و از آن نتیجه گرفت که اخلاق عمومی تا این اندازه در اجتماع ایران، مخصوصاً در طهران، انحطاط یافته است، که برای رقّاصی چنان کنند و برای دانشمندی چنین. و بیان داشت که: اجتماع ما مریض است و فعلاً حالت بحرانی دارد و به هذیان گفتن افتاده است، و این رفتار و تشییع جنازهی رقّاصه با هزینهای گزاف، نتیجهی هذیان اخلاق اجتماعی در حالت بحران مرض است.
♨️ از غرائب اتّفاقات، روزی برای استعلام از تاریخ قطعی فوت این دونفر به آرشیو ادارهی روزنامهی اطّلاعات مراجعه کردم. جوانی که خود را مسعود حكمی معرّفی کرد، متصدّی آرشیو بود. از او دربارهی تاریخ فوت استاد فاضل تونی سؤال کردم. گفت: نمیدانم و گمان نکنم بتوانم از آرشیو اطّلاعات به شما اطّلاعاتی بدهم.
گفتم: فوت او و مرگ مهوش تقريباً در یک زمان و شاید به فاصلهی چند روزی بوده است. گفت: این راه حل شد! از روی تاریخ مرگ مهوش میتوانم تاریخ فوت استاد را نیز برای شما پیدا کنم و در دسترس شما بگذارم! دیدم در عجب اجتماعی فعلاً ما زندگی میکنیم که باید استاد بزرگواری چون فاضل تونی را به وسيلهی يك زن رقّاصه شناخت.
و متصدّیان ادارهی روزنامهی اطّلاعات گناهی ندارند. آنها هم عضو این جامعهاند و روزنامهی اطّلاعات هم برای همین جامعه است. بالجمله از روزنامهی اطّلاعات هردو خبر را پیدا کردم که تاریخ هردو را در فوق ذکر کردهام.
🔻 نکتهی قابل توجّه آنکه اطّلاعات روز سهشنبه ۲۸ دیماه ۱۳۳۹ هر صفحه که ۸ ستون کامل دارد، صفحهی ۲۲ خود را با خطوط درشت و ریز و عکسهای مختلف به مرگ مهوش اختصاص داده بود؛ و در همان روزنامه در روز شنبه پانزدهم بهمن ۱۳۳۹، در صفحهی ۲۱ فقط نصف ستون درباره فاضل مفضال، استاد بزرگوار، چند سطری نوشته بود!
📚 داستانهایی از پنجاه سال، ص۳۰۹ - ۳۱۰
#فاضل_تونی
#دینداری_قبل_و_بعد_انقلاب
@Manahejj
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 دو شرط رهبر انقلاب برای تزریق واکسن
1⃣ طبق نوبت
2⃣ واکسن ایرانی
🔻 به گفته دکتر مرندی، بزودی واکسن تماما ایرانی برکت، به امام خامنهای تزریق خواهد شد.
@HozeTwit
🌀 برکت و هیاهوی این ایام
🖋 علی مهدوی
🔸 چندی پیش شخصی تعریف میکرد کانال فروش داروهای گیاهی تأسیس کرده است؛ میگفت از آن روز، مراجعات زیادی به صفحه شخصیاش میشود درباره درمان بیماریهای مختلف!! و وقتی ابراز میکند صرفا فروشنده داروست نه طبیب، برخی حمل بر تواضع میکنند و اصرار بر گرفتن نسخه دارند.
🔹 حال فرض کنید اگر همین فرد بجای بیان حقیقت، مثل عدهای رو به نسخهپیچی بیماریها و و یا حتی ارائه تحلیل درباره ابعاد مختلف کرونا و واکسن میکرد چه فاجعهای میشد. یادمان باشد کم نیستند دکاندارانی که بدون هیچ تخصصی درباره واکسن، کرونا و مباحث مختلف، اظهار نظر میکنند.
🔹 سوگمندانهتر اینکه حتی خود را افقه و اعلم از ولایت فقیه میپندارند و در مورد تزریق واکسن ایرانی به امام خامنهای، انواع گمانهها و تهمتهایی نظیر نفوذ در دفتر معظم له و ... را بیان میکنند.
مراقب باشیم اسیر هیاهوها و فضاسازی برخی کانالدارهای پر مدعا نشویم. این جماعت تا دیروز دفاع و تمجید رهبری از افتخار بودن واکسن ایرانی را حمل بر تقیه و هزار توجیه میکردند؛ و امروز که عملا قرار است رهبری واکسن بزنند از رهبری جلوتر افتاده و باز تلاش میکنند واکسن ایرانی را تحقیر کنند.
♨️ همواره یکی از دغدغههای دلسوزان، ترور بیولوژیک و خدای نکرده ابتلای امام خامنهای به کرونا بوده است و اکنون قرار است با بهترین واکسن دنیا یعنی برکت -که بیش از ۹۳ درصد ایمنیزایی دارد- این دغدغه رفع شود.
#واکسن_ایرانی
@Manahejj
🌀 امام خامنهای دوز اول واکسن کرونای #برکت را دریافت کردند
📝 امام خامنهای: باید به واکسن ایرانی احترام بگذاریم
🔸 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (جمعه) دُز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند. این واکسن که محصول تلاش محققان و دانشمندان جوان ایرانی است به تازگی مجوز مصرف را با اتکا به دانش بومی دریافت کرد و ایران به یکی از ۶ کشور تولیدکننده واکسن کرونا در جهان تبدیل شد.
✅ امام خامنهای فرمودند:
باید به واکسن ایرانی احترام بگذاریم و از همه دانشمندان جوان، پر تلاش و فعال در تولید این واکسن و سایر مراکزی که در کشور مشغول تولید واکسن هستند، تشکر کنیم.
📌 مناهج:
برای سلامتی و طول عمر حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای دعاگو هستیم و انشاءالله تا ظهور حضرت حجت ارواحنا فداه پاینده و تندرست و سلامت باشند.
🇮🇷 مطیع رهبریم.
#واکسن
#واکسن_ایرانی
#برکت
@Manahejj
🌀 مرز انقلابیگری و انقلابینمایی
📝 صیانت از جایگاه امام جامعه
🖋 علی مهدوی
🔸 در ابتدای انقلاب همواره یکی از دغدغههای حضرت آیت الله خامنهای رفع شبهه کانالیزه بودن امام امت بود.
عدهای انقلابینما همواره سعی داشتند اهداف خود را پیش ببرند و وقتی با این سؤال مواجه میشدند که پس چرا حضرت امام چنین موضعی ندارند، با این پاسخ مخاطب را فریب میدادند که امام کانالیزه است!!
از همین رو حضرت آیت الله خامنهای تمام تلاش خود را برای رفع این شبهه از اذهان عمومی مردم بکار گرفتند؛ چراکه روند رشد و سرایت شبهه بسیار سریع است و ممکن است بعد از آنکه اذهان را آلوده کرد، مجالی برای پاسخ پیدا نشود.
🔻 امروز هم عدهای بگونهای ماجراجویانه علیه واکسن ایرانی صحبت میکنند که گویا بیت رهبری مملو از نفوذ و نفوذی است و امام جامعه فریب عدهای را خوردهاند و جانشان هم در خطر است!
امامی که همیشه با بالاترین سطح از مشاوران و کارشناسان در رشتههای مختلف و با جهتگیریهای متعارض در ارتباط بوده و هستند؛
امامی که همیشه انقلاب را در برابر دشمنان و منافقان و بدخواهان حفظ کردهاند؛
🔻 حال عدهای به بهانهی نگرانی برای جان امام، یک چهره ضعیف، سادهاندیش، کانالیزه و فریبخورده از ایشان ترسیم میکنند!!
بعد که مورد اعتراض اقشار مختلف امت حزب الله قرار میگیرند، میگویند ایشان نظر کارشناسان را پذیرفتهاند! اما کم حافظهتر از آن هستند که به یاد بیاورند خودشان قبلا ادعا کردند که طب سنتی مورد تاکید رهبر انقلاب هست و بارها ادعا کردند که رهبری با چهرههای شاخص طب در ارتباط هستند.
🔻 اینان حتی حاضر شدند نظام مقدس اسلامی را با دستگاه مأمون عباسی مقایسه کنند و رهبر مقتدر نظام اسلامی را گیر افتاده در چنگال نفوذیها معرفی کنند!
♨️ طبعا ذهن اکثر عوام هم از بیان ماجراجویانه، احساسی و هیجانانگیز وقایع خیلی استقبال میکند.
اینکه درباره واکسن ایرانی که به تعبیر رهبر انقلاب انحصار جهانی را شکسته و مایه افتخار ایران است گفته شود:
در راستای بزرگترین توطئه قرن است و قرار است با جان امام جامعه بازی شود و چندین لایه نفوذ به وجود آمده برای نابودی تمام هستی انقلاب!
این تحلیلهای تخیلی و توهمی قطعا بازدیدکننده و ضریبدهندهی بیشتری دارد.
طبعاً دروغهای گوبلزی هرچه بزرگتر باشد، باورپذیرتر است.
♨️ بماند که در عصر کرونا، برخی با همین بافتنیها برای خود نان و آب و شهرتی مهیا کردهاند و اگر فرداروزی کرونا با واکسیناسیون فراگیر واکسن ایرانی بیاثر شود، باید منتظر بود تا این جماعت انقلابینما، چیزهای دیگری را مستمسک بافتنیهای جدید خود قرار دهند!
🔹 اما بهترین پاسخ به این جماعت آن است که:
تا میتوانید امام جامعه را کانالیزه و فریبخورده و سادهاندیش معرفی کنید، تا میتوانید نظام مقدس اسلامی را با دستگاه اموی و عباسی مقایسه کنید و امام خامنهای را عنصر زیر دست دستگاه مأمون خطاب کنید، رهبر انقلاب را بیخبر از ادعاهای تخیلی خود معرفی کنید و ادعاهای قبلی خود مبنی بر حضور چهرههای طب سنتی در بیت رهبری را تکذیب کنید، کرونا را یک سرماخوردگی ساده و فریب قرن بنامید و کشتههای کرونا را آمارسازی خیالی دستگاه صهیونیسم جهانی بنامید و تا میتوانید ببافید و ببافید و خود را کارشناستر از کارشناسان و متخصصتر از متخصصان بنامید...
✅ اما بدانید با این ادعاها تشت رسواییتان افتاده و حنایتان نزد نیروهای انقلابی ديگر رنگی ندارد و امت حزب الله فرق انقلابیگری و انقلابینمایی را به درستی تشخیص میدهد.
#صیانت_از_امام
#واکسن_ایرانی
#افتخار_ایرانی
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 نشست ارتقای همکاریهای نخبگان حوزوی با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در حوزه تولید و زیربنایی
🎥 با حضور ۴۰ استاد نخبه حوزوی
🔹 هدف از این نشست بهرهمندی از ظرفیتهای حوزویان آشنا به مباحث تولیدی و زیربنایی در حیطه اظهار نظر کارشناسی از نظر دینی و فقهی در مرکز پژوهش است.
#حوزه_و_مجلس
#حوزه_و_قانونگذاری
@Manahejj
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 مجموعه رفتارها و اقدامات حضرت #آیت_الله_خامنه_ای در مواجهه با ویروس منحوس #کرونا از ابتدا تا الآن و بخصوص تزریق واکسن، از بارزترین تقابلهای عملی یک مرجع مذهبی با #تحجر و خط بطلانی بر ناسازگاری علم و دین است.
#باافتخار_ایرانی
@HozeTwit
🌀 ذخیره الهی برای فردای ایران و جهان اسلام
📝 سالروز ترور آیت الله العظمی خامنهای
🔹 فرداى همان روز بود که من تا سر حد مرگ رفتم و فضل خدا به برکت دعاى شما مردم من را برگرداند؛
✅ و من از همان لحظه احساس کردم که خدا از من توقع انجام خدمت بزرگى را دارد و خودم را آماده کردم.
🔹 آن روز البته حدس نمىزدم که این خدمت چیست، اما یقین داشتم که باید آمادهى برداشتن بارهاى سنگینى براى او و براى این انقلاب و در خدمت شما مردم باشم.
#ذخیره_الهی
#امام_جامعه
#امام_حوزه
@Manahejj
#یادداشت_مهمان
🌀 مجمع نمایندگان طلاب در آستانه یک آزمون دیگر
🖋 محمد رضا مسعودی
🔸 تیرماه ۱۳۶۸ یادآور یک اتفاق بزرگ است. در آن روزها و به دنبال صدور منشور روحانیت از سوی امام امت، اولین دوره مجمع نمایندگان طلاب بهطور رسمی آغاز به کارکرد.
نهادی متکی به آراء طلاب که باهدف پیگیری و حلوفصل دغدغههای صنفی حوزه و روحانیت شکلگرفته است.
حالا از آن روزها ۳۲ سال میگذرد و اکنون فصل انتخابی دیگر فرارسیده است.
بنا به گزارش سایت رسمی مجمع، قرار است انتخابات هیئترئیسه سال چهارم از دوره هشتم در روز چهارشنبه نهم تیرماه برگزار شود.
🔹 نگاهی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدارهای مختلف با نمایندگان طلاب نشان میدهد که عنصر تحول و تبیین گسترده ازجمله رسالتهای اساسی اعضای مجمع است و البته قضاوت درباره اینکه مجمع در طول ۳۲ سال چه میزان خود را با معیارهای رهبر فرزانه انقلاب تطبیق داده و رو بهسوی تحول رفته است در این فرصت نمیگنجد.
🔹 آنچه مهم است اینکه مجمع نمایندگان در دوره هشتم و بهویژه یک سال اخیر رو به بهبود نسبی حرکت کرده است و تا حدی توانسته جایگاه خودش را رشد بدهد. البته این به معنای عملکرد مطلوب و قابل دفاع تمامعیار نیست اما نمره مردودی نیز ندارد.
❓بر این اساس چند سؤال به ذهن میرسد:
1️⃣ آیا نمایندگان در آخرین سال از دوره هشتم مانند سال گذشته به جوانترها اعتماد میکنند و نمایندگان جوان را به کرسی هیئترئیسه میرسانند؟
2️⃣ ترکیب جدید هیئترئیسه برای افزایش مشارکت طلاب در انتخابات دوره نهم که اواخر سال جاری برگزار میشود چه برنامهای را پیریزی خواهد کرد؟
3️⃣ طرح عملیاتی رئیس و سایر اعضای هیئترئیسه جدید برای تقویت درونی مجمع _ که از مطالبات رهبر انقلاب بوده است_ و گسترش تفکر انقلابی چیست؟
4️⃣ هیئترئیسه منتخب برای استفاده از ظرفیت دولت سیزدهم در راستای حل مشکلات مردم توانمند خواهد بود؟
♨️ نمایندگان طلاب در روز چهارشنبه آزمون بزرگی را رقم خواهند زد. نتیجه این آزمون هنگامی مطلوب است که فرمان هدایت مجمع در آخرین سال از دوره هشتم را کسانی در دست بگیرند که باوری عمیق و قلبی، به جوانان داشته باشند و به آنها اعتماد کنند.
🔹 همچنین در مدت باقیمانده برای پیشبرد کار ویژههای مجمع وقت کافی بگذارند و بهاصطلاح ابوالمشاغل نباشند و مهمتر از همه آن که نخواهند از این جایگاه بهعنوان سکوی پرش سوءاستفاده کنند؛ بلکه طوری رفتار کنند تا عنصر اعتماد نمایندگان و بدنه طلاب را برای تقویت مجمع هزینه کنند و کاری کنند که مجمع به معنای واقعی کلمه پناهگاه طلاب و فضلا باشد.
#مجمع_نمایندگان
#آزمون_دیگر
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 جان ایران
🎥 جانباز انقلاب
@Manahejj
🌀 حوزه و نیروسازی برای نظام
📝 گزینههای ریاست آتی قوه قضاییه!
🖋 علی مهدوی
🔸 با انتخاب آیت الله رییسی به عنوان رییس قوه مجریه، مجددا بحث درباره گزینههای ریاست قوه قضاییه بالا گرفت.
➖ برخی از افرادی که مطرح میشدند صبغه کاملا علمی و اجتهادی در حوزه علمیه داشتند؛
➖ برخی علاوه بر برخورداری از چهره نسبتاً علمی در حوزههای علمیه، در مدیریت و ساختارسازی هم مشهورند اما قاطعیت کافی در برخورد با نورچشمیها را عملا ندارند.
➖ برخی هم به ظاهر به اجتهاد علمی در حوزهها شناخته نشدهاند اما سوابق مدیریتی جدی و حتی سوابق علمی قابل قبولی دارند.
✅ حال نظام اسلامی باید تصمیمگیری میکرد که کدامیک گزینه بهتری برای تکیه زدن بر مسند ریاست قوه قضاییه است. به علاوه اینکه کارنامه تقریبا دو و نیم سالهی آیت الله رییسی و سند تحول ق.ق توقعات مردم و حتی خواص را از گزینه جایگزین وی بالا برده است.
🔹 با توجه به این ملاکها، شایسته است نگاهی به افرادی که در رأس ق.ق بودهاند داشته باشیم:
مرحوم آیت الله موسوی اردبیلی، فقیه مجاهد و انقلابی آیت الله محمد یزدی، نابغه علمی و شاگرد شهید صدر مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی و آیت الله آملی لاریجانی همگی از بزرگان علمی و فقهای تربیتیافته در حوزههای علمیه بودند.
این بزرگواران گرچه به نوعی به اتقان علمی ق.ق کمکهای شایسته و در خور تقدیری داشتند؛ اما گاهی اختلالات و کندیها در مراحل دادرسی و تعیین تکلیف حجم بزرگی از پروندهها نیز دیده میشد که مردم را آزار میداد.
اختلالاتی که صرفا با قوه فقهی و علمی حلشدنی نبودند؛ بلکه نیاز به مدیریت قوی و شناخت دقیق از دالانهای کوچک و بزرگ ق.ق داشت.
🔹 بر همین اساس است که میبینیم آیت الله رییسی امثال طبریها را به خوبی در ق.ق محاکمه میکند؛ اما فساد و رخنه وی برای آیت الله آملی لاریجانی احراز نمیشود و متأسفانه برخی به جفا بگونهای قلمفرسایی کردند که گویی آقای آملی از فساد وی مطلع بوده است و چشمپوشی کرده است.
❓به سوال اصلی این یادداشت برگردیم؛ نظام اسلامی برای گزینه ریاست ق.ق سراغ چه شخصیتی باید برود؟
اگر حوزههای علمیه در نگاهی تک بعدی فقط فقیه پرورانده باشند؛ فقیهی که توان مدیریتی لازم برای تصدی مسئولیتها را نداشته باشد، تکلیف نظام اسلامی چیست؟
♨️ اینجاست که نظام اسلامی دست مطالبهاش به سوی حوزههای علمیه دراز است و شورای عالی حوزههای علمیه باید تبیین کند دقیقا برای پرورش فقیهانی که قدرت مدیریتی داشته باشند چه برنامهای داشته و چه محصول نیروی انسانی و خروجی مناسبی برای عرضه در این زمینه دارد.
🔹 امروز یا فردا گزینه موجود از بین گزینههای احتمالی برای قوه قضائیه معرفی میشود،
اما این مسئله در حوزههای علمیه به قوت خود باقی هست که حوزه علمیه چرا به یک مرکز شبه دانشگاهی تبدیل شده که عدهای در آن صرفا تحصیل میکنند و مهارتهای مدیریتی متناسب با نیازهای نظام در حوزههای گوناگون مسئولیتی را فرا نمیگیرند؟
❓ چرا حوزه علمیه فقط محصل و طلبه تربیت میکند ولی امام جمعه تربیت نمیکند، نماینده ولی فقیه و مدیر ولایی برای نهادها و سازمانها تربیت نمیکند، کارشناسان ارزیابی و تشخیص صلاحیت دینی مدیران و قوانین و مقررات کشور تربیت نمیکند، اغلب قضات روحانی دادگاهها را چرا مراکز دیگر تربیت میکنند، چرا برای تربیت مبلغین بینالملل که وظیفه ذاتی حوزه است، برنامهای برای طلاب محصل حوزه مشاهده نمیشود، چرا برای تربیت مدیران و رؤسای نهادهای دینی و تبلیغی رسمی کشور برنامهای در حوزههای علمیه مشاهده نمیگردد و دهها سؤال مشابه در این زمینه...
🔹 البته این سؤالات به معنای زیر سوال بردن دستاوردهای عظیم و گاها بی نظیر حوزه در طول سالیان پس از انقلاب اسلامی نیست و به سبک عدالتخواهان عجول و تحولخواهان انحرافی به دنبال تخطئه کلیت نظام حوزههای علمیه نیستیم؛ بلکه دغدغه مدیرسازی و نیروپروری برای نهادها و دستگاههای نظام اسلامی از دغدغههای مهم رهبر انقلاب در طول سالیان طولانی بوده است که اقدامات گسترده و سازمان یافتهای برای تحقق آن تا بحال صورت نگرفته است، هرچند شاهد حرکات چریکی و تحرکات موردی در این عرصه نیز بودهایم.
📩 در پایان خوانندگان محترم نظر بدهند که راهکارهای تحقق بخشیدن به این دغدغه رهبر معظم انقلاب چیست؟
چگونه حوزههای علمیه میتواند به تربیت نیرو و مدیرسازی برای مناصب نظام اسلامی بپردازد؟
آفات و آسیبهای روشهای موردی کنونی چه بوده است؟
#نیروسازی
#تربیت_نیرو
#حوزه_و_نظام
@Manahejj
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #کلام_امام | بهشتی با مردم بود
🔻ارزش آقای رجایی، ارزش آقای باهنر، ارزش آقای بهشتی و ارزش این ائمه جمعهٔ مظلوم ما به این نبود که یک دستگاهی دارد، ارزششان به این بود که «خودی» بودند، با مردم بودند، برای مردم خدمت می کردند... ۱۳۶۱/۰۶/۰۷
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۴:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48174
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 خواب آیتالله جوادی آملی درباره شهید بهشتی
🔹 عصری میخواستم استراحت کنم، در آن استراحت (خواب) دیدم که مرحوم شهید بهشتی دارند میروند، با یک لباس فاخری. عرض کردم: کجا؟ با انگشتشان اشاره کردند، یک قصر مجللی روبرو بود...
🌐 حوزهنیوز
#شهید_بهشتی
@Manahejj
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 تخفیف ویژه نرم افزارهای نور تا پایان هفته
1⃣ دانشنامه فضائل اهل بیت علیهمالسلام در منابع اهل سنت
ارائه درختواره «فضائل و مناقب اهلبیت(علیهمالسلام)» با بیش از ۲۳۰۰ موضوع و اتصال آن به ۳۳ عنوان «کتاب فضایل و مناقب» از مهمترین منابع روایی و تفسیری اهلسنّت در ۱۴۱ جلد، با قابلیت ارتباط بین متن و موضوع
💳 خرید با تخفیف ویژه:
noorshop.ir/fa/product/15772
2⃣ جامع اصول فقه
متن ۴۱۰ عنوان کتاب به زبان #فارسی و #عربی در ۹۱۴ جلد از ۲۴۰ مؤلف، در موضوع اصول فقه
💳 خرید با تخفیف ویژه:
noorshop.ir/fa/product/6389
3⃣ پژوهیار ۲
مجموعه سازی، سازمان دهی، استناد دهی و تنظیم کتابنامه به صورت ماشینی، قابلیت نصب و استفاده مستقل از مرورگر و ...
💳 خرید با تخفیف ویژه:
noorshop.ir/fa/product/14436
#نرم_افزار_نور
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 نماهنگ "فرزند ایمان"
🎥 اولین گروه سرود فرزندان طلاب
🔹 تولید شده توسط گروه سرود و تواشیح محراب
💠 با حمایت معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه
#فرزندان_طلاب
@Manahejj
🌀 کسب اجازه آیتالله رئیسی از رهبر انقلاب برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید
📝 رییس قوه قضائیه در نامهای به رهبر معظم انقلاب اسلامی اجازه خواست تا در زمان باقیمانده تا آغاز به کار دولت جدید، بر تمهید مقدمات استقرار دولت سیزدهم متمرکز شود
🔹 آیت الله سید ابراهیم رئیسی در نامه ای به حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با تشکر از اعتماد، حمایتها و راهنماییهای ایشان در دوره مسئولیت خود در دستگاه قضایی و همچنین الطاف ویژه مقام معظم رهبری نسبت به عملکرد دو سال گذشته قوه قضائیه در دیدار اخیر با مسئولان این قوه، با اشاره به اهمیت امور دولت آینده و فرصت زمانی محدود برای تمهید مقدمات استقرار دولت، از ایشان درخواست کرد در صورت صلاحدید اجازه فرمایند در فرصت باقیمانده، در تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید متمرکز شده و ایشان درباره ریاست قوه قضائیه، به نحو صلاحدید اتخاذ تصمیم فرمایند.
@Manahejj
🌀 تیتر صفحه اول خبرگزاری فارس
📝 طلاب هم باید مثل مردم دنبال کار باشند
🔹 نظرات متفاوت کاربران درباره معیشت طلاب + پیشنهادهای فارس!
👇🏻👇🏻👇🏻
fna.ir/2fgtl
📌 پ.ن:
وقتی در خود حوزه این موضوع حل نشده، توقعی از مردم و رسانههای غیر حوزوی نیست.
@Manahejj