eitaa logo
روزمرِگی های من و مامان
60.3هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
4 فایل
🫶آغوش مادرانه‌ام برایت گستره است🫶 با روزمرگی‌های مادرانه👩‍👧‍👦 آموزش دستپخت مادرانه🍛🍲 آموزش‌ها و سرگرمی ارتباط با من: 🧕 @ghorbani_29 تبلیغات: 🤳 https://eitaa.com/joinchat/520225055Cabc0a1c423
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸پاسخ مشاور👇 سلام و احترام دوست عزیز کاملا طبیعی است که در شرایط سنی حساسی که ایشون به حضور همزمان پدر و مادر در زندگیشون و دیدن صمیمیت و محبت بین والدینش احتیاج داشته خواه یا ناخواه گرفته شده (دیدن رابطه خوب و صمیمی بین والدین در تربیت و گذراندن بحرانی ترین سن کودک که همان نوجوانی است بسیار مهم و اثر گذار است) دوست عزیز پیشنهاد من بشما اینست که فعلا تمام تلاش و تمرکز خودرا روی ساختن مجدد رابطه با نوجوانتان بگذارید.به این معنی که باید تلاش کنید حس امنیت از دست رفته را در ذهن ایشان بوجود اورید. نوجوانان همیشه ترس از دست دادن را با پرخاش و بهانه گیری های مختلف بروز میدهند چون یکبار پسر شما این تجربه را داشته است حتما باید شما تلاش بیشتری انجام دهید . همیشه و در همه حال نقاط قوت رفتاری و ظاهری ایشان را بیان کنید. خیلی واضح و روشن بشما عرض میکنم که الان وقت تربیت ایشان نیست زیرا الان ایشان بیش تر از همه فقط به حس امنیت نیاز دارند نه گلایه و سرزنش. همراهی در همه زمینه ها با ایشان میتواند این حس امنیت را برای ایشان فراهم کند. انشاالله در صورت تمایل در جلسات خصوصی نکات دقیق تر و جزئی تری خدمتتان ارائه میشود. الخیرفی ما وقع موفق باشید خانی حسینی جهت مشاوره تلفنی با خانم خانی حسینی👇 @takfatemehkhanihossini
. زندگی زیباتر میشه، گاهی با ندیدن و نشنیدن گاهی با ی گذشت کوچولو گاهی با بی خیالی به همین سادگی!👌 سلام صبح بخیر🌿⚘️ ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
سلام واحترام دوستان گرامی امروز با مطالب 🍃 مطبخ 🌲زندگی بی دغدغه 🌴پاسخ به سوال آشپزی 🌱ارسالی و.....در خدمت شما هستیم
سلام خانم قربانی من امروز هوس کردم خورشت کرفس درست کنم ولی خب گوشت خورشتیم تموم شده حالا چجوری بدون گوشت خورشتی درست کنم🤔 یه سوال دیگه از گوشت چرخ شده میتونم گردالی کنم باهاش درست کنم پاسخ : عزیزم حتما نباید باگوشت درست کنید الان انواع خورشت ها رو میشه با مرغ هم درست کرد اتفاقا خورشت کرفس بنظرم با مرغ خوش طعم تر میشه با گوشت چرخ کرده خیر ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
برای یه ناهار خوشمزه، استانبولی می‌تواند گزینه‌ای بی‌نظیر باشد. این غذا نه‌ تنها در زمره انواع غذای سریع با مرغ قرار می‌گیرد که بسیار ارزان و اقتصادی نیز هست. برای تهیه آن، شما به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:سینه مرغ ۱ عدد درشت برنج ۲ پیمانه پیاز ۲ عدد سیب‌زمینی ۱ عدد متوسط گوجه‌فرنگی ۴ عدد رب ۱ قاشق غذاخوری ادویه و روغن به میزان لازم برنج را خیس کرده و کنار بگذارید. سپس مرغ را در قابلمه‌ای پرازآب قرار دهید، نمک و زردچوبه و پیاز اضافه کنید و بگذارید کاملاً بپزد. بعد از آنکه پخت، آن را ریش‌ریش کنید. حال در یک ظرف دیگر سیب‌زمینی را نگینی کرده و سرخ کنید، سپس خارج کنید. پیاز را خلالی کنید و در همان ظرف سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. حال مجدداً سیب‌زمینی را داخل ظرف برگردانید و مرغ ریش شده و رب و ادویه و گوجه رنده‌شده را نیز اضافه کنید. کمی تفت دهید تا آب اضافه تبخیر شود. حال برنج را به همان ظرف اضافه کنید. همه مواد را خوب زیرورو کنید. بگذارید که برنج جوش بیاید و آبش کشیده شود. سپس در ظرف را ببندید تا دم بکشد. این هم یک غذای ساده و فوری ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
هدایت شده از علیرضا زادبر
انتقادها به حسین دارابی https://eitaa.com/Politicalhistory
آنچه را که دارید، دوباره نخرید. شاید این موضوع بدیهی به نظر برسد، اما هم اکنون بسیاری از این اقلام در  منزل شما هست و شما هیچ اطلاعی از وجودشان ندارید. مخصوصا اگر کسی باشید که به انباشتن وسایل علاقمند باشید. بنابراین، قبل از اینکه به  خرید بروید، توجه کنید که آیا ان شی بخصوص را در منزل دارید یا خیر.  پشت یخچال، کابینت ها و گنجه ها، جاهایی است که ممکن است شروع  خوبی برای بررسی باشند. همیشه لیستی از وسایل کم مصرف خود تهیه کنید و مشخص نمایید که  آنها را کجا گذاشته اید. بدین ترتیب شما می توانید با آگاهی از آنچه که در  منزل دارید، از خرید آن صرف نظر کرده سبب حفظ پول خود شوید یک فهرست ساده ی غذایی کافی است. هنگام پذیرایی از مهمان هایتان، نیازی نیست که دستپاچه شوید و یا در تهیه انواع غذا و دسر زیاده روی کنید. افراط در پذیرایی این قید و بند را برای  میهمان ایجاد می کند، که لطف میزبان را جبران کند. بنابراین به کیفیت آنچه  پذیرایی می کنید توجه نمایید، نه به کمیت و مقدار آن. این کار هم سبب  قناعت در وقت و سرمایه ی شما می شود و هم موجب احساس راحتی و  آسودگی مهمان شما🌿🌱⚘️ ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
از پیاده روی همسر من از سالها پیش یه خاطره میگه از اون موقع که انقدرررر زائر اربعین تو مسیر مشایه نبود چه برسه به مسیر علما که هر کسی نمیشناسه اون مسیر و از اونجا نمیرفته ۱۵ سال پیش، میگه ما از راه مسیر العلما رفتیم پشت نخلستونها، علما و اولیا مسیر نجف کربلا رو از اونجا میرفتن که الان هم به همین نام مسیر العلما میشناسن ،میگه یه ایرانی هم نبود رفتیم مردی اومد مارو اورد خونش برا استراحت و خواب ویه ساعت بعد در خونش به شدت کوبیده شد درو باز کردن و سرو صدا بالا گرفت و دعوا گرفت رفتیم حیاطشون اون مرد تازه وارد میگفت که اینا باید خونه ما بیان استراحت صاحب خانه قسم میخورد هرگز نمیدم میگفت کم موند به کتک کاری برسه و جمع شدن مردم و بعد صاحب خونه ای که منزلش بودیم کوتاه اومد و نشست به شدت گریه میکرد 🥺پرسیدیم چی شده گفتن که گویا اونی که گریه میکنه پسرش سالها پیش پسر این یکی رو کشته تو یه دعوا و زندان منتظر اعدام و این دو تا پدرای اون دو پسر هستن اونی که پسرش کشته شده یعنی بابای مقتول امشب زائری پیدا نکرده ببره خونش فهمیده که شما اومدین خونه این بابای قاتل پسرش،گفته به شرطی از خون پسرت میگذرم که این مهمونات برا من باشن که اول دعوا کردن بعد رضایت داد میگه گریه ای میکرددددد صاحب خانه و اون مرد هم به شرط مهمان رفتن ما از خون پسرش گذشت عجیببببب حرمت زائر میدونن و این فلسفه اش بین عراقی ها جا افتاده سالهاست اذوقه جمع میکنن طول سال فقط برای ده روز اربعین 🥺🥺🥺 اینم خاطره همسرم از مشایه ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
آن که امروز را از دست می‌دهد فردا را نخواهد یافت هیچ روزی از امروز با ارزش‌ تر نیست🤍🌿 سلام صبح بخیر🌸🌿🌸 ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
پاسخ به سوال آشپزی چرا غذای بعضی ها خوشمزه میشه ولی برا بعضیها خوشمزه نمیشه ؟؟؟؟؟ چون 👇 اولین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، تهیه مواد اولیه تازه است. مواد اولیه نقش اصلی در خوشمزه‌تر شدن غذا دارند و اگر تازه و سالم باشند، به غذا عطر و طعم بهتری می‌دهند. سعی کنید گوشت، سبزیجات، لبنیات و … را به صورت تازه تهیه نمایید و مدت زیادی آن‌ها را در یخچال یا فریزر نگه ندارید. برای درست کردن غذا وقت بگذارید و زمان کافی اختصاص دهید. آشپزی یک هنر ارزشمند است. انتظار نداشته باشید که با عجله بتوانید نتیجه خوبی از کار خود بگیرید. هر غذا فرآیند پخت مخصوص به خود را دارد. گاهی لازم است مواد غذایی را از قبل خیس کنید. ✍️کانال روزمرگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
طرز تهیه شفته اراکی👇
طرز تهیه شفته یا کوفته اراکی خوشمزه مواد لازم:👇 گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد سبزی معطر ( ترخون، مرزه، شوید و نعناع): به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری آرد: ۲ قاشق غذاخوری شکر و سرکه: به مقدار لازم طرز تهیه:👇 ابتدایکی از پیازها را پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس آب پیاز را بگیرید. آب پیاز را دور نریزید. هویج را پوست بگیرید و آن را هم رنده کنید. بعد از این که پیاز و هویج را رنده کردید، در یک کاسه گوشت چرخ کرده را با هویج، پیاز و سبزی‌های معطر خرد شده ترکیب کنید. مقداری آرد نخودچی و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. وخوب با هم ترکیب کنید. سپس مواد را خوب ورز دهید تا کاملاً یکدست شوند. ورز دادن صحیح و اصولی مواد کوفته موجب می‌شود تا کوفته کاملاً منسجم شود و موقع پخت باز نشود. مقداری از مواد کوفته را بردارید و با دست آن را به صورت کوفته‌هایی در سایز متوسط حالت دهید. موقع درست کردن کوفته‌ها دست‌تان را با آب پیازی که نگه داشته بودید خیس کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس کوفته‌ها را داخل ماهیتابه بیندازید و در روغن سرخ کنید. آماده کردن سس: برای این کار ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازها را همراه با مقداری فلفل سیاه و زردچوبه در روغن تفت دهید. بعد از این که پیازها سبک شدند، رب گوجه فرنگی را به آن‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شده و رنگ آن باز شود. حاال نوبت اضافه کردن آرد به مواد سس کوفته است. آرد را همراه با سایر مواد تفت دهید و در ادامه مقداری سبزی معطر به آن اضافه کنید و ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب جوش داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد کوفته‌ها را داخل سس بگذارید. مقداری سرکه، شکر و آبلیمو به آن بزنید و اجازه دهید سس برای حدود نیم ساعت غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن سس می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید و شفته اراکی خوشمزه خانگی‌تان را با نان یا همراه با برنج چلو میل کنید. ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb