eitaa logo
روزمرِگی های من و مامان
57هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
4 فایل
🫶آغوش مادرانه‌ام برایت گستره است🫶 با روزمرگی‌های مادرانه👩‍👧‍👦 آموزش دستپخت مادرانه🍛🍲 آموزش‌ها و سرگرمی ارتباط با من: 🧕 @ghorbani_29 تبلیغات: 🤳 https://eitaa.com/joinchat/520225055Cabc0a1c423
مشاهده در ایتا
دانلود
ساده زندگی کن، سخاوتمندانه دوست داشته باش، بطور عمیق اهمیت بده، محبت آمیز صحبت کن و بقیه شو به خدا بسپار ..🌸 سلام صبح بخیر⚘️🍃⚘️ ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
سلام واحترام دوستان گرامی امروز با مطالب 🍃 مطبخ 🪴من خدای خودم را دوست دارم 🌲فرزندانه 🌱ارسالی 🍁تیکه کتاب و.....در خدمت شما هستیم
طرز تهیه دلمه برگ مو ارسالی 👇
طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار ارسالی از دوست عزیزمون با تمام جزئیات👇 مواد لازم دلمه : به مقدار لازم برگ مو تازه۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده۱٫۵ پیمانه لپه پخته شده۳ پیمانه برنج نیم دانه۳ عددپیاز نگینی شده روغن به مقدار لازم ادویه (نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز، زردچوبه)۱ قاشق غذاخوری رب انار۴ پیمانه سبزی دلمه ابن گزینه اختیاری است: (چند عدد گوجه سبز در صورت داشتن اگر نداشتید دو قاشق آلوچه ملس یا رب آلوچه ملس ) مواد لازم برای تهیه سس: ۳ قاشق غذا‌خوری رب انار ملس یا ترش ۲ پیمانه آب نصف پیمانه روغن به میزان لازم شکر سبزی دلمه از چه ترکیباتی تشکیل شده است؟ برای تهیه سبزی دلمه می‌توانید مقدار متناسبی از جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون، شوید، نعنا و پیازچه را با هم خرد کنید ولی اگر مقدار گشنیز کمی بیشتر باشد، عطر و طعم دلمه شما بهتر خواهد بود در مرحله اول از طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار باید ابتدا مواد لازم برای قرار دادن داخل برگ مو را پخته، با یکدیگر ترکیب و آماده نمایید. پس بهتر است با لپه شروع کنید. لپه را از قبل خیس کرده و بپزید. هنگام پخت لپه حتما کف روی آن را جدا کنید و پس از پخت شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید تا به طور کامل خنک شود. حالا به سراغ سبزی‌ها بروید. سبزی های منتخب خود را با یک دستگاه غذاساز یا چاقوی تیز کاملاً خرد کرده و آن‌ها را نیز کنار بگذارید. حالا نوبت برنج است. ولی دقت داشته باشید که برنج شما نباید به طور کامل پخته شود. برای تهیه برنج مناسب جهت استفاده در دلمه برگ مو با رب انار ابتدا برنج را خوب بشویید و در یک قابلمه مقداری آب جوش و نمک بریزید. سپس برنج شسته شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس آن را آبکش کنید و دقت داشته باشید که هنگام آبکش کردن مغز برنج همچنان باید سفت باشد. حالا که بخش اصلی مواد اولیه شما آماده شده است می‌توانید به سراغ گوشت ها بروید. ابتدا یک ماهیتابه را روی شعله گاز قرار داده و کف آن را چرب کنید. پیاز هایی که به صورت نگینی خرد شده اند را داخل تابه بریزید، پیاز ها را تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه نمایید و آن‌ها را در کنار یک دیگر تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند. حالا باید نمک، فلفل و زردچوبه یا هر نوع ادویه دیگری که دوست دارید را اضافه نمایید. بعد از اینکه گوشت پخته شد، لپه پخته شده و برنج را نیز به آن اضافه نموده و شعله زیر گاز را خاموش کنید. ترکیبات موجود را با یکدیگر مخلوط نموده و اجازه دهید خنک شوند. پس از خنک شدن ترکیبات آن‌ها را با دست ورز دهید و هنگام ورز دادن، سبزی های خرد شده را نیز به آرامی اضافه نمایید.در تهیه دلمه برگ مو با رب انار، اضافه کردن رب انار باعث می‌شود که طعم ملس و خوبی به دلمه ها داده شود پس اگر به این طعم علاقه دارید در همین مرحله یک الی دو قاشق غذاخوری رب انار را نیز به مواد آماده شده اضافه کرده و مجددا آن‌ها را ورز دهید. با انجام مراحل فوق مواد دلمه شما آماده است و حالا باید به سراغ آماده کردن برگ‌های انگور و همچنین سس دلمه بروید.برگ‌های انگور مناسب برای تهیه دلمه برگ مو با رب انار را از قبل آماده نموده و خوب بشویید. سعی کنید برگ‌های سبز و تازه را انتخاب نموده و از مصرف برگ‌هایی که خیلی پررنگ و یا پاره هستند خودداری نمایید. حالا در یک قابلمه با ابعاد بزرگ مقداری آب و نمک بریزید و صبر کنید تا بجوشد. سپس برگ ها را درون قابلمه قرار داده و اجازه دهید چند دقیقه در این شرایط بمانند تا جایی که رنگ برگ‌ها کمی عوض شود. نهایت ۵ دقیقه جوشیدن برای آماده شدن برگ‌ها کافیست. اگر زیاد آن‌ها را بجوشانید مقاومت خود را از دست می‌دهند و هنگام پیچیدن دلمه پاره می‌شوند.برای تهیه دلمه برگ مو با رب انار بعد از آنکه برگ‌ها جوشیدند، آن‌ها را آبکش کنید و دم انتهایی برگ را بچینید. این کار را با یک چاقو یا قیچی انجام دهید و از کشیدن دمبرگ با دست خودداری کنید چرا که ممکن است کل برگ پاره شود. این برگ های جوشیده شده قابل نگهداری در فریزر هم هستند، یعنی می‌توانید آن‌ها را برای پخت دلمه های بعدی در فریزر نگهداری کنید و فقط قبل از مصرف آن‌ها را یخ زدایی نمایید. حتی می‌توان دلمه‌های آماده را نیز در فریزر قرار داد و هنگام مصرف آن‌ها را گرم کرد.حالا نوبت به پیچیدن دلمه ها و پخت آن‌ها می‌رسد. روش‌ها و متدهای مختلفی برای پیچیدن دلمه وجود دارد شما با توجه به سلیقه و توانایی خودتان می‌توانید مواد دلمه را درون برگ مو پیچیده و آن‌ها را کنار بگذارید تا همگی آماده پخته شدن در قابلمه باشند. ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
نکته: ریشه و مویرگ های ،برگ ها حتما باید داخل کار باشه این کار هم باعث میشه دلمه هاتون شکل زیباتری داشته باشه و سطح کاملا صیغلی به نظر بیاد و براق و هم از باز شدن دلمه ها هنگام پخت جلوگیری میکنه
یاد شبهای هیات بخیر 😭 توی غم و اندوه و عزاداری اون شبها ولی یه دل خوشی داشتیم اون هم چایی آخر روضه بود از چای روضه هیچوقت نگذرید جدای طعم دل نشین شفا هم هست😭 ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
توضیحات دوست عزیزمون در پاسخ به سوال یکی از اعضای محترم کانال در مورد سفر اربعین ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
♡ به فرزندانتان اجازه بدهید تصمیم‌های مالی بگیرند. آنها با اشتباه‌های کوچک در موقعیت‌های کنترل‌ شده، چیزهای زیادی یاد می‌گیرند. فرزندان ما باید بدانند چه وقت و چگونه پول‌شان را خرج کنند. شرایط و قوانین را برای آنها مشخص کنید. مثلا اگر به آنها پولِ توجیبی هفتگی می‌دهیم، باید بدانند این پول برای تمام هفته است و تا هفته‌ی آینده پرداخت دیگری وجود نخواهد داشت، حتی اگر پول‌شان زودتر از موعد تمام شود. آنها را به پس‌انداز برای هدف‌های بلندمدت مانند هزینه‌ی اردوی پایان مدرسه یا هدف‌های کوتاه‌مدت مثل خرید اسباب‌بازی موردِ‌ علاقه تشویق کنید. به آنها بیاموزید پول‌های دریافتی‌شان را برای هزینه در موارد گوناگون تقسیم‌بندی کنند؛ مثلا ۳۰ درصد برای پس‌اندازهای بلندمدت، ۳۰ درصد برای پس‌اندازهای کوتاه‌مدت، ۳۰ درصد برای تفریح و ۱۰ درصد برای باقی هزینه‌ها. با این کار کودک متوجه بیشتر شدن هر روزه‌ی پولش (یا کم شدن آن) می‌شود.  ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
درس_امروز حتی لحظه ای نباید فراموش کرد که برای خدا همه چیز ممکن است 🤍 ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
🍃ازکتاب مثل نهنگ نفس تازه می کنم👇
علی روی دستم خواب است به سایه های درهم پشت پرده نگاه میکنم اسمان مثل زنی ،خشمگین شلاق بارانی اش را به سر و صورت زمین میکوبد. شاید آسمان هم مثل من از دست خودش عصبانی است تمام طول شب به این فکر کردم که باید پاسخگوی چه اتهامی .باشم به امیریل چه بگویم؟ اگر یک بی نظمی یا سهل انگاری از طرف من دردسر بزرگی درست کرده باشد، چه؟ درباره من چه فکری می کند؟ نه، من توی کار همیشه دقیق تر هستم. اصلاً امیریل توی محیط کار، من را شناخت. شاید هم نشناخت دید که من هر سال نمایشگاه عکاسی را در راهروهای دانشگاه برگزار میکنم اما نمی دانست عکاس اهل یک جا نشستن نیست. دید که شب شعری نیست که من را دعوت نکنند، اما نمی دانست شاعر سربه هواست. کلید را پشت در جا میگذارد غذایش می سوزد. علی در خواب شبیه روز اول آفرینش است همان قدر رؤیایی همان قدر نورانی و وقتی بیدار می شود، مثل همه آدمهایی است که یک روز بیدار میشوند و واقعیت زندگی محکم توی صورتشان می خورد، همان قدر بی قرار و ناراحت نزدیک نماز صبح ) است. امیدوارم روی زمین چند دقیقه ای بخوابد تازگی ها یاد گرفته ام راه بروم و به علی شیر بدهم. اگر هم نخوابد لااقل جیغ نمی کشد کمتر هم به پشتم فشار می آید. راهی جز حرف زدن با امیریل ندارم وضو میگیرم کلمه ها هی میآیند و مثل آونگ در حرکت اند: قضایی ،حقوقی ،پاسخ ،نظارت بازرسی .... نمی فهمم ماجرا چیست صدای اذانی را از دور میشنوم چادرم را سر میکنم علی به بغل، سینی چای را کنار امیریل میگذارم امیریل خوشحال میگوید: به بها خیلی وقته چای دوتایی نزدیم به بدن توی ذهنم میگویم: «چون تو حتی به چای هم توی این مدت دم نکردی.» اما به زور لبخند میزنم و میگویم: «از بازرسی زنگ زده بودن یک ابرویش را بالا میکشد - بازرسی کجا؟ نوشته :معصومه امیرزاده ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
یک نگاه خداوند کافی ست برای گشوده شدن یک یکِ درهای بسته ی زندگی مون... روزتون پر از نگاه خداوند👌 صبحتون بخیر و خوشی🌸🍃 ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
سلام واحترام دوستان گرامی امروز با مطالب 🍃 مطبخ 🪴من خدای خودم را دوست دارم 🌲شهیدانه 🌱ارسالی و.....در خدمت شما هستیم
🍃طرز تهیه قطاب آسون مواد لازم: شیر: نصف پیمانه زرده تخم مرغ: یک عدد بیکینگ پودر: نصف ق.چ آرد: حدود، دو پیمانه وانیل: یک هشتم ق.چ روغن جامد ذوب شده سه ق.غ موادمیانی: پودرقند: نصف پیمانه پودر گردو: یک پیمانه گلاب: یک ق.غ پودر هل و دارچین: یک ق.چ طرز تهیه: همه مواد خمیر که به دمای محیط رسیده رو به جز آرد با هم مخلوط کنید ،آرد و بریزید داخل الک و کم کم به موادتون اضافه کنید،تا جاییکه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه،به این مرحله که رسید دیگه آرد اضافه نکنید.زیادم ورز ندید که به روغن بیفته. روی خمیر و نایلون بکشید و دستمال بندازید و بذارید تو یخچال تا دوساعت استراحت کنه،مواد میانی و تو یک کاسه با هم مخلوط کنید ،خمیر و از یخچال دربیارید و به قطر سه میل با وردنه پهنش کنید،با سرلیوان یا کاتر گرد قالب بزنید،از مواد میانی داخلش بریزید،دو لبه خمیر و به هم بچسبونید،و لبه های خمیر و به داخل برگردونید و تو دست گرد کنید،خمیر نباید ترک عمیق داشته باشه،تا زمانیکه همه خمیر و گردکنید و آماده،حتما روش نایلون بکشید تا خشک نشه.روغن و با شعله متوسط بذارید داغ بشه،با همون شعله سرخ کنید و بعد سرخ کردن بذارید رودستمال حوله ای تا روغن اضافه ش کشیده بشه،کمی که از داغی افتاد ،تو پودر قند بغلطونید،زیاد سرد بشه پودر قند و به خودش نمیگیره ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خانم قربانی 🌺🌺 ممنون از کانال بسیار عالیتون درهیاهوی گرمای تابستان امروز از طرف کانون بازنشستگان به سدامیرکبیر دعوت شدیم جای شما و اعضای کانال خالی بود 🌺🌺 برایتان آرزوی موفقیت دارم .
👆 ممنون عزیزم دیدن تصویر رودخونه در این هوای گرم خیلی برام دلچسب بود😍✌️ امیدوارم همیشه خوش و خرم باشید 🌷❤️🌷
🌸 نشست روبه رویم.خندید و گفت:(دیدید آخر به دلتون نشستم!) زبانم بند آمده بود. من که همیشه حاضر جواب بودم و پنج تا روی حرفش می گذاشتم و تحویلش می دادم ،حالا انگار لال شده بودم.خودش جواب خودش را داد:(رفتم مشهد،یه دهه متوسل شدم. گفتم حالا که بله نمیگید،امام رضا از توی دلم بیرونتون کنه،پاکِ پاک که دیگه به یادتون نیفتم.نشسته بودم گوشه رواق که سخنران گفت:اینجا جاییه که می تونن چیزی رو که خیر نیست،خیر کنن و بهتون بدن.نظرم عوض شد.دو دهه دیگه دخیل بستم که برام خیر بشید!) شهید محمدحسین محمدخانی ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
پاسخ دوستمون👇 سلام خانم قربانی عزیز وقت بخیر ممنونم از کانال باصفا و خوب شما 🌼💠🌼 در مورد دوستی که راجع به پیاده روی اربعین پرسیدن :: من خودم پارسال با همسرم و دوتا از بچه هام یکی ۱۰ و ۶ ساله رفتیم پیاده روی از همون اول چون سفر اولی هم بودیم ،خیلی مدد و کمک خواستم از آقا امام حسین که کمک کنن . خدا روشکر هیچ گونه سختی ما ندیدیم ، از بس که همه جوره پذیرایی شدیم . حتی شبها مهمان عزیزان عراقی در منزلشون بودیم 👌 به بچه ها خیلی خوش گذشت ،همه مدل خوراکی محیا بود 👏به عنایات ارباب جانمان 🤲 من کالسکه برده بودم و پسرم بیشتر سوار بود . به هر حال این دوست عزیز ،ان شاءالله این سفر را تجربه کنن با بچه ها 👌💫 بسیار عالی هست . بچه های من از الان دارند آماده میشن برای سفر امسال 🤲 ان شاءالله روزی همه عزیزان شود. التماس دعا 🙏 ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
یک عمر در انتظارِ کسی هستی که درکت کند و تو را همانگونه که هستی بپذیرد... و عاقبت درمی‌یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...🍃🌷🍃 ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
🔹در تربیت_دینی نوجوان دقت داشته باشید که او میخواهد بر اساس تفکر و دلایل مسائل را بررسی و قبول کند؛ 🔸شک های مذهبی از همین سنین آغاز میشود: در اعتقادات دینی حاکم بر خانواده, در تعلیمات مذهبی، حقانیت و ... 🔹او میخواهد با دلایل منطقی همه اینها را قبول یا رد کند و از طرفی میترسد که این شک را با دیگران مطرح کند که مبادا او را به بی قیدی و بی دینی متهم کنند،این موضوع باعث ماندن او در شک ها و بی پاسخ رها شدن و تبدیل به یک مشکل بزرگ در دوران جوانی او خواهد شد. ادرس کانال شخصی خانم خانی حسینی که خیلیا دنبالش هستن👇 https://eitaa.com/joinchat/1552613376C38f31d0ad9 جهت ارتباط و مشاوره تلفنی ایدی زیر 👇 @Takfatemehkhanihossini 🔸باید بکوشید با استفاده از منابع صحیح و دلایل منطقی این شک ها را برطرف کنید و توقع نداشته باشید چون شما این مسائل را قبول دارید، او هم مثل شما فکر کند... ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
شب از نیمه خودش گذشت .... اذون صبح رو گفتن .... خواب از سرم پریده ... کلی افکار درهم و برهم و بی سر و ته دورمو گرفتن ...منم مات و مبهوت. وسطشون ...انگار یکی داره توی دلم با تمام حرصش رخت می‌شوره ...چشامو محکم بهم فشار میدم و‌پهلو به پهلو میشم تا شاید خوابم ببره ولی نه ....نمیشه یه حس نامعلومی دارم ..نمیدونم چیه یه ترس و دلهره از شکست همراه با یه شوق و اشتیاق شیرین بعضی اتفاقا توی زندگی مطابق میل و برنامه‌ ریزیات پیش نمیره ... می‌دونی چیه؟ تو یه جور فک میکردی یه چیز دیگه اتفاق میفته نمیدونم.... نمیدونم....سرمو‌ تکون میدم تا بلکه بریزه کمی از این بَلبَشوی ناخونده مغزم .... دیدم اینجوری نمیشه ..پناه آوردم به دفتر آرام بخشم ... بازش کردم و شروع به نوشتن کردم .. نوشتم و نوشتم و نوشتم نوشتم و باهاش درد دل کردم ...یه جاهایی ازش عصبانی شدم و گلایه کردم یه جاهایی از ناامیدی هام براش گفتم ... به جاهایی از ترسها ...اشک ریختم و ازش کمک خواستم انقدر نوشتم تا دلم کمی خالی شد ! اونم مثل همیشه با تمام مهربونی همراه با یه لبخند قشنگ فقط و فقط بهم گوش میداد (مثل مادرم) می‌دونی چیه؟ ته همه اینا دوسش دارم❤️ دلم به بودنش گرمه ...اینکه هست و می‌بینه و هوادارمه ... همون‌جوری که قبلاً بارها و بارها بودنش رو بهم اثبات کرده و در نهایت مثل همیشه ازش خواستم اونی که خیره بزاره سرراهم 🌿🌿🌿🌿 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
خدایا در کنارم باش⚘️ تنها با نگاه تو نگرانی هایم رنگ میبازند😇 تا تو در زندگی ام هستی من پیروزم🌹🪴 سلام صبح بخیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
سلام واحترام دوستان گرامی امروز با مطالب 🍃 مطبخ 🪴من خدای خودم را دوست دارم 🌲پاسخ مشاور 🌴پاسخ به سوال آشپزی 🌱ارسالی و.....در خدمت شما هستیم
طرز تهیه ماست خانگی: مواد لازم: شیر با چربی متوسط: یک و نیم لیتر ماست ساده تازه (برای هر لیتر شیر دو تا سه قاشق غذاخوری ماست کافی است) یک پیمانه مدت زمان جوشیدن شیر: ۲۰ دقیقه طرز تهیه: جهت تهیه ماست خانگی ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد ؛ شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشتتان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد).مقداری شیر را داخل فنجانی بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود .در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط ۵ تا ۸ ساعت زمان برای بستن ماست لازم است ؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود ( ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد ).اگر ماست را برای تهیه دوغ یا آش می خواهید آن را در دمای گرم تری تهیه کنید تا ترش شود. اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است. بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت تر میشود ✍️روزمرِگی_من_و_مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb
پاسخ یکی از اعضای محترم کانال به سوال دوستمون👇 سلام خانوم قربانی ما دوتا دختر ۶ ساله و ۴ ساله داریم پارسال مطمئن بودیم که حتما اربعين راهی میشیم ولی خب استرس اینو داشتیم که آخرش آقا مارو نطلبه دخترام خیلی دعا میکردن جور شه بریم چون خیلی از دیدن مشایه و از اومدن زواری که میان شهرمون ذوق زده میشن چون ما از شهرای نزدیک مرزیم و توفیق خدمت به زوار آقا رو داریم. بالأخره همه چی ردیف شد و ی هفته قبل اربعین راهی شدیم دخترام سیاه و خاکی و آفتاب زده شدن شبیه بچه‌ های آقا امام حسین علیه السلام 😭😭😭 ✍️کانال روزمرگی من و مامان https://eitaa.com/joinchat/444596224C4175a724eb