🔰روحانی: درآمد گندمکاران در این دولت ۱۲ برابر شده است!!
‼️ قیمت گندم در آغاز دولت تدبیر و امید ۴۰۰ تومان بوده و امروز ۱۷۰۰ تومان شده، هر چند که تورم بالا رفته، اما درآمد یک گندمکار هم ۱۲ برابر شده است.
⁉️ آقای رییس جمهور حالا که بحث تورم شد باید از شما پرسید با وجود تورم افسار گسیخته در کشور و رکود شدید آیا کشاورزان هم در مورد قیمت گندم با شما هم نظرند؟!
⁉️آیا مطلع هستید که با کاهش شدید ارزش پول ملی هم اکنون حداقل قیمت منصفانه برای هر کیلو گندم ۲۲۰۰ تومان است و کشاورزان حاضر نیستند با قیمت ۱۷۰۰ تومان گندم را به دولت بفروشند؟!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️دردسرهای اجرای ناقص یک قانون/چراوزارت جهاد درتنظیم بازارموفق نشد؟
‼️مدتی است برای بار چهارم در یک سال اخیر، طرح تشکیل وزارت بازرگانی به اصرار دولت در مجلس در حال پیگیری است. موافقان تفکیک مجدد وزارت صنعت، معدن و تجارت در میان استدلال های خود عنوان می کنند در حال حاضر بازار محصولات بخصوص مواد غذایی در کشور بدون متولی رها شده است و در حال حاضر بدلیل کثرت مشغله وزارت جهاد کشاورزی و صمت از عهده وظایف خطیر تنظیم بازار بر نمی آیند و در این میان منافع مصرف کننده تهدید می شود.
‼️اما نکته قابل تامل اینجاست که تجربه کشورهای پیشرو نشان می دهد آنها همواره مسیر مدیریت واحد تولید و بازرگانی را دنبال نموده اند. مصداق این امر هم تجربه بیش از 10 کشور پیشرو عرصه کشاورزی است که با مدیریت بازرگانی ذیل نهاد متولی تولید توانسته اند سرآمد تولید و تجارت محصولات غذایی در جهان باشند. در این کشورها با این نوع حمایت واقعی از تولید، مصرف کننده نیز از منافع آن نهایت بهره را کسب نموده است. در ایران نیز برای رفع سالها کشمکش میان دو متولی و ایجاد یک مدیریت واحد در زنجیره تولید وتجارت و برای جلوگیری از نابسامانی ها میان دو وزارتخانه، قانون مهمی تحت عنوان تمرکز وظایف و اختیارات کشاورزی در سال ۹۱ در مجلس به تصویب رسید و در دولت یازدهم تا حدودی اجرا شد و نتایج مطلوبی از جمله کاهش چشمگیر واردات و رونق تولید را به دنبال داشت.
‼️اما مشکلات بازار محصولات غذایی که مردم شاهد آن هستند از اجرا نشدن کامل این قانون منشاء می گیرد که دولت موظف بود ظرف مدت 6 ماه پس از تصویب آن در مجلس، با اصلاح آیین نامه، این قانون را به طور کامل اجرا و تعیین تکلیف نماید. اما امروز با گذشت حدود 6 سال همچنان این امر محقق نشده است. در این یادداشت به مهم ترین موارد اصلاحی در قانون تمرکز که دولت می بایست برای حل معضلات کنونی بازار مواد غذایی آن را پیگیری میکرد اشاره خواهد شد.
🔹تابستان سال ٩٦، وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: «علت اصلی افزایش محصولات کشاورزی همچون پیاز و گوجه بازار سیاه و فعالیت دلالان و از طرف دیگر کاهش تولید این محصولات است. بررسی سود حاصل از افزایش قیمت محصولات کشاورزی توسط دلالان این بازار بر عهده ما نیست بلکه بررسی این موضوع بر عهده سازمان تعزیرات، بازرسی و سازمان حمایت است.» نکته مهمی که محمود حجتی به آن اشاره داشت، بیانگر اجرا نشدن کامل قانون تمرکز بود.
🔹همچنین برخی از اعضای کمیسیون کشاورزی نیز به این مساله اذعان داشتهاند، عباس پاپی زاده نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی در تیرماه ۱۳۹۶ به اجرا نشدن کامل قانون تمرکز اشاره داشته و عنوان کرده «ابزارهای لازم در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار نگرفته است، سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده در بحث تنظیم بازار کجاست؟ وزارت جهاد کشاورزی بههیچوجه پاسخگو نیست.» این نماینده مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه باید به سمت حمایت از تولید و اشتغال در سال اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم اظهار داشت: «مجوز اتحادیه اصناف را وزارت صنعت و معدن صادر میکند الان ناظر و مدیریت کننده شبکه توزیع اتحادیه اصناف است البته ما در توزیع داخلی و در تنظیم بازار داخلی نمیتوانیم به وزارت جهاد کشاورزی خرده بگیریم.»
🔹آئیننامه قانون در تاریخ ۶ اسفند ۱۳۹۲ به تصویب هیئتوزیران دولت یازدهم رسید که در آن نواقصی به چشم میخورد. در ماده (۱) قانون تمرکز مسئولیت تنظیم بازار کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شده است. در ماده واحدههای ۱، ۲ و ۳ آئیننامه همین قانون گرچه مسئولیت قاعدهگذاری و سیاستگذاری تنظیم بازار بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته شده، اما ابزار لازم در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار نگرفته است. در ساختار دولت مسئولیت تنظیم بازار طبق اساسنامه سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان بر عهده این نهاد دولتی است. اما در آئیننامه قید نشده که این سازمان به وزارت جهاد منتقل شود، درحالیکه عمده محصولاتی که نیاز به تنظیم بازار دارند و جز گروههای کالایی استراتژیک محسوب میشوند، جز بخش کشاورزی هستند.
✍ #امید_پیرهادی
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_فساد
#قانون_تمرکز
#یادداشت
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ ارز ۴۲۰۰ را حذف کنید، یارانه نقدی بدهید!
🔹مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران: کالاهای اساسی جزو کالاهایی بوده که ارز 4200 تومانی برای تامین آن اختصاص یافته بود ولی شما نگاه کنید، تورم آشامیدنیها و خوراکیها در سال گذشته حدود 80 تا 85 درصد بوده است.
🔹وی ادامه داد: یا در مورد کاغذ هم موضوع جالب توجه است؛ تامین کاغذ با ارز 4200 تومانی انجام میشده ولی قیمت کاغذ در بازار، حتی بالاتر از کاغذی است که با نرخ ارز آزاد به کشور وارد شود.
🔹خوانساری با بیان اینکه مواردی از این دست نشان داده که سیاست ارز ترجیحی نتوانسته موفقیت آمیز باشد گفت: ما معتقدیم باید هرچه سریعتر، قیمت ارز بر اساس مکانیزم بازار تعیین شود و بانک مرکزی برای جلوگیری از نوسانات قیمتی، اقدامات کنترلی خود را انجام دهد.
🔹رئیس اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، برای آنکه افزایش قیمت ها به اقشار کمدرآمد فشار مضاعفی وارد نکند لازم است تا در مقابل، برای کمک به اقشار آسیبپذیر باید #یارانه_نقدی را برای این بخش از جامعه درنظر گرفت.
#کمپین_پیمان
#پرداخت_یارانه_مستقیم
#نه_به_فساد
✅ @masaf_foods
⭕️ انگلیس از مزارع تلفیقی پرورش دام حمایت میکند
🔹به گزارش گاردین، صنایع تولید دام در بریتانیا طی دو سال گذشته میلیون ها پوند حمایت دولتی از منابع ارزی عمومی دریافت کرده2اند که تقریباً تمام این صنایع شامل آنهایی بوده اند که مدل تولیدشان از مدل آمریکایی (یعنی تولید فشرده در واحد سطح) بهره برده است. میزان این حمایت بر اساس آنالیزهای اداره تحقیقات مطبوعات در سال 2016 و 2017 یارانهای به مقدار 70 میلیون یورو تخمین زده شده است. این کارخانه ها عموماً شامل موارد زیر بوده اند:
▪️ واحدهای تغذیه دام که هزاران گاو بهصورت چرای آزاد مورد تغذیه قرار میدهند
▫️ دامداری هایی با ظرفیت بیش از 1800 گاو
▪️ تولیدکنندگان تخممرغ صنعتی
▫️ مزارع تغذیه مرغ و خوک بهصورت بسته و فشرده
▪️ واحدهای دامپروری که برای سلامت دامها و محیطزیست مقصر شناخته شده اند
🔹همین نوع حمایت ها باعث شده تا تعداد واحدهای پرورش دام فشرده در بریتانیا 25 درصد افزایش پیدا کند و به همین نسبت میزان تولید لبنیات نیز بیشتر شده. مخالفان این نوع حمایت معتقد هستند که حمایتها باید از مزارع کوچک و واحدها تولیدی سنتی بیشتر انجام گیرد. اما یارانه ی دولتی برای تولیدات صنعتی سالانه در حدود 32 میلیون پوند تخمین زده می شود.
🔹در بسیاری از موارد این یارانه بهصورت غیرمستقیم می باشد و یکی از جنبههای کسبوکار کشاورزان را در برمیگیرد تا تمام کسبوکار مزرعه را. سو هایمن، از وزارت محیط زیست بریتانیا، این یارانه ها را عامل تشویقی می داند و تصور می شود که باعث رشد مزارع تولید صنعتی باشد.
🔹جنبه های زیستمحیطی و عدم توجه کافی به کشاورزی سنتی می تواند از جنبه های منفی این نوع تولید باشد. دولت بریتانیا تلاش می کند تا مدل های حمایتی بهروزتری را بعد از خروج از اتحادیه اروپا تعریف نماید. نیک پالمر ریاست مرکز سیاستگذاری کشاورزی این یارانه ها را تلاشی برای تبدیل بریتانیا به پیشرو در اجرای استانداردهای بالا در رفاه اجتماعی و حفظ صنایع کشاورزی پایدار میداند که بعد از برکسیت بهتر می توان به این مقاصد رسید.
🔹از طرف دیگر مجمع ملی پرورشدهندگان خوک بریتانیا اظهار کرده است که تنها مزارعی که از کشاورزی تلفیقی بهره می برند و خوک را همراه با دامهای دیگر و محصولات زراعی پرورش می دهند امکان استفاده از این یارانه ها را خواهند داشت و کشاورزان تکمحصولی از این یارانه بیبهره خواهند بود.
🌐 لینک ارجاعی به مطلب:
http://bit.do/eS2XL
#کشاورزی_تلفیقی
#ارتقای_بهره_وری
#یادداشت
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
🚨 لوح | وارداتِ شوم
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر مسئولان نظام: گفتند تولید #گندم و #خودکفایی_گندم صرفهی اقتصادی ندارد؛ صرفهی اقتصادی به این است که گندم را وارد کنیم. خب، بله معلوم است، ممکن است یک وقت صرفهی اقتصادی در این باشد؛ امّا وقتی جلوی گندمِ شما را گرفتند، جلوی #واردات را گرفتند، به شما گندم نفروختند، چه کار میکنید؟ کدام دولت عاقلِ دنیا این کار را میکند؟ ۹۸/۲/۲۴
🌷 #دیدار_کارگزاران
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42613
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ انگلیس از مزارع تلفیقی پرورش دام حمایت میکند 🔹به گزارش گاردین، صنایع تولید دام در بریتانیا طی د
⭕️ حمایت چند میلیون دلاری اروپا از دامداران خسارتدیده توافق برگزیت
🔹به گزارش agriland.ie بنا به گفته ی یک منبع دولتی در اروپا بسته ی حمایتی چند میلیون دلاری دو هفته قبل از شروع ماه می 2019 به کمیسیون اروپا تحویل داده شده است. جامعه ی دامداران ایرلند ، طی بیانیه ای از این بسته ی حمایتی استقبال کرده اند. ادموند گراهام مدیر کمیته گوشت گاو کمیسیون کشاورزی اروپا (ICSA) گفت که به خاطر تشویش های اخیر در بازار گوشت انتظار چنین کمکهایی را از وزارت کشاورزی داشتیم. شواهد نشان می دهد که تولیدکنندگان گوشت از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (Brexit) کاملا متاثر شده اند، بهطوریکه حدود 4 میلیون یورو طی یک هفته زیان قابل مشاهده است.
🔹هر گونه حمایت از تولیدکنندگان گوشت برای کاهش اثرات برگزیت لازم خواهد بود. لذا تولیدکنندگان گوشت اروپا انتظار دارند تا زمان پایدار شدن برگزیت از حمایتهای بروکسل بهرهمند گردند و مبلغ تخمین زده شده در این ارتباط حدود 100 دلار به ازای هر دام است. به گفته ی گراهام این حمایت به صورت پرداخت مستقیم خواهد بود زیرا هیچ راه حل ساده ای برای مقابله با عواقب برکسیت نمیتوان در نظر داشت و تنها راه کمک به تولیدکنندگان گوشت ایرلند پرداخت مستقیم مالی به آنهاست.
🌐 لینک خبر مربوطه:
http://bit.do/eS3M7
#یادداشت
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخورد قاطع و بازدارنده تعزیرات در اوایل انقلاب با گرانفروشی. مجازات ها از ضربات شلاق در ملاء عام تا حراج محصولات قاچاق
#سازمان_تعزیرات
#سازمان_حمایت
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اتاقِ پر از تعارض منافع!
‼️یک رانت اطلاعاتی بزرگ؛ اتاق بازرگانی در ۹۶ شورا، کمیسیون و نهاد حکومتی عضویت دارد/ درخواست عضویت در هیئت دولت و شورایعالی امنیت ملی از سوی اتاق بازرگانی!
⁉️ریشهی چالش کارتهای بازرگانی یکبار مصرف کجاست؟!
👤 مجتبی شهرآئینی ؛ کارشناس و پژوهشگر حوزه بازرگانی
#تعارض_منافع
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولت و تعهدات نامشخص در معاهده پاریس
⁉️آیا در روزهایی که دولت سند تعهدات خود در برابر معاهده پاریس را ارائه نمیکند، بدون تأیید مجلس و شورای نگهبان، اقداماتی در قبال این توافق بینالمللی در حال انجام است؟
#توافقنامه_پاریس
#گرمایش_جهانی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 تولید عسل در گلستان
🔹بیش از هزار و ۳۰۰ تن عسل سالانه در استان گلستان تولید و روانه بازار می شود
#کشاورزی
#تولید_ثروت
✅ @masaf_foods
🔰حامیان تشکیل وزارت بازرگانی به دنبال افزایش واردات هستند!
🔹عباس پاپی زاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه بارها آزموده ایم که در زمان تشکیل وزارت بازرگانی، تولید داخلی آسیب می بیند، گفت: کسانی که در پی تشکیل وزارت بازرگانی هستند، به افزایش واردات متمایل بوده و به تولید داخل اقبالی ندارند!
#نه_به_وزارت_بازرگانی
#نه_به_فساد
✅ @masaf_foods
🔰غفلت از درآمد حاصل از صنعت بذر
💬 سیدباقر محمودی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی:
🔹بذر از حوزه های بسیار پردرآمد کشاورزی است اما متاسفانه عمده نیاز کشور ما در این بخش از واردات تامین می شود.این توانمندی و ظرفیت وجود دارد و مراکز تحقیقات کشاورزی باید به این حوزه، که دارای و سودآوری بسیار بالایی است توجه ویژه ای داشته باشند.
🔹سالانه تنها معادل ۱۶۰ میلیون دلار بذر صیفی و سبزی وارد کشور می شود.
#کشاورزی
#تولید_ثروت
#اشتغالزایی
✅ @masaf_foods
⭕️ حمایت چین از پرورش دهندگان خانوادگی گیاهان دارویی و زینتی
🔹به گزارش سایت telegraph.co.uk اکثر تولید کنندگان گیاهان دارویی در چین کسب و کارهای کوچک و مزارع خانوادگی کوچک هستند. این تولید کنندگان با مشکلات عدیده جسمی روبرو بوده و حتی با وجود مشکلات فراوان در تولید این گیاهان به دلیل درآمد مناسبی که برای تولید کنندگان دارد از این کار رضایت نسبی دارند. برای مثال خانواده ای با ۶۵۰ متر زمین که گل یاسمن در آن پرورش میدهند در آمد سالانه ای در حدود ۳۰ هزار یوآن (۳۳۷۰ پوند) دارند که حدود ۱۰ برابر بیشتر از پرورش دهندگان گیاهان بذری است.
🔹استان هنگژیان چین از سال ۱۹۷۸ یعنی شروع اعمال سیاست های آزاد چین کشت یاسمن در مقیاس بزرگ را به اجرا در آورد. در سال ۲۰۱۷ این استان در حدود ۳۴۶۰ هکتار زمین تحت کشت این گیاه داشته که تقریبا ۳۳۰ هزار پرورش دهنده ۸۵ هزار تن تولید را ثبت کرده اند. در این استان بیش از ۱۳۰ شرکت تولید چای یاسمن شامل برند معروف پکنی Zhang Yi Yuan وجود دارند. به گفته «زنگ پنگزین»، استاندار هنگژیان، صنعت چای یاسمن در این استان کاملا به بلوغ رسیده است. تمرکز اصلی دولت در این زمینه بر روی ایجاد ارزش افزوده بر محصولات تولید شده و گسترش صنعتی یاسمن است. یاسمن ارزش تجاری زیادی در تولید محصولات نگهداری از پوست و سلامت دارد. بازار این گیاه بسیار بزرگ بوده و دولت از موسسات مختلف درخواست کرده تا بر روی این گیاه تحقیقات علمی انجام گیرد.
🔵 تلاش چین برای تبدیل کردن یاسمن هنگژیان به برند جهانی
🔹دولت تلاش دارد تا یاسمن هنگژیان را از طریق اعمال سیاستهای حمایتی به یک برند جهانی تبدیل کند. در سالهای اخیر تولید کنندگان محلی یاسمن تنوع زیادی پیدا کردهاند. به طوری که محصولات حفاظت کنندهِ پوست و حتی انواع خوراکیها و گیاهان زینتی بونسای در این طیف قرار میگیرند. یکی از راهکارهای حمایتی دولت چین، توجه به صنایع محلی و قدیمی موجود در منطقه است. مدیر شرکت چای Guangxi Shunlai آقای Huang Shanzhen بیان میکند که تجارت آنها به سال ۱۸۸۶ بر میگردد و از همان موقع در تولید چای یاسمن مشغول بوده اند و لذا تولید محصولات جدید از یاسمن کار مشکلی میباشد.
🔹چای یاسمن برند و امضای این استان می باشد و باید محصولات جدیدی به جوانان چین معرفی گردد که از آن جمله میتوان به چای شیر که بازار بزرگی در چین دارد اشاره نمود. زیرا مصرف این محصول یکی از عادات اجتماعی چینی ها میباشد. یعنی باید در تولید محصولات جدید نیز به سنتها و بازار مصرف توجه نمود. در راستای حمایت از تولید کنندگان یاسمن، دولت امکان تولید مکانیزه را برای کشاورزان و شرکتها مهیا میکند و برای فروش محصولات نیز به این تولید کنندگان یاری میرساند. برای مثال استفاده از تجارت اینترنتی را رونق داده است. در سال ۲۰۱۵ استان هنگژیان به عنوان استان نمونه در اجرای برنامه ی Rural Taobao به عنوان فروشنده ی برتر در سایت Alibaba شناخته شد.
🔹طی این برنامه دولت تلاش میکند تا ساکنان مناطق روستایی را به خریداران آنلاین تبدیل کند. همچنین تمرکز دولت روی تشویق تجار و کمپانی ها برای فروش محصولات زراعی به صورت اینترنتی معطوف شده و در همین راستا یارانه های متعددی نیز تخصیص داده است. یکی از تلاشهای مهم در این برنامه تاسیس سیستم حمل و نقل ارزان کالاهای تولید شده در روستاها و مزارع به نواحی فروش و مراکز فروش اینترنتی بوده که توانسته ۸۰ درصد روستاها را پوشش دهد.
🌐 لینک خبر مربوطه:
http://bit.do/eS8Q6
#یادداشت
#صنعت_کشاورزی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#کشاورزی_صنعتی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️تصمیم خوب اما کمی دیر؛ واردات غذای سگ و گربه ممنوع شد
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات:
🔹با توجه به اولویتبندی ارزی از اردیبهشت امسال واردات ۱۴۳ قلم کالای غیرضروری ممنوع شد.
🔹بر این اساس از ۸ اردیبهشت امسال هیچ ثبت سفارشی برای واردات غذای سگ و گربه انجام نشده و واردات این کالا ممنوع شده است.
#نه_به_رانت_ارزی
✅ @masaf_foods
🔴 در اقدامی عجیب و غیر قانونی رحمانی وزیر صنعت معدن و تجارت شروط ممنوعیت و لغو ممنوعیت صادرات برخی اقلام را صادر کرد!
⁉️حال سوال اینجاست مگر طبق قانون تمرکز مسئولیت صدور مجوزهای صادرات و واردات بر عهده وزیر جهاد کشاورزی نیست؟!
⁉️دور زدن قانون تمرکز با چه انگیزه ای اتفاق می افتد؟!
#قانون_تمرکز
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ یارانه مستقیم؛ ابزار کارآمد دولت آمریکا برای حمایت از کشاورزان در جنگ اقتصادی
🔹حمایت های یارانهای کشاورزی برای جهت دهی به تولید یک محصول راهبردی یکی ازکاربردی ترین و بهترین ابزارها برای مدیریت سطح زیر کشت محصولات مختلف در کشورهاست. آمریکا از این ابزار برای حمایت از کشاورزان به عنوان سربازان خط مقدم جنگ های تجاری و تکانه های اقتصاد بین الملل استفاده میکند. سویا یکی از محصولات بسیار مهم و راهبردی است که به دلیل نقش حیاتی در ترکیب غذای دام و طیور برای صنعت دامپروری جهان حائز اهمیت است.
🔹چین بزرگترین واردکننده سویای جهان محسوب می شود و طی دوسال متوالی و پس از تشدید جنگ تجاری با آمریکا، از این کشور سویا وارد نکرده است. چین 60 درصد از سویای صادراتی آمریکا در سال 2017 را خریداری کرد. اما سال گذشته پس از اعمال تعرفه های سنگین این کشور روی محصولات چینی، این کشور را بر آن داشت تا تلافی کرده و تعرفه های سنگینی را بر ذرت خوک، سویا و سایر محصولات آمریکایی وضع کند.
🔹خبرگزاری بلومبرگ سه شنبه گذشته گزارش داد، دولت ترامپ قصد دارد به ازای هر بوشل سویای تولید شده (وزن معادل یک بوشل برای سویا 27 کیلوگرم) در آمریکا یارانه مستقیم 2 دلار حمایت نقدی پرداخت کند. این کمک مستقیم بخشی از بسته حمایتی است که دولت برای تعدیل اثرات زیان بار جنگ تجاری این کشور با چین در نظر است و پیش بینی می شود این حمایت منجر به افزایش سطح زیر کشت سویا با وجود رکورد شکنی تولید این محصول در آمریکا گردد.
🔹خبرگزاری رویترز به نقل از منبعی که خواسته نامش فاش نشود گفته است وزیر کشاورزی آمریکا مبلغ 15 تا 20 میلیارد دلار را برای حمایت از کشاورزان دراین کشور هزینه خواهد کرد که بیشتر آن به صورت حمایت مستقیم خواهد بود . کمک یارانهای مستقیم اعطا شده به سویا در مقایسه با سایر محصولات راهبردی این کشور چشمگیرتر بوده است. برای مثال کمک مستقیم حمایتی دولت به ازای هر بوشل گندم 64 و ذرت 4 سنت اعلام شده است. سال گذشته 1.6 دلار مبلغ حمایتی پرداخت شده به ازای تولید بوشل تولید سویا بود.
🔹با شنیدن این خبر کشاورزانی که تا به بحال تصمیمی برای کشت نگرفته بودن ابراز تمایل کردند تا کشت خود را به سمت سویا ببرند و مشمول دریافت یارانه مستقیم دولت شوند.
🌐 لینک ارجاعی:
http://bit.do/eTg3y
#یادداشت
#جنگ_تجاری
#حمایتگرایی_واقعی
#آقای_م
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
🔗 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت گیاه بسیار پرخاصیت ریواس در خراسان رضوی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰|🎥 آموزش کاربردی تکثیر پیاز، آناناس، توت فرنگی، پرتقال، تمشک!
✅بینید، بکار ببرید و لذت ببرید 😊👌
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | 🎥 واردات چند برابری سویا توسط ایران از آمریکا در اوج جنگ اقتصادی چین و این کشور!
🎬 دانلود #کلیپ
📝 « ایران سال گذشته، در اوج جنگ اقتصادی چین و آمریکا در اقدامی عجیب و با استدلال اینکه سویای آمریکا ارزانتر است واردات این محصول را از این کشور چند برابر کرد. این اقدام تعجب چینی ها را در نیز در پی داشت چون آمریکا با خروج از برجام و بازگرداندن تحریمها عملا به ایران دهن کجی کرد ولی ایران همچنان یکی از حیاتیترین محصولات غذایی را از دشمن دیرینه خود خریداری میکند! »
#خطر_وابستگی
#آقای_م
👤 استاد #رائفی_پور
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
✅ @masaf_foods